Søgning efter flyrejser

Tips til at booke billige flybilletter

På hvilken ugedag finder jeg de billigste flybilletter?

Du kan ofte være heldig at finde billige billetter, hvis du søger lørdag og søndag, og dette gælder både for indenrigsrejser og internationale rejser. Faktisk kan du ifølge historiske data* spare helt op til 6% på din flybillet* ved at booke fly på den rette ugedag. Modsat er fredag typisk den dyreste dag at købe flybilletter.


Hvornår er det bedst at købe flybilletter?

Selvom der er visse tendenser, f.eks. at flypriser normalt begynder at stige et par uger inden afrejse, er dette langt fra altid tilfældet. Det er som regel mest fordelagtigt at booke fly i god tid, men vil du finde de billigste flybilletter, kan det være en god idé at holde øje med, hvordan priserne ændrer sig. Med lidt fleksibilitet er det også muligt at finde billige billetter i sidste øjeblik.


Hvordan finder jeg billige flybilletter på Expedia?

"Expedia gør det nemt at sammenligne priser på billige flybilletter blandt et stort udvalg af flyselskaber. Du har størst chance for at finde en god flypris, hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, dit valg af flyselskab og antallet af mellemlandinger. Et andet godt tip: Bliv medlem af Expedias fordelsprogram, Expedia Rewards. Det er gratis, og du kan optjene fordele, når du booker dine flybilletter. Vi sørger for, at din rejse bliver så behagelig som muligt, så du bare skal læne dig tilbage og nyde turen. "


Hvordan kan jeg spare penge på flyrejser?

Du kan opnå besparelser ved at søge på kryds og tværs, når du skal finde flybilletter. På Expedia er det nemt at sammenligne flypriser på tværs af forskellige flyselskaber, afrejse- og ankomstdatoer og kabineklasser for at finde de billigste flybilletter. Ifølge historiske data* kan du spare penge ved at booke fly på en søndag. Tjek også rejsemulighederne fra flere forskellige lufthavne. Der kan være stor forskel på flypriser mellem Billund Lufthavn, Aalborg Lufthavn og Københavns Lufthavn – hvoraf sidstnævnte har en del flere ruter og afgange og derfor ofte lavere flypriser. En anden mulighed er at kigge efter billige flyrejser med flere destinationer, så du flyver fra én lufthavn på udrejsen og hjem til en anden.


Hvordan finder jeg billige flyrejser i sidste øjeblik?

Som hovedregel er det bedst at være tidligt ude, når du booker flybilletter, men det er stadig muligt at finde lavprisflybilletter til en god pris i sidste øjeblik. Særligt hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer samt ankomst- og afrejselufthavn, og hvis du ikke har noget imod at mellemlande. Uanset om du planlægger en nært forestående forretningsrejse eller en spontan ferie med vennerne, finder du masser af billige billetter i sidste øjeblik på Expedia. Drømmer du om en smuttur til Spanien, kan du f.eks. sammenligne fly til Barcelona, Málaga og Alicante og vælge den billigste mulighed.


Hvordan booker jeg fly på Expedia?

Det er nemt at købe flybilletter via Expedias hjemmeside eller app. Du skal blot indtaste dine ønskede rejsedatoer samt foretrukne afrejse- og ankomststeder i søgefelterne. Derefter vises alle tilgængelige fly på disse datoer fra det valgte afrejsested til den angivne destination. Brug søgefiltrene til at indsnævre dine resultater ud fra forskellige faktorer, heriblandt flyselskab, antal mellemlandinger, afrejsetidspunkt, sædevalg og muligheder for ændring eller afbestilling af din flybillet.


Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg booker flybilletter?

Der er mange vigtige ting at tage stilling til, når du skal finde en flybillet. Udover selve ruten skal du sørge for, at du får dit ønskede sæde, den rette kabineklasse og den nødvendige bagage, hvad enten der er behov for indtjekket bagage eller kun håndbagage. Vær opmærksom på, at mange flyselskaber kræver, at du aktivt tilkøber håndbagage, da dette ofte ikke er inkluderet i flybilletten som standard. Din valgte kabineklasse kan afhænge af rejsens type. Eksempelvis fungerer lavprisflybilletter fint, hvis du blot skal billigst muligt fra A til B, mens et flyselskab med premium-klasser kan være at foretrække på en forretningsrejse eller en længere flyrejse, hvor komforten er vigtig.


Er det billigere at købe flybilletter i sidste øjeblik?

Det kan være billigere at købe flybilletter i sidste øjeblik, alt efter hvor sent du booker, hvor du flyver fra og til, og hvilken type flyrejse du vælger. Ifølge historiske data* begynder flypriser på økonomiklasse typisk at stige tre uger før afrejse for indenrigsflyvninger, mens det samme gælder fire uger før afrejse for internationale flyvninger.


Kan jeg booke fuldt refunderbare flybilletter?

Ja, nogle flyrejser er fuldt refunderbare, men det er langt fra standarden. Du kan filtrere dine søgeresultater specifikt efter refunderbare flybilletter ved at vælge filteret ”Intet afbestillingsgebyr” til venstre på siden. Så vises ikke-refunderbare flyrejser ikke. Sørg dog altid for at tjekke de specifikke regler og politikker, der gælder for din flybillet, inden du booker.


Hvorfor skal jeg booke min flybillet med Expedia?

Det er nemt og bekvemt at booke fly til hele verden med Expedia, men det er kun én af fordelene. Vi tilbyder også overnatning, billeje og oplevelser, som du kan kombinere i en praktisk pakkerejse. På den måde kan du booke hele rejsen på én gang og spare både tid og penge. Hvis du er medlem af Expedia Rewards, kan du desuden optjene fordele, når du rejser, som herefter kan bruges til kommende reservationer. Expedia har alt, hvad du skal bruge til rejsen, samlet på ét sted til den rigtige pris.


*Dataspecialister fra både ARC og Expedia Group har analyseret ARC’s globale flydata for at identificere brugbare oplysninger, der kan hjælpe rejsende med at spare penge på rejser. Selvom det er umuligt at garantere, hvornår det er muligt at finde de laveste priser, kunne vi observere nogle tendenser efter at have undersøgt variablerne. Den bedste ugedag at booke på er baseret på den gennemsnitlige pris for en returbillet mellem januar og august 2021, og tallene stammer fra ARC’s globale flyselskabssalgsdatabase. Det bedste tidspunkt at booke på er baseret på den gennemsnitlige pris for en returbillet mellem januar og august 2021 samt januar og december 2020, og tallene stammer fra ARC’s globale flyselskabssalgsdatabase.