Billige flybilletter til Danmark

Populære byer at besøge i Danmark

Billigste flyrejser til Danmark

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 249, kr for en enkeltbillet og 555, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Austrian Airlines
Swiss International Air Lines
Air Canada
United

Fly i Danmark

Der kan være både tid og penge at spare ved at rejse med fly i Danmark. Uanset om du holder ferie i Danmark eller vil rejse ud i verden, er det både nemt og praktisk at starte rejsen med fly og dermed undgå stressende tog- og busforsinkelser.

Pendler du imellem Danmarks lufthavne, er der mange fordele at hente, hvis du vælger at blive medlem af lufthavnenes forskellige medlemsordninger. Ordningerne kan gøre rejseoplevelsen både bedre og mere komfortabel. Få en gratis refill af din morgenkaffe i Københavns Lufthavn, og få også rabatter og fordelagtige tilbud på både lufthavnsparkering, shopping og restauranter. Som pendler har du desuden mulighed for at nyde godt af det store udvalg af butikker i Københavns Lufthavn. Har dagen været fuld af møder, kan du altid nå at købe fødselsdagsgaven til din bedste ven eller få en skøn duft med hjem til din bedre halvdel.

Flyrejser i Danmark fra danske lufthavne

I Danmark kan du flyve fra adskillige indenrigslufthavne og forbinde til internationale afgange i København, Aalborg, Aarhus og Billund. Du kan med fordel rejse indenrigs fra København, Aalborg, Billund, Karup, Rønne, Sønderborg og Aarhus. Der er altid mulighed for at booke overnatning i Danmark tæt på den lufthavn, du ankommer til eller rejser fra. Så skal du på ferie i udlandet tidligt om morgenen fra de større danske lufthavne, kan det være en god idé at booke et hotel, så du kan rejse videre uden stress og jag. Find et familievenligt hotel, hvis du rejser med børn.

Nyttig information om flyrejser i Danmark

Du kommer nemt med både lufthavnsbus og taxa fra de danske lufthavne til de nærmeste byer. Skal du rejse fra de jyske lufthavne og videre ud i verden, kan du mellemlande i Københavns Lufthavn. Hvis du har et par timer tilovers mellem dine flyvninger, kan du tage med metroen ind til Københavns centrum og nyde en frokost i Nyhavn. Billund Lufthavn er Danmarks andenstørste lufthavn, og her har du rig mulighed for at gøre din arbejdsdag som pendler yderst behagelig. Køb et medlemskab i King Amlet Lounge, og nyd muligheden for at kunne skrive mødeoplæg og forberede dig i rolige omgivelser med Wi-Fi, arbejds- og møderum samt lækre forfriskninger.

Biludlejning i Danmark

Når du har købt flybilletter i Danmark, kan du med fordel leje en bil i den lufthavn, du ankommer til. Skal du hurtigt videre fra lufthavnen til et møde, kan du reservere bilen i forvejen, så du blot skal hente nøglerne ved biludlejningsfirmaets skranke. Kør derefter ubesværet til din destination, og aflever hurtigt og nemt bilen i lufthavnen igen, når du er færdig. Du kan f.eks. lande i Aalborg, og leje en bil, så du nemt kan holde møder forskellige steder i Jylland, og derefter flyve hjem fra f.eks. Billund. Du bestemmer selv, hvor du vil aflevere bilen. På den måde er du ikke afhængig af at skulle ankomme til og rejse fra den samme indenrigslufthavn.

Ofte stillede spørgsmål

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Danmark på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Danmark.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Danmark med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Danmark. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Danmark!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Danmark under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Danmark tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Danmark, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.