Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Billigste flyrejser til Danmark

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Fly i Danmark

Der kan være både tid og penge at spare ved at rejse med fly i Danmark. Uanset om du holder ferie i Danmark eller vil rejse ud i verden, er det både nemt og praktisk at starte rejsen med fly og dermed undgå stressende tog- og busforsinkelser.

Pendler du imellem Danmarks lufthavne, er der mange fordele at hente, hvis du vælger at blive medlem af lufthavnenes forskellige medlemsordninger. Ordningerne kan gøre rejseoplevelsen både bedre og mere komfortabel. Få en gratis refill af din morgenkaffe i Københavns Lufthavn, og få også rabatter og fordelagtige tilbud på både lufthavnsparkering, shopping og restauranter. Som pendler har du desuden mulighed for at nyde godt af det store udvalg af butikker i Københavns Lufthavn. Har dagen været fuld af møder, kan du altid nå at købe fødselsdagsgaven til din bedste ven eller få en skøn duft med hjem til din bedre halvdel.

Flyrejser i Danmark fra danske lufthavne

I Danmark kan du flyve fra adskillige indenrigslufthavne og forbinde til internationale afgange i København, Aalborg, Aarhus og Billund. Du kan med fordel rejse indenrigs fra København, Aalborg, Billund, Karup, Rønne, Sønderborg og Aarhus. Der er altid mulighed for at booke overnatning i Danmark tæt på den lufthavn, du ankommer til eller rejser fra. Så skal du på ferie i udlandet tidligt om morgenen fra de større danske lufthavne, kan det være en god idé at booke et hotel, så du kan rejse videre uden stress og jag. Find et familievenligt hotel, hvis du rejser med børn.

Nyttig information om flyrejser i Danmark

Du kommer nemt med både lufthavnsbus og taxa fra de danske lufthavne til de nærmeste byer. Skal du rejse fra de jyske lufthavne og videre ud i verden, kan du mellemlande i Københavns Lufthavn. Hvis du har et par timer tilovers mellem dine flyvninger, kan du tage med metroen ind til Københavns centrum og nyde en frokost i Nyhavn. Billund Lufthavn er Danmarks andenstørste lufthavn, og her har du rig mulighed for at gøre din arbejdsdag som pendler yderst behagelig. Køb et medlemskab i King Amlet Lounge, og nyd muligheden for at kunne skrive mødeoplæg og forberede dig i rolige omgivelser med Wi-Fi, arbejds- og møderum samt lækre forfriskninger.

Biludlejning i Danmark

Når du har købt flybilletter i Danmark, kan du med fordel leje en bil i den lufthavn, du ankommer til. Skal du hurtigt videre fra lufthavnen til et møde, kan du reservere bilen i forvejen, så du blot skal hente nøglerne ved biludlejningsfirmaets skranke. Kør derefter ubesværet til din destination, og aflever hurtigt og nemt bilen i lufthavnen igen, når du er færdig. Du kan f.eks. lande i Aalborg, og leje en bil, så du nemt kan holde møder forskellige steder i Jylland, og derefter flyve hjem fra f.eks. Billund. Du bestemmer selv, hvor du vil aflevere bilen. På den måde er du ikke afhængig af at skulle ankomme til og rejse fra den samme indenrigslufthavn.