Rejser til Danmark

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Danmark samlet, og spar penge

Populære destinationer i Danmark

De bedste tilbud på fly + hotel i Danmark

Aalborg Airport Hotel
Hotel Phønix Brønderslev
Hotel Hjallerup Kro
Pier 5 Hotel
Comwell Hvide Hus Aalborg

Mest populære hoteller i Danmark

Comfort Hotel Copenhagen Airport
Comfort Hotel Copenhagen Airport
Ellehammersvej 18, Kastrup, Copenhagen, 2770
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.022, kr pr. nat fra 20. okt. til 21. okt.
4,3/5 Excellent! (1.884 anmeldelser)
"Nem og hurtig tjek ind 👍 Kom sent afsted tidligt 👍 Tidlig morgen mad 👍"

Anmeldelse fra 4. okt. 2022

CABINN Copenhagen
CABINN Copenhagen
3 out of 5
Arni Magnussons Gade 1, Copenhagen, 1577
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 653, kr pr. nat fra 21. okt. til 22. okt.
3,7/5 Good! (2.150 anmeldelser)
Ok til pengene
"Fint hotel hvis du kan skal sove. Morgenmaden var ikke pengene værd, meget kantine-agtigt."

Anmeldelse fra 24. sep. 2022

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Clarion Hotel Copenhagen Airport
4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup, 2770
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.345, kr pr. nat fra 21. okt. til 22. okt.
4,5/5 Wonderful! (2.715 anmeldelser)
"Ved ankomst fik vi ikke at vide med vores VIP fordele desværre. Ellers et dejligt værelse."

Anmeldelse fra 3. okt. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Danmark?
Den billigste af pakkerejserne til Danmark kan fås til 1,655. kr, så din drømmeferie kan blive til virkelighed, uden at det koster spidsen af en jetjager. Du kan kombinere flyrejse, hotel, biludlejning med mere for at udforme pakkerejsen, så den passer til din rejsestil.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Danmark?
Når du kombinerer hotel og fly gennem Expedia, sparer du ikke bare tid – du kan også opnå økonomiske besparelser. Det kan faktisk være en hel del! En pakkerejse til Danmark gør det nemt at samle din perfekte tur. Med 500+ flyselskaber på verdensplan at vælge blandt er der ingen problemer med at finde en flyrejse, der passer til dine planer. Ydermere tilbyder vi 1.000.000+ overnatningsmuligheder verden over, som du kan booke. Det er da lidt af et udbud, hvis vi selv skal sige det. Expedia bringer verden inden for rækkevidde, uanset pengepungen.
Hvor skal jeg overnatte i Danmark?
Hvis du vil se populære seværdigheder som Tivoli og Strøget, så er København det helt rigtige sted. En lang række rejsende er også vilde med Skagen, der tæller Grenen og Skagens Museum. Hvis du er på en længere rejse til Danmark, kan du jo overveje at besøge begge byer?
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Danmark?
Hvis vi snakker overnatningssteder i Blåvand med behagelige senge og god service, er det svært at overgå 3 værelses overnatning i Blåvand og 1 værelses overnatning i Blåvand. Hvis du også vil forbi Guldborgsund Kommune, kan du nyde godt af en god nattesøvn hos Hotel Falster eller Motel Højmølle Kro.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Danmark på?
Enhver årstid er god til en rejse til Danmark. Men hvis du håber på at sikre dig et godt tilbud på din tur, så overvej at lægge den i måned. Hotelpriser plejer at ryge op i . Der kommer mange mennesker til Danmark i , så hvis du vil styre uden om de store menneskemængder, skal du pakke kufferten i .
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Danmark?
Rejsende kan i reglen søge efter internationale flyrejser på Expedia op til et år inden afrejsedatoen. Booker du i sidste øjeblik? Med lidt held er der stadig en chance for at få fingrene i en billigere billet et par uger inden, du skal afsted.
Hvad inkluderer pakkerejser til Danmark på Expedia?
Hoteller, billeje og flyrejser – vi har det hele. På Expedia kan du sammensætte din pakkerejse til Danmark, præcis som du ønsker. Du skal bare beslutte dig for, hvad du behøver. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre sjove ting som udflugter og oplevelser. Jo mere du køber, jo større besparelser opnår du!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Danmark?
Uanset om du søger action eller afslapning, kan du planlægge din drømmeferie med en pakkerejse til Danmark. Derudover kan du få gode rabatter, hvis du kombinerer dit overnatningssted med flyrejser og billeje. Jo mere du køber, jo mere sparer du!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Danmark hos Expedia?
Ja, det kan du. Og med 500+ flyselskaber at vælge mellem fra hele verden er der masser af muligheder. Gennemgå de forskellige tilbud, og find ud af, hvilket flyselskab der bedst passer til dit budget og dine behov.
Kan jeg rejse til Danmark i øjeblikket?
Du finder info vedrørende rejserestriktioner, karantænekrav m.m. For rejser til Danmark ved at besøge vores COVID-19-rejserådgiver.

Populære steder at besøge