Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Ferier i Danmark

Danmark er Europas ældste monarki og er kendt i udlandet som en nation med trendy mode, gourmetrestauranter og en spændende vikingearv.

De fleste danskere kender Hans Christian Andersens eventyr ud og ind, og også disse er med til at putte Danmark på verdenskortet. Planlægger du en ferie rundt i landet, kan du med fordel besøge vikingeområderne, de overdådige slotte, en af de flere hundrede øer eller nogle af de steder, Hans Christian Andersen skrev så kærligt om. Dagens Danmark har naturligvis også en mere moderne og kosmopolitisk kultur, der er kendt for gourmetmadlavning, innovativt design og mode - noget du bl.a. kan opleve i ”Wonderful, wonderful Copenhagen”.

Således sang Danny Kaye i 1952; en linje, der blev så populær, at den blev brugt som slogan for hovedstadens turistkontor. Du kan med fordel starte din Danmarkstur i København, hvis seværdigheder, restauranter og hoteller henvender sig til enhver smag og ethvert budget!

På kun få dage kan du opleve mange forskellige sider af vores hovedstad, der bl.a. byder på restauranter i verdensklasse og modeforretninger med de sidste nye danske designere. Start dit besøg på Strøget, der ud over at være Københavns pulserende hjerte også udgør en af de længste butiksgader i Europa. Forsæt turen til Kongens Nytorv og Nyhavn, hvor Hans Christian Andersen tilbragte flere år af sit liv, og hvor han bl.a. skrev eventyrene Fyrtøjet og Prinsessen på ærten. Hvis du planlægger at besøge en af Københavns prisvindende restauranter, anbefales du at reservere et bord i forvejen. En af byens mest populære restauranter er naturligvis noma, der er udnævnt til verdens bedste restaurant adskillige år i træk! Byen har dog også meget andet end Michelin-restauranter, og du kan f.eks. undersøge byens Bib Gourmand-restauranter, Cofocos restauranter eller Madklubbens restauranter.

København udgør naturligvis også hjertet for det danske monarki, og kongefamilien har sin hovedresidens på Amalienborg Slot. Med rødder helt tilbage til vikingekongerne i det 10. århundrede anses det danske kongehus faktisk som et af de ældste i Europa. Du kan derfor med fordel besøge et af hovedstadens mange slotte og paladser, som inkluderer Rosenborg Slot, Fredensborg Slot, Frederiksborg Slot og Kronborg Slot. Hendes Majestæt Dronning Margrethe II tilbringer som regel vinteren på Amalienborg Slot, som ligger i Frederiksstaden. Det blev opført i 1700-tallet og er kendt som et af de fineste rokokoslotte i Danmark. Se om du kan time dit besøg med vagtskiftet, som den kongelige livgarde gennemfører hver dag ved middagstid. I Nordsjælland finder du Fredensborg Slot, hvor regentparret typisk bor om foråret og efteråret, og Kronborg Slot, der er verdenskendt for at have lagt scene til Shakespeares Hamlet.

Hvis du planlægger en tur ud i den danske natur, er der masser af valgmuligheder. Besøg f.eks. den dramatiske Møns Klint, der er 7 kilometer lang og helt op til 128 meter høj. Lige i nærheden finder du det sydfynske øhav, som inkluderer de smukke øer Lyø, Drejø, Thurø, Ærø og Skarø. Du kan også sætte kursen mod vestkystens mange smukke strande og klitområder. Søndervig er blandt de mest populære feriesteder og har et stort udvalg af sommerhuse, som du kan leje. Et andet naturområde, der bestemt også er et besøg værd, er Vadehavet, som blev udnævnt til et officielt verdensarvsområde af UNESCO i 2014. Det store kystområde er stærkt påvirket af tidevandet, ligesom det også huser flere millioner af fugle hele året rundt. Planlægger du at tage nordpå, er et besøg i Skagen et must. Ud over at være Danmarks nordligste by, har den spændende museer, indbydende fiskerestauranter og nogle fantastiske naturområder, som inspirerede de berømte Skagensmalere i 1800-tallet.

Hvis du skal rejse til København fra Jylland, kan du med fordel undersøge de regelmæssige flyafgange fra Billund Lufthavn til Kastrup Lufthavn. Du kan også undersøge Molslinjens færgeafgange og DSB's togafgange samt de adskillige busselskaber, der kører fra den ene ende af landet til den anden hver dag. Skal du med hele familien på sommerferie, kan I også overveje at tage på cykelferie! Danmark har mere end 10.000 km med cykelstier, der bare venter på at blive indtaget. Det er den perfekte måde at se Danmarks storslåede natur og tilbringe tid sammen med børnene på.


Guide til at udforske Danmark


Bedste hoteltilbud i Danmark

Se alle 28.752 overnatningssteder i Danmark
Clarion Hotel Copenhagen Airport DKK 995
Anmeldelse fra 24. maj 2020
Se oplysninger
 
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
   
  4,5 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Tet på flypalassen og meget vennligt og proffisionelt personale

  Copenhagen Admiral Hotel DKK 835
  Anmeldelse fra 23. jun. 2020
  Se oplysninger
   
  Copenhagen Admiral Hotel

  Copenhagen Admiral Hotel

  Toldbodgade 24-28, København
    
   4,3 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Skønt sted, glæder mig allerede til næste gang og kan kun anbefale hotellet 👍

   Tivoli Hotel DKK 800
   Anmeldelse fra 4. jul. 2020
   Se oplysninger
    
   Tivoli Hotel

   Tivoli Hotel

   Arni Magnussons Gade 2, København
     
    4,2 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Godt arbejde God service flotte værelser godt rengjort Kunne evt mangle tandbørster og en kam

    Comfort Hotel Vesterbro DKK 735
    Anmeldelse fra 9. mar. 2020
    Se oplysninger
     
    Comfort Hotel Vesterbro

    Comfort Hotel Vesterbro

    Vesterbrogade 23-29, København
      
     4,1 ud af 5
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Vi var meget tilfredse med opholdet. Dejlig sted at holde forlænget weekend. Særdeles fine og dygtige personale der gjorde at der var ryttet af bordene i restauranten hvor vi spiste morgenmad.

     Skt. Petri DKK 1.305
     Anmeldelse fra 10. mar. 2020
     Se oplysninger
      
     Skt. Petri

     Skt. Petri

     Krystalgade 22, København
       
      4,5 ud af 5
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Super godt ud over jeg mangle noget parkeringspladser til blien

      CABINN Aarhus Hotel DKK 587
      Anmeldelse fra 9. jul. 2020
      Se oplysninger
       
      CABINN Aarhus Hotel

      CABINN Aarhus Hotel

      Kannikegade 14, Aarhus
        
       3,9 ud af 5
       2.0 ud af 5.0 Stjerner

       Central beliggenhed. Lille værelse okay til prisen. Sengetøj og håndklæder okay. Morgenmaden fint. Det er kun parkering jeg er utilfreds med. Næste gang vil vake up Copenhagen nok blive prøvet i stedet for

       Best Western Plus Hotel Svendborg DKK 871
       Anmeldelse fra 13. jun. 2020
       Se oplysninger
        
       Best Western Plus Hotel Svendborg

       Best Western Plus Hotel Svendborg

       Centrumpladsen 1, Svendborg, Fyn
         
        4,3 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Et dejligt central sted. Men sengene var for bløde at ligge i. Der var en dejlig restaurant og dejlig mad.

        Copenhagen Go Hotel DKK 404
        Anmeldelse fra 7. maj 2020
        Se oplysninger
         
        Copenhagen Go Hotel

        Copenhagen Go Hotel

        Gemmas Alle 203, Kastrup
          
         3,8 ud af 5
         2.0 ud af 5.0 Stjerner

         Første gang på dette hotel, men forhåbentlig ikke sidste gang!

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.