Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Morten Dam Orleman Thrane på trover

Hotel i Svendborg

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Svendborg

Danhostel Svendborg
5 out of 5
Vestergade 45, Svendborg
Prisen er DKK 575 pr. nat
0.34 km fra centrum
4.2/5Very Good! (121 anmeldelser)
ok

"ok"…"

Anmeldelse fra 20. dec. 2019

Danhostel Svendborg
1 Værelses Overnatning i Svendborg
Strandgade, Svendborg, Syddanmark
Hent priser
3.22 km fra centrum
1 Værelses Overnatning i Svendborg
Best Western Plus Hotel Svendborg
4 out of 5
Centrumpladsen 1, Svendborg, Fyn
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 788 pr. nat
0.06 km fra centrum
4.4/5Excellent! (868 anmeldelser)

"Super beliggenhed og der var styr på hygiejnen ift. corona. Morgenmad i top."…"

Anmeldelse fra 18. jul. 2020

Best Western Plus Hotel Svendborg
Stella Maris Hotel de Luxe
4 out of 5
Kogtvedvænget 3, Svendborg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.695 pr. nat
2.46 km fra centrum
4.7/5Exceptional! (207 anmeldelser)

"Fantastisk sted med en smuk beliggenhed og en dejlig restaurant."…"

Anmeldelse fra 9. nov. 2019

Stella Maris Hotel de Luxe
Svendborg Rooms
2.5 out of 5
24 Valdemarsgade, Svendborg
Hent priser
0.44 km fra centrum
3.9/5Very Good! (13 anmeldelser)
Svendborg hygge

"Hyggeligt rent og lyst værlse i stille og rolig omgivlser tæt på byen dejlig uformeldt indtjekning man er helt sig selv bliver dejligt når adgangen til haven bliver færdig;-) kan kun anbefales som ferie ophold"…"

Anmeldelse fra 3. aug. 2020

Svendborg Rooms
Hotel Troense
3 out of 5
Strandgade 5, Svendborg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.175 pr. nat
3.78 km fra centrum
4/5Very Good! (85 anmeldelser)

"Vi var så heldige at få et af 2 værelse med altan og udsigt over vandet. Fantastisk dejligt. Rigtig god service og fantastisk mad :-)"…"

Anmeldelse fra 2. mar. 2020

Hotel Troense
Hotel Ærø - Svendborg
3 out of 5
Brogade 1-3, Svendborg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 950 pr. nat
0.48 km fra centrum
4.2/5Very Good! (467 anmeldelser)

"Fremragende Fremragende Fremragende Fremragende"…"

Anmeldelse fra 30. jul. 2020

Hotel Ærø - Svendborg
Troense Bed and Breakfast by the sea
3 out of 5
Troense Strandvej 72, Svendborg, fyn
Prisen er DKK 811 pr. nat
4.36 km fra centrum
5/5Exceptional! (8 anmeldelser)
Virkelig dejlig overnatning

"Super dejlig overnatning i meget hyggelige omgivelser. Alt var dejligt rent og nyistandsat. Vælg endelig morgenmaden til. Meget lækker. Vi valgte at nyde den helt nede ved vandkanten. Værtsparret meget imødekommende. Man får en fornemmelse af at alt kan lade sig gøre. Vi vender helt sikkert ..."…"

Anmeldelse fra 6. sep. 2019

Troense Bed and Breakfast by the sea
4 Star Holiday Home in Svendborg
4 out of 5
BJØRNEMOSEVEJ 40, Svendborg
Hent priser
3.39 km fra centrum
4 Star Holiday Home in Svendborg
Hotel Garni Svendborg
2.5 out of 5
Toldbodvej 5, Svendborg
Prisen er DKK 675 pr. nat
0.33 km fra centrum
3.9/5Very Good! (317 anmeldelser)

"Hotellet var fint med god beliggenhed ved siden af stationen, havnen og centrum. Der var dog ikke rengøring i løbet af d 4 overnatninger så. Mulighed for at købe god morgenmad på det nærliggende Svendborg hotel."…"

Anmeldelse fra 20. jul. 2020

Hotel Garni Svendborg
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Svendborg
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Svendborg

Svendborg udgør den perfekte base til et besøg på Fyn. Herfra har du let adgang til det sydfynske øhav: Tåsinge og Langeland. Du kan vælge mellem en håndfuld billige hoteller i Svendborg inden for forskellige stjerneklasser. Mange af hotellerne i byen er relativt gamle og har med de mange år på bagen haft betydning for byens nutidige historie.

Gode grunde til at finde et hotel i Svendborg

Svendborg har siden middelalderen været en vigtig købstad og er stadig en hyggelig havneby, hvor der fokuseres på søfart og nydelsen ved vand og hav. Det kan også mærkes på udbuddet af indkvarteringssteder, da du kan vælge mellem flere strandhoteller, der tilbyder en skøn udsigt.

Størstedelen af vores hoteller i Svendborg er desuden familie- og kæledyrsvenlige. Så du kan med fordel tage hele familien med på tur. Herudover vil du også nemt kunne finde et romantisk luksushotel for dig og din partner. Svendborg bidrager i den grad til den romantiske stemning med sine smalle gader og hyggelige torve i centrum, der bare venter på at blive udforsket på tomandshånd.

Hvis du er madglad, vil du i den grad også kunne blive forkælet. Byen er nemlig kendt for sit fokus på gode sydfynske råvarer og kulinariske lækkerier fra lokalområdet, der alene er hele turen værd.

Aktiv ferie i Svendborg

Hvis du er den aktive type, der gerne vil på cykelferie, så er Svendborg den ideelle danske feriedestination. Her er massere af afmærkede ruter langs kysten samt gennem skov, by og land. Hvis du mere er til vandring, findes der en 220 km. lang øhavssti. Du kan også tage på golfferie eller være aktiv med klatring og andre actionprægede aktiviteter.

Hvis det danske vejr ikke lige er til en tur i det grønne eller på anden måde ophold udendørs, kan Svendborg desuden byde på både et par museer og et svømmeland. Der er altså altid massere af muligheder for underholdning, uanset hvilken årstid du vælger at besøge den skønne fynske by.

Omkring Svendborg

Der går ikke fly til Svendborg eller omegn, men hvis du tager din egen bil med eller benytter dig af biludlejning i Svendborg, kan du let komme rundt til Fyns mange seværdigheder. Der findes flere gamle herregårde og slotte, du kan besøge. Du kan også bare tage på en kør-selv-tur rundt i det bakkede landskab og gennem små hyggelige landsbyer med kønne bindingsværkshuse.

Hvis turen bringer dig til Tåsinge og Langeland, har du endnu et par kendte slotte og godser at vælge imellem, og hele området omkring Svendborg er selvfølgelig præget af Elvira Madigan og Sixten Sparres ulykkelige kærlighedshistorie. Med en tur til Svendborg har du mulighed for at nyde en masse af alt det skønne, som Danmark har at byde på.

Book hotel i Svendborg allerede i dag

Søg efter dit perfekte hotel i Svendborg. Find billige hoteller i Svendborg nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde et hotel i Svendborg, der ligger ét af de steder, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Svendborg på dine foretrukne datoer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Svendborg?
Stella Maris Hotel de Luxe er et yndet overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 4 stjerner tilbyder gratis morgenmad og en restaurant. Ifølge anmeldelser fra vores hjemmeside er Hotel Ærø - Svendborg og Hotel Christiansminde også populære muligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Svendborg?
Ja! De fleste af hotelreservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden planlagt ankomst. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og filtrer efter “gratis afbestilling” for at få de bedste muligheder i Svendborg.
Hvad er det bedste overnatningssted for familier i Svendborg?
Hotel Christiansminde er et hotel med 4 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en restaurant og gratis parkering. Andre gode muligheder til en ferie med ungerne omfatter Best Western Plus Hotel Svendborg og Hotel Garni Svendborg. Seværdigheder som Naturama og Thuro Minigolf byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvilket kæledyrsvenlige overnatningssted er bedst i Svendborg?
Best Western Plus Hotel Svendborg er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. To andre gode muligheder til en ferie med dit kæledyr omfatter Hotel Ærø - Svendborg og Hotel Troense.
Hvilket overnatningssted er bedst til en strandferie i Svendborg?
Hotel Christiansminde er et hotel med 4 stjerner ved stranden, og det populære overnatningssted tilbyder gratis morgenmadsbuffet og gratis Wi-Fi. Andre gode muligheder til en strandferie omfatter Hotel Garni Svendborg og Hotel Ærø - Svendborg. Tag til Christiansminde Strand eller Karlas Plads, hvor du kan hoppe direkte i vandet.
Hvilket golfhotel er bedst i Svendborg?
Hotel Garni Svendborg er et hotel med golfmuligheder i nærheden, og det populære overnatningssted tilbyder gratis Wi-Fi. Andre gode muligheder nær en golfbane tæller Hotel Ærø - Svendborg og Stella Maris Hotel de Luxe. Du kan spille et slag golf på Thuro Minigolf under dit ophold.
Hvilke overnatningssteder har pool i Svendborg?
Danninghus: Her findes gratis parkering, en indendørs pool og gratis Wi-Fi. Lehnshøj Bed & Breakfast og Thorseng Nature Resort - Glamping er et par andre valgmuligheder, der råder over en pool på stedet.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Svendborg

Flere valgmuligheder