Juridisk information

Expedia, Inc. driver hjemmesidenhttps://www.expedia.dk/, der fungerer som en grænseflade mellem dig og de forskellige rejsetjenesteudbydere (som defineret nedenfor).  

 

Expedia, Inc. betyder Expedia, Inc., hvis hjemstedsadresse er: 
1111 Expedia Group Way West  

Seattle, WA 98119  

USA 

 

Telefonnummer: +1 206.481.7200. 

Når du foretager en reservation af en tjeneste (som defineret i de generelle vilkår og betingelser for reservationer) gennem hjemmesiden, indgår du en kontrakt med de relevante rejsetjenesteudbydere (som defineret i de generelle vilkår og betingelser for reservationer) af den pågældende tjeneste, det vil sige den udbyder, der stiller tjenesterne til rådighed – for eksempel en udbyder af overnatning, et flyselskab, et biludlejningsfirma, en rejseudbyder, Expedia Travel (som defineret nedenfor) og/eller en udbyder af oplevelser. 

Expedia Travel betyder Travelscape LLC, et selskab, der er indregistreret og hjemmehørende i enhver henseende i USA, hvis hjemstedsadresse er: 

10190 Covington Cross Drive  

Suite 300  

Las Vegas  

NV 89144 

USA 

 

Telefonnummer: 43 68 20 60 

E-mailadresse: support@chat.expedia.dk 

 

Når du indgår en kontrakt med en udbyder af overnatning, et flyselskab, et biludlejningsfirma, en rejseudbyder, Expedia Travel eller en udbyder af oplevelser, finder du udbyderens virksomhedsoplysninger nederst på betalingssiden. 

 

Varemærker og ophavsret 
Hvis du har spørgsmål vedrørende brug eller licensering af varemærker eller ophavsretligt beskyttet materiale, bedes du kontakte os på IPMatters@expedia.com. 

Juridiske og sikkerhedsmæssige spørgsmål 
Hvis du har juridiske eller sikkerhedsmæssige spørgsmål, bedes du kontakte os på eunotifications@expediagroup.com. 

Europa-Kommissionens platform til onlinetvistbilæggelse findes på http://ec.europa.eu/odr.