Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Reykjavik

Biludlejning i Reykjavik

Reykjavik er verdens nordligste hovedstad, beliggende på vulkanøen Island i Nordatlanten. Byen huser to tredjedele af hele Islands befolkning. På trods af øens beliggenhed højt mod nord er her tempereret klima takket være Golfstrømmen. Her trives kulde og varme side om side, og du kan bade udendørs i varme kilder omgivet af is og sne.

Island er modsætningernes land og virkelig en rejse værd. Der findes pakkerejser til Reykjavik, og der er billige fly til Reykjaviks internationale lufthavn. Her er også mange muligheder for at leje en billig bil til at komme rundt i byen i. Det er nemt at finde et afleveringssted til udlejningsbilen igen, uanset hvor i byen du opholder dig.

Du kan finde direkte fly til Reykjavik fra Danmark, hvis du rejser fra Kastrup. Kommer du fra Aalborg, Aarhus eller Billund, vil du muligvis skulle have en enkelt mellemlanding i hovedstanden undervejs. Lufthavnen Keflavik ligger ikke langt fra Reykjavik, og har du booket din lejebil til afhentning her, vil du hurtigt kunne være fremme ved dit hotel.

Der findes en række biludlejningsselskaber, som du kan vælge imellem, der alle tilbyder afhentning i lufthavnen. Booker du din bil online, inden du rejser hjemmefra, så står den parat, når du ankommer med flyet. Bestil netop den bil, du foretrækker, og spar tid i lufthavnen ved ankomst. Reserverer du desuden din bil sammen med dit hotel og dine flybilletter, så kan du tit nyde ekstra gode tilbud. Hent nøglen, smid kufferten i bagagerummet, og så er du på vej på dit islandske eventyr.

Der findes en lang række hoteller i Reykjavik, hvor du kan finde hvile efter dagens strabadser. Island er noget helt særligt og meget mere end bare Björk og klipfisk, selvom disse to islandske specialiteter bestemt er værd at opleve.

Vikingerne sejlede, du kommer i lejet bil

Reykjavik er byen, hvor Islands parlament Altinget forsamles, og hvor landets regering sidder. Byen er i dag en moderne by med universitet, museer, koncerthuse og så videre, men for få hundrede år siden var den bare en lille bygd på øens vestlige kyst. Keltere og vikinger bosatte sig på stedet helt tilbage omkring år 871.

Byens vartegn er den 75 meter høje kirke Hallgrímskirkja, en helt moderne og særpræget kirke, der blev færdigbygget i 1986. Kirken ligger på en bakketop i byen, og man kan komme op i tårnet, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt over byen og dens omgivelser. Kirken fik dog konkurrence som byens vartegn, da det storslåede koncerthus og konferencecenter Harpa åbnede nede ved havnen i 2011.

Harpa er et enestående, moderne arkitektonisk mesterværk med en enorm glasfacade, der spejler omgivelserne dag og nat. Byggeriet er et samarbejde mellem danske og islandske arkitekter, og Harpa modtog den europæiske Mies-van-der-Rohe-pris for moderne arkitektur.

Fra Reykjavik på egen hånd i udlejningsbil

I Reykjavik kan du tage på kunstudflugt i Center for Islandic Art, der udstiller moderne kunstværker fra islandske kunstnere. Du kan besøge Reykjavik Kunstmuseum samt Perlen, hvor du blandt andet kan spise i restauranten, mens du nyder udsigten. Tag en tur forbi Nationalmuseet, eller læg turen forbi den flotte Hallgrimskirke, hvor du kan beundre dens smukke arkitektur. Med din lejebil er du ikke begrænset af transporttiden mellem de forskellige attraktioner, men kan hurtigt tage forbi de ting, du ønsker at se.

Når man opholder sig i Reykjavik og på Island i det hele taget, må man ikke snyde sig selv for en sightseeingtur. Der findes masser af sightseeingudflugter med udgangspunkt i Reykjavik. Du kan for eksempel komme på en gletsjertur med firmaet Extreme Iceland. Eller hvad med at se nordlys med egne øjne med Iceland Aurora Photo Tours eller Boreal Travel Day Tours?

Du kan naturligvis også udforske øen på egen hånd i udlejningsbil og bare tage dig god tid til at opleve Islands særprægede natur i dit helt eget tempo.

Fra billeje i Reykjavik til alt godt fra havet

Men ingen tur til Reykjavik uden at tage ud i den flotte natur. Udnyt din lejebil fuldt ud, og tag på dagsture. Du kan tage på hvalsafari, vandreture eller ride på islandske heste. Udover de varme kilder, kan du også få dig en dukkert i det varme, udendørs svømmeanlæg Den Blå Lagune.

Med biludlejning i Reykjavik er du desuden ikke begrænset af at finde et hotel inde i byen i gåafstand fra de forskellige seværdigheder, du helst vil opleve. Du kan bo lige det sted, du ønsker, selv hvis dette er uden for byen midt i den smukke natur. Du hopper blot ind i lejebilen om morgenen og tager afsted. Glem alt om taxaer, turbusser eller offentlig bus; din udlejningsbil er din nemme og praktiske adgangsbillet til alle de islandske oplevelser og seværdigheder, du har øverst på din liste.

Der skal også være tid til at smage på de kulinariske tilbud i Reykjavik. Byen har mange fine restauranter og caféer, og det lønner sig at spise såvel lam fra øen som fisk og skaldyr. Byens fiskerestauranter er generelt af meget høj kvalitet, hvilket ikke mindst skyldes de fantastiske råvarer, som islandske fiskere henter hjem fra havet.

Prøv for eksempel Fiskmarkaðurinn, fiskemarkedet, eller Fiskfélagið, fiskekompagniet. Er du mere til lammekød end fisk og skaldyr, serveres det mest fantastiske lam på den familiedrevne restaurant Resto. Du kan køre mæt og tilfreds herfra i din udlejede bil.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Reykjavik

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Reykjavik?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Reykjavik.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Reykjavik?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Reykjavik er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Reykjavik?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Reykjavik?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Reykjavik

Udforsk Reykjavik med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!