Billige flybilletter til Island

Populære byer at besøge i Island

Billigste flyrejser til Island

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 740, kr for en enkeltbillet og 1.305, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Fly Play
Fly Play
Fly Play
Air Baltic
Fly Play
Fly Play
Fly Play
Fly Play
SAS
Fly Play
Fly Play
Fly Play
Fly Play
Fly Play
Fly Play
Fly Play
Fly Play
Austrian Airlines
Fly Play
Fly Play

Rejse til Island

Fly til Island

Drømmer du om at opleve Islands betagende natur med vulkaner, gletsjere og vandfald og samtidig et moderne land med en metropol af en hovedstad? Find en flyrejse til Island, og få en oplevelse for livet på denne nordeuropæiske ø, der ligger lige midt på den midtatlantiske ryg. Netop denne undersøiske bjergkæde ligger til grund for Islands helt specielle natur med adskillelige vulkaner og geotermisk aktivitet. Og faktisk er øen dannet efter et vulkanudbrud på bunden af Atlanterhavet for 20 millioner år siden! Bestil dine flybilletter til Island til Keflavik Lufthavn, som ligger ca. 50 km vest for Reykjavik, og få uforglemmelige naturoplevelser, og oplev samtidig den moderne storby, hovedstaden Reykjavik.

Din flyrejse til Island

Hvis du vil finde billig fly til Island, skal du være ude i god tid, da det er et begrænset antal flyselskaber, som flyver hertil fra Danmark. Men så har du også god tid til at planlægge din tur rundt på øen, så du får set alt det, du gerne vil. Du kan f.eks. benytte dig af biludlejning på Island og nemt komme rundt på hele øen i dit eget tempo. Fra lufthavnen er det også muligt at tage bus eller taxa til Reykjavik, hvis du foretrækker det. Men det nemmeste, hvis du vil på udflugt og se den smukke natur på øen, er dog at leje en bil! Det kan også være at dit hotel på Island arrangerer udflugter med bus, som du kan tilmelde dig, hvis du hellere vil det.

Kombination af by og natur med flyrejse til Island

Omkring 60 % af islændingene bor i hovedstaden Reykjavik, som er meget nem at komme til, efter du er ankommet med fly til Island. Det betyder også, at det er en by med en masse aktivitet, restauranter, butikker, caféer og seværdigheder, hvor du kan bruge mange timer af din ferie. Og husk at lægge mærke til det islandske sprog, som utroligt nok er vikingernes oprindelige! Den islandske natur er dog klart det store trækplaster for turister. De fleste kender Den Blå Lagune, hvor det mineralholdige saltvand fra undergrunden betager alle med de flotte blå nuancer. Du kan også se gletsere, vulkaner og vandfald, hvor Gullfoss klart er det mest populære vandfald at besøge.

Komplette nationalparker med enestående natur!

Hvis du er heldig, så finder du en flybillet til Island med ankomst om dagen, så du virkelig kan nyde udsigten under indflyvningen. Allerede der får du et godt indtryk af Islands natur. På en rejse til Island må du ikke gå glip af nationalparken Thingvellir, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Parken ligger lige på linjen, hvor den nordamerikanske og europæiske tektoniske plade mødes, hvilket gør naturen her virkelig interessant. Der er også to områder i parken, Silfra og Davíðsgjá, hvor du kan dykke, og fra juni til september kan man også overnatte i telt i parken. Europas største nationalpark, Vatnajökull, ligger også på Island og dækker imponerende 12.000 kvadratkilometer af øen. Her kan du også opleve Islands højeste bjerg og største gletsjer, Hvannadalshnúkur og Vatnajökull, og Europas største vandfald.

Ofte stillede spørgsmål

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Island på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Island.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Island med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Island. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Island!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Island under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Island tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Island, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.