Rejseidéer + rejsetilbud

Anbefalinger og besparelser – inspiration til din næste ferie

Har du allerede en destination i tankerne?

Find billige rejser med Expedia

Her hos Expedia ønsker vi at gøre alt for, at få dine rejsedrømme til at gå i opfyldelse - uanset dit budget. På denne side finder du vores specielt udvalgte rejsetilbud, hvor du kan finde billige rejser til hele verden, uanset om du er på udkig efter en flyrejse til New York eller et hotel i London, leje af sommerhus eller en solferie til Phuket. Vi har rejser for enhver smag, så du kan finde præcis dét, du leder efter, hvad enten det er en ferie i troperne eller en romantisk weekend.

Fantastiske priser på rejser

Hos Expedia kan du finde alt, hvad du har brug for til ferien, uanset om du er på udkig efter flybilletter, hoteller, udlejningsbiler eller aktiviteter – og tilmed til lave priser. Det tager ikke mere end et par klik at booke! Og vidste du, at du kan spare op til 14% på din rejse ved at booke dit fly og hotel samtidigt? Dette er blot en af de mange fordele du får, når du køber din rejse hos os. Desuden giver vi prisgaranti, så hvis du finder et hotel eller en pakke med fly og hotel til en lavere pris på en anden hjemmeside, refunderer vi prisforskellen.

Vi får hele tiden nye kampagner og tilbud på rejser, så du kan få billige rejser og gode rabatter hver gang, du booker hos os.

Reiser til London, Reiser til Tyskland, Rejser til Sverige, Reiser til Mallorca, Rejser til Thailand, Rejser til Malta, Rejser til Danmark, Rejser til Barcelona, Rejser til Rom