Billige flybilletter til Svendborg

Billigste flyrejser til Svendborg

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 744, kr for en enkeltbillet og 1.456, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Air Alsie
Air Alsie
Air Alsie
Air Alsie
Air Alsie
Air Alsie
Air Alsie
Air Alsie
Air Alsie
Air Alsie

Om Svendborg

Expedia-flyrejser til Svendborg

Hvis du er på udkig efter fly til Svendborg, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Svendborg og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Svendborg med et hotelophold.

Afbudsrejser til Svendborg giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Svendborg - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Svendborg, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Svendborg hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Svendborg?
København (CPH-Kastrup Lufthavn) er den eneste af sin slags i Svendborg.
Kan jeg flyve til Svendborg i øjeblikket?
Tjek vores COVID-19-rejserådgiver for at læse alt om eventuelle rejserestriktioner for Svendborg, inden du skal flyve. Alt fra krav om karantæne til rejsevejledninger vises her, så du kan holde dig opdateret.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Svendborg?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Svendborg, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Svendborg med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Svendborg, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Svendborg?
53 flyselskaber flyver til Svendborg fra 132 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Svendborg?
British Airways og SAS har mange afgange til Svendborg. Hop på et fly fra British Airways i London, hvorfra størstedelen af de rejsende flyver.
Hvor mange direkte fly er der til Svendborg?
Det er langt nemmere at flyve til et nyt sted, når du ikke skal mellemlande. Hvis du skal besøge Svendborg, kan du glæde dig over, at der findes 2.087 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Svendborg fra?
Fly til Svendborg fra Oslo, Vänern og Ashford er meget populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Svendborg Lufthavn?
Rejsetiden afgør, hvor længe du skal sidde fastspændt i flysædet. Fra Oslo til Svendborg er rejsetiden i gennemsnit 1 time og 10 minutter. Fra Vänern tager det omkring 1 time og 10 minutter, og fra Ashford er der 1 time og 58 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Svendborg?
Enhver erfaren rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flyrejse. Priserne er typisk dyrere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen. Det er ikke det eneste trick, der findes. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der findes andre lufthavne i og omkring din destination. Billetpriser kan godt variere alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Glem endelig ikke at sammenligne priser for forskellige luftfartsselskaber. Et sidste tip er altid at være klar på at købe din rejse. Når du ved, hvad en billet almindeligvis koster, kan du reagere hurtigt, lige så snart du ser en uimodståelig pris. De bedste flytilbud bliver udsolgt med lynets hast!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Svendborg?
Hvis du ikke er ordentligt forberedt, kan en flyrejse være overvældende. Men du behøver ikke bekymre dig. Følg disse råd til at få en ubekymret begyndelse på din rejse til Svendborg.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flyvetur kan sagtens være en fornøjelse, hvis du medtager det rette udstyr. Først og fremmest kan det være godt at have toiletartikler, såsom tandbørste og hårbørste, et par ekstra sokker og nogle blade. Dernæst bør du næsten sikre lidt plads i din taske til din telefon og oplader, eventuel medicin og måske også en rejsepude. Som det sidste må du ikke glemme at medbringe pas, rejsedokumenter og dine kreditkort.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Kom alle store beholdere med shampoo og balsam i den indskrevne bagage. Alle former for flydende stoffer i din håndbagage på mere end 100 ml bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen. Skarpe genstande, som din lommekniv, samt andre objekter, der er brandfarlige eller eksplosive, såsom spraydåser, barberblade og toksiske stoffer, er også forbudt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Midtergangene på et fly er ikke det mest oplagte sted til et modeshow. Iklæd dig behageligt tøj, og glem ikke at pakke en trøje, da det kan blive køligt i kabinen på langdistancefly. Rummelige, flade sko er også et oplagt valg.
  • Dyb venetrombose (DVT) er veneblodpropper, der kan forekomme på grund af længerevarende stillesiddende perioder, som det kan forekomme på lange flyrejser. Men det gode ved det er, at der findes en række måder at reducere risikoen betydeligt for at få det. Drik masser af vand, bevæg dig en tur gennem midtergangen, så ofte som det er muligt, og ifør dig støttestrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Svendborg?
Det enkle svar er – vær forberedt. Vi har samlet nogle tips til at komme nemt gennem sikkerhedskontrollen. Svendborg kan godt gøre sig klar:

  • Sørg for at have boardingpas og pas let tilgængelige. Det er det første, du vil blive bedt om i lufthavnskontrollen.
  • Så kommer metaldetektoren. Fjern alle metalgenstande, der kan få alarmen til at reagere. Det omfatter blandt andet høretelefoner samt tunge frakker eller jakker. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Du må undvære teknologien i få minutter. Din bærbare computer, telefon og andet elektronisk udstyr må også en tur gennem scanneren.
  • Væsker, såsom parfume eller håndcreme, som du vil medbringe ombord, skal være i beholdere på under 100 ml. De forskellige beholdere skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det kan også godt være, at du bliver bedt om at tage dine sko af og sende dem gennem scanneren, så det kan være klogt at iføre dig nemme sko.
  • Fjern genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes forsvarligt ned i den indleverede bagage. Ellers bliver sådanne genstande konfiskeret, fordi de ikke må medbringes i kabinen.

Oplysninger om flyrejsen til Svendborg
DestinationslufthavnSønderborg
IATA-kode til destinationslufthavnSGD
DestinationSønderborg
Flyrejsens pris1.456, kr