NYT! Expedia Rewards Banner Logo Få mindst 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller med vores medlemspriser. Tilmeld dig nu - det er gratis!
Gå til hovedsektionen
Starten af hovedsektionen
Rejs med Expedia
Søg efter en rejse

Remove
Vælg mellem tusindvis af hoteltilbud verden over
Det er nemt at reservere et hotel med Expedias verdensomspændende tilbud på hoteller. Uanset om du skal på forretningsrejse, på familieferie eller bare trænger til en weekendtur for to, giver Expedia dig mulighed for at sammenligne og reservere hoteller online til lave priser. Vi har mange gode tilbud på billige hotelværelser, så hvad end du planlægger en billig ferie, har brug for et hotel til forretningsrejsende midt i centrum, er på udkig efter et romantisk hotel langt ude på landet eller vil forkæle dig selv med en luksusferie, har vi et hotel, der falder i din smag. Vi tilbyder også pakkerejser, som indeholder fleksible hotel- og flykombinationer, der passer til dine behov.

Spar tid og penge med vores brugervenlige reservationssystem, der garanterer, at du får den bedste pris på dit hotelværelse. Uanset hvor du skal hen, kan du helt sikkert finde det perfekte hotel på Expedia blandt vores mere end 365.000 hoteller. Reserver førsteklasses hoteller i storbyer som New York, London, Barcelona, Rom eller Tokyo, og find et godt og billigt hotel på populære turistdestinationer i Spanien, Tyrkiet, Caribien og mange andre steder. Takket være Expedias prisgaranti kan du være sikker på, at du får markedets laveste hotelpriser.

Kig efter billige hoteller hver dag under afsnittet "Afbudsrejser", så du ikke går glip af vores gode hoteltilbud i sidste øjeblik. Vi har et nært samarbejde med vores leverandørnetværk for at sikre, at du får den bedste løsning til en pris, der ikke overgås af andre, når du reserverer i sidste øjeblik. Vær spontan, besøg Expedias hjemmeside, og få et tilbud, du ikke finder bedre andre steder.

Det er nemt at reservere hoteller til særpriser på Expedia. Du kan vælge mellem tusindvis af overnatningssteder i hele verden og filtrere resultaterne efter forskellige kriterier: hoteltype (lige fra familievenlige hoteller og billige hoteller til luksushoteller), det område, du gerne vil bo i, eller den seværdighed, du gerne vil se. Og hvis du ikke er sikker på, hvad du er på udkig efter, så lad dig inspirere! Du kan reservere et hotel efter antal stjerner, særpris eller endda hotelnavn, så du kan være sikker på at finde et hotel, der passer til dit budget, det antal personer, du rejser sammen med, eller den hotelkæde, du foretrækker.

Vi ved, at det kan være nødvendigt at ændre rejseplaner en gang imellem. I modsætning til andre rejsehjemmesider straffer vi dig ikke for at foretage ændringer. Expedia opkræver ikke et gebyr for at ændre eller afbestille en reservation på stort set alle hoteller.**

Uanset hvornår du rejser, og hvor du rejser hen, har Expedia den rigtige løsning til dig.

** Med forbehold for vilkår og betingelser