Billige flybilletter til Island

Populære byer at besøge i Island

Billigste flyrejser til Island

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 599 kr. for en enkeltbillet og 1.056 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Fly Play
Icelandair
Icelandair
Fly Play
Fly Play
Fly Play
Fly Play
Fly Play
Fly Play
Fly Play

Rejse til Island

Fly til Island

Drømmer du om at opleve Islands betagende natur med vulkaner, gletsjere og vandfald og samtidig et moderne land med en metropol af en hovedstad? Find en flyrejse til Island, og få en oplevelse for livet på denne nordeuropæiske ø, der ligger lige midt på den midtatlantiske ryg. Netop denne undersøiske bjergkæde ligger til grund for Islands helt specielle natur med adskillelige vulkaner og geotermisk aktivitet. Og faktisk er øen dannet efter et vulkanudbrud på bunden af Atlanterhavet for 20 millioner år siden! Bestil dine flybilletter til Island til Keflavik Lufthavn, som ligger ca. 50 km vest for Reykjavik, og få uforglemmelige naturoplevelser, og oplev samtidig den moderne storby, hovedstaden Reykjavik.

Din flyrejse til Island

Hvis du vil finde billig fly til Island, skal du være ude i god tid, da det er et begrænset antal flyselskaber, som flyver hertil fra Danmark. Men så har du også god tid til at planlægge din tur rundt på øen, så du får set alt det, du gerne vil. Du kan f.eks. benytte dig af biludlejning på Island og nemt komme rundt på hele øen i dit eget tempo. Fra lufthavnen er det også muligt at tage bus eller taxa til Reykjavik, hvis du foretrækker det. Men det nemmeste, hvis du vil på udflugt og se den smukke natur på øen, er dog at leje en bil! Det kan også være at dit hotel på Island arrangerer udflugter med bus, som du kan tilmelde dig, hvis du hellere vil det.

Kombination af by og natur med flyrejse til Island

Omkring 60 % af islændingene bor i hovedstaden Reykjavik, som er meget nem at komme til, efter du er ankommet med fly til Island. Det betyder også, at det er en by med en masse aktivitet, restauranter, butikker, caféer og seværdigheder, hvor du kan bruge mange timer af din ferie. Og husk at lægge mærke til det islandske sprog, som utroligt nok er vikingernes oprindelige! Den islandske natur er dog klart det store trækplaster for turister. De fleste kender Den Blå Lagune, hvor det mineralholdige saltvand fra undergrunden betager alle med de flotte blå nuancer. Du kan også se gletsere, vulkaner og vandfald, hvor Gullfoss klart er det mest populære vandfald at besøge.

Komplette nationalparker med enestående natur!

Hvis du er heldig, så finder du en flybillet til Island med ankomst om dagen, så du virkelig kan nyde udsigten under indflyvningen. Allerede der får du et godt indtryk af Islands natur. På en rejse til Island må du ikke gå glip af nationalparken Thingvellir, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Parken ligger lige på linjen, hvor den nordamerikanske og europæiske tektoniske plade mødes, hvilket gør naturen her virkelig interessant. Der er også to områder i parken, Silfra og Davíðsgjá, hvor du kan dykke, og fra juni til september kan man også overnatte i telt i parken. Europas største nationalpark, Vatnajökull, ligger også på Island og dækker imponerende 12.000 kvadratkilometer af øen. Her kan du også opleve Islands højeste bjerg og største gletsjer, Hvannadalshnúkur og Vatnajökull, og Europas største vandfald.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Island på grund af COVID-19?
Læs vilkårene og betingelserne for det flyselskab, du overvejer, hvis du stadig ikke har booket dine billetter. Besøg vores kundeservice, hvis du allerede har købt din flybillet til Island. Her vil du finde oplysninger, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke COVID-19-politikker der gælder for din reservation, og guide dig gennem de næste skridt.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Island?
Det kunne ikke være nemmere med Expedia. Indtast dine rejseoplysninger, og tryk på “Søg”-knappen. Marker derefter “Intet ændringsgebyr” nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker” i venstre side. Sidste trin: Book din billige og fleksible flyrejse til Island.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Island under COVID-19?
COVID-19-udbruddet har ledt til drastiske ændringer i den måde, vi rejser på. Hvis du planlægger at tage en smuttur til Island, kan disse tips hjælpe dig med at håndtere de nye regler og udfordringer:

 • Bliv klogere på restriktionerne og reglerne for både dit afrejsested og din destination. Afhængigt af den lokale situation kan du muligvis ikke rejse, så glem ikke at tjekke, før du booker.
 • Hav dit mundbind på under helbredsundersøgelsen i lufthavnen. Sikkerhedspersonalet vil bede dig om at trække dit mundbind ned for at bekræfte din identitet.
 • I stedet for at aflevere dit boardingkort til sikkerhedspersonalet skal du selv placere det direkte foran scanneren. Hold det derefter op til kontrol.
 • Passagerer må medbringe en håndsprit på op til 350 ml i deres håndbagage. Den vil dog blive fjernet fra din taske eller kuffert med henblik på kontrol.
 • For at mindske smittespredning i sikkerhedskontrollen skal du placere ejendele såsom pung, telefon og bælte i din håndbagage i stedet for en bakke.
 • Opbevar dine madvarer i en gennemsigtig plastikpose, og læg dem i en bakke. Når du tager madvarer ud af din håndbagage, mindskes sandsynligheden for, at en medarbejder bliver nødt til at åbne og røre ved din taske eller kuffert for kontrol.

Hvilke flyselskaber flyver til Island?
Når du har fundet en flybillet til Island, vil disse store flyselskaber se frem til at byde dig velkommen ombord på flyet:

 • Icelandair - 130 flyrejser til eller i nærheden af Island hver måned, herunder 130 flyrejser til Reykjavik (KEF-Keflavik Intl.) per måned.
 • SAS - 30 flyrejser til eller i nærheden af Island hver måned, herunder 30 flyrejser til Reykjavik (KEF-Keflavik Intl.) per måned.
 • Fly Play - 26 flyrejser til eller i nærheden af Island hver måned, herunder 26 flyrejser til Reykjavik (KEF-Keflavik Intl.) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Island?
Book din rejse i god tid for at få et godt tilbud til Island. Du kan også benytte Expedias funktion “Fleksible datoer” ovenfor søgeresultaterne. Så kan du sammenligne de billigste priser på nærliggende datoer. I løbet af de sidste syv dage var 1.056 kr. den laveste pris for en flyrejse til Island.
Hvor meget koster en flyrejse til Island?
Hvis du skulle flyve fra Reykjavík (RKV), kunne du have booket en prisvenlig billet for kun 599 kr. i løbet af de sidste syv dage. Flybilletter tur-retur til Island lå mellem 1.056 kr. og 1.110 kr. i den samme periode.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Island?
Sæt dig i en flyver til en af disse større lufthavne i Island, så du har det ideelle udgangspunkt for at gå på opdagelse i dette områdes tilbud:

 • Reykjavik (KEF-Keflavik Intl.) - 1371 fly per måned.
 • Reykjavík (RKV-Reykjavik Indenrigslufthavn) - 308 fly per måned.
 • Akureyri (AEY) - 160 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Island?
I løbet af de sidste syv dage lå prisen på flybilletter til Island mellem 1.056 kr. og 1.110 kr..
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Island?
Oktober er den perfekte måned, hvis du skal finde billige flyrejser til Island. Bemærk, at de dyreste tidspunkter at rejse på i Danmark er juli, august og december.
Hvad er de bedste oplevelser i Island?

 • Fyldt til bristepunktet med stemning og energi – Reykjavik er det perfekte udgangspunkt for din rejse til Island. Udforsk store seværdigheder som Hallgrimskirkja, tjek forretningerne ud, og forkæl dig selv med god mad og vin på nogle af destinationens lækre restauranter. Du bestemmer selv!
 • Reykjavik har kystklima. Inden du drager afsted, bør du dog tjekke vejrforholdene under din ferie. Uanset om det er tørt, regnfuldt, varmt eller koldt, er det altid bedst at være forberedt på alt.
 • Hvis du er i humør til at udforske mere af denne skønne region, kan du hoppe ind bag rattet i en udlejningsbil og sætte kurs mod Kópavogur. Denne by ligger omkring 10 km sydøst for Reykjavik og byder også på flere interessante seværdigheder, for eksempel Kópavogur Koncertsal Salurinn.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Island på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Island.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Island med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Island. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Island!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Island under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Island tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Island, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Island

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Fly Play