Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Middelfart

Billig biludlejning i Middelfart med natur, kultur og historiske oplevelser

Middelfart ved den fynske kyst på vejen mod Jylland er med sin centrale placering midt i Danmark en populær by at besøge. Trods størrelsen skorter det ikke på oplevelser i denne smukke havneby, der ligger smukt placeret ved vandet med udsigt til både den gamle og den nye Lillebæltsbro. Find den udlejningsbil, der passer til dine behov, og tag på tur til Middelfart.

Du kan komme frem via toget, der stopper midt i byen, eller du kan komme med fly til Middelfart via Billund Lufthavn. Undersøger du muligheden for leje af bil i Middelfart, vil du ikke blot kunne nyde selve det charmerende og livlige centrum, men også se det smukke danske naturlandskab, der findes i området omkring byen.

Billig billeje i Middelfart med historiske oplevelser

Middelfart, der engang var kendt som Melfar, har fået sit navn efter den trafik, som byen har nydt godt af gennem tiderne i ”farvandet mellem” Fyn og Jylland. Byens udvikling, der startede helt tilbage i 1200-tallet, skyldes i høj grad dens placering ud mod Lillebælt og de mange mennesker, der har gjort holdt på vejen til og fra hovedstaden for at tage færgen over bæltet, før der blev bygget en bro.

Men denne placering har dog ikke altid været til gavn for byen, der har lidt under både borgerkrig og krig med svenskerne og tyskerne gennem tiderne. Da en stormand i 1358 blev myrdet i Middelfart på hans vej til hoffet på Sjælland, straffede Kong Valdemar desuden alle byens indbyggere ved at indføre en bod, der skulle betales hvert år til evig tid. Den kom heldigvis ikke til at vare evigt, men den var dog indført helt frem til 1874. Book en udlejningsbil under dit hotelophold i Middelfart, og tag rundt til de forskellige historiske attraktioner og bygningsværker, du kan finde her. En af de ældste bygninger i byen er Middelfart Kirke, der ligger tæt ved havnen. I Henner Friiser Hus fra 1575 findes der i dag et museum, hvor du kan lære mere om byens historie.

Billeje i Middelfart med mulighed for kunst og musik

Centrum i Middelfart er forholdsvist kompakt, og du kan gå langs gågaden i centrum, shoppe i de spændende butikker, som byen byder på, og følge gaden direkte ned til det hyggelige havneområde. Middelfart byder på mange kulturelle og musikalske oplevelser, så det kan være en god idé at undersøge programmet i byen, inden du tager hjemmefra, for at se, om der skulle være et arrangement, der falder i din smag. Byens kulturhus, Kulturøen, arrangerer ofte events, og er du i Middelfart den anden lørdag i juni, kan du deltage i Rock Under Broen, der finder sted i fantastiske naturomgivelser under den nye Lillebæltsbro.

Lej en bil i Middelfart, og oplev den danske natur

Udover den smukke natur langs med kysten og udsigten til de to broer byder Middelfart også på en flot Naturpark ved navn Hindsgavl Dyrehave. Området er et stykke uberørt natur med en bestand af råvildt, hvor der er mulighed for aktiviteter med familien og vennerne. Grundet beliggenheden ved vandet kan du også deltage i vandsportsaktiviteter som kajaksejlads, fiskeri, hvalsafari og meget andet. Find din perfekte lejebil, og tag på opdagelse i dejlige Middelfart.

Udforsk Middelfart

Udforsk Middelfart med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!