Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Ferier i Danmark

Danmark er Europas ældste monarki og er kendt i udlandet som en nation med trendy mode, gourmetrestauranter og en spændende vikingearv.

De fleste danskere kender Hans Christian Andersens eventyr ud og ind, og også disse er med til at putte Danmark på verdenskortet. Planlægger du en ferie rundt i landet, kan du med fordel besøge vikingeområderne, de overdådige slotte, en af de flere hundrede øer eller nogle af de steder, Hans Christian Andersen skrev så kærligt om. Dagens Danmark har naturligvis også en mere moderne og kosmopolitisk kultur, der er kendt for gourmetmadlavning, innovativt design og mode - noget du bl.a. kan opleve i ”Wonderful, wonderful Copenhagen”.

Således sang Danny Kaye i 1952; en linje, der blev så populær, at den blev brugt som slogan for hovedstadens turistkontor. Du kan med fordel starte din Danmarkstur i København, hvis seværdigheder, restauranter og hoteller henvender sig til enhver smag og ethvert budget!

På kun få dage kan du opleve mange forskellige sider af vores hovedstad, der bl.a. byder på restauranter i verdensklasse og modeforretninger med de sidste nye danske designere. Start dit besøg på Strøget, der ud over at være Københavns pulserende hjerte også udgør en af de længste butiksgader i Europa. Forsæt turen til Kongens Nytorv og Nyhavn, hvor Hans Christian Andersen tilbragte flere år af sit liv, og hvor han bl.a. skrev eventyrene Fyrtøjet og Prinsessen på ærten. Hvis du planlægger at besøge en af Københavns prisvindende restauranter, anbefales du at reservere et bord i forvejen. En af byens mest populære restauranter er naturligvis noma, der er udnævnt til verdens bedste restaurant adskillige år i træk! Byen har dog også meget andet end Michelin-restauranter, og du kan f.eks. undersøge byens Bib Gourmand-restauranter, Cofocos restauranter eller Madklubbens restauranter.

København udgør naturligvis også hjertet for det danske monarki, og kongefamilien har sin hovedresidens på Amalienborg Slot. Med rødder helt tilbage til vikingekongerne i det 10. århundrede anses det danske kongehus faktisk som et af de ældste i Europa. Du kan derfor med fordel besøge et af hovedstadens mange slotte og paladser, som inkluderer Rosenborg Slot, Fredensborg Slot, Frederiksborg Slot og Kronborg Slot. Hendes Majestæt Dronning Margrethe II tilbringer som regel vinteren på Amalienborg Slot, som ligger i Frederiksstaden. Det blev opført i 1700-tallet og er kendt som et af de fineste rokokoslotte i Danmark. Se om du kan time dit besøg med vagtskiftet, som den kongelige livgarde gennemfører hver dag ved middagstid. I Nordsjælland finder du Fredensborg Slot, hvor regentparret typisk bor om foråret og efteråret, og Kronborg Slot, der er verdenskendt for at have lagt scene til Shakespeares Hamlet.

Hvis du planlægger en tur ud i den danske natur, er der masser af valgmuligheder. Besøg f.eks. den dramatiske Møns Klint, der er 7 kilometer lang og helt op til 128 meter høj. Lige i nærheden finder du det sydfynske øhav, som inkluderer de smukke øer Lyø, Drejø, Thurø, Ærø og Skarø. Du kan også sætte kursen mod vestkystens mange smukke strande og klitområder. Søndervig er blandt de mest populære feriesteder og har et stort udvalg af sommerhuse, som du kan leje. Et andet naturområde, der bestemt også er et besøg værd, er Vadehavet, som blev udnævnt til et officielt verdensarvsområde af UNESCO i 2014. Det store kystområde er stærkt påvirket af tidevandet, ligesom det også huser flere millioner af fugle hele året rundt. Planlægger du at tage nordpå, er et besøg i Skagen et must. Ud over at være Danmarks nordligste by, har den spændende museer, indbydende fiskerestauranter og nogle fantastiske naturområder, som inspirerede de berømte Skagensmalere i 1800-tallet.

Hvis du skal rejse til København fra Jylland, kan du med fordel undersøge de regelmæssige flyafgange fra Billund Lufthavn til Kastrup Lufthavn. Du kan også undersøge Molslinjens færgeafgange og DSB's togafgange samt de adskillige busselskaber, der kører fra den ene ende af landet til den anden hver dag. Skal du med hele familien på sommerferie, kan I også overveje at tage på cykelferie! Danmark har mere end 10.000 km med cykelstier, der bare venter på at blive indtaget. Det er den perfekte måde at se Danmarks storslåede natur og tilbringe tid sammen med børnene på.


Guide til at udforske Danmark


Bedste hoteltilbud i Danmark

Se alle 6.973 overnatningssteder i Danmark
CABINN Metro Hotel
Anmeldelse fra 12. jun. 2019
Se oplysninger
 
CABINN Metro Hotel

CABINN Metro Hotel

Arne Jacobsens Allé 2, København
   
  3,5 ud af 5
  2.0 ud af 5.0 Stjerner

  Tæt på Fields og kun 2 stop fra lufthavnen. Venlig og hurtig betjening

  Clarion Hotel Copenhagen Airport
  Anmeldelse fra 28. maj 2019
  Se oplysninger
   
  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Ellehammersvej 20, Kastrup
    
   4,5 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Super and very convenient when you have to fly out early

   Tivoli Hotel DKK 1.166
   Anmeldelse fra 20. maj 2019
   Se oplysninger
    
   Tivoli Hotel

   Tivoli Hotel

   Arni Magnussons Gade 2, København
     
    4,1 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dejligt hotel, skønt værelse. Men vi fik ingen rengøring af værelse, kun dynerne var lagt pænt, og håndklæder var væk, men ingen nye var lagt, men ellers alletiders hotel, og god morgenmad.

    Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade DKK 700
    Anmeldelse fra 12. jun. 2019
    Se oplysninger
     
    Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

    Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

    Bernstorffsgade 35, København
      
     4,1 ud af 5
     2.0 ud af 5.0 Stjerner

     Det er et godt lækkert hotel med skøn beliggenhed. Vi har boet der flere gange og været meget tilfredse. Denne gang oplevende vi dog at værelset ikke var klargjort til to og i reseptionen sagde den knap så imødekommende dame at vi selv kunne rede sengen med dynen fra skuffen..

     Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen DKK 880
     Anmeldelse fra 23. apr. 2019
     Se oplysninger
      
     Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

     Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

     Amager Boulevard 70, København
       
      4,0 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Alt okay. Vi tog værelset uden morgenmad. Den spiste vi ude i byen.

      CABINN Copenhagen
      CABINN Copenhagen

      CABINN Copenhagen

      Arni Magnussons Gade 1, København
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i København Centrum, kun 2 km fra Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Københavns Hovedbanegård på 16 minutter og Nørreport Station på 29 minutter.

       Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade
       Anmeldelse fra 5. maj 2019
       Se oplysninger
        
       Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

       Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

       Carsten Niebuhrs Gade 11, København
         
        3,9 ud af 5
        2.0 ud af 5.0 Stjerner

        Ok meget lidt støj, dejligt - ......... ....................

        Copenhagen Island Hotel DKK 1.185
        Anmeldelse fra 1. jun. 2019
        Se oplysninger
         
        Copenhagen Island Hotel

        Copenhagen Island Hotel

        Kalvebod Brygge 53, København
          
         4,2 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         god beliggenhed rent og pænt. Tjek ind og ud foregik upåklageligt.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.