Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Traveling Mama på trover

Hoteller i Middelfart

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Middelfart

3 Værelses Overnatning i Brenderup Fyn
Strandgårdsvej 73, Middelfart, Syddanmark
Hent priser
3 Værelses Overnatning i Brenderup Fyn
3 Værelses Overnatning i Middelfart
3 Værelses Overnatning i Brenderup Fyn
3 Vrelses Overnatning i Asperup
Eskelundsvænget, Middelfart, Syddanmark
Hent priser
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Toll gelegenes Haus zum Wohlfühlen

"Ca.100m zum sehr ruhigen Naturstrand Haus ist sehr geräumig und hell Praktisch eingerichtet, eigentlich alles vorhanden Optimal auch für Ausflüge ins Legoland"…"

Anmeldelse fra 27. maj 2016

3 Vrelses Overnatning i Asperup
Sixtus Sinatur Hotel og Konference
4 out of 5
Teglgsrdsvej 73, Middelfart
DKK 1.048
pr. nat
14. apr. – 15. apr.
4.6/5Wonderful! (133 anmeldelser)

"Bedste udsigt og hyggelig stemning. Skøn mad i restauranten !"…"

Anmeldelse fra 30. aug. 2019

Sixtus Sinatur Hotel og Konference
By The Bridge Bed & Breakfast
2.5 out of 5
Staurbyskovvej 19, Middelfart
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 649
pr. nat
6. apr. – 7. apr.
4.6/5Exceptional! (130 anmeldelser)
Godt sted

"Fint sted. Dejlig natur. Fin beliggenhed"…"

Anmeldelse fra 5. dec. 2019

By The Bridge Bed & Breakfast
Sund & Skov
3 out of 5
Oddevejen 8, Middelfart
Hent priser
3.9/5Good! (74 anmeldelser)
Kan varmt anbefales

"Super super dejligt sted med utrolig serviceminded personale. En skøn weekend med børn, svigerbørn og børnebørn alle nød opholdet."…"

Anmeldelse fra 20. aug. 2018

Sund & Skov
Hotel Borgmestergaarden
3 out of 5
Havnegade 69, Middelfart
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 865
pr. nat
9. apr. – 10. apr.
4.3/5Excellent! (109 anmeldelser)

"Bortset fra at nøglen manglede, da vi havde lukket os ind, var opholdet udmærket. Heldigvis mødte vi rengøringsdame, som hjalp os af med bagagen. Vores værelse C 3 var fint, og meget smagfuldt indrettet. Temperaturen var absolut ikke for høj!!!"…"

Anmeldelse fra 23. dec. 2019

Hotel Borgmestergaarden
Fjelsted Skov Hotel & Konference
3 out of 5
Store Landevej 92, Middelfart
DKK 649
pr. nat
15. apr. – 16. apr.
4.3/5Excellent! (147 anmeldelser)

"Næsten som at komme hjem. Meget nærværende og hyggeligt personale."…"

Anmeldelse fra 13. dec. 2019

Fjelsted Skov Hotel & Konference
Hindsgavl Slot
4 out of 5
Hindsgavl Alle 7, Middelfart
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 775
pr. nat
19. apr. – 20. apr.
4.5/5Wonderful! (477 anmeldelser)

"Jeg er p.t gangbesværet, og går med krykker. Ingen p- plader tæt på indgangen, som er reserveret til handicap. Jeg fik et værelse, hvor der indebar at jeg skulle ned af en del trapper i hovedbygningen."…"

Anmeldelse fra 24. jan. 2020

Hindsgavl Slot
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Middelfart
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Middelfart

Hotel Middelfart: På mange af hotellerne og overnatningsstederne i Middelfart kan du falde i søvn til lyden af bølgeskvulp. Du kan vælge at bo på et slot, et billigt hotel, et bed and breakfast eller en campingplads – i Middelfart kan du altid finde overnatning, der passer til dig.

Romantik i Middelfart

Hvis du vil forkæle din bedre halvdel med et romantisk ophold, er Middelfart det rigtige sted. Byen ligger smukt ned til Lillebælt, og her kan I gå ture ved stranden eller den hyggelige lystbådehavn eller tage på en sejltur på vandet, hvor I måske kan spotte marsvin. Langs stranden og på havnen kan I også opleve de mange lystfiskere, der samles her for at fange blandt andet hornfisk. Afslut dagen med et lækkert gourmetmåltid i en af byens ældste bygninger midt i Middelfart, hvor der er en helt speciel intim stemning i det gamle bindingsværkshus. I kan også kombinere et hoteltilbud med en uovertruffen madoplevelse og bestille et hotelophold på et slot, hvor I kan slappe af og nyde den smukke slotshave og måske hilse på slottets venlige spøgelse. Hvis I besøger Middelfart om vinteren, kan I tage hinanden i hænderne og komme på glatis på den anlagte skøjtebane med Den nye Lillebæltsbro som baggrund.

Naturen i og omkring Middelfart

Uanset om du bor på et hotel i Middelfart, i en ferielejlighed eller på en campingplads, kan du opleve spændende og udfordrende naturoplevelser. Prøv for eksempel kræfter med mange forskellige vandsportsaktiviteter, som surfing eller havkajak. Eller dyk under havoverfladen med snorkel- eller scubadykningsudstyr, og oplev det mangfoldige dyre- og planteliv. I området omkring Middelfart finder du også stejle skrænter, frodige skove og en dyrepark, hvor du kan gå rundt blandt de flotte, store krondyr. Hvis du har modet, kan du tage med på en tur i skoven og klatre op ad de ranke træstammer under kyndig vejledning af en guide. Du kan tilmed overnatte i en hængekøje i trækronerne og opleve skovens dyreliv om natten.

Konference, kultur og kunst i Middelfart

Det er nemt at komme til Middelfart, da byen har gode togforbindelser og ligger tæt på motorvejen, og det er derfor også et perfekt sted at afholde en konference eller et møde. Mange af byens hoteller tilbyder også overnatningsmuligheder i forbindelse med et længerevarende møde, så du kan få et godt samlet tilbud. Når du booker hotelværelse i Middelfart, kan du få masser af kunst- og kulturoplevelser. Du kan besøge flere gallerier og museer, der udstiller keramik, malerier, glaskunst og andet håndværk. Nogle steder kan du selv få fingrene i leret og afprøve dine kreative evner. Prøv for eksempel at dreje en vase, eller få en flot rakubrændt skål med hjem som souvenir. Du kan også lade din indre kunstmaler udfolde sig og deltage i en workshop i billedkunst.

Hotelbooking: Middelfart

Søg efter dit perfekte hotel i Middelfart. Find et billigt hotel i Middelfart nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Middelfart, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Middelfart på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Middelfart.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Middelfart?
Comwell Kongebrogaarden er et yndet overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 5 stjerner tilbyder en marina og gratis morgenmad. Ifølge anmeldelser fra vores hjemmeside er By The Bridge Bed & Breakfast og Milling Hotel Park også populære muligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Middelfart?
Ja, de fleste af hotelreservationerne er refunderbare, hvis du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt ankomst. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og filtrer efter “gratis afbestilling” for at få de bedste muligheder i Middelfart.
Hvad er det bedste overnatningssted til en familierejse i Middelfart?
HUSET Middelfart er et hotel med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder gratis parkering og gratis Wi-Fi. Andre gode muligheder til et ophold med ungerne omfatter Sixtus Sinatur Hotel og Konference og Comwell Kongebrogaarden. Børn i alle aldre vil synes godt om at besøge Humlemagasinets Haver.
Hvilket overnatningssted er det bedste til et romantisk ophold i Middelfart?
Hindsgavl Slot er et hotel med 4 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder en kaffemaskine og en restaurant med haveudsigt.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige overnatningssted i Middelfart?
Hindsgavl Slot er et hotel med hundevenlig profil, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og en bar/lounge til dyrenes ejere. To andre gode muligheder til en rejse med dit kæledyr omfatter Comwell Middelfart og Fjelsted Skov Hotel & Konference.
Hvilket hotel er det bedste til en strandferie i Middelfart?
Comwell Kongebrogaarden er et Bed & Breakfast, der egner sig godt til en strandferie og tilbyder gratis Wi-Fi og gratis parkering. Andre gode muligheder til en strandferie omfatter Sixtus Sinatur Hotel og Konference og Comwell Middelfart. Tag til Varbjerg Strand eller Fredericia Strand, hvor du kan hoppe direkte i vandet.
Hvilket luksusovernatningssted er bedst i Middelfart?
Comwell Kongebrogaarden er et hotel med 5 stjerner, der tilbyder en restaurant og en bar/lounge, og overnatningsstedet er populært blandt rejsende på udkig efter forkælelse og velvære.
Hvad er det bedste boutique-hotel i Middelfart?
Fjelsted Skov Hotel & Konference er et hotel med 3 stjerner, som hitter blandt Expedias rejsende, der leder efter et elegant overnatningssted. Der tilbydes en restaurant og gratis morgenmad.
Hvilket golfhotel er bedst i Middelfart?
Severin er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder gratis morgenmad og gratis Wi-Fi, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere. Andre gode muligheder nær en golfbane tæller Sixtus Sinatur Hotel og Konference og Hindsgavl Slot. Du kan spille et slag golf på Golfklubben Lillebælt under dit ophold.
Hvordan er det at overnatte i Middelfart?
Middelfart har masser at byde på, heriblandt sine festivaler, sine skove og sin havn. Med sin jazzscene, sine bryggerier og sin sightseeing er denne by en populær destination blandt rejsende. I Middelfart finder du 130 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se i Middelfart?
Byens naturskønhed kommer til udtryk ved Varbjerg Strand, Naturparken Hindsgavl Dyrehave og Båring Vig. Bridge Walking Lillebælt og Golfklubben Lillebælt er to andre seværdigheder, du kan besøge.
Hvordan kommer jeg rundt i Middelfart?
Hvis du vil på tur uden for byen, så hop på et tog fra Middelfart Station, Kauslunde Station eller Nørre Aaby Station. Middelfart har muligvis ikke så mange offentlige transportmuligheder at vælge mellem, men du kan overveje at leje en udlejningsbil for at komme rundt i området.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Middelfart

Flere valgmuligheder