Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

MiddelfartDenmark

Tag på bridgewalking, og se Lillebælt fra oven, kom på hvalsafari, oplev midtbyens hyggelige gågade direkte ned til vandet, eller lad dig forkæle på Hindsgavl Slot.

Middelfart er en hyggelig by med et levende handelsliv og en smuk beliggenhed tæt på strand og skov. Hvis du rejser til Middelfart, kan du derfor både glæde dig til naturoplevelser og afslappet byhygge med shopping og god mad. Gågaden ligger direkte ned til havnen, så nyd den skønne udsigt, mens du shopper eller får en god kop kaffe.

Tag på bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro, og tag din helt egen luftfoto-selfie i 60 meters højde. Nyd den storslåede udsigt over Middelfart, Fredericia og Lillebælt, og bliv klogere på broens historie. Du kan også opleve Lillebælt helt tæt på i en havkajak eller på en fem timers fisketur med M/S Medicus.

Middelfarts placering som bindeled mellem Fyn og Jylland har givet byen stor betydning gennem tiderne, særligt pga. færgedriften og byens hovederhverv fiskeri, herunder marsvinefangst. Du kan stadig den dag i dag komme tæt på hvaleventyret – book en hvalsafari med ADVENTURA på Lillebælt, og kom tæt på en af verdens mindste hvaler. Billetten giver også adgang til Henner Friisers Hus, som huser en børnevenlig udstilling om marsvin.

Tag på et spontant weekendophold i Middelfart, og få en kongelig behandling på Hindsgavl Slot. Lad dig imponere af slottes historiske indretning og luksuriøse værelser, og besøg slottes gourmetrestaurant Den Hvide Dame, der på elegant vis forener den optiske nydelse med den kulinariske. Er der for lidt storbyferie i Middelfart til din smag, kan du tage en afstikker til Odense, der kun ligger 45 km væk. Har du børn med på din rejse til Middelfart, så kast jer ud i træklatring i Aktivitetsskoven, eller tag på hjortevanding i Hindsgavl Dyrehave.

Bemærk, at der altid er julemarked i Middelfarts gågade i den sidste weekend i november. Er du i stedet på ferie i Middelfart i juli og august, er der gratis børneaktiviteter på stranden to gange om ugen under den dragende overskrift ”Klap en fisk og kys en krabbe”.

Besøg den hyggelige handelsby med havudsigt året rundt. Glæd dig til shopping, spændende aktiviteter og selvforkælelse for alle sanser.

Mest populære hoteller i Middelfart

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel Borgmestergaarden
Hotel Borgmestergaarden
3 out of 5
Havnegade 69, Middelfart
Prisen er DKK 692 pr. nat

Dette hotel ved stranden ligger i hjertet af Middelfart, kun 10 minutters gang fra Kulturøen og CLAY Keramikmuseum Danmark. Derudover ligger Bridge Walking Lillebælt ...

4.3/5Excellent! (114 anmeldelser)
Super besøg i Middelfart

"Blev opgraderet til en suite med meget fine faciliteter"…"

Anmeldelse fra 18. jan. 2020

Hotel Borgmestergaarden
Fjelsted Skov Hotel & Konference
Fjelsted Skov Hotel & Konference
3 out of 5
Store Landevej 92, Middelfart
Prisen er DKK 649 pr. nat

Dette hotel i boutique-stil ligger i Middelfart, kun 15 km fra Humlemagasinets Haver, Varbjerg Strand og Båring Vig. Derudover ligger Terrariet og Harridslevgaard ...

4.3/5Excellent! (156 anmeldelser)
Rigtig godt til prisen

"Rigtig godt til prisen. Minder lidt om små lejligheds bygninger, hvor man bliver indlogeret. Stille (Måske jeg var heldig at der ikke var så mange). Rent og komfortabelt. God morgenmad. Det gør jeg absolut gerne en anden gang som et "stopover" mellem Sjælland og Jylland."…"

Anmeldelse fra 14. feb. 2020

Fjelsted Skov Hotel & Konference
Milling Hotel Park
Milling Hotel Park
3 out of 5
Viaduktvej 28, Middelfart
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 649 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Middelfart, kun 2 km fra Kulturøen, Golfklubben Lillebælt og CLAY Keramikmuseum Danmark. Derudover ligger Bridge Walking Lillebælt ...

4.2/5Excellent! (922 anmeldelser)

"Jeg synes, at hotellet fremstår som indbydende, lyst og venligt bare når jeg står ved indgangen. Meget venlige personaler, tager imod i receptionen. Venlige tjenere. Pænt og rent værelse. Godt mad. God morgenmads buffet. Alt i alt helt til UG."…"

Anmeldelse fra 9. jul. 2020

Milling Hotel Park

Byer i nærheden af Middelfart