Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Svendborg

Se alle udlejningsbiler i Svendborg

Billeje Svendborg – Fyn er smuk

Kom nemt og bekvemt rundt på Fyn, når du lejer bil i Svendborg. Den hyggelige havneby rummer et livligt, moderne handelscentrum og byder samtidig på en charmerende ældre bydel, bedre kendt som Latinerkvarteret.

Med lejebil i Svendborg har du rig mulighed for at opleve de mange aktiviteter, der findes både i og uden for byen. Vær ikke afhængig af tog- og bustider, men vær din egen guide, og kom direkte til dine udvalgte destinationer. Oplev bl.a. storbyatmosfæren i Danmarks tredjestørste by, Odense, eller kør ud i den afvekslende, fynske natur, der indbyder til alle former for aktiviteter. Så hvad venter du på? Lej bil i Svendborg, og oplev Fyn fra første parket.

Billig biludlejning Svendborg

Med Svendborgs placering mellem Jylland og Sjælland, er det nemt at tage på tur til Svendborg, uanset om du rejser med tog, bus, i egen bil eller lejebil. Har du planer om at gøre brug af billig billeje, kan det være en fordel at tjekke op på, om dit hotel i Svendborg tilbyder parkeringsmuligheder.

Biludlejning Svendborg – en by med fokus på kvalitet og bæredygtighed

Billeje i Svendborg er den perfekte base for dig, som ønsker et ophold i en by, der har fokus på kvalitet og bæredygtighed ved at fremme lokale produkter. Dette kendetegner Cittaslow-konceptet, og netop Svendborg er den første Cittaslow-by i Danmark. Cittaslow ses i gadebilledet, der præges af mange lokale forretninger og restauranter, der tilbyder lækre specialiteter med friske, lokale råvarer.

Vær din egen guide på Sydfyn

Leje af bil i Svendborg giver dig fri mulighed for en kør-selv-tur, hvor du er din helt egen guide. Oplev Sydfyn, Tåsinge og Langeland, der byder på landsbyidyl med bindingsværkshuse og herregårde i naturskønne omgivelser. Derudover byder en køretur i det sydfynske på et varieret landskab med kyststrækninger, grønne skove, marker og udsigt til Det Sydfynske Øhav. Ønsker du en afslappet gåtur? Eller er motion i naturen en pause fra hverdagen for dig? Ja, så er der plads til alle former for aktiviteter i den sydfynske natur. Du har også mulighed for kajaksejlads i Det Sydfynske Øhav. Aktivitetsmuligheder i naturen er der nok af.

Biludlejning Svendborg – kort afstand til storbyoplevelser

Når du lejer bil i Svendborg, har du kun 45 km til storbyoplevelserne. Oplev H.C. Andersens fødeby, Odense, som byder på kulturhistorie i særklasse. Besøg f.eks. den gamle bydel, oplev flotte velbevarede gamle bygninger og kirker, eller tag børnene med en tur i Odense Zoo.

Billeje Svendborg – eventyrøen

Ferie i Svendborg og billeje er den perfekte kombination for børnefamilien. Fordelen ved at holde ferie på Fyn er, at der er overskuelig afstand mellem de børnevenlige aktiviteter. Lad f.eks. børnene slippe fantasien løs i Børnekulturhuset Fyrtøjet, som fortolker H.C. Andersens fortællinger gennem teater, billedkunst, musik og leg. Derudover finder du legepladser, vandland, børnevenlige strande og mange flere sjove aktiviteter for både børn og voksne.

Udforsk Svendborg

Udforsk Svendborg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!