Rejser til Vejle 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Strandferie i Vejle (og omegn)

Glæd dig til at udleve dine drømme på din ferie i Vejle (og omegn). Tag en dejlig spadseretur, nyd den spektakulære udsigt til kysten, og find nogle flotte skaller på din rejse til Vejle (og omegn). Kun 20 km fra centrum finder du Fredericia Strand, som er et populært sted for mange solhungrende rejsende. Tag et kig på vores pakkerejser til Vejle (og omegn), og se, hvordan dit rejsebudget kan strækkes endnu længere!

Godt at vide om Vejle (og omegn)

  • Hvis en frisk havbrise og udsigt over vandet er din version af den perfekte ferie, kan du overveje et af vores strandhoteller i Vejle (og omegn). Et ophold ved vandet er den perfekte kur mod hverdagens stress og jag.
  • Se nærmere på 3 Bedroom Accommodation in Børkop og Vrbo Property. Disse private ferieboliger er måske ideelle til dit ophold i Vejle (og omegn).
  • Vores side med oplevelser i Vejle (og omegn) er et fremragende sted at finde spændende oplevelser i området. Selvfølgelig er det svært at slå lidt lokal insiderviden. Med et befolkningstal på 51.200 i Vejle (og omegn) er vi sikre på, at du finder et par venlige sjæle, som har nogle gode tips.
  • Givskud Zoologiske Have, Koldinghus og Jellingstenene er bare nogle af de attraktioner, som bør være på dit dagsprogram. Med vores tilbud på rejser til Vejle (og omegn) får du flere penge til at udforske dem.

Mest populære hoteller i Vejle

Munkebjerg Hotel
Munkebjerg Hotel
4 out of 5
Munkebjergvej 125, Vejle, 7100
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.097, kr pr. nat fra 4. dec. til 5. dec.
1.097, kr
pr. nat
4. dec. – 5. dec.
4,3/5 Excellent! (1.007 anmeldelser)
"Dejligt sted. Dog en del støj fra naboværelser ud på natten."

Anmeldelse fra 24. nov. 2022

Munkebjerg Hotel
CABINN Vejle Hotel
CABINN Vejle Hotel
2.5 out of 5
Dæmningen 6, Vejle, 7100
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 653, kr pr. nat fra 15. dec. til 16. dec.
653, kr
pr. nat
15. dec. – 16. dec.
4,1/5 Very Good! (1.001 anmeldelser)
Glimrende hotel
"Glimrende hotel."

Anmeldelse fra 21. nov. 2022

CABINN Vejle Hotel
Best Western Torvehallerne
Best Western Torvehallerne
4 out of 5
Fiskergade 2-8, Vejle, 7100
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 823, kr pr. nat fra 20. dec. til 21. dec.
823, kr
pr. nat
20. dec. – 21. dec.
3,9/5 Very Good! (844 anmeldelser)
Uro om natten
"Fik desværre et værelse ud til baggården i stueetage hvor rigtig mange unge larmede om natten"

Anmeldelse fra 26. sep. 2022

Best Western Torvehallerne
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Vejle?
Fra priser så lave som kan du skræddersy din egen pakkerejse til Vejle. Du skal bare samle hotel, flyrejse og udlejningsbil, så du opnår rabat.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Vejle?
Book og søg efter alle elementer på et sted med vores pakkerejser til Vejle. Du kan finde tilbud på oplevelser, flyrejser og hoteller, der er gode for din økonomi og eventyrlysten. Rent faktisk kan du ende op med en stor besparelse, når du booker reservationerne sammen. Derudover er der 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder at vælge mellem over hele verden, så du har uendelige muligheder for at blande frit, som du ønsker.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Vejle?
Munkebjerg Hotel udgør det perfekte udgangspunkt for dit eventyr i Vejle. Med sin placering i Ravnsbæk er det et af områdets mest eftertragtede overnatningssteder.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Vejle på?
Hvis du anser den bedste årstid som den, hvor du kan finde de bedste tilbud, så pak kufferten, og drag mod Vejle i måned. Omvendt er den dyreste måned at tage på ferie. Højsæsonen ligger i og er et spændende tidspunkt at komme på besøg, hvis du ikke har noget imod at stå lidt tæt. I månederne er der som oftest mere roligt.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Vejle?
Bliv belønnet med det bredeste udvalg til de billigste priser, når du booker din tur til Vejle i god tid. Luftfartsselskaber frigiver generelt deres flyrejser op til et år inden afrejsedatoen, så få fat på dit sæde så hurtigt som muligt. Når det er sagt, arbejder Expedia hele tiden på at finde de allerbedste tilbud, så der er altid et godt tidspunkt at booke din drømmeferie på!
Hvad inkluderer pakkerejser til Vejle på Expedia?
Fra flyrejser og hoteller til billeje – Expedia kan hjælpe dig med at kombinere en pakkerejse til Vejle, som lige passer til dig. Skal du på ferie i en uge eller to? Overvej at booke en pakkerejse med hotel, billeje og fly. Skal du bare på en kort tur, passer et tilbud med hotel og flybilletter måske bedre til dine behov. Du kan også tilføje udflugter og oplevelser, når du har booket. Vores pakkerejser gør det enkelt at planlægge og spare.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Vejle?
Så mange steder at udforske, så mange ting at lave. Med en pakkerejse kan du glæde dig til endnu mere. Sammensæt flyrejser, hoteller og billeje, og opnå besparelser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Vejle hos Expedia?
Med en pakkerejse kan du fuldstændigt selv bestemme. Uanset om du satser på at flyve til Vejle på første eller økonomiklasse, så er det bare at vælge mellem mulighederne. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber fra hele verden.
Kan jeg rejse til Vejle i øjeblikket?
Find info om karantænekrav, rejserestriktioner og meget mere for rejser til Vejle ved at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver.

Populære steder at besøge