MiddelfartDanmark

Image for Middelfart, Syddanmark, Danmark
Trover-billede af Traveling Mama

Tag på bridgewalking, og se Lillebælt fra oven, kom på hvalsafari, oplev midtbyens hyggelige gågade direkte ned til vandet, eller lad dig forkæle på Hindsgavl Slot.

Middelfart er en hyggelig by med et levende handelsliv og en smuk beliggenhed tæt på strand og skov. Hvis du rejser til Middelfart, kan du derfor både glæde dig til naturoplevelser og afslappet byhygge med shopping og god mad. Gågaden ligger direkte ned til havnen, så nyd den skønne udsigt, mens du shopper eller får en god kop kaffe.

Tag på bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro, og tag din helt egen luftfoto-selfie i 60 meters højde. Nyd den storslåede udsigt over Middelfart, Fredericia og Lillebælt, og bliv klogere på broens historie. Du kan også opleve Lillebælt helt tæt på i en havkajak eller på en fem timers fisketur med M/S Medicus.

Middelfarts placering som bindeled mellem Fyn og Jylland har givet byen stor betydning gennem tiderne, særligt pga. færgedriften og byens hovederhverv fiskeri, herunder marsvinefangst. Du kan stadig den dag i dag komme tæt på hvaleventyret – book en hvalsafari med ADVENTURA på Lillebælt, og kom tæt på en af verdens mindste hvaler. Billetten giver også adgang til Henner Friisers Hus, som huser en børnevenlig udstilling om marsvin.

Tag på et spontant weekendophold i Middelfart, og få en kongelig behandling på Hindsgavl Slot. Lad dig imponere af slottes historiske indretning og luksuriøse værelser, og besøg slottes gourmetrestaurant Den Hvide Dame, der på elegant vis forener den optiske nydelse med den kulinariske. Er der for lidt storbyferie i Middelfart til din smag, kan du tage en afstikker til Odense, der kun ligger 45 km væk. Har du børn med på din rejse til Middelfart, så kast jer ud i træklatring i Aktivitetsskoven, eller tag på hjortevanding i Hindsgavl Dyrehave.

Bemærk, at der altid er julemarked i Middelfarts gågade i den sidste weekend i november. Er du i stedet på ferie i Middelfart i juli og august, er der gratis børneaktiviteter på stranden to gange om ugen under den dragende overskrift ”Klap en fisk og kys en krabbe”.

Besøg den hyggelige handelsby med havudsigt året rundt. Glæd dig til shopping, spændende aktiviteter og selvforkælelse for alle sanser.

Mest populære hoteller i Middelfart

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hindsgavl Slot
Hindsgavl Slot
4 out of 5
Hindsgavl Alle 7, Middelfart
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 775
per night
Feb 23 - Feb 24

Dette hotel i romantisk stil ligger ved vandet, kun 1,3 km fra Naturparken Hindsgavl Dyrehave samt mindre end 5 km fra CLAY Keramikmuseum Danmark og Kulturøen. ...

4.5/5Wonderful! (464 anmeldelser)

"Jeg er p.t gangbesværet, og går med krykker. Ingen p- plader tæt på indgangen, som er reserveret til handicap. Jeg fik et værelse, hvor der indebar at jeg skulle ned af en del trapper i hovedbygningen."…"

Anmeldelse fra 24. jan. 2020

Hindsgavl Slot
Comwell Middelfart
Comwell Middelfart
4 out of 5
Karensmindevej 3, Middelfart
DKK 702
per night
Mar 1 - Mar 2

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i et forretningskvarter, kun 5 km fra Kulturøen, CLAY Keramikmuseum Danmark og Golfklubben Lillebælt. Derudover ligger ...

4/5Very Good! (623 anmeldelser)
Skønt hotel

"Dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed når man er på farten. Utrolig hjælpsomme receptionister."…"

Anmeldelse fra 9. nov. 2019

Comwell Middelfart
Milling Hotel Park
Milling Hotel Park
3 out of 5
Viaduktvej 28, Middelfart
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 599
per night
Feb 23 - Feb 24

Dette hotel ligger i hjertet af Middelfart, kun 2 km fra Kulturøen, Golfklubben Lillebælt og CLAY Keramikmuseum Danmark. Derudover ligger Bridge Walking Lillebælt ...

4.2/5Excellent! (930 anmeldelser)

"Lå godt og centralt. Godt værelse der passede fint til mig. Alt var som det skulle være."…"

Anmeldelse fra 25. jan. 2020

Milling Hotel Park