PDF
Juridiske oplysninger Expedia, Inc. driver hjemmesiden https://www.expedia.dk/, der fungerer som en grænseflade mellem dig og de forskellige Rejseudbydere (som defineret i brugervilkårene)
Expedia, Inc. hvis hjemstedsadresse er: 1111 Expedia Group Way West Seattle, WA 98119 USA Telefonnummer: +1 206.481.7200.
Når du foretager en reservation af Rejsetjenester (som defineret i brugervilkårene) gennem hjemmesiden, indgår du en kontrakt med de relevante Rejseudbydere (som defineret i brugervilkårene) af den pågældende Rejsetjeneste, det vil sige den udbyder, der stiller tjenesterne til rådighed – for eksempel en udbyder af overnatning, et flyselskab, et biludlejningsfirma, en rejseudbyder, Expedia Travel (som defineret nedenfor) og/eller en udbyder af oplevelser.
Expedia Travel betyder Travelscape LLC, hvis hjemstedsadresse er: 5000 W. Kearney Street, Springfield, MO 65803 USA
Når du indgår en kontrakt med en udbyder af overnatning, et biludlejningsfirma, en rejseudbyder, Expedia Travel eller en udbyder af oplevelser, finder du udbyderens virksomhedsoplysninger nederst på betalingssiden.
Kontaktoplysninger for kundeservice Telefonnummer: 43 68 20 60 E-mailadresse: her
Sådan bestemmes rækkefølgen af dine søgeresultater: Sorteringsrækkefølge
Varemærker og ophavsret Hvis du har spørgsmål vedrørende brug eller licensering af varemærker eller ophavsretligt beskyttet materiale, bedes du kontakte os på IPMatters@expedia.com
Ulovligt indhold og sikkerhedsmæssige sager Hvis du har en mistanke om, at der findes ulovligt indhold på vores hjemmeside, beder vi dig sende en e-mail til eunotifications@expedia.com med en så præcis forklaring som muligt om, hvorfor du mener, at indholdet er ulovligt. Du bedes venligst også angive den direkte URL, så vi kan finde indholdet
ODR Europa-Kommissionens platform til onlinetvistbilæggelse findes på http://ec.europa.eu/odr.
Digital Services Act
Fra og med den 17/02/2023 når Expedia ikke op på 45 millioner gennemsnitlige månedlige brugere af tjenesten i Den Europæiske Union, hvilket er beregnet i overensstemmelse med punkt 77 i forordningen om digitale tjenester, Digital Services Act (DSA), og artikel 24, stk. 2 i DSA. Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du gå til afsnittet om DSA på Expedia Groups side for virksomhedsstandarder her.