Danmark

Rejseguide
Nyhavn som omfatter en marina, en by og natteliv

Danmark er Europas ældste monarki og er kendt i udlandet som en nation med trendy mode, gourmetrestauranter og en spændende vikingearv.

Populære byer i Danmark

København og byder på en bugt eller havn
København
København er trendy, pulserende, historisk rig og først som sidst en superhyggelig rejsedestination for en forlænget weekend eller storbyferie. Her finder man et væld af restauranter og spisesteder, der går fra undergrundshygge for enhver pengepung i Blågårdsgade på Nørrebro, til flerstjernede kulinariske eventyr i Michelin-ligaen på Noma og Geranium – blot skal man lige huske bordserveringen i god tid forinden. København er også hjemsted for et tilsyneladende uendeligt antal hyggelige caféer med lækker kaffe, chai og alt hvad hjertet kan begære af lækkerbidskener som sandwiches, caféburgere og andre klassikere. Hvad gastronomien angår lokker hovedstaden ikke mindst endvidere med mange spændende etniske restauranter. Især thairestauranter er nemme at støde på, men også vietnamesiske, indiske, pakistanske, kinesiske, og japanske restauranter byder sig til for den sultende storbyturist.

Gode grunde til at tage afsted

  • Københavns Operahus
  • Nyhavn
  • Amalienborg Slot
Aarhus og byder på natteliv, en by og gadeliv
Aarhus
Aarhus er grundlagt af vikinger og drevet af den unge befolkningsgruppes kreativitet. Derfor er Aarhus det perfekte udgangspunkt for at opleve Jyllands rige historie og kultur.

Gode grunde til at tage afsted

  • Aarhus Rådhus
  • Aarhus Domkirke
  • Vor Frue Kirke
Aalborg og byder på en kystby, en bugt eller havn og sejlads
Aalborg
Denne historiske havneby i det nordlige Jylland har en af Skandinaviens mest velbevarede vikingegravsteder, bemærkelsesværdig arkitektur og familievenlige seværdigheder.

Gode grunde til at tage afsted

  • Jomfru Ane Gade
  • Forsvars- og Garnisonsmuseet
  • Aalborg Havn
Odense
Odense
Tag på en eventyrlig rejse til Odense, og gå i H. C. Andersens fodspor. Nyd en storbyferie i naturskønne omgivelser, og besøg spændende museer.

Gode grunde til at tage afsted

  • Sankt Knuds Kirke
Horsens og byder på en plads eller et torv såvel som en lille gruppe mennesker
Horsens
Få en fængslende oplevelse på en rejse til Horsens, og oplev koncerter med internationale navne.Tag på shopping i byen, og sejl en tur på fjorden.
Svendborg
Svendborg
En rejse til Svendborg byder på slotsbesøg med flotte parker, kulinariske oplevelser, roture i havkajak og mulighed for at besøge flere øer i Det Sydfynske Øhav.

Danmark

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: