Hotel med 5 stjerner i Svendborg, Syddanmark

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Populære hoteller med 5 stjerner i Svendborg

Danhostel Svendborg
5 out of 5
Vestergade 45, Svendborg
DKK 575
pr. nat
6. dec. – 7. dec.
4.2/5Fremragende! (95 anmeldelser)

"Super dejligt (centralt) sted med mega god morgenbuffet .. har været der mange gange og kommer glad igen .."…"

Anmeldelse fra 5. aug. 2019

Danhostel Svendborg
CampOne Bøjden Strand
5 out of 5
Bøjden Landevej 12, Faaborg, Fyn
Hent priser
4.5/5Fantastisk! (2 anmeldelser)

"Super fin campingplads og dejligt område. Venligt og hjælpsomt personale. Gode muligheder for hele familien. Fik dog ikke den type hytte vi havde bestilt... Måtte lave en opgradering med merbetaling."…"

Anmeldelse fra 14. aug. 2018

CampOne Bøjden Strand
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Svendborg
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hoteller med 5 stjerner i Svendborg

5 stjernet hotel i Svendborg

Overvejer du en tur til Svendborg, Svendborg og leder efter hotel ud over det sædvanlige? Så kan vi varmt anbefale et ophold på et 5 stjernet hotel i Svendborg. I denne øverste hotelklasse finder du udelukkende de bedste hoteller med faciliteter, service og indretning helt i top.

I forskellige lande verden over er der stor forskel på kravene til hoteller med forskellige antal stjerner. Værelserne på et 5 stjerners hotel i Svendborg, Svendborg er ikke bare udstyret med alle moderne bekvemmeligheder, men her finder du også ofte en personlig velkomsthilsen med frugtkurv eller lignende ved ankomsten. Afhængigt af hotellet omfatter den exceptionelle service i disse huse også dørmand, portier og en reception, der er åben døgnet rundt, 24-timers roomservice og en stilfuld restaurant med spændende kulinariske oplevelser. Desuden tilbyder et femstjernet hotel i Svendborg mange gange også et wellnessområde med spa, sauna, massagebehandlinger og anden luksus.

Flere valgmuligheder