Vores prisgarantiformular for reservationer foretaget før den 18. oktober 2017.

Alle kan lide at få noget for pengene, og der er intet værre end at reservere et hotel eller flyrejse + hotel (reserveret sammen) for derefter at finde det billigere et andet sted. Derfor har vi fundet på følgende garanti:

Reservationer, der udelukkende omfatter hotelophold:

Hvis du reserverer og betaler for et hotelværelse på Expedia.dk, og du senere finder en lavere pris for værelset på vores eller en anden hjemmeside, skal du blot fortælle os det, så refunderer vi forskellen til dig.

I forbindelse med hotelreservationer giver vi dig, modsat andre hjemmesider, ikke kun 24 timer fra reservationstidspunktet. Hvis du finder en lavere pris på et hvilket som helst tidspunkt frem til 48 timer før indtjekning, skal du bare give os besked, så matcher vi prisen - det vil sige, at det er lige meget, om du finder en lavere pris tre timer eller tre måneder efter, du har reserveret - vores prisgaranti gælder stadig.

Selvfølgelig skal den lavere pris, du finder, svare til din reservation – samme hotel, datoer, opholdslængde, prisplan samt værelsestype, og prisen skal inkludere skatter og gebyrer.

Sammenligning af prisplan
Expedias prisplan for forudbetalte og ikke-refusionsberettigede køb Konkurrenternes prisplan for forud- eller bagudbetalte og ikke-refusionsberettigede køb
Expedias prisplan for forudbetalte og refusionsberettigede køb Konkurrenternes prisplan for forud- eller bagudbetalte og refusionsberettigede køb
Expedias prisplan for forudbetalte og ikke-refusionsberettigede køb Konkurrenternes prisplan for forud- eller bagudbetalte og refusionsberettigede køb
Expedias prisplan for forudbetalte og refusionsberettigede køb Konkurrenternes prisplan for forud- eller bagudbetalte og ikke-refusionsberettigede køb
Expedias bagudbetalte køb/betal på hotellet

Reservationer med flyrejse + hotel (reserveret sammen):

Hvis du reserverer og betaler for en flyrejse + et hotel (samtidig) på Expedia.dk og INDEN FOR 48 TIMER finder en lavere pris for din flyrejse + hotel-kombination på vores hjemmeside eller en anden hjemmeside, skal du bare fortælle os det - så refunderer vi forskellen til dig.

Selvfølgelig skal den lavere pris, du finder, svare til din reservation - samme datoer, flynummer, flytider, opholdslængde, hotel, værelsestype samt prisplan, og prisen skal inkludere alle skatter og gebyrer.

Udfyld formularen nedenfor - så ordner vi resten.