Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Ferier i Danmark

Danmark er Europas ældste monarki og er kendt i udlandet som en nation med trendy mode, gourmetrestauranter og en spændende vikingearv.

De fleste danskere kender Hans Christian Andersens eventyr ud og ind, og også disse er med til at putte Danmark på verdenskortet. Planlægger du en ferie rundt i landet, kan du med fordel besøge vikingeområderne, de overdådige slotte, en af de flere hundrede øer eller nogle af de steder, Hans Christian Andersen skrev så kærligt om. Dagens Danmark har naturligvis også en mere moderne og kosmopolitisk kultur, der er kendt for gourmetmadlavning, innovativt design og mode - noget du bl.a. kan opleve i ”Wonderful, wonderful Copenhagen”.

Således sang Danny Kaye i 1952; en linje, der blev så populær, at den blev brugt som slogan for hovedstadens turistkontor. Du kan med fordel starte din Danmarkstur i København, hvis seværdigheder, restauranter og hoteller henvender sig til enhver smag og ethvert budget!

På kun få dage kan du opleve mange forskellige sider af vores hovedstad, der bl.a. byder på restauranter i verdensklasse og modeforretninger med de sidste nye danske designere. Start dit besøg på Strøget, der ud over at være Københavns pulserende hjerte også udgør en af de længste butiksgader i Europa. Forsæt turen til Kongens Nytorv og Nyhavn, hvor Hans Christian Andersen tilbragte flere år af sit liv, og hvor han bl.a. skrev eventyrene Fyrtøjet og Prinsessen på ærten. Hvis du planlægger at besøge en af Københavns prisvindende restauranter, anbefales du at reservere et bord i forvejen. En af byens mest populære restauranter er naturligvis noma, der er udnævnt til verdens bedste restaurant adskillige år i træk! Byen har dog også meget andet end Michelin-restauranter, og du kan f.eks. undersøge byens Bib Gourmand-restauranter, Cofocos restauranter eller Madklubbens restauranter.

København udgør naturligvis også hjertet for det danske monarki, og kongefamilien har sin hovedresidens på Amalienborg Slot. Med rødder helt tilbage til vikingekongerne i det 10. århundrede anses det danske kongehus faktisk som et af de ældste i Europa. Du kan derfor med fordel besøge et af hovedstadens mange slotte og paladser, som inkluderer Rosenborg Slot, Fredensborg Slot, Frederiksborg Slot og Kronborg Slot. Hendes Majestæt Dronning Margrethe II tilbringer som regel vinteren på Amalienborg Slot, som ligger i Frederiksstaden. Det blev opført i 1700-tallet og er kendt som et af de fineste rokokoslotte i Danmark. Se om du kan time dit besøg med vagtskiftet, som den kongelige livgarde gennemfører hver dag ved middagstid. I Nordsjælland finder du Fredensborg Slot, hvor regentparret typisk bor om foråret og efteråret, og Kronborg Slot, der er verdenskendt for at have lagt scene til Shakespeares Hamlet.

Hvis du planlægger en tur ud i den danske natur, er der masser af valgmuligheder. Besøg f.eks. den dramatiske Møns Klint, der er 7 kilometer lang og helt op til 128 meter høj. Lige i nærheden finder du det sydfynske øhav, som inkluderer de smukke øer Lyø, Drejø, Thurø, Ærø og Skarø. Du kan også sætte kursen mod vestkystens mange smukke strande og klitområder. Søndervig er blandt de mest populære feriesteder og har et stort udvalg af sommerhuse, som du kan leje. Et andet naturområde, der bestemt også er et besøg værd, er Vadehavet, som blev udnævnt til et officielt verdensarvsområde af UNESCO i 2014. Det store kystområde er stærkt påvirket af tidevandet, ligesom det også huser flere millioner af fugle hele året rundt. Planlægger du at tage nordpå, er et besøg i Skagen et must. Ud over at være Danmarks nordligste by, har den spændende museer, indbydende fiskerestauranter og nogle fantastiske naturområder, som inspirerede de berømte Skagensmalere i 1800-tallet.

Hvis du skal rejse til København fra Jylland, kan du med fordel undersøge de regelmæssige flyafgange fra Billund Lufthavn til Kastrup Lufthavn. Du kan også undersøge Molslinjens færgeafgange og DSB's togafgange samt de adskillige busselskaber, der kører fra den ene ende af landet til den anden hver dag. Skal du med hele familien på sommerferie, kan I også overveje at tage på cykelferie! Danmark har mere end 10.000 km med cykelstier, der bare venter på at blive indtaget. Det er den perfekte måde at se Danmarks storslåede natur og tilbringe tid sammen med børnene på.


Guide til at udforske Danmark


Bedste hoteltilbud i Danmark

Se alle 7.121 overnatningssteder i Danmark
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen DKK 636
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

Center Boulevard 5, Copenhagen
   
  4,3
  ud af 5 (baseret på 6.068 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med spa ligger i Amager, kun 0,1 km fra Sjælland og ca. 5 km fra Vor Frue Kirke og Ny Carlsberg Glyptotek. Derudover ligger Bella Center og Fields Indkøbscenter ca. 2 km derfra. Du kan gå til Bella Center Station på 6 minutter og Sundby Station på 15 minutter.

  Urban House Copenhagen by MEININGER DKK 360
  Urban House Copenhagen by MEININGER

  Urban House Copenhagen by MEININGER

  Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
    
   4,1
   ud af 5 (baseret på 2.906 anmeldelser)
   2.0 ud af 5.0

   Dette hostel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Sjælland, Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Ny Carlsberg Glyptotek 15 minutter derfra. Københavns Hovedbanegård ligger inden for 4 i minutters gang, mens Vesterport Station ligger inden for 5 minutters gang.

   Clarion Hotel Copenhagen Airport DKK 880
   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Ellehammersvej 20, Kastrup
     
    4,5
    ud af 5 (baseret på 6.855 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Clarion Hotel Copenhagen Airport er forbundet til Københavns Lufthavn via en overdækket gangbro og ligger blot en 12-minutters togrejse fra byens centrum.

    Tivoli Hotel DKK 788
    Tivoli Hotel

    Tivoli Hotel

    Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
      
     4,1
     ud af 5 (baseret på 5.706 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på promenaden i København, kun 15 minutters gang fra Sjælland og Ny Carlsberg Glyptotek. Derudover ligger Tivoli og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 19 minutter.

     The Square DKK 774
     The Square

     The Square

     Rådhuspladsen 14, Copenhagen
       
      4,0
      ud af 5 (baseret på 4.764 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun få skridt fra Sjælland, Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Danmarks Nationalmuseum 10 minutter derfra. Vesterport Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Københavns Hovedbanegård ligger inden for 7 minutters gang.

      Imperial Hotel DKK 796
      Imperial Hotel

      Imperial Hotel

      Vester Farimagsgade 9, Copenhagen
        
       3,9
       ud af 5 (baseret på 3.899 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Nogle af Københavns mest populære seværdigheder – for eksempel Tivoli, Strøget og Rådhuspladsen – ligger inden for 10 minutters gåafstand fra Imperial Hotel. I kan nemt komme til resten af hovedstaden med toget, da Hovedbanegården ligger blot 2 gader borte.

       CABINN Metro DKK 475
       CABINN Metro

       CABINN Metro

       Arne Jacobsens Allé 2, Copenhagen
         
        3,4
        ud af 5 (baseret på 5.245 anmeldelser)
        2.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Amager, kun 10 minutters gang fra Sjælland og Fields Indkøbscenter. Derudover ligger Bella Center og Royal Arena ca. 2 km derfra. Du kan gå til Ørestad Station på 9 minutter og Ørestad Station på 10 minutter.

        Comfort Hotel Vesterbro DKK 639
        Comfort Hotel Vesterbro

        Comfort Hotel Vesterbro

        Vesterbrogade 23-29, Copenhagen
          
         4,1
         ud af 5 (baseret på 1.142 anmeldelser)
         3.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Sjælland, Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Ny Carlsberg Glyptotek 15 minutter derfra. Du kan gå til Vesterport Station på 5 minutter og Københavns Hovedbanegård på 5 minutter.