Starten af hovedsektionen

Find billige rejser med Expedia

Her hos Expedia ønsker vi at gøre alt for, at få dine rejsedrømme til at gå i opfyldelse - uanset dit budget. På denne side finder du vores specielt udvalgte rejsetilbud, hvor du kan finde billige rejser til hele verden, uanset om du er på udkig efter en flyrejse til New York eller et hotel i London, leje af sommerhus eller en solferie til Phuket. Vi har rejser for enhver smag, så du kan finde præcis dét, du leder efter, hvad enten det er en ferie i troperne eller en romantisk weekend.

Uovervindelige priser på rejser

Hos Expedia kan du finde alt, hvad du har brug for til ferien, uanset om du er på udkig efter flybilletter, hoteller, udlejningsbiler eller aktiviteter – og tilmed til en af markedets laveste priser. Det tager ikke mere end et par klik at bestille! Og vidste du, at du kan spare op til 14% på din rejse ved at booke dit fly og hotel samtidigt? Dette er blot en af de mange fordele du får, når du køber din rejse hos os. Desuden giver vi prisgaranti, så hvis du finder et hotel eller en pakke med fly og hotel til en lavere pris på en anden hjemmeside, refunderer vi prisforskellen.

Vi får hele tiden nye kampagner og tilbud på rejser, så du kan få billige rejser og gode rabatter hver gang, du handler hos os.

  • Tilbudspriserne på hoteller er baseret på den billigste overnatning og gælder for to personer, som deler ét værelse. Alle priser inkluderer skatter og gebyrer.
  • Flypriser er baseret på én flyrejse tur-retur. Alle priser inkluderer skatter og gebyrer.
  • Fly- og hotelpriser er pr. person, er baseret på returbilletter og baseret på at to personer deler ét værelse i hele den angivne periode. Alle priser inkluderer skatter og gebyrer.
  • Priserne på udlejningsbiler er baseret på leje af økonomi- eller minibil på de indtastede rejsedatoer. Alle priser inkluderer obligatoriske skatter, gebyrer og obligatorisk bilforsikring.
  • Ekstragebyrer, der er baseret på yderligere valgmuligheder, er ikke inkluderet.
  • Gennemsnitlige hotelbesparelser baseres på tilgængeligheden på Expedia. Besparelserne varierer alt afhængig af destination, opholdets længde, opholdsdatoer og rejseleverandør.
Tilbage til toppen