Billige flybilletter til Amsterdam

Billigste flyrejser til Amsterdam

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 258 kr. for en enkeltbillet og 1.059 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa
Transavia
Brussels Airlines
Vueling Airlines
Transavia

Om Amsterdam

Om Amsterdam

Fly til Amsterdam

Amsterdam er fantastisk arkitektur, smukke seværdigheder og charmerende kanaler; den perfekte destination for en storbyferie. Drømmer du om at besøge den hollandske hovedstad, kan du nemt tage et billigt fly dertil fra Danmark. Tag traveskoene med og gå på opdagelse i denne europæiske perle.

Du kan finde direkte fly til denne populære storby fra både Aalborg, Billund og København. Amsterdam Schiphol Lufthavn er den fjerde største i Europa og ligger knap 20 minutter med toget fra Amsterdam Hovedbanegård.

I Amsterdam kan du finde mange hyggelige hoteller og spændende oplevelser, eller du kan leje en bil, når du ankommer, hvis du selv vil finde rundt i byen eller har lyst til at opleve områderne uden for byen. Tag på en romantisk flyrejse med kæresten eller en sjov byferie med vennerne, og forelsk dig i ”Nordens Venedig”.

Amsterdam Schiphol Lufthavn

Amsterdam Schiphol Lufthavn har et imponerende udvalg af både restauranter, caféer, barer og butikker både før og efter paskontrollen. Du kan desuden finde flere hoteller i selve lufthavnen, og der tilbydes massage og spabehandlinger samt gratis Wi-Fi døgnet rundt.

Når du ankommer til lufthavnen, vil du have flere forskellige transportvalgmuligheder for at komme ind til byen. Du kan tage toget, der afgår fra stationen direkte under lufthavnen. Billetter kan købes i automaterne, der er til rådighed ved platformen. Vil du hellere tage bussen, går der flere regelmæssige busruter lige uden for ankomst- og afrejseterminalerne.

Desuden går transportservicen Schiphol Hotel Shuttle til flere af de større hoteller i Amsterdam også lige uden for terminalbygningen. Se listen over hoteller på lufthavnens hjemmeside. Du kan naturligvis også vælge at tage en taxa, eller du kan leje en bil hos et af udlejningsfirmaerne i lufthavnen. Spar tid, når du ankommer, og book din lejebil i forvejen.

Billige flybilletter til spændende seværdigheder i Amsterdam

Gå rundt i denne charmerende by, hvor du kan beundre de cirka 90 øer, der er forbundet med mere end 1200 broer over det mere end et hundrede kilometer lange kanalsystem. Disse kanaler samt fæstningsanlægget rundt om Amsterdam er på UNESCOs Verdensarvsliste. En bådtur rundt i disse kanaler er et must, når du besøger byen.

Overnat i nærheden af spændende oplevelser i Amsterdam

For de historie- og kunstinteresserede byder Amsterdam på en lang række museer, for eksempel Rijksmuseum, Hermitage Amsterdam, Anne Franks Hus, Amsterdam Museum og Vang Gogh Museum. Besøg den gamle bydel ved navn de Wallen, hvor du også finder det kendte Red Light District. Kanalområdet i hjertet af byen kaldes Grachtengordel, og på den anden side af dette område ligger Museumplein, hvor du finder byens største museer. Ikke langt derfra ligger Vondelpark, der er byens største park, og her findes en legeplads, flere spisesteder og et udendørs teater. En anden park lidt længere væk fra centrum er Amstelpark, hvor du kan se vindmøllen Rieker fra 1636.

Besøger du Amsterdam om sommeren, kan du også tilbringe lidt tid på én af de fire strande, der ikke ligger langt fra centrum af byen. Book din flyrejse til smukke Amsterdam allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Amsterdam?
Der er kun én lufthavn i Amsterdam, nemlig Amsterdam (AMS-Schiphol).
Hvor langt ligger Schiphol Lufthavn (AMS) fra Amsterdam?
Hvis du har planer om at overnatte i centrum af Amsterdam, er det en god idé på forhånd at finde ud af, hvordan du kan komme ind til byen. Midtbyen ligger 11 km fra Schiphol Lufthavn (AMS).
Kan jeg flyve til Amsterdam i øjeblikket?
Se nærmere på vores COVID-19-rejserådgiver for at få alle de nødvendige oplysninger om eventuelle rejserestriktioner for Amsterdam, inden du flyver. Alt fra krav om karantæne til rejsevejledninger vises her, så du kan holde dig ajour.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Amsterdam?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Amsterdam, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Amsterdam med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Amsterdam, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Amsterdam?
Beliggende blot 11 km fra Amsterdam centrum befinder du dig nærmest allerede i midtbyen, når du lander i Schiphol Lufthavn (AMS).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Amsterdam?
71 luftfartsselskaber flyver til Amsterdam fra intet mindre end 237 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Amsterdam?
De fleste fly til Amsterdam er med flyselskaberne KLM, British Airways og Flybe. Blandt disse er KLM det foretrukne valg, og London er den by, flest passagerer flyver fra.
Hvor mange direkte fly er der til Amsterdam?
Er du ved at planlægge en fantastisk ferie til Amsterdam? Med omkring 4.379 direkte fly hver uge er der heldigvis ingen ben i at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Amsterdam fra?
Passagerer flyver oftest fra Ashford, London og Kennington, hvis de skal til Amsterdam.
Hvor lang tid tager det at flyve til Amsterdam Lufthavn?
Din rejsetid afgør, hvor mange film du kan nå at se på skærmen undervejs. Fra Ashford til Amsterdam er rejsetiden i gennemsnit 3 timer og 33 minutter. Fra London tager det omkring 1 time og 14 minutter, og fra Kennington tager det 1 time og 20 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Amsterdam?
Vi kender alle sammen de heldige rejsende, der altid finder fantastisk billige flybilletter, uanset hvor de skal rejse hen. Vil du gerne vide, hvad deres hemmelighed er? De udsætter det ikke til sidste øjeblik med at købe deres billetter. En anden god måde, du kan finde det bedste tilbud på, er ved at undersøge alle dine muligheder. Hvis din destination har mere end én lufthavn, skal du sørge for også at tjekke, hvad det vil koste at flyve til en mindre travl terminal. Et sidste tip til dig: En anden måde, du kan spare penge på, er ved hurtigt at reservere din flyrejse, når du ser et virkelig godt tilbud. Hvis du venter, risikerer du at ende med at betale meget mere.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Amsterdam?
Alt efter hvor du rejser fra, kan flyrejsen til Amsterdam være ganske nem eller trække ud i det uendelige. Vi har samlet nogle praktiske tips, som kan hjælpe dig med at komme rigtigt igang med dit næste eventyr.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hemmeligheden ved en nem flyveoplevelse er at være forberedt. Start med det allermest nødvendige: pas, ID-kort, betalingskort og eventuel medicin. Derudover kan du overveje at medbringe noget, som kan få tiden til at gå om bord, såsom din bærbare computer eller en spændende bog. Det er også meget smart at pakke oplader, en behagelig nakkepude og et par høretelefoner. Naturligvis skal du også huske at smide lidt toiletsager som tandbørste, renseservietter og et sæt skiftetøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Vær sikker på, at der ikke er en skarp genstand som en lommekniv, der ligger skjult i bunden af din kabinetaske. Andre forbudte genstande omfatter eksplosiver og brandfarlige genstande som brændstof og tændstikker samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der er større end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Hovedmålet her er at gøre det så behageligt som muligt. Iklæd dig flere lag af naturfibre, og medbring en jakke, hvis det skulle blive koldt. Sørg endelig for at vælge et par velsiddende, flade sko, da dine føder muligvis kan hæve op under rejsen. Lad stiletterne og de kraftige støvler blive i den indskrevne bagage.
  • Du har måske hørt om dyb venetrombose (DVT), blodpropper i benene forårsaget af længerevarende stillesiddende perioder. Men der er heldigvis flere ting, du kan gøre for at minimere risikoen. Ifør dig nogle gode rejsestrømper, drik meget vand, og hold dine fødder og ben i gang. Gå en runde i kabinen, eller lav nogle øvelser i flysædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Amsterdam?
Det hele handler om forberedelse. Vi har sammensat nogle praktiske råd til at komme nemt gennem sikkerhedskontrollen. Amsterdam kan godt begynde at gøre sig klar:

  • Sørg for, at du har pas og boardingkort lige i nærheden. Det er nemlig det allerførste, du vil blive bedt om i sikkerhedskontrollen.
  • Så er det tid til metaldetektoren. Fjern genstande, der kan få alarmen til at reagere. Det inkluderer blandt andet hovedtelefoner samt store jakker eller frakker. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Elektroniske enheder som bærbare computere og telefoner skal også på en bakke og scannes. Men bare rolig, for du kommer hurtigt online igen.
  • Væsker, såsom parfume eller håndcreme, som du vil have med ombord, skal være på under 100 ml. Beholderne skal kunne være i én genlukkelig plastikpose på maks. én liter.
  • Lette gummisko er en god slags fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver bedt om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Vandrestøvler og andre tungere sko skal ofte igennem yderligere screening.
  • Flyselskaberne tillader ikke lommeknive eller andre skarpe genstande om bord på flyet. Hvis du har brug for at tage sådanne genstande med, skal det ske i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Amsterdam
Destinationslufthavn
Schiphol
Destinationslufthavnens IATA-kode
AMS
Destinationsby
Amsterdam
Pris for flyrejse tur-retur
868 kr.

Populære flyrejser til Amsterdam

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 258 kr. for en enkeltbillet og 1.059 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet