Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Ferier i Danmark

Danmark er Europas ældste monarki og er kendt i udlandet som en nation med trendy mode, gourmetrestauranter og en spændende vikingearv.

De fleste danskere kender Hans Christian Andersens eventyr ud og ind, og også disse er med til at putte Danmark på verdenskortet. Planlægger du en ferie rundt i landet, kan du med fordel besøge vikingeområderne, de overdådige slotte, en af de flere hundrede øer eller nogle af de steder, Hans Christian Andersen skrev så kærligt om. Dagens Danmark har naturligvis også en mere moderne og kosmopolitisk kultur, der er kendt for gourmetmadlavning, innovativt design og mode - noget du bl.a. kan opleve i ”Wonderful, wonderful Copenhagen”.

Således sang Danny Kaye i 1952; en linje, der blev så populær, at den blev brugt som slogan for hovedstadens turistkontor. Du kan med fordel starte din Danmarkstur i København, hvis seværdigheder, restauranter og hoteller henvender sig til enhver smag og ethvert budget!

På kun få dage kan du opleve mange forskellige sider af vores hovedstad, der bl.a. byder på restauranter i verdensklasse og modeforretninger med de sidste nye danske designere. Start dit besøg på Strøget, der ud over at være Københavns pulserende hjerte også udgør en af de længste butiksgader i Europa. Forsæt turen til Kongens Nytorv og Nyhavn, hvor Hans Christian Andersen tilbragte flere år af sit liv, og hvor han bl.a. skrev eventyrene Fyrtøjet og Prinsessen på ærten. Hvis du planlægger at besøge en af Københavns prisvindende restauranter, anbefales du at reservere et bord i forvejen. En af byens mest populære restauranter er naturligvis noma, der er udnævnt til verdens bedste restaurant adskillige år i træk! Byen har dog også meget andet end Michelin-restauranter, og du kan f.eks. undersøge byens Bib Gourmand-restauranter, Cofocos restauranter eller Madklubbens restauranter.

København udgør naturligvis også hjertet for det danske monarki, og kongefamilien har sin hovedresidens på Amalienborg Slot. Med rødder helt tilbage til vikingekongerne i det 10. århundrede anses det danske kongehus faktisk som et af de ældste i Europa. Du kan derfor med fordel besøge et af hovedstadens mange slotte og paladser, som inkluderer Rosenborg Slot, Fredensborg Slot, Frederiksborg Slot og Kronborg Slot. Hendes Majestæt Dronning Margrethe II tilbringer som regel vinteren på Amalienborg Slot, som ligger i Frederiksstaden. Det blev opført i 1700-tallet og er kendt som et af de fineste rokokoslotte i Danmark. Se om du kan time dit besøg med vagtskiftet, som den kongelige livgarde gennemfører hver dag ved middagstid. I Nordsjælland finder du Fredensborg Slot, hvor regentparret typisk bor om foråret og efteråret, og Kronborg Slot, der er verdenskendt for at have lagt scene til Shakespeares Hamlet.

Hvis du planlægger en tur ud i den danske natur, er der masser af valgmuligheder. Besøg f.eks. den dramatiske Møns Klint, der er 7 kilometer lang og helt op til 128 meter høj. Lige i nærheden finder du det sydfynske øhav, som inkluderer de smukke øer Lyø, Drejø, Thurø, Ærø og Skarø. Du kan også sætte kursen mod vestkystens mange smukke strande og klitområder. Søndervig er blandt de mest populære feriesteder og har et stort udvalg af sommerhuse, som du kan leje. Et andet naturområde, der bestemt også er et besøg værd, er Vadehavet, som blev udnævnt til et officielt verdensarvsområde af UNESCO i 2014. Det store kystområde er stærkt påvirket af tidevandet, ligesom det også huser flere millioner af fugle hele året rundt. Planlægger du at tage nordpå, er et besøg i Skagen et must. Ud over at være Danmarks nordligste by, har den spændende museer, indbydende fiskerestauranter og nogle fantastiske naturområder, som inspirerede de berømte Skagensmalere i 1800-tallet.

Hvis du skal rejse til København fra Jylland, kan du med fordel undersøge de regelmæssige flyafgange fra Billund Lufthavn til Kastrup Lufthavn. Du kan også undersøge Molslinjens færgeafgange og DSB's togafgange samt de adskillige busselskaber, der kører fra den ene ende af landet til den anden hver dag. Skal du med hele familien på sommerferie, kan I også overveje at tage på cykelferie! Danmark har mere end 10.000 km med cykelstier, der bare venter på at blive indtaget. Det er den perfekte måde at se Danmarks storslåede natur og tilbringe tid sammen med børnene på.


Guide til at udforske Danmark


Bedste hoteltilbud i Danmark

Se alle 6.804 overnatningssteder i Danmark
Copenhagen Admiral Hotel DKK 680
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, København
   
  4,3
  ud af 5 (baseret på 4.831 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 15 minutters gang fra Amalienborg Slot og Københavns Operahus. Derudover ligger Den Lille Havfrue og Rundetårn ca. 2 km derfra. Du kan gå til Kongens Nytorv Station på 8 minutter og Christianshavn Station på 17 minutter.

  CPH Studio Hotel DKK 448
  CPH Studio Hotel

  CPH Studio Hotel

  Krimsvej 29, København
    
   4,0
   ud af 5 (baseret på 1.362 anmeldelser)
   3.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i Amager, kun 0,9 km fra Amager Strandpark og ca. 5 km fra Københavns Operahus og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Amalienborg Slot og Rundetårn ca. 5 km derfra. Amager Strand Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Øresund Station ligger inden for 5 minutters gang.

   Clarion Hotel Copenhagen Airport
   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Ellehammersvej 20, Kastrup
     
    4,5
    ud af 5 (baseret på 7.330 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Clarion Hotel Copenhagen Airport er forbundet til Københavns Lufthavn via en overdækket gangbro og ligger blot en 12-minutters togrejse fra byens centrum.

    Hotel Kong Arthur
    Hotel Kong Arthur

    Hotel Kong Arthur

    Nørre Søgade 11, København
      
     4,2
     ud af 5 (baseret på 2.367 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i København, kun 10 minutters gang fra Arbejdermuseet og Botanisk Have. Derudover ligger Københavns Universitet og Rundetårn 15 minutter derfra. Du kan gå til Nørreport Station på 7 minutter og Nørreport Station på 8 minutter.

     AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen DKK 760
     AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

     AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

     Center Boulevard 5, København
       
      4,3
      ud af 5 (baseret på 6.408 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel med spa ligger i Amager, kun 2,2 km fra Royal Arena samt mindre end 10 km fra Rådhuspladsen og Tivoli. Derudover ligger Københavns Operahus og Strøget ca. 10 km derfra. Du kan gå til Bella Center Station på 6 minutter og Sundby Station på 15 minutter.

      Tivoli Hotel DKK 796
      Tivoli Hotel

      Tivoli Hotel

      Arni Magnussons Gade 2, København
        
       4,1
       ud af 5 (baseret på 6.056 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på promenaden i København, kun 2 km fra Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 19 minutter.

       Urban House Copenhagen by MEININGER DKK 394
       Urban House Copenhagen by MEININGER

       Urban House Copenhagen by MEININGER

       Colbjørnsensgade 11, København
         
        4,1
        ud af 5 (baseret på 3.130 anmeldelser)
        2.0 ud af 5.0

        Dette hostel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Øksnehallen, Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Danmarks Nationalmuseum 15 minutter derfra. Københavns Hovedbanegård ligger inden for 4 i minutters gang, mens Vesterport Station ligger inden for 5 minutters gang.

        Ibsens Hotel
        Ibsens Hotel

        Ibsens Hotel

        Vendersgade 23, København
          
         4,0
         ud af 5 (baseret på 1.573 anmeldelser)
         3.0 ud af 5.0

         Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Arbejdermuseet, Botanisk Have og Københavns Universitet. Derudover ligger Rundetårn og Strøget 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.