Biludlejning i Danmark

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Danmark

Billeje Danmark

Det er blevet populært at holde ferie i Danmark de seneste år, og vores smukke ørige har da også masser af byde på året rundt. Booker du billeje i Danmark, kan du lade spontaniteten råde, hvilket giver sjældent ubekymrede og afslappede feriedage.

Der er mange fordele ved at booke biludlejning i Danmark. Selvom du allerede har en bil, kan du gøre ferien mere bekvem for alle ved at booke en større og mere komfortabel model. Eller måske drømmer du omvendt om at tage ud i det blå i en åben sportsvogn med den eneste ene? Brændstofpolitikken er enkel og fair, og uanset model er priserne transparente og uden skjulte omkostninger.

Budget-biludlejning i Danmark

Måske tænker du, at det er for dyrt med en udlejningsbil i Danmark. Dette behøver dog langt fra at være tilfældet, for dagsprisen falder i takt med længden på udlejningsperioden. Der kan også være penge at spare ved at booke bilen som en del af en pakkerejse, da der ofte gives rabat ved booking af flere serviceydelser hos samme udbyder. Skal du opleve en eller flere populære seværdigheder som f.eks. Legoland eller Tivoli, er det sommetider muligt at købe temapakker, hvor entréen er inkluderet eller kraftigt nedsat. Det samme gælder, hvis du skal overnatte på et eller flere hoteller i Danmark i forbindelse med ferien.

Lej en bil i Danmark, og oplev de skjulte perler

En de store fordele ved at leje en udlejningsbil i Danmark, er muligheden for at nå ud til alle de afkroge, du måske ellers har tendens til at overse. De fleste besøger nemlig frem for alt de steder, de allerede kender i forvejen. Du har højst sandsynligt masser af spændende og unikke destinationer til gode. Har du f.eks. været på Æbelø ud for den nordfynske kyst? Den ubeboede ø kan kun nås til fods eller med egen båd, hvilket kaster et eventyrligt skær over udflugten, især hvis du har børn med. Til fods i det ankeldybe vand tager turen ca. en time. Det er dog vigtigt at være opmærksom på tidevandet. På den fredede ø passer naturen sig selv, og du kan se havørne kredse over de stejle klinter og vilde sletter.

Det Fynske Øhav er i sandhed et spændende naturområde, men der venter dig mindst lige så fascinerende oplevelser i Nordjylland. Kommer du fra Sjælland, kan du overveje at forkorte rejsen med flybilletter til Aalborg. Hent din udlejningsbil i lufthavnen, og så er du hurtigt fremme ved den fascinerende vestkyst. Book et surfkursus i Klitmøller, tilbring en romantisk ferie i Skagen, tag ungerne med på eventyr på Læsø, eller tag på muslingesafari i Limfjorden – mulighederne er mange. Har du børn med på ferien, kan I tage til Fårup Sommerland ved Pandrup, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals eller den fascinerende miniørken med de meterhøje sandbjerge, Råbjerg Mile, der ligger mellem Skagen og det elegante ferieområde Kandestederne. Der er kort sagt masser af gode grunde til at booke en udlejningsbil i Danmark.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Danmark?
Der er ingen grund til bekymring. Du bør få refusion af hele beløbet, hvis du informerer os minimum seks timer forud for afhentningstidspunktet. Din reservationsbekræftelse indeholder flere detaljer, og du kan også besøge vores kundeservice. Det er dog ikke alle forudbetalte reservationer af billeje, der har mulighed for refusion, så du kan med fordel tjekke din afbestillingspolitik.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Danmark?
Hold det enkelt med en økonomibil, kør med manér i en premiumbil, eller vælg noget midt imellem, som en mellemstor bil. Men det er svært at slå den kompakte bil, der er den mest efterspurgte lejebil i Danmark. Den er nem at parkere, den kører langt på literen og en rigtig god idé, hvis du kører rundt i hektiske byer. Det er en opgradering fra økonomiklassen, så du kan vente dig lidt mere komfort og plads til en pris, der ikke sprænger budgettet.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Danmark hos Expedia?
Lige meget hvilken biltype du er interesseret i, kan Expedia hjælpe dig med at få fingrene i det bedste tilbud. Sammenlign tilbud fra populære varemærker, og book den mulighed, der matcher dig bedst. Vil du gerne tage af sted med flere penge på lommen? Kombiner din reservation af billeje i Danmark med en flyrejse eller et hotel.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Danmark?
Du skal bruge et gyldigt kørekort og et kreditkort i samme navn. Vil du fravælge biludlejningsfirmaets forsikring? Så skal du muligvis også fremvise dokumentation for en anden forsikring. Reglerne kan variere afhængigt af biludlejningsfirmaet, så sørg for at tjekke lejebetingelserne.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Danmark?
Ja. Expedia samarbejder med fremragende udbydere, der tilbyder langtidsleje af alle typer biler. Tag et kig på vores tilbud på langtidsleje af biler, og udforsk hele Danmark og meget mere.
Hvor finder jeg billeje i Danmark, hvis jeg er under 25 år?
Aldersbegrænsningen afhænger af selskabet, så du er nødt til at snuse lidt rundt. Har du fundet en leverandør i Danmark, som lejer ud til personer under 25 år? Fantastisk! Så skal du bare huske på, at der ofte er ekstra omkostninger for førere mellem 21 og 24 år. Vilkårene og betingelserne for det køretøj, du er interesseret i, indeholder alle de oplysninger, du behøver.

Oplev nye steder med Expedia