COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Rejser til Vejle 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Vejle med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Vejle. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Vejle

Hotel Postgaarden
Hotel Postgaarden
3 out of 5
Oldenborggade 6, Fredericia
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 747 pr. nat fra 8. mar. til 9. mar.
3.9/5Good! (581 anmeldelser)

"Fint hotel, hyggelig, lidt gammeldags indretning. Dejligt varmt på værelset selv for årstiden ... Ja det er desværre ikke en selvfølge rundt omkring :) . På grund af covid var restaurant, bar, morgenmad osv. lukket men synes lokalerne så hyggelige ud, så i det store hele et fint hotel med gode ..."…"

Anmeldelse fra 15. feb. 2021

Hotel Postgaarden
Best Western Torvehallerne
Best Western Torvehallerne
4 out of 5
Fiskergade 2-8, Vejle
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 795 pr. nat fra 2. apr. til 3. apr.
3.9/5Very Good! (601 anmeldelser)
Godt by-hotel ,

"Dejligt hotel med god service. Hyggelige restauranter og bar/morgenmadsområde. Dejlig morgenmad. Interessante butikker i forbindelse med receptionen."…"

Anmeldelse fra 26. nov. 2020

Best Western Torvehallerne
Comwell Kolding
Comwell Kolding
4 out of 5
Skovbrynet 1, Kolding
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.054 pr. nat fra 17. mar. til 18. mar.
4.1/5Very Good! (991 anmeldelser)
Lækkert hotel

"Hotellet er lækkert med god morgenmad. Dog fandt vi sengene var alt for bløde. Men det er selvfølgelig en smagssag."…"

Anmeldelse fra 23. nov. 2020

Comwell Kolding
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Strandferie i Vejle (og omegn)

Glæd dig til at udleve dine drømme på din ferie i Vejle (og omegn). Tag en dejlig spadseretur, nyd den spektakulære udsigt til kysten, og find nogle flotte skaller på din rejse til Vejle (og omegn). Kun 20 km fra centrum finder du Fredericia Strand, som er et populært sted for mange solhungrende rejsende. Tag et kig på vores pakkerejser til Vejle (og omegn), og se, hvordan dit rejsebudget kan strækkes endnu længere!

Godt at vide om Vejle (og omegn)

  • Hvis en frisk havbrise og udsigt over vandet er din version af den perfekte ferie, kan du overveje et af vores strandhoteller i Vejle (og omegn). Et ophold ved vandet er den perfekte kur mod hverdagens stress og jag.
  • Se nærmere på 3 Bedroom Accommodation in Børkop og Vrbo Property. Disse private ferieboliger er måske ideelle til dit ophold i Vejle (og omegn).
  • Vores side med oplevelser i Vejle (og omegn) er et fremragende sted at finde spændende oplevelser i området. Selvfølgelig er det svært at slå lidt lokal insiderviden. Med et befolkningstal på 51.200 i Vejle (og omegn) er vi sikre på, at du finder et par venlige sjæle, som har nogle gode tips.
  • Givskud Zoologiske Have, Koldinghus og Jellingstenene er bare nogle af de attraktioner, som bør være på dit dagsprogram. Med vores tilbud på rejser til Vejle (og omegn) får du flere penge til at udforske dem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke overnatningssteder er mest populære i Vejle (og omegn)?
Comwell Kellers Park og Munkebjerg Bed & Breakfast er gode bud i bydelen Børkop. Hvis du foretrækker at overnatte i området Hvidbjerg Strand, så overvej at finde et værelse hos 3 Bedroom Accommodation in Børkop eller Luxurious Holiday Home in Jutland With Whirlpool.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Vejle (og omegn) på?
Månederne er kendt for at være ferietid i Vejle (og omegn), mens normalt er meget mere stille. Hvis du er på jagt efter et billigt tilbud på din ferierejse til Vejle (og omegn), så overvej at kigge i måned. Vær opmærksom på, at som regel er det dyreste tidspunkt at besøge dette sted på.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Vejle (og omegn)?
Det hele afhænger af flyselskabet, men du kan i reglen søge efter flybilletter til internationale rejser på Expedia op til et år i forvejen. Selvom det som regel anbefales at booke i god tid, kan de heldige somme tider få fat på et billigt sæde et par uger inden rejsen.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Vejle (og omegn)?
Når du samler dine reservationer i en pakkerejse til Vejle (og omegn), er det nemt at planlægge din ferie. Og ikke nok med det – du sparer en pæn skilling, hvis du kombinerer hoteller, flyrejser og billeje. Når du har booket, kan du også tilføje en oplevelse eller en udflugt.