pdf
Juridiske oplysninger Expedia, Inc. driver hjemmesiden https://www.expedia.dk/, der fungerer som en grænseflade mellem dig og de forskellige rejseudbydere (som defineret brugervilkårene).
Kontakt til kundeservice:
Du kan få hurtigere hjælp til dine rejseforespørgsler via vores kundeserviceside og chatbot her. Vi yder også support over telefonen på 43 68 20 60 (opkald fra udlandet) samt via e-mail. Klik her for at sende os en e-mail.
Expedia, Inc. har hjemstedsadresse på 1111 Expedia Group Way West Seattle, WA 98119, USA, telefon: +1 206 481 7200.
Når du foretager en reservation af Rejsetjenester (som defineret i brugervilkårene) gennem hjemmesiden, indgår du en kontrakt med de relevante Rejseudbydere (som defineret i brugervilkårene) af den pågældende Rejsetjeneste, det vil sige den udbyder, der stiller tjenesterne til rådighed – for eksempel en udbyder af overnatning, et flyselskab, et biludlejningsfirma, en rejseudbyder, Expedia Travel (som defineret nedenfor) og/eller en udbyder af oplevelser.
Expedia Travel betyder Travelscape LLC, hvis hjemstedsadresse er 5000 W. Kearney Street, Springfield, MO 65803, USA.
Når du indgår en kontrakt med en udbyder af overnatning, et biludlejningsfirma, en rejseudbyder, Expedia Travel eller en udbyder af oplevelser, finder du udbyderens virksomhedsoplysninger nederst på betalingssiden.
Sådan sorterer vi dine søgeresultater: Sorteringsrækkefølge
Varemærker og ophavsret Hvis du har spørgsmål vedrørende brug eller licensering af varemærker eller ophavsretligt beskyttet materiale, bedes du kontakte os på IPComplaints@expediagroup.com.
Ulovligt indhold og sikkerhedsmæssige sager Hvis du har en mistanke om, at der findes ulovligt indhold på vores hjemmeside, bedes du anmelde det via knappen "Indberet dette overnatningssteds profil" eller sende os en e-mail på eunotifications@expedia.com.
Hvis du kontakter os via e-mail angående formodet ulovligt indhold, bedes du inkludere følgende oplysninger: En detaljeret forklaring på, hvorfor du mener, at indholdet er ulovligt, de specifikke URL-adresser, der kan hjælpe os med at identificere indholdet, samt dit navn og din e-mailadresse. Når du kontakter os, bedes du også bekræfte, at de oplysninger, du har indsendt, er korrekte og komplette.
Ovenstående e-mailadresse kan også bruges til at kontakte os i forbindelse med sager, der vedrører forordningen om digitale tjenester (Digital Services Act). Kommunikation via denne e-mailadresse kan foregå på alle europæiske sprog.
Afgørelse af tvister Europa-Kommissionens platform til onlinetvistbilæggelse findes på http://ec.europa.eu/odr. Du kan også kontakte et certificeret udenretligt tvistbilæggelsesorgan for at få hjælp til at løse tvister med os vedrørende vores handlinger i forbindelse med anmeldt ulovligt indhold. Afgørelser, der er truffet af udenretlige tvistbilæggelsesorganer, er ikke bindende for dig eller for os.
Juridisk repræsentant for forordningen om digitale tjenester (Digital Services Act)
Expedia, Inc.s juridiske repræsentant med henblik på artikel 13 i forordningen om digitale tjenester er:
EG Vacation Rentals Ireland Ltd
25 St Stephen’s Green, 4th floor
Dublin 2, D02 XF99
Irland
EG Vacation Rentals Ireland Ltd kan kontaktes på legal@vrbo.com.