Søgning efter hoteller

Inspiration til din næste rejse


Tag på eventyr, og spar penge

Tips til at booke et hotel

Det er afgørende at finde det rette hotel for at få mest muligt ud af din ferie. Bliv klogere på, hvordan du finder det bedste overnatningssted, og find ud af, hvad du skal kigge efter på et hotel.


Hvordan booker jeg et hotel?

Hele processen er enkel, når du booker et hotel hos Expedia. Du finder et bredt udvalg af overnatningsmuligheder og destinationer samt en række søgefiltre, der hjælper dig med at finde lige netop det, du leder efter. Det betyder, at du kan søge specifikt efter hoteller med pool, plads til kæledyr eller familievenlige faciliteter. Hoteller i København og hoteller i Aarhus er blandt nogle af de mest efterspurgte, men du finder også overnatningsmuligheder på destinationer som Samsø

.

Hvad er det vigtigste, når jeg skal vælge et hotel?

Det rette hotel for dig er et sted, der opfylder dine unikke behov. Der er mange elementer, der spiller ind på hoteloplevelsen, og som du bør overveje. Tænk over, hvilken slags faciliteter du har brug for. Mange hoteller i både Danmark og udlandet tilbyder for eksempel pool og fitnesscenter. Beliggenheden kan også have stor betydning for din rejse, især hvis du gerne vil være tæt på eksempelvis centrum eller stranden. Det handler også om at finde balancen mellem positive anmeldelser, og hvad du kan og vil bruge på hotellet, så du finder den bedste overnatningsmulighed inden for dit budget.


Hvor lang tid i forvejen skal jeg booke et hotel?

Det kan af og til være muligt at booke et hotel helt frem til dagen før indtjekning, men i de fleste tilfælde er det en fordel at være ude i god tid. Du kan se de tilgængelige muligheder op til 40 dage i forvejen og endda holde øje med, hvordan prisen udvikler sig, hvis du ikke er klar til at booke med det samme. Priserne har en tendens til at falde, jo nærmere datoen kommer, og tallet 21 er værd at være opmærksom på. 21 dage før indtjekning er priserne som regel på et nogenlunde normalt niveau, hvorefter prisen ofte falder, stiger kortvarigt for så at falde igen. Reservationer i sidste øjeblik kan være særligt billige, da hotellerne ofte gerne vil have afsat de sidste værelser.


Hvordan finder jeg de billigste hoteller?

Hvis du vil finde et billigt hotelværelse, er der flere faktorer at overveje, som påvirker prisen. Det har meget at sige, hvornår på året du rejser, og lavsæsonen er som regel billigere. Hoteller med færre stjerner er også mere økonomisk overkommelige. Derudover kan der være billigere valgmuligheder i mindre besøgte kvarterer, hvilket kan være en nem måde at spare nogle penge på. Mange af de mere budgetvenlige bydele på populære destinationer ligger nemlig i nærheden af de berømte seværdigheder. Der kan dog selvfølgelig være undtagelser til disse generelle tendenser.


Hvordan finder jeg de bedste tilbud på hoteller?

Hvis du er på udkig efter gode hoteltilbud, kan du bruge en række filtre i din søgning. Du kan sortere resultaterne efter pris, så de billigste muligheder automatisk vises først i oversigten. Derefter kan du tilpasse filtrene, så de svarer til dit budget, ligesom du kan vælge, om du vil have vist overnatningssteder, der er fuldt refunderbare. Bliver du medlem af Expedia Rewards, får du endnu flere hotelrabatter.


Hvorfor skal jeg booke et hotel hos Expedia?

Når du booker hos Expedia, er det nemt at planlægge en skøn ferie. Udover hotellet kan vi også hjælpe med flyrejsen, og der er mulighed for yderligere besparelser, hvis du booker flyrejse og hotelophold samtidig. Derudover er en række hoteller fuldt refunderbare, ligesom du også kan booke overnatning med kort varsel. Hvis du bliver medlem af Expedia Rewards, kan du nyde godt af endnu flere rabatter.


Er der fuldt refunderbare hoteller hos Expedia?

Nogle hoteller tilbyder fuld refusion, når du booker hos Expedia. Når du søger efter hoteller, vil du på siden med resultater kunne se, hvilke hoteller der tilbyder fuld refusion, da de er markeret med "Fuldt refunderbart" med grønne bogstaver i oversigten. Derudover kan du også aktivere filteret "Fuldt refunderbart", så du kun får vist fuldt refunderbare hoteller i søgningen.