Rejser til Vejle 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Vejle samlet, og spar penge

Mest populære hoteller i Vejle

Munkebjerg Hotel
Munkebjerg Hotel
4 out of 5
Munkebjergvej 125, Vejle, 7100
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.095, kr pr. nat fra 4. sep. til 5. sep.
4,3/5 Excellent! (1.007 anmeldelser)
Fantastisk!
"Super dejligt afslappende ophold. Dejligt værelse, en fremragende morgenmad og så var omgivelserne fuldstændig fantastiske. Vi kommer helt sikkert igen."

Anmeldelse fra 5. aug. 2022

Munkebjerg Hotel
CABINN Vejle Hotel
CABINN Vejle Hotel
2.5 out of 5
Dæmningen 6, Vejle, 7100
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 653, kr pr. nat fra 15. aug. til 16. aug.
4,1/5 Very Good! (1.003 anmeldelser)
"Bestilte standardværelse uden at være opmærksom på at dette er et køjerum. Der var ikke mulighed for “upgrade” og vi tog på andet hotel"

Anmeldelse fra 28. jul. 2022

CABINN Vejle Hotel
Vejle Center Hotel
Vejle Center Hotel
3 out of 5
Willy Sorensens Plads 3, Vejle, 7100
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 770, kr pr. nat fra 28. aug. til 29. aug.
4,4/5 Excellent! (1.015 anmeldelser)
Dejligt hotel
"Venlig modtagelse. Vi fik familie værelser næsten overfor hinanden - Rene og store. Gratis billetter til DGI svømmehal - fantastisk service. Dejlig sommer buffet og morgenmad. Hotellet er en anelse slidt men rent og pænt og børnevenligt. Et stort plus er det meget venlige personale - pas godt på ..."

Anmeldelse fra 6. aug. 2022

Vejle Center Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Strandferie i Vejle (og omegn)

Glæd dig til at udleve dine drømme på din ferie i Vejle (og omegn). Tag en dejlig spadseretur, nyd den spektakulære udsigt til kysten, og find nogle flotte skaller på din rejse til Vejle (og omegn). Kun 20 km fra centrum finder du Fredericia Strand, som er et populært sted for mange solhungrende rejsende. Tag et kig på vores pakkerejser til Vejle (og omegn), og se, hvordan dit rejsebudget kan strækkes endnu længere!

Godt at vide om Vejle (og omegn)

  • Hvis en frisk havbrise og udsigt over vandet er din version af den perfekte ferie, kan du overveje et af vores strandhoteller i Vejle (og omegn). Et ophold ved vandet er den perfekte kur mod hverdagens stress og jag.
  • Se nærmere på 3 Bedroom Accommodation in Børkop og Vrbo Property. Disse private ferieboliger er måske ideelle til dit ophold i Vejle (og omegn).
  • Vores side med oplevelser i Vejle (og omegn) er et fremragende sted at finde spændende oplevelser i området. Selvfølgelig er det svært at slå lidt lokal insiderviden. Med et befolkningstal på 51.200 i Vejle (og omegn) er vi sikre på, at du finder et par venlige sjæle, som har nogle gode tips.
  • Givskud Zoologiske Have, Koldinghus og Jellingstenene er bare nogle af de attraktioner, som bør være på dit dagsprogram. Med vores tilbud på rejser til Vejle (og omegn) får du flere penge til at udforske dem.

Ofte stillede spørgsmål

Populære steder at besøge i Vejle