Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Vejle

Se alle udlejningsbiler i Vejle

Udforsk Vejle

Udforsk Vejle med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!

Biludlejning gennem Expedia i Vejle

Billeje i Vejle

Vejle er en lille, idyllisk jysk by, der ligger skønt ved fjord og skov. Hvis du leder efter biludlejning i Vejle, er der flere store biludlejningsfirmaer at vælge imellem, så du hurtigt kan komme til de mange spændende seværdigheder i området. Hvis du ankommer med fly til Billund, kan du også vælge at leje en bil i Billund Lufthavn, så du kan pakke bilen allerede ved ankomsten.

Byen Vejle og det nærmeste opland byder på mange interessante oplevelser – både for de kulturelt interesserede, for børn og for hele familien. Der er gode bus- og togforbindelse til og fra byen, men hvis I skal transporteres over længere strækninger eller på tværs af Jylland, er det en god idé at leje en bil.

Lej en bil i Billund Lufthavn

Billund Lufthavn er den nærmeste lufthavn, der ligger ca. 30 km fra Vejle. Hvis du leder efter billig biludlejning i Vejle, er det en god idé først at undersøge muligheden for at leje en bil i lufthavnen. Lufthavnsbussen kører regelmæssigt fra Billund til Vejle, men hvis du lejer en bil, slipper du for besværet med at skulle slæbe bagagen, hvilket især kan være en stor fordel for småbørnsfamilier. Vælg mellem mange forskellige størrelser og prisklasser, og vær opmærksom på, at der skal være god plads i bagagerummet, hvis barnevognen skal med.

Rejser du til Vejle på forretningsrejse, kan du vælge at leje en bil online inden rejsen. Så kan du gå direkte fra flyet til biludlejningskontoret og hente nøglen, hvis du kun medbringer håndbagage. Du kan også vælge at leje en bil i Vejle inden afrejsen, hvis du vil være sikker på at få en bestemt model – der er ofte rift om de større biler og stationcars omkring skoleferierne, så hvis du har brug for ekstra plads, er det en god idé at være hurtigt ude.

Billeje i Vejle

Hvis du vælger at tage lufthavnsbussen fra Billund eller ankommer til Vejle med tog, er du sikkert interesseret i at finde billig billeje i Vejle, så du kan tage på dagsture i oplandet. Både busser og tog ankommer til Vejle Trafikcenter, der ligger centralt i byen, hvor der er flere biludlejningsfirmaer. Der ligger flere fantastiske seværdigheder inden for kort afstand: Afsæt gerne en hel dag til en udflugt til Givskud Zoo, hvor I kan tage på bilsafari, køre en rundtur i løveindhegningen og se på giraffer og bisoner. Hele familien vil også nyde en tur til LEGOLAND® hvor du kan se kendte bygningsværker udført i LEGO-klodser, og børnene kan prøve mange forskellige forlystelser.

Rejser du alene eller som en del af et par, kan I sikkert nøjes med at leje en mindre bil. Der er flere kulturelle aktiviteter i og omkring Vejle og også gode muligheder for at dyrke vandsport på fjorden. Kør en tur mod vest, hvor du kan se Jellingestenene eller deltage i den årlige Jelling Musikfestival, der finder sted den sidste weekend i maj. Turen fra Vejle til København kan køres på under 3 timer, hvis du vil se nærmere på Danmarks hovedstad og opleve den skønne natur på Fyn og Sjælland undervejs.