COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Svendborg
Rejseguide

En rejse til Svendborg byder på slotsbesøg med flotte parker, kulinariske oplevelser, roture i havkajak og mulighed for at besøge flere øer i Det Sydfynske Øhav.

Når du rejser til Svendborg, befinder du dig på det sydlige Fyn omgivet af en varieret natur, som indbyder til vandre- og cykelture samt aktiviteter i og på vandet. Der ligger flere smukke herregårde og slotte i nærheden, hvor du kan få et glimt af Danmarkshistorien.

Navnet Svendborg stammer fra Swineburgh, som efter sigende betyder borgen med svin, det vil sige et sted med mange vildsvin inden for murene. I middelalderen var Svendborg en vigtig havneby og blev anset for at være porten til verden. Du kommer til Svendborg med bil ad rute 9 eller 44. Du kan også tage toget ad Svendborgbanen, som har forbindelse til resten af landet via Odense.

Et weekendophold eller en længerevarende ferie flyver af sted i Svendborg. Du kan shoppe i hyggelige butikker og gå på opdagelse i de charmerende gader i Latinerkvarteret. Nyd en udsøgt middag på en restaurant, eller snup en kold øl sammen med de lokale på et af de stemningsfyldte værtshuse.

Svendborg og omegn byder på masser af alsidige oplevelser. Tag på en længere vandretur ad Øhavsstien, som er hele 220 km lang, lej en havkajak, og se byen fra søsiden, eller prøv kræfter med windsurfing på vandet. Elsker du kulinariske oplevelser, er en køretur til Falsled et absolut must. Omkring 35 km nordvest for Svendborg ligger Falsled Kro, som byder på gourmetretter i verdensklasse.

Få lidt eventyr på ferien, og besøg nogle af de mange velbevarede slotte og herregårde, der ligger i mrådet. Kun 10 km væk ligger Valdemar Slot, hvor du kan gå gennem de smukke sale, besøge Jagt- og Trofæmuseet og nyde din frokost med udsigt til Lunkebugten. Egeskov Slot ligger knapt 22 km nord for Svendborg, og her kan du slentre gennem farvestrålende haver, finde vej gennem labyrinten, vandre i trætoppene og besøge adskillige museer, bl.a. Veteran Museet og Motorcykel Museet.

Svendborg er et fantastisk udgangspunkt for at opleve Det Sydfynske Øhav, da der afgår færger til blandt andet Ærø, Drejø med flere. Du har også mulighed for at besøge Langeland, da der er gode vejforbindelser hertil.

Hotel Christiansminde
Hotel Christiansminde
4 out of 5
Christiansmindevej 16, Svendborg
Prisen er DKK 1.095 pr. nat fra 30. apr. til 1. maj

Med et ophold på Hotel Christiansminde i Svendborg har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger desuden 10 minutters gang fra Christiansminde Strand ...

4.2/5Very Good! (680 anmeldelser)
Fleksibelt

"Dejlig beliggenhed og godt stort værelse, hvor man også kan arbejde"…"

Anmeldelse fra 10. dec. 2020

Hotel Christiansminde
Hotel Ærø - Svendborg
Hotel Ærø - Svendborg
3 out of 5
Brogade 1-3, Svendborg
Prisen er DKK 950 pr. nat fra 6. maj til 7. maj

Dette hotel med spa ligger i hjertet af Svendborg, kun 15 minutters gang fra Maritimt Center, Naturama og Forsorgsmuseet. Derudover ligger Valdemars Slot og ...

4.2/5Very Good! (601 anmeldelser)

"Dejligt ophold, dog utroligt ringe hovedpuder.."…"

Anmeldelse fra 18. dec. 2020

Hotel Ærø - Svendborg
Danninghus
Danninghus
2.5 out of 5
31 Sundbrovej, Svendborg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 442 pr. nat fra 12. apr. til 13. apr.

Dette gæstehus ligger i Svendborg, kun 5 km fra Karlas Plads, Troense Søfartsmuseum og Vindebyøre strand. Derudover ligger Valdemars Slot og Landet Kirke og ...

4.3/5Excellent! (36 anmeldelser)
Skal prøves

"Det var helt fantastisk rigtigt hjemmlift hyggeligt. Følte sig hjemme. Og der var alt hvad man skulle bruge og masse af plads. Virkeligt et sted som vi kan anbefales. Og vi har været på mange finde hoteller. Dette er bedst både med service, location, indretning, og komfort. 13 tal 😝😝😝"…"

Anmeldelse fra 19. nov. 2020

Danninghus
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
1 værelses overnatning i Svendborg
1 værelses overnatning i Svendborg
Strandgade, Svendborg, Syddanmark

Dette feriested ligger i Svendborg, kun 3 km fra Troense Søfartsmuseum, Valdemars Slot og Karlas Plads. Derudover ligger Vindebyøre strand og Christiansminde ...

1 værelses overnatning i Svendborg
Lækker Nyistandsat Ferielejlighed med Terrasse Midt i Svendborg
Lækker Nyistandsat Ferielejlighed med Terrasse Midt i Svendborg
Kattesundet 1, Svendborg, Syddanmark

Dette lejlighedskompleks med familievenlig profil ligger i centrum af Svendborg, kun 10 minutters gang fra Maritimt Center, Naturama og Forsorgsmuseet. Derudover ...

4.4/5Excellent! (10 anmeldelser)
3 dages Ophold

"En dejlig lejlighed lige i smørhullet af Svendborg."…"

Anmeldelse fra 1. apr. 2021

Lækker Nyistandsat Ferielejlighed med Terrasse Midt i Svendborg
2 værelses overnatning i Svendborg
2 værelses overnatning i Svendborg
Vesterballevej, Svendborg, Syddanmark

Dette lejlighedskompleks ligger i Svendborg, kun 5 km fra Landet Kirke og Kirkegård, Landet Kirkegaard og Tåsinge Vejle. Derudover ligger Karlas Plads og Valdemars ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Ruhige Lage, große Ferienwohnung, gute Ausstattung.

"Sehr gemütliches Ferienhaus im typischen dänischen Stil. Gemütlich, sauber und gut ausgestattet."…"

Anmeldelse fra 28. jun. 2018

2 værelses overnatning i Svendborg
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Svendborg – anmeldelser

4.3

Populær destination

5 - Fremragende
7
5 - Fremragende 38.888888888888886%
4 - God
10
4 - God 55.55555555555556%
3 - Okay
1
3 - Okay 5.555555555555555%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

16. okt. 2019

Svendborg er en meget hyggelig by, som ligger lige i smørhullet af fyn og øerne.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

10. jun. 2019

Nemt til gågaden til spisesteder dejlige søde mennesker

4/5 - God

Verificeret rejsende

19. maj 2019

God mulighed for shopping. Mange hyggelige spisesteder. God gågade.med mange butikker.

Byer i nærheden af Svendborg