Billige flybilletter til Danmark

Populære byer at besøge i Danmark

Billigste flyrejser til Danmark

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 388 kr. for en enkeltbillet og 673 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Danish Air Transport
Brussels Airlines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Brussels Airlines
Austrian Airlines
Vueling Airlines

Fly i Danmark

Der kan være både tid og penge at spare ved at rejse med fly i Danmark. Uanset om du holder ferie i Danmark eller vil rejse ud i verden, er det både nemt og praktisk at starte rejsen med fly og dermed undgå stressende tog- og busforsinkelser.

Pendler du imellem Danmarks lufthavne, er der mange fordele at hente, hvis du vælger at blive medlem af lufthavnenes forskellige medlemsordninger. Ordningerne kan gøre rejseoplevelsen både bedre og mere komfortabel. Få en gratis refill af din morgenkaffe i Københavns Lufthavn, og få også rabatter og fordelagtige tilbud på både lufthavnsparkering, shopping og restauranter. Som pendler har du desuden mulighed for at nyde godt af det store udvalg af butikker i Københavns Lufthavn. Har dagen været fuld af møder, kan du altid nå at købe fødselsdagsgaven til din bedste ven eller få en skøn duft med hjem til din bedre halvdel.

Flyrejser i Danmark fra danske lufthavne

I Danmark kan du flyve fra adskillige indenrigslufthavne og forbinde til internationale afgange i København, Aalborg, Aarhus og Billund. Du kan med fordel rejse indenrigs fra København, Aalborg, Billund, Karup, Rønne, Sønderborg og Aarhus. Der er altid mulighed for at booke overnatning i Danmark tæt på den lufthavn, du ankommer til eller rejser fra. Så skal du på ferie i udlandet tidligt om morgenen fra de større danske lufthavne, kan det være en god idé at booke et hotel, så du kan rejse videre uden stress og jag. Find et familievenligt hotel, hvis du rejser med børn.

Nyttig information om flyrejser i Danmark

Du kommer nemt med både lufthavnsbus og taxa fra de danske lufthavne til de nærmeste byer. Skal du rejse fra de jyske lufthavne og videre ud i verden, kan du mellemlande i Københavns Lufthavn. Hvis du har et par timer tilovers mellem dine flyvninger, kan du tage med metroen ind til Københavns centrum og nyde en frokost i Nyhavn. Billund Lufthavn er Danmarks andenstørste lufthavn, og her har du rig mulighed for at gøre din arbejdsdag som pendler yderst behagelig. Køb et medlemskab i King Amlet Lounge, og nyd muligheden for at kunne skrive mødeoplæg og forberede dig i rolige omgivelser med Wi-Fi, arbejds- og møderum samt lækre forfriskninger.

Biludlejning i Danmark

Når du har købt flybilletter i Danmark, kan du med fordel leje en bil i den lufthavn, du ankommer til. Skal du hurtigt videre fra lufthavnen til et møde, kan du reservere bilen i forvejen, så du blot skal hente nøglerne ved biludlejningsfirmaets skranke. Kør derefter ubesværet til din destination, og aflever hurtigt og nemt bilen i lufthavnen igen, når du er færdig. Du kan f.eks. lande i Aalborg, og leje en bil, så du nemt kan holde møder forskellige steder i Jylland, og derefter flyve hjem fra f.eks. Billund. Du bestemmer selv, hvor du vil aflevere bilen. På den måde er du ikke afhængig af at skulle ankomme til og rejse fra den samme indenrigslufthavn.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Danmark på grund af COVID-19?
Kast et blik på vilkårene og betingelserne for det flyselskab, du overvejer, hvis du ikke har booket endnu. Besøg vores kundeservice, hvis du allerede har booket din flybillet til Danmark. Her vil du finde oplysninger, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke COVID-19-politikker der er relevante for din reservation, og guide dig gennem de næste skridt.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Danmark?
Hos Expedia har vi fundet vores indre yogaudøver frem for at levere de mest fleksible billetter, der er på markedet. Klik blot på feltet “Intet ændringsgebyr” lige under filteret “Fleksible ændringspolitikker” for at finde din flyrejse til Danmark.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Danmark under COVID-19?
Grundet COVID-19-pandemien indebærer rejser nu større udfordringer. Kast et blik på disse brugbare råd, inden du går ombord på din flyrejse til Danmark:

 • Undersøg reglerne og restriktionerne for både din destination og dit afrejsested. Afhængigt af den lokale situation er det muligvis ikke muligt at rejse, så sørg for at tjekke på forhånd.
 • Når du går gennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen, må du ikke fjerne dit mundbind. Du vil blive bedt om at fjerne det midlertidigt med henblik på at kontrollere din identitet. Enhver, der ikke bærer mundbind, kan blive pålagt bøder og eskorteret ud af terminalen.
 • I stedet for at give dit boardingkort til en medarbejder skal du selv anbringe det foran læseren. Hold det derefter op til kontrol.
 • Det er nu tilladt at medbringe en beholder med flydende håndsprit i din håndbagage. Den må ikke fylde mere end 350 ml, og du skal tage den op fra din kuffert eller taske, så den kan blive screenet.
 • Placer dine personlige ejendele (telefon, nøgler og pung) i din håndbagage i stedet for bakkerne for at mindske smittespredning i sikkerhedskontrollen.
 • Hvis du gerne vil have mad med på flyet, skal du placere det i en gennemsigtig plastikpose og lægge den i en bakke. Dette reducerer sandsynligheden for, at en medarbejder bliver nødt til at røre din fødevarebeholder eller håndbagage for kontrol.

Hvilke flyselskaber flyver til Danmark?
Book et sæde hos et af disse førende luftfartsselskaber, og gør dig klar til at udforske det bedste af Danmark:

 • SAS - 528 flyrejser til eller i nærheden af Danmark hver måned, herunder 329 flyrejser til København (CPH-Kastrup Lufthavn) og 199 flyrejser til Aalborg (AAL) per måned.
 • Danish Air - 524 flyrejser til eller i nærheden af Danmark hver måned, herunder 394 flyrejser til København (CPH-Kastrup Lufthavn) og 112 flyrejser til Aalborg (AAL) per måned.
 • Norwegian Air International - 398 flyrejser til eller i nærheden af Danmark hver måned, herunder 199 flyrejser til Aalborg (AAL) og 199 flyrejser til København (CPH-Kastrup Lufthavn) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Danmark?
En god strategi for at få fat i billige billetter er at være fleksibel med dine rejsedatoer. Start med at søge efter din flyrejse til Danmark, og klik derefter på knappen “Fleksible datoer” for at sammenligne priser for nærliggende datoer. Et andet godt råd? Sørg for at booke i god tid i forvejen. For at give dig en idé om priserne var 673 kr. den laveste pris for en flyrejse til Danmark i løbet af de sidste syv dage.
Hvor meget koster en flyrejse til Danmark?
I løbet af de sidste syv dage kostede en returbillet til Danmark helt ned til 673 kr., mens den højeste pris lå på 856 kr.. Enkeltbilletter fra Paris (CDG) i den samme periode kostede bare 388 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Danmark?
Land i en af de travle lufthavne i Danmark, så du har det ideelle udgangspunkt for at opleve dette skønne områdes mange tilbud:

 • København (CPH-Kastrup Lufthavn) - 8845 fly per måned.
 • Billund (BLL-Billund Lufthavn) - 1163 fly per måned.
 • Aalborg (AAL) - 777 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Danmark?
I løbet af de sidste syv dage lå prisen på flyrejser mellem 673 kr. og 856 kr.. Gennemse vores fremragende tilbud til Danmark, book din rejse, og gør dig klar til din næste ferie!
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Danmark?
For at drage fordel af billige billetter til Danmark kan du booke din ferie i Oktober, hvor priserne på billetter tager et dyk. Hvilken årstid er dyrest? I Danmark er det juli, august og december.
Hvad er de bedste oplevelser i Danmark?

 • Tag hul på din rejse til Danmark i den sprudlende by København. Der er rigtig meget at se her, fra spændende seværdigheder som Tivoli til mad, shopping, natteliv og meget mere.
 • København har kystklima. Inden du tager afsted, kan du dog undersøge vejrudsigten under dit ophold. Uanset om det er varmt, koldt, regnfuldt eller tørt, er det altid bedst at være klar på alt.
 • Sørg for at vælge Helsingør som næste destination. Denne by ligger omkring 40 km nord for København og rummer blandt andet Kronborg Slot, der er en af byens topseværdigheder.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Danmark på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Danmark.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Danmark med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Danmark. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Danmark!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Danmark under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Danmark tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Danmark, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Danmark

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd