Søgning efter flyrejser

Tips til at booke billige flybilletter

På hvilken ugedag finder jeg de billigste flybilletter?

Du kan ofte være heldig at finde billige billetter, hvis du søger lørdag og søndag, og dette gælder både for indenrigsrejser og internationale rejser. Faktisk kan du ifølge historiske data* spare helt op til 6% på din flybillet* ved at booke fly på den rette ugedag. Modsat er fredag typisk den dyreste dag at købe flybilletter.


Hvornår er det bedst at købe flybilletter?

Selvom der er visse tendenser, f.eks. at flypriser normalt begynder at stige et par uger inden afrejse, er dette langt fra altid tilfældet. Det er som regel mest fordelagtigt at booke fly i god tid, men vil du finde de billigste flybilletter, kan det være en god idé at holde øje med, hvordan priserne ændrer sig. Med lidt fleksibilitet er det også muligt at finde billige billetter i sidste øjeblik.


Hvordan finder jeg billige flybilletter på Expedia?

"Expedia gør det nemt at sammenligne priser på billige flybilletter blandt et stort udvalg af flyselskaber. Du har størst chance for at finde en god flypris, hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, dit valg af flyselskab og antallet af mellemlandinger. Et andet godt tip: Bliv medlem af Expedias fordelsprogram, Expedia Rewards. Det er gratis, og du kan optjene fordele, når du booker dine flybilletter. Vi sørger for, at din rejse bliver så behagelig som muligt, så du bare skal læne dig tilbage og nyde turen. "


Hvordan kan jeg spare penge på flyrejser?

Du kan opnå besparelser ved at søge på kryds og tværs, når du skal finde flybilletter. På Expedia