Biludlejning i Danmark

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Danmark

Billeje Danmark

Det er blevet populært at holde ferie i Danmark de seneste år, og vores smukke ørige har da også masser af byde på året rundt. Booker du billeje i Danmark, kan du lade spontaniteten råde, hvilket giver sjældent ubekymrede og afslappede feriedage.

Der er mange fordele ved at booke biludlejning i Danmark. Selvom du allerede har en bil, kan du gøre ferien mere bekvem for alle ved at booke en større og mere komfortabel model. Eller måske drømmer du omvendt om at tage ud i det blå i en åben sportsvogn med den eneste ene? Brændstofpolitikken er enkel og fair, og uanset model er priserne transparente og uden skjulte omkostninger.

Budget-biludlejning i Danmark

Måske tænker du, at det er for dyrt med en udlejningsbil i Danmark. Dette behøver dog langt fra at være tilfældet, for dagsprisen falder i takt med længden på udlejningsperioden. Der kan også være penge at spare ved at booke bilen som en del af en pakkerejse, da der ofte gives rabat ved booking af flere serviceydelser hos samme udbyder. Skal du opleve en eller flere populære seværdigheder som f.eks. Legoland eller Tivoli, er det sommetider muligt at købe temapakker, hvor entréen er inkluderet eller kraftigt nedsat. Det samme gælder, hvis du skal overnatte på et eller flere hoteller i Danmark i forbindelse med ferien.

Lej en bil i Danmark, og oplev de skjulte perler

En de store fordele ved at leje en udlejningsbil i Danmark, er muligheden for at nå ud til alle de afkroge, du måske ellers har tendens til at overse. De fleste besøger nemlig frem for alt de steder, de allerede kender i forvejen. Du har højst sandsynligt masser af spændende og unikke destinationer til gode. Har du f.eks. været på Æbelø ud for den nordfynske kyst? Den ubeboede ø kan kun nås til fods eller med egen båd, hvilket kaster et eventyrligt skær over udflugten, især hvis du har børn med. Til fods i det ankeldybe vand tager turen ca. en time. Det er dog vigtigt at være opmærksom på tidevandet. På den fredede ø passer naturen sig selv, og du kan se havørne kredse over de stejle klinter og vilde sletter.

Det Fynske Øhav er i sandhed et spændende naturområde, men der venter dig mindst lige så fascinerende oplevelser i Nordjylland. Kommer du fra Sjælland, kan du overveje at forkorte rejsen med flybilletter til Aalborg. Hent din udlejningsbil i lufthavnen, og så er du hurtigt fremme ved den fascinerende vestkyst. Book et surfkursus i Klitmøller, tilbring en romantisk ferie i Skagen, tag ungerne med på eventyr på Læsø, eller tag på muslingesafari i Limfjorden – mulighederne er mange. Har du børn med på ferien, kan I tage til Fårup Sommerland ved Pandrup, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals eller den fascinerende miniørken med de meterhøje sandbjerge, Råbjerg Mile, der ligger mellem Skagen og det elegante ferieområde Kandestederne. Der er kort sagt masser af gode grunde til at booke en udlejningsbil i Danmark.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Danmark?
Når du afbestiller minimum seks timer før afhentning af bilen, er mange reservationer kvalificeret til fuld refusion. Det er dog ikke alle reservationer, hvor dette er muligt, så det er vigtigt, at du læser bilens afbestillingspolitik. Tjek din rejseplan, eller klik ind på vores kundeservice for at få flere oplysninger.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Danmark?
Billig, nem at køre og kører længere på literen. Det er ingen tilfældighed, at kompakte biler er den mest efterspurgte type udlejningsbil i Danmark. Udforsk denne by i sådan én, så du kan snige dig ind på snævre parkeringspladser og nemt komme omkring i de travle gader. En kompakt bil er ideel til ferier i storbyen eller kortere roadtrips. Men der er også andre muligheder. Du kan gå efter en mindre model i form af en økonomibil eller noget større som mellemstor, stor eller premiumbil – du kan helt selv vælge, hvilken type bil der passer dig.
Hvorfor skal jeg leje en bil i Danmark hos Expedia?
Expedia er en samlet løsning til alle dine reservationer, herunder udlejningsbiler. Med biludlejningsfirmaer at vælge blandt i Danmark kan vi hjælpe dig med at få fingrene i den lavest mulige pris Hvad enten du vil booke en udlejningsbil, en flyrejse eller et hotel, finder du særlige tilbud og medlemspriser hos Expedia. Kombiner alle dine reservationer i en pakkerejse for at spare endnu mere på din ferie i Danmark.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Danmark hos Expedia?
Expedia gør det let som en leg at sammenligne gebyrer, priser og biludlejningsfirmaer samt tjekke anmeldelser. Saml din reservation af billeje i Danmark med en flyrejse eller et hotel, og opnå endnu flere besparelser.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Danmark?
Det er enkelt at leje en bil i Danmark. Normalt skal du kun bruge et gyldigt kørekort og dit kreditkort. Når du har fundet frem til den ideelle bil, bør du læse vilkårene og betingelserne, så du kender til eventuelle yderligere krav inden afhentningstidspunktet.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Danmark?
Ja, så der er ingen grund til at booke en ny udlejningsbil midt i din ferie. Tjek vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtast dine kontaktoplysninger, og book en bil, som du kan nyde godt af den næste måneds tid.
Hvor finder jeg billeje i Danmark, hvis jeg er under 25 år?
Dette afhænger af de selskaber, der findes i Danmark. De har ofte forskellige politikker, når det kommer til aldersgrænser. Hvis du har fundet et sted, der udlejer til personer under 25 år, bør du være opmærksom på, at de muligvis opkræver yderligere gebyrer. Undersøg reglerne, inden du afhenter bilen.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Danmark?
For at finde alle de nødvendige oplysninger om forsikring skal du sørge for at gennemlæse udbyderens vilkår og betingelser omhyggeligt, inden du træffer en beslutning.

Oplev nye steder med Expedia