Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Billeje Svendborg – Fyn er smuk

Kom nemt og bekvemt rundt på Fyn, når du lejer bil i Svendborg. Den hyggelige havneby rummer et livligt, moderne handelscentrum og byder samtidig på en charmerende ældre bydel, bedre kendt som Latinerkvarteret.

Med lejebil i Svendborg har du rig mulighed for at opleve de mange aktiviteter, der findes både i og uden for byen. Vær ikke afhængig af tog- og bustider, men vær din egen guide, og kom direkte til dine udvalgte destinationer. Oplev bl.a. storbyatmosfæren i Danmarks tredjestørste by, Odense, eller kør ud i den afvekslende, fynske natur, der indbyder til alle former for aktiviteter. Så hvad venter du på? Lej bil i Svendborg, og oplev Fyn fra første parket.

Billig biludlejning Svendborg

Med Svendborgs placering mellem Jylland og Sjælland, er det nemt at tage på tur til Svendborg, uanset om du rejser med tog, bus, i egen bil eller lejebil. Har du planer om at gøre brug af billig billeje, kan det være en fordel at tjekke op på, om dit hotel i Svendborg tilbyder parkeringsmuligheder.

Biludlejning Svendborg – en by med fokus på kvalitet og bæredygtighed

Billeje i Svendborg er den perfekte base for dig, som ønsker et ophold i en by, der har fokus på kvalitet og bæredygtighed ved at fremme lokale produkter. Dette kendetegner Cittaslow-konceptet, og netop Svendborg er den første Cittaslow-by i Danmark. Cittaslow ses i gadebilledet, der præges af mange lokale forretninger og restauranter, der tilbyder lækre specialiteter med friske, lokale råvarer.

Vær din egen guide på Sydfyn

Leje af bil i Svendborg giver dig fri mulighed for en kør-selv-tur, hvor du er din helt egen guide. Oplev Sydfyn, Tåsinge og Langeland, der byder på landsbyidyl med bindingsværkshuse og herregårde i naturskønne omgivelser. Derudover byder en køretur i det sydfynske på et varieret landskab med kyststrækninger, grønne skove, marker og udsigt til Det Sydfynske Øhav. Ønsker du en afslappet gåtur? Eller er motion i naturen en pause fra hverdagen for dig? Ja, så er der plads til alle former for aktiviteter i den sydfynske natur. Du har også mulighed for kajaksejlads i Det Sydfynske Øhav. Aktivitetsmuligheder i naturen er der nok af.

Biludlejning Svendborg – kort afstand til storbyoplevelser

Når du lejer bil i Svendborg, har du kun 45 km til storbyoplevelserne. Oplev H.C. Andersens fødeby, Odense, som byder på kulturhistorie i særklasse. Besøg f.eks. den gamle bydel, oplev flotte velbevarede gamle bygninger og kirker, eller tag børnene med en tur i Odense Zoo.

Billeje Svendborg – eventyrøen

Ferie i Svendborg og billeje er den perfekte kombination for børnefamilien. Fordelen ved at holde ferie på Fyn er, at der er overskuelig afstand mellem de børnevenlige aktiviteter. Lad f.eks. børnene slippe fantasien løs i Børnekulturhuset Fyrtøjet, som fortolker H.C. Andersens fortællinger gennem teater, billedkunst, musik og leg. Derudover finder du legepladser, vandland, børnevenlige strande og mange flere sjove aktiviteter for både børn og voksne.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Svendborg

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Svendborg?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Svendborg.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Svendborg?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Svendborg er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Svendborg?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Svendborg?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Svendborg

Udforsk Svendborg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!