Gå til hovedsektionen
Starten af hovedsektionen

Håndplukkede tilbud

Velkommen til Billige rejser og rejsetilbud! Her finder du alle vores bedste rejsetilbud. Book nu, og spar penge på hoteller, flyrejser og biludlejning!

  • Tilbudspriserne på hoteller er baseret på den billigste overnatning og gælder for to personer, som deler ét værelse. Alle priser inkluderer skatter og afgifter.
  • Flypriser er baseret på én flyrejse tur/retur. Alle priser inkluderer skatter og afgifter.
  • Fly- og hotelpriser er pr. person, er baseret på returbilletter og baseret på at to personer deler ét værelse i hele den angivne periode. Alle priser inkluderer skatter og afgifter
  • Bilpriserne er baseret på leje af økonomi- eller minibil på de indtastede rejsedatoer. Alle priser inkluderer obligatoriske skatter, afgifter og obligatorisk bilforsikring.
  • Ekstragebyrer, der er baseret på yderligere valgmuligheder, er ikke inkluderede.

* Gennemsnitlige besparelser på hoteller baseres på tilgængeligt udbud på Expedia mellem den 1. juli og den 30. september 2015. Besparelserne varierer alt afhængig af destination, rejsens længde, opholdsdatoer og rejseleverandør. Besparelser er ikke tilgængelige på alle hoteller og garanteres ikke på et specifikt hotel.

^
x
Få eksklusive mobiltilbud

Download Expedias gratis app i dag. Send et link til din mobilenhed.

Ved at angive dit telefonnummer accepterer du, at vi én gang kan sende dig en automatiseret sms med et link til appen. Vores app tilbyder kampagner og reservationtjenester. Ikke købsbetinget. Standardtakst for sms kan gælde.