Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

MiddelfartDenmark

Tag på bridgewalking, og se Lillebælt fra oven, kom på hvalsafari, oplev midtbyens hyggelige gågade direkte ned til vandet, eller lad dig forkæle på Hindsgavl Slot.

Middelfart er en hyggelig by med et levende handelsliv og en smuk beliggenhed tæt på strand og skov. Hvis du rejser til Middelfart, kan du derfor både glæde dig til naturoplevelser og afslappet byhygge med shopping og god mad. Gågaden ligger direkte ned til havnen, så nyd den skønne udsigt, mens du shopper eller får en god kop kaffe.

Tag på bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro, og tag din helt egen luftfoto-selfie i 60 meters højde. Nyd den storslåede udsigt over Middelfart, Fredericia og Lillebælt, og bliv klogere på broens historie. Du kan også opleve Lillebælt helt tæt på i en havkajak eller på en fem timers fisketur med M/S Medicus.

Middelfarts placering som bindeled mellem Fyn og Jylland har givet byen stor betydning gennem tiderne, særligt pga. færgedriften og byens hovederhverv fiskeri, herunder marsvinefangst. Du kan stadig den dag i dag komme tæt på hvaleventyret – book en hvalsafari med ADVENTURA på Lillebælt, og kom tæt på en af verdens mindste hvaler. Billetten giver også adgang til Henner Friisers Hus, som huser en børnevenlig udstilling om marsvin.

Tag på et spontant weekendophold i Middelfart, og få en kongelig behandling på Hindsgavl Slot. Lad dig imponere af slottes historiske indretning og luksuriøse værelser, og besøg slottes gourmetrestaurant Den Hvide Dame, der på elegant vis forener den optiske nydelse med den kulinariske. Er der for lidt storbyferie i Middelfart til din smag, kan du tage en afstikker til Odense, der kun ligger 45 km væk. Har du børn med på din rejse til Middelfart, så kast jer ud i træklatring i Aktivitetsskoven, eller tag på hjortevanding i Hindsgavl Dyrehave.

Bemærk, at der altid er julemarked i Middelfarts gågade i den sidste weekend i november. Er du i stedet på ferie i Middelfart i juli og august, er der gratis børneaktiviteter på stranden to gange om ugen under den dragende overskrift ”Klap en fisk og kys en krabbe”.

Besøg den hyggelige handelsby med havudsigt året rundt. Glæd dig til shopping, spændende aktiviteter og selvforkælelse for alle sanser.

Mest populære hoteller i Middelfart

Comwell Kongebrogaarden
Comwell Kongebrogaarden
5 out of 5
Kongebrovej 63, Middelfart
Prisen er DKK 878 pr. nat fra 20. dec. til 21. dec.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger ved vandet, kun 15 minutters gang fra CLAY Keramikmuseum Danmark, Bridge Walking Lillebælt og Naturparken Hindsgavl ...

4.5/5Wonderful! (603 anmeldelser)

"Det må blive ALT Beliggenhed. Service. Mad. Alt.."…"

Anmeldelse fra 10. okt. 2020

Comwell Kongebrogaarden
Hindsgavl Slot
Hindsgavl Slot
4 out of 5
Hindsgavl Alle 7, Middelfart
Hent priser

Dette hotel i romantisk stil ligger ved vandet, kun 1,3 km fra Naturparken Hindsgavl Dyrehave samt mindre end 5 km fra CLAY Keramikmuseum Danmark og Kulturøen. ...

4.5/5Wonderful! (548 anmeldelser)
Fantastisk

"Dejligt ophold og rigtig god mad."…"

Anmeldelse fra 20. aug. 2020

Hindsgavl Slot
By The Bridge Bed & Breakfast
By The Bridge Bed & Breakfast
2.5 out of 5
Staurbyskovvej 19, Middelfart
Prisen er DKK 649 pr. nat fra 4. dec. til 5. dec.

Dette Bed & Breakfast ligger ved vandet, kun 3,5 km fra Kulturøen og 4,6 km fra CLAY Keramikmuseum Danmark. Derudover ligger Golfklubben Lillebælt og Båring ...

4.7/5Exceptional! (151 anmeldelser)

"Så hyggeligt et sted kommer gerne igen Dejlig natur og frit"…"

Anmeldelse fra 2. nov. 2020

By The Bridge Bed & Breakfast
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Middelfart

3 Værelses Overnatning i Brenderup Fyn
3 Værelses Overnatning i Brenderup Fyn
Mågevej 9, Middelfart, Syddanmark

Dette feriested ligger i Middelfart, kun 10 minutters gang fra Båring Vig og Varbjerg Strand. Derudover ligger Humlemagasinets Haver og Harridslevgaard Slot ...

3 Værelses Overnatning i Brenderup Fyn
3 Værelses Overnatning i Asperup
3 Værelses Overnatning i Asperup
Eskelundsvænget, Middelfart, Syddanmark

Dette feriested ligger i Middelfart, kun 0,5 km fra Båring Vig og ca. 15 km fra Varbjerg Strand og Kulturøen. Derudover ligger CLAY Keramikmuseum Danmark og ...

4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Toll gelegenes Haus zum Wohlfühlen

"Ca.100m zum sehr ruhigen Naturstrand Haus ist sehr geräumig und hell Praktisch eingerichtet, eigentlich alles vorhanden Optimal auch für Ausflüge ins Legoland"…"

Anmeldelse fra 27. maj 2016

3 Værelses Overnatning i Asperup
4 Værelses Overnatning i Asperup
4 Værelses Overnatning i Asperup
Kildevangsvej, Middelfart, Syddanmark

Dette feriested ligger i Middelfart, kun 1,1 km fra Båring Vig og ca. 15 km fra Varbjerg Strand og Kulturøen. Derudover ligger CLAY Keramikmuseum Danmark og ...

4 Værelses Overnatning i Asperup
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Middelfart – anmeldelser

4

Populær destination

5 - Fremragende
4
5 - Fremragende 15.384615384615385%
4 - God
19
4 - God 73.07692307692308%
3 - Okay
3
3 - Okay 11.538461538461538%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

31. aug. 2019

Clay - et museum af høj karat, både keramiksamlingen men også gave fra Den kgl. Porcelainsfabrik

Byer i nærheden af Middelfart