Lejlighedshoteller

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Find de bedste Lejlighedshoteller på Expedia.dk

Halvt traditionel hoteloplevelse, halvt lejlighed. Et lejlighedshotel er en kombination af service og privatliv, der passer godt til rejsende, som har brug for at være sig selv, men gerne vil nyde de samme goder som på et hotel. Her finder du som regel langt flere kvadratmeter og mere albuerum end på et klassisk hotelværelse. På den måde kan du planlægge et helt anderledes ophold, fordi du her som oftest får både senge, arbejdsområder, siddepladser og spiseområder med i købet. Vil du gerne selv lave mad til hele familien om aftenen? Det er ikke noget problem. Trænger du til en omgang fjernsyn med benene oppe, når dagens sightseeing er overstået? Det kan også sagtens lade sig gøre. Læg dertil alle behagelighederne ved et hotel, som rengøring, roomservice og særlige udflugtsskranker. På den måde får du det bedste af begge verdener.

Derudover får du meget mere end bare ekstra plads. Du kan også overnatte med stil og smukt design, mens du føler dig som beboer i nabolaget for en stund. Der er lejlighedshoteller i London, som ligger spredt over hele den livlige britiske hovedstad med store, åbne stuer og elegant indretning. Så kan du føle dig som en ægte boheme i det skæve og smarte Soho-kvarter eller mingle med politikere og samfundets elite i parlamentsområdet Westminster. Eller hvad med at gå efter lejlighedshoteller i Athen, der ligger omkring Akropolis og byder på køkken og altan, hvorfra der er udsigt til netop den berømte seværdighed på kalkstensklippen midt i byen. I rækken af lejlighedshoteller i Barcelona kan du nyde godt af den lækre catalanske madkultur. Med eget køkken og stue kan du nemt fremtrylle skønne middelhavsretter tilberedt med de allerfriskeste ingredienser direkte fra kvarterets grøntsags- og fiskemarked.

Du finder selvfølgelig et utal af lejlighedshoteller at vælge imellem i hele Europa. Denne type overnatningssted er hurtigt ved at blive en af de mest populære af slagsen, især i store byer og hovedstæder, lige fra Grækenland til Storbritannien, Portugal og over Polen. Og det er ikke svært at forstå. Lejlighedshotellet Acropolis Stay i Athen giver dig for eksempel masser af plads at brede dig på i elegante omgivelser med et smart køkken og en beliggenhed lige under Parthenon-templet på den knejsende Akropolis-klippe. Andre steder, som for eksempel Wilde Aparthotels i London kan prale med lejligheder i boutique-stil med bløde senge, fladskærms-tv, egen espressomaskine og meget mere, lige ud til den travle gade Strand. Her er du virkelig dækket ind på alle ledder og kanter, hvad angår den perfekte familieferie i storbyen.