Gå til hovedsektionen
Starten af hovedsektionen
Rejs med Expedia
Søg efter en rejse
Vælg mellem tusindvis af hoteltilbud fra hele verden
Det er nemt at bestille hotel med Expedias verdensomspændende tilbud på hoteller. Uanset om du skal på forretningsrejse, på familieferie eller bare trænger til en weekendtur for to, giver Expedia dig mulighed for at sammenligne og bestille hotel online til lave priser. Vi har utroligt mange gode tilbud på billige hotelværelser, uanset om det drejer sig om en billig ferie eller en luksusferie, og uanset om det skal være et hotel for forretningsrejsende, der ligger midt i centrum, eller det skal være et romantisk hotel langt ude på landet. Derudover er der vores feriepakker, som omfatter fleksible hotel- og flykombinationer, der passer lige netop til dig.

Spar tid og penge med vores nemme reservationssystem, der garanterer, at du får den bedste pris på hotelværelset. Uanset hvor du skal hen, kan du helt sikkert finde det perfekte hotel på Expedia blandt mere end 365.000 hoteller. Reserver førsteklasses hoteller i storbyer som New York, London, Barcelona, Rom eller Tokyo, og find et godt og billigt hotel på populære turistrejsemål i Spanien, Tyrkiet, Caribien og mange andre steder. Takket være vores garanti for bedste pris kan du være sikker på, at du får markedets laveste hotelpriser.

Kig efter billige hoteller hver dag i vores sektion "Hotel i sidste sekund". Vi har et nært samarbejde med vores leverandørnetværk for at sikre, at du får den bedste løsning til en pris, der ikke overgås af andre, når du bestiller i sidste sekund. Vær spontan, tjek Expedias websted ofte, og få et tilbud, du ikke finder bedre andre steder.

Det er nemt at reservere hotel til specialpriser på Expedia. Du kan vælge mellem tusindvis af steder over hele verden og filtrere resultaterne efter forskellige kriterier: hoteltype (lige fra det familievenlige eller billige hotel til luksushotellet), det område, du gerne vil bo i, eller den seværdighed, du gerne vil se. Og hvis du ikke er sikker på, hvad du er på udkig efter, så lad dig inspirere! Du kan reservere hotel efter antal stjerner, specialpris eller endda hotelnavn. Du kan uden tvivl finde et hotel, der passer til dit budget, det antal personer, du rejser sammen med, eller den hotelgruppe, du foretrækker.

Vi ved, at det kan være nødvendigt at ændre rejseplaner en gang imellem. I modsætning til andre rejsewebsteder straffer vi dig ikke for at lave ændringer. Expedia opkræver IKKE gebyr for hotelændringer eller hotelafbud.***

Uanset hvor du rejser, og hvornår du rejser, har Expedia den rigtige løsning til dig.

*** Med forbehold for vilkår og betingelser