Biludlejning i Danmark

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

De fleste hoteller er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Populære byer i Danmark

Gode tilbud på udlejningsbiler i Danmark

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Danmark
Se alle udlejningsbiler

Billeje Danmark

Det er blevet populært at holde ferie i Danmark de seneste år, og vores smukke ørige har da også masser af byde på året rundt. Booker du billeje i Danmark, kan du lade spontaniteten råde, hvilket giver sjældent ubekymrede og afslappede feriedage.

Der er mange fordele ved at booke biludlejning i Danmark. Selvom du allerede har en bil, kan du gøre ferien mere bekvem for alle ved at booke en større og mere komfortabel model. Eller måske drømmer du omvendt om at tage ud i det blå i en åben sportsvogn med den eneste ene? Brændstofpolitikken er enkel og fair, og uanset model er priserne transparente og uden skjulte omkostninger.

Budget-biludlejning i Danmark

Måske tænker du, at det er for dyrt med en udlejningsbil i Danmark. Dette behøver dog langt fra at være tilfældet, for dagsprisen falder i takt med længden på udlejningsperioden. Der kan også være penge at spare ved at booke bilen som en del af en pakkerejse, da der ofte gives rabat ved booking af flere serviceydelser hos samme udbyder. Skal du opleve en eller flere populære seværdigheder som f.eks. Legoland eller Tivoli, er det sommetider muligt at købe temapakker, hvor entréen er inkluderet eller kraftigt nedsat. Det samme gælder, hvis du skal overnatte på et eller flere hoteller i Danmark i forbindelse med ferien.

Lej en bil i Danmark, og oplev de skjulte perler

En de store fordele ved at leje en udlejningsbil i Danmark, er muligheden for at nå ud til alle de afkroge, du måske ellers har tendens til at overse. De fleste besøger nemlig frem for alt de steder, de allerede kender i forvejen. Du har højst sandsynligt masser af spændende og unikke destinationer til gode. Har du f.eks. været på Æbelø ud for den nordfynske kyst? Den ubeboede ø kan kun nås til fods eller med egen båd, hvilket kaster et eventyrligt skær over udflugten, især hvis du har børn med. Til fods i det ankeldybe vand tager turen ca. en time. Det er dog vigtigt at være opmærksom på tidevandet. På den fredede ø passer naturen sig selv, og du kan se havørne kredse over de stejle klinter og vilde sletter.

Det Fynske Øhav er i sandhed et spændende naturområde, men der venter dig mindst lige så fascinerende oplevelser i Nordjylland. Kommer du fra Sjælland, kan du overveje at forkorte rejsen med flybilletter til Aalborg. Hent din udlejningsbil i lufthavnen, og så er du hurtigt fremme ved den fascinerende vestkyst. Book et surfkursus i Klitmøller, tilbring en romantisk ferie i Skagen, tag ungerne med på eventyr på Læsø, eller tag på muslingesafari i Limfjorden – mulighederne er mange. Har du børn med på ferien, kan I tage til Fårup Sommerland ved Pandrup, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals eller den fascinerende miniørken med de meterhøje sandbjerge, Råbjerg Mile, der ligger mellem Skagen og det elegante ferieområde Kandestederne. Der er kort sagt masser af gode grunde til at booke en udlejningsbil i Danmark.

Ofte stillede spørgsmål