Rejser til Vejle 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Strandferie i Vejle (og omegn)

Glæd dig til at udleve dine drømme på din ferie i Vejle (og omegn). Tag en dejlig spadseretur, nyd den spektakulære udsigt til kysten, og find nogle flotte skaller på din rejse til Vejle (og omegn). Kun 20 km fra centrum finder du Fredericia Strand, som er et populært sted for mange solhungrende rejsende. Tag et kig på vores pakkerejser til Vejle (og omegn), og se, hvordan dit rejsebudget kan strækkes endnu længere!

Godt at vide om Vejle (og omegn)

  • Hvis en frisk havbrise og udsigt over vandet er din version af den perfekte ferie, kan du overveje et af vores strandhoteller i Vejle (og omegn). Et ophold ved vandet er den perfekte kur mod hverdagens stress og jag.
  • Se nærmere på 3 Bedroom Accommodation in Børkop og Vrbo Property. Disse private ferieboliger er måske ideelle til dit ophold i Vejle (og omegn).
  • Vores side med oplevelser i Vejle (og omegn) er et fremragende sted at finde spændende oplevelser i området. Selvfølgelig er det svært at slå lidt lokal insiderviden. Med et befolkningstal på 51.200 i Vejle (og omegn) er vi sikre på, at du finder et par venlige sjæle, som har nogle gode tips.
  • Givskud Zoologiske Have, Koldinghus og Jellingstenene er bare nogle af de attraktioner, som bør være på dit dagsprogram. Med vores tilbud på rejser til Vejle (og omegn) får du flere penge til at udforske dem.

Mest populære hoteller i Vejle

Munkebjerg Hotel
Munkebjerg Hotel
4 out of 5
Munkebjergvej 125, Vejle
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.099 kr. pr. nat fra 16. okt. til 17. okt.
1.099 kr.
pr. nat
16. okt. – 17. okt.
8,6/10 Excellent! (1.003 anmeldelser)
"Alt fungerer. Nem parkering. Hurtig ind- og udcheckning. God morgenmadsrestaurant."

Anmeldelse fra 25. sep. 2023

Munkebjerg Hotel
CABINN Vejle Hotel
CABINN Vejle Hotel
2.5 out of 5
Dæmningen 6, Vejle
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 621 kr. pr. nat fra 25. okt. til 26. okt.
621 kr.
pr. nat
25. okt. – 26. okt.
8,2/10 Very Good! (1.000 anmeldelser)
"Perfekt når man bare skal bruge en overnatning, central placering og morgenmaden rigtig god til prisen"

Anmeldelse fra 25. sep. 2023

CABINN Vejle Hotel
Zleep Hotel Vejle
Zleep Hotel Vejle
4.5 out of 5
5 Havneøen, Vejle
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 703 kr. pr. nat fra 29. okt. til 30. okt.
703 kr.
pr. nat
29. okt. – 30. okt.
8/10 Very Good! (167 anmeldelser)
"Fint ophold. Meget meget - meget simpel morgenmad."

Anmeldelse fra 28. sep. 2023

Zleep Hotel Vejle
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Vejle?
Den billigste pakkerejse til Vejle kan fås til , så din drømmerejse kan blive til virkelighed, uden at det koster en halv jetjager. Du kan samle flyrejse, hotel og biludlejning for at skræddersy pakkerejsen, så den passer til dine behov.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Vejle?
Expedias pakkerejser til Vejle tilbyder masser af besparelser for den kloge globetrotter. Det er slet ikke småting, vi taler om, hvis du kombinerer dine hoteller, flyrejser og yderligere elementer såsom oplevelser i én budgetvenlig pakkerejse. Men billige priser er bare begyndelsen på dit næste eventyr. Når du booker hos Expedia, har du 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder på verdensplan at vælge mellem. Uagtet budget findes der en pakkerejse, der passer dig.
Hvor skal jeg overnatte i Vejle?
Der er en masse at opleve i Vejle, så det er oplagt at overnatte tæt på seværdighederne. Vejle Stadion, Vejle Havn og Legelandet er blandt nogle af de mest kendte af slagsen, som du kan overveje til din rejseplan.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Vejle?
Et af de mest foretrukne overnatningssteder i Vejle er Munkebjerg Hotel, der ligger i bydelen Ravnsbæk. Gå på opdagelse i byen om dagen, og slap så helt af på dette behagelige overnatningssted, når mørket er faldet på.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Vejle?
Selvom ikke alle flyselskaber annoncerer deres billetpriser tidligt, er det som regel muligt at søge efter flybilletter til internationale flyrejser på Expedia op til et år frem. På dette tidspunkt kan du gå efter nogle virkelig gode tilbud. Hvis du booker i sidste øjeblik, er der dog stadig en chance. Nogle gange bliver billige priser tilgængelige kun få uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Vejle på Expedia?
Flyrejser, billeje og hoteller – vi bringer dig de bedste tilbud. Alt, hvad du skal gøre, er at beslutte dig for din ideelle kombination. Når du har foretaget din reservation, kan du tilføje alt det sjove som udflugter og oplevelser. Vores pakkerejser gør det nemt at sammensætte en vidunderlig rejse til Vejle.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Vejle?
Så mange steder at udforske, så meget at opleve. Med en pakkerejse har du råd til mere. Sammensæt flyrejser, billeje og hoteller, og opnå besparelser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Vejle hos Expedia?
Med en pakkerejse er det altid dig, der bestemmer. Uanset om du går efter at flyve til Vejle på økonomiklasse eller måske første klasse, så er det bare at vælge mellem flymulighederne. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber på verdensplan.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Vejle?
Hvad end det er hotellet, flyrejsen eller udlejningsbilen, så kan du godt foretage ændringer eller afbestille rejsen. Har du booket pakkerejsen til Vejle inden for de seneste 24 timer? Så kan du muligvis lave ændringer eller afbestille uden omkostninger. Hvis det er længere tid siden, at du har reserveret, kan du blive opkrævet et gebyr af flyselskabet, hotellet eller biludlejningsfirmaet. Kig på vores kundeserviceportal for at få mere at vide. Vi er klar til at hjælpe dig hele vejen.

Populære steder at besøge