Gå til hovedsektionen
Starten af hovedsektionen
Travel with Expedia

Søg efter hoteller

Søg efter hoteller
Værelse 1
Flyselskabets regler ang. alderåbner i et nyt vindue
Børn under 2 år skal sidde på eget sæde. Børn under 2 år skal sidde på skødet. Børn under 2 år skal sidde på skødet.
Spar op til 25% på hotellet, hvis du samtidig booker flyrejse, togrejse, biludlejning eller sørejse til samme rejsende. Den eksisterende reservation behøver ikke at være foretaget hos Expedia.

Spar op til 13% Book fly + hotel samtidigt*

Book samlet, og spar penge!

Hotéis em até 12x sem juros

Søg efter pakkerejser
Værelse 1
Vis flere valgmuligheder
Børn under 2 år skal sidde på eget sæde. Børn under 2 år skal sidde på skødet. Børn under 2 år skal sidde på skødet.

Spar op til 13% Book fly + hotel samtidigt*

Søg efter pakkerejser
Værelse 1
Børn under 2 år skal sidde på eget sæde. Børn under 2 år skal sidde på skødet. Børn under 2 år skal sidde på skødet.

Book samlet, og spar penge!

Søg efter pakkerejser
Værelse 1

Book samlet, og spar penge!

Udfyld det fremhævede felt {0} nedenfor. Datoformatet skal være {0}. Datoerne skal ligge mellem {0} og {1}. Datoen skal ligge før {0}. Datoen skal være {0} eller derefter. Datoerne skal ligge mindst {0} dage fra hinanden. Datoerne må ikke ligge mere end {0} dage fra hinanden. Datoerne må ikke ligge mere end {0} dage fra hinanden. Vælg en anden destination end afrejsestedet. Vi kan kun reservere mellem 1 og {0} rejsende. Ret antallet af rejsende i din søgning. Angiv alderen på alle børn nedenfor. Du skal være 13 år eller derover for at rejse alene. Ellers skal du rejse sammen med nogen, som er 16 år eller derover. Børn i alderen {0} eller derunder må ikke rejse alene. Den mindreårige skal rejse sammen med nogen, som er {1} eller derover. Et barn kan ikke rejse alene. Dine delvise indtjeknings- og udtjekningsdatoer skal ligge mellem dine ankomst- og afrejsedatoer. Kontrollér datoerne. Afleveringsdatoen og -klokkeslættet skal ligge mindst to timer efter afhentningsdatoen og -klokkeslættet. Sørg for, at afhentningstidspunktet er {0} timer efter det aktuelle tidspunkt. Fortæl os, hvor du skal flyve fra i forbindelse med rejse {0}. Fortæl os, hvor du skal flyve til i forbindelse med rejse {0}. Indtast din dato for rejse {0} i dette format: {1}. Fortæl os, hvor du skal flyve fra. Fortæl os, hvor du skal flyve til. Indtast din afrejsedato i dette format: {0}. Indtast din hjemrejsedato i dette format: {0}. Afrejsedatoerne skal ligge efter den forrige afrejsedato. Ret afrejsedato(er). Vælg afrejseby blandt de angivne muligheder. Vælg destination blandt de angivne muligheder. Antallet af togkort kan ikke overstige antallet af rejsende. Angiv, hvilken type togkort du har. Hjemrejsedatoen og -klokkeslættet skal ligge efter udrejsedatoen og -klokkeslættet. Angiv alderen på alle unge nedenfor. Angiv alderen på alle pensionister nedenfor. Angiv venligst førerens alder nedenfor. Føreren skal være mellem 18 og 99 år gammel. Nogle af dine BahnCards kan ikke bruges sammen. Vælg en afrejsestation Vælg en ankomststation Vælg en gyldig afrejsedato Vælg en gyldig hjemrejsedato Angiv alderen på børnene, som rejser Angiv alderen på de unge, som rejser Angiv alderen på pensionisterne, som rejser Ankomststationen kan ikke være den samme som afrejsestationen Vælg mellem 1 og {0} rejsende for denne rejse Denne rute understøttes ikke i øjeblikket. Hjemrejsen skal finde sted mindst to timer efter udrejsen.
  • Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere
  • Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer
Vælg mellem tusindvis af hoteltilbud verden over
Det er nemt at reservere et hotel med Expedias verdensomspændende tilbud på hoteller. Uanset om du skal på forretningsrejse, på familieferie eller bare trænger til en weekendtur for to, giver Expedia dig mulighed for at sammenligne og reservere hoteller online til lave priser. Vi har mange gode tilbud på billige hotelværelser, så hvad end du planlægger en billig ferie, har brug for et hotel til forretningsrejsende midt i centrum, er på udkig efter et romantisk hotel langt ude på landet eller vil forkæle dig selv med en luksusferie, har vi et hotel, der falder i din smag. Vi tilbyder også pakkerejser, som indeholder fleksible hotel- og flykombinationer, der passer til dine behov.

Spar tid og penge med vores brugervenlige reservationssystem, der garanterer, at du får den bedste pris på dit hotelværelse. Uanset hvor du skal hen, kan du helt sikkert finde det perfekte hotel på Expedia blandt vores mere end 365.000 hoteller. Reserver førsteklasses hoteller i storbyer som New York, London, Barcelona, Rom eller Tokyo, og find et godt og billigt hotel på populære turistdestinationer i Spanien, Tyrkiet, Caribien og mange andre steder. Takket være Expedias prisgaranti kan du være sikker på, at du får markedets laveste hotelpriser.

Kig efter billige hoteller hver dag under afsnittet "Afbudsrejser", så du ikke går glip af vores gode hoteltilbud i sidste øjeblik. Vi har et nært samarbejde med vores leverandørnetværk for at sikre, at du får den bedste løsning til en pris, der ikke overgås af andre, når du reserverer i sidste øjeblik. Vær spontan, besøg Expedias hjemmeside, og få et tilbud, du ikke finder bedre andre steder.

Det er nemt at reservere hoteller til særpriser på Expedia. Du kan vælge mellem tusindvis af overnatningssteder i hele verden og filtrere resultaterne efter forskellige kriterier: hoteltype (lige fra familievenlige hoteller og billige hoteller til luksushoteller), det område, du gerne vil bo i, eller den seværdighed, du gerne vil se. Og hvis du ikke er sikker på, hvad du er på udkig efter, så lad dig inspirere! Du kan reservere et hotel efter antal stjerner, særpris eller endda hotelnavn, så du kan være sikker på at finde et hotel, der passer til dit budget, det antal personer, du rejser sammen med, eller den hotelkæde, du foretrækker.

Vi ved, at det kan være nødvendigt at ændre rejseplaner en gang imellem. I modsætning til andre rejsehjemmesider straffer vi dig ikke for at foretage ændringer. Expedia opkræver ikke et gebyr for at ændre eller afbestille en reservation på stort set alle hoteller.**

Uanset hvornår du rejser, og hvor du rejser hen, har Expedia den rigtige løsning til dig.

** Med forbehold for vilkår og betingelser