Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Amsterdam

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Amsterdam

Om Amsterdam

Fly til Amsterdam

Amsterdam er fantastisk arkitektur, smukke seværdigheder og charmerende kanaler; den perfekte destination for en storbyferie. Drømmer du om at besøge den hollandske hovedstad, kan du nemt tage et billigt fly dertil fra Danmark. Tag traveskoene med og gå på opdagelse i denne europæiske perle.

Du kan finde direkte fly til denne populære storby fra både Aalborg, Billund og København. Amsterdam Schiphol Lufthavn er den fjerde største i Europa og ligger knap 20 minutter med toget fra Amsterdam Hovedbanegård.

I Amsterdam kan du finde mange hyggelige hoteller og spændende oplevelser, eller du kan leje en bil, når du ankommer, hvis du selv vil finde rundt i byen eller har lyst til at opleve områderne uden for byen. Tag på en romantisk flyrejse med kæresten eller en sjov byferie med vennerne, og forelsk dig i ”Nordens Venedig”.

Amsterdam Schiphol Lufthavn

Amsterdam Schiphol Lufthavn har et imponerende udvalg af både restauranter, caféer, barer og butikker både før og efter paskontrollen. Du kan desuden finde flere hoteller i selve lufthavnen, og der tilbydes massage og spabehandlinger samt gratis Wi-Fi døgnet rundt.

Når du ankommer til lufthavnen, vil du have flere forskellige transportvalgmuligheder for at komme ind til byen. Du kan tage toget, der afgår fra stationen direkte under lufthavnen. Billetter kan købes i automaterne, der er til rådighed ved platformen. Vil du hellere tage bussen, går der flere regelmæssige busruter lige uden for ankomst- og afrejseterminalerne.

Desuden går transportservicen Schiphol Hotel Shuttle til flere af de større hoteller i Amsterdam også lige uden for terminalbygningen. Se listen over hoteller på lufthavnens hjemmeside. Du kan naturligvis også vælge at tage en taxa, eller du kan leje en bil hos et af udlejningsfirmaerne i lufthavnen. Spar tid, når du ankommer, og book din lejebil i forvejen.

Billige flybilletter til spændende seværdigheder i Amsterdam

Gå rundt i denne charmerende by, hvor du kan beundre de cirka 90 øer, der er forbundet med mere end 1200 broer over det mere end et hundrede kilometer lange kanalsystem. Disse kanaler samt fæstningsanlægget rundt om Amsterdam er på UNESCOs Verdensarvsliste. En bådtur rundt i disse kanaler er et must, når du besøger byen.

Overnat i nærheden af spændende oplevelser i Amsterdam

For de historie- og kunstinteresserede byder Amsterdam på en lang række museer, for eksempel Rijksmuseum, Hermitage Amsterdam, Anne Franks Hus, Amsterdam Museum og Vang Gogh Museum. Besøg den gamle bydel ved navn de Wallen, hvor du også finder det kendte Red Light District. Kanalområdet i hjertet af byen kaldes Grachtengordel, og på den anden side af dette område ligger Museumplein, hvor du finder byens største museer. Ikke langt derfra ligger Vondelpark, der er byens største park, og her findes en legeplads, flere spisesteder og et udendørs teater. En anden park lidt længere væk fra centrum er Amstelpark, hvor du kan se vindmøllen Rieker fra 1636.

Besøger du Amsterdam om sommeren, kan du også tilbringe lidt tid på én af de fire strande, der ikke ligger langt fra centrum af byen. Book din flyrejse til smukke Amsterdam allerede i dag!

Oplysninger om flyrejsen til Amsterdam

Destinationslufthavn Schiphol
IATA-kode til destinationslufthavn AMS
Destination Amsterdam

Anmeldelser fra verificerede kunder

Jun 22, 2019

Ærgerligt at vi ikke fik et sæde ved siden af hinanden

Jun 16, 2019

For dyrt at have bagage med 😡😡

Jun 13, 2019

Ok

May 24, 2019

God

Apr 14, 2019

It problemer med online check in

Mar 13, 2019

Det hele fingerede for mig, som har et handicap

Feb 15, 2019

Yeah

Dec 25, 2018

Nej

Dec 6, 2018

Der blev ikke serveret en kop kaffe uden at man skulle betale for den 🤨🤨

Nov 5, 2018

God benplads alle steder.