Gå til hovedsektionen
Starten af hovedsektionen
Travel with Expedia

Søg efter flyrejser

Søg efter flyrejser
Slet del af flyrejse
+ Tilføj endnu en flyrejse
Flyselskabets regler ang. alder åbner i et nyt vindue
Børn under 2 år skal sidde på eget sæde. Børn under 2 år skal sidde på skødet. Børn under 2 år skal sidde på skødet.
Værelse 1

Spar op til 13% Book fly + hotel samtidigt*

Book samlet, og spar penge!

Søg efter pakkerejser
Værelse 1
Vis flere valgmuligheder
Børn under 2 år skal sidde på eget sæde. Børn under 2 år skal sidde på skødet. Børn under 2 år skal sidde på skødet.

Spar op til 13% Book fly + hotel samtidigt*

Søg efter pakkerejser
Værelse 1
Børn under 2 år skal sidde på eget sæde. Børn under 2 år skal sidde på skødet. Børn under 2 år skal sidde på skødet.

Book samlet, og spar penge!

Søg efter pakkerejser
Børn under 2 år skal sidde på eget sæde. Børn under 2 år skal sidde på skødet. Børn under 2 år skal sidde på skødet.

Book samlet, og spar penge!

Udfyld det fremhævede felt {0} nedenfor. Datoformatet skal være {0}. Datoerne skal ligge mellem {0} og {1}. Datoen skal ligge før {0}. Datoen skal være {0} eller derefter. Datoerne skal ligge mindst {0} dage fra hinanden. Datoerne må ikke ligge mere end {0} dage fra hinanden. Datoerne må ikke ligge mere end {0} dage fra hinanden. Vælg en anden destination end afrejsestedet. Vi kan kun reservere mellem 1 og {0} rejsende. Ret antallet af rejsende i din søgning. Angiv alderen på alle børn nedenfor. Hvert spædbarn, der sidder på skødet, skal ledsages af en rejsende, der er 12 år eller derover. Du skal være 13 år eller derover for at rejse alene. Ellers skal du rejse sammen med nogen, som er 16 år eller derover. Børn i alderen {0} eller derunder må ikke rejse alene. Den mindreårige skal rejse sammen med nogen, som er {1} eller derover. Et barn kan ikke rejse alene. Dine delvise indtjeknings- og udtjekningsdatoer skal ligge mellem dine ankomst- og afrejsedatoer. Kontrollér datoerne. Afleveringsdatoen og -klokkeslættet skal ligge mindst to timer efter afhentningsdatoen og -klokkeslættet. Sørg for, at afhentningstidspunktet er {0} timer efter det aktuelle tidspunkt. Fortæl os, hvor du skal flyve fra i forbindelse med rejse {0}. Fortæl os, hvor du skal flyve til i forbindelse med rejse {0}. Indtast din dato for rejse {0} i dette format: {1}. Fortæl os, hvor du skal flyve fra. Fortæl os, hvor du skal flyve til. Indtast din afrejsedato i dette format: {0}. Indtast din hjemrejsedato i dette format: {0}. Afrejsedatoerne skal ligge efter den forrige afrejsedato. Ret afrejsedato(er). Vælg afrejseby blandt de angivne muligheder. Vælg destination blandt de angivne muligheder. Antallet af togkort kan ikke overstige antallet af rejsende. Angiv, hvilken type togkort du har. Hjemrejsedatoen og -klokkeslættet skal ligge efter udrejsedatoen og -klokkeslættet. Angiv alderen på alle unge nedenfor. Angiv alderen på alle pensionister nedenfor. Angiv venligst førerens alder nedenfor. Føreren skal være mellem 18 og 99 år gammel. Nogle af dine BahnCards kan ikke bruges sammen. Vælg en afrejsestation Vælg en ankomststation Vælg en gyldig afrejsedato Vælg en gyldig hjemrejsedato Angiv alderen på børnene, som rejser Angiv alderen på de unge, som rejser Angiv alderen på pensionisterne, som rejser Ankomststationen kan ikke være den samme som afrejsestationen Vælg mellem 1 og {0} rejsende for denne rejse Denne rute understøttes ikke i øjeblikket. Hjemrejsen skal finde sted mindst to timer efter udrejsen.
  • Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere
  • Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Flybilletter til topdestinationer

Hos Expedia har vi hundredvis af flybilletter til rådighed! Find de billigste flybilletter til de bedste destinationer og se, hvor meget du kan spare i dag.

Bestil dine flyrejser online på Expedia

På Expedia er det nemt og hurtigt at finde og reservere billige flyrejser online, uanset hvor du skal hen, og du vil ofte kunne finde fantastiske rabatter på flybilletter til destinationer over hele verden. Vi giver dig større frihed til at vælge blandt dine foretrukne flyselskaber og blandt flere afrejse- og ankomststidspunkter, så du kan finde den helt perfekte rejse for dig. Ved at samarbejde med både lavprisselskaber og de større globale flyselskaber, kan vi tilbyde alt fra billige flytilbud til rejser på Business Class eller første klasse. Book dine flybilletter på Expedia - trygt og sikkert. Og har du brug for at booke billetter på farten, bør du prøve vores gratis app; hoteller og flybilletter lige ved hånden.

De bedste tilbud på flyrejser over hele Europa

På Expedia kan du hver dag finde de mest opdaterede lavprisflyrejser med billige flybilletter til de bedste destinationer i Europa. Vi samarbejder med et stort udvalg af flyselskaber, så vi kan sikre dig de bedste og billigste flybilletter. Uanset om du er på udkig efter lavprisflybilletter til London, billige flybilletter til Sardinien eller en rejse på førsteklasse til Antalya, har vi det helt rigtige tilbud til dig. Vores tilbud er de billigste på markedet og bliver hurtigt udsolgt, så hold hele tiden øje med Expedia.dk, hvis du ikke vil gå glip af dem. Og husk, at hvis du rejser meget, kan du oprette en profil på vores side; så bliver det endnu nemmere, næste gang du besøger os.

Se mere af verden med Expedia

Hvis du vil lidt længere væk til mere eksotiske himmelstrøg, har vi de bedste tilbud på langdistanceflyvninger, uanset hvilket kontinent du ønsker at rejse til. Vores samarbejde med et kæmpe udvalg af flyselskaber gør det muligt for os at tilbyde billige flybilletter til alle de bedste destinationer over hele verden. Vil du afsted med kæresten, vennerne eller hele familien? Leder du efter en flyrejse med billige flybilletter til for eksempel New York, Madrid eller Dubai? Uanset hvilken slags ferie, du drømmer om, kan du finde den perfekte rejse hos os. Skal du ofte til den anden side af kloden med dit arbejde, kan du nemt, hurtigt og trygt booke din forretningsrejse hos os; download vores gratis app og hav alle vores destinationer og tilbud lige ved hånden.

Spar mere med en pakkerejse med fly og hotel

Vi har de bedste tilbud på både flybilletter og hoteller, men hvorfor ikke kombinere de to, når du reserverer, så du kan spare endnu flere penge? Det er nemt og hurtigt; du sammensætter blot din rejseplan ved først at vælge billige flybilletter til den ønskede destination, og derefter vælger du et hotel i vores store udvalg. Med mere end 400 flyselskaber og 290.000 hoteller kan vi sikre, at din rejse bliver så billig som mulig. Uanset om din reservation gælder en afbudsrejse i sidste øjeblik eller en flyrejse, der er planlagt måneder i forvejen, kan det være en fordel at vælge en pakkeløsning og på den måde spare endnu mere. Og med vores prisgaranti, der altid garanterer dig den billigste rejse, kan du rejse trygt og sikkert med Expedia.

Find hurtigt frem til de billigste flybilletter

Vores hurtige og enkle søgemaskine giver dig en liste med søgeresultater, der indeholder alle de oplysninger, du har brug for, så du nemt kan reservere dine flybilletter. Du kan vælge blandt vores store udvalg af flyselskaber med afgange og ankomster hele dagen på netop det tidspunkt, der passer dig. Du kan sortere resultaterne efter pris, varighed, afrejse- eller ankomsttidspunkt og på den måde finde den billigste flyrejse og den bedste kombination af afrejse- og ankomsttidspunkter. På grund af vores samarbejde med de mest respekterede flyselskaber i verden kan vi tilbyde vores kunder eksklusive tilbud, fantastiske rabatter og kæmpeudsalg, du ikke finder andre steder. Når du reserverer indenrigsflyrejser eller internationale flyrejser på Expedia, kan du være sikker på, at din rejse er den billigste flyrejse, der findes, og at din rejse sker med de mest velrenommerede flyselskaber i verden. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den perfekte flyrejse til dig.

Destinationer verden over