Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Europa

På din rejse til Europa, kan du besøge fantastiske steder i mere end 50 lande. Oplev forskellige kulturer, sprog og madtyper i de europæiske byer, som kan ligge blot en kort togtur fra hinanden. 

Med euroen som den anvendte valuta i næsten 30 EU-lande er det nemt og bekvemt at rejse rundt i Europa. Tag toget i nogle timer, og kom fra ét land til et andet. Fra det kolde nord til de varme lande i Middelhavet. Fra moderne byer til levn fra gamle civilisationer. Rejser til Europa giver dig det hele!

Gå rundt i ruinerne fra de gamle imperier i Italien og Grækenland - for eksempel Colosseum i Rom og Akropolis i Athen. Slæng dig på de lækre strande i begge lande. Udforsk nogle af Grækenlands 6.000 øer, og betragt det Liguriske Hav fra højtbeliggende stier langs Italiens vingårde i Cinque Terre. Udvis din respekt i Vatikanstaten, verdens mindste suveræne stat.

Frankrig er som bekendt berømt for sine vine, smukke middelhavsstrande og kunstmuseer. Oplev Frankrigs Grand Canyon Gorges du Verdon, og stå på ski i De Franske Alper. Tag til små ugentlige markeder i Provence, højtbeliggende landsbyer i Luberon og smukke sandstrande nær Saint-Tropez. Snup også en storbyferie i Paris, og gå på opdagelse i det storslåede Louvre, Musée d'Orsay og Pompidou-centeret for kunst og kultur. Gå en tur langs Champs-Élysées, og nyd udsigten af byen fra Eiffeltårnet.

Spanien og Portugal repræsenterer den moderne iberiske kultur. I Portugal kan du spise lækkert bagværk i Belém, besøge det 500 år gamle Jerónimos Kloster og se vildt bølgebrus på det vestligste punkt på Europas fastland. Tag et weekendophold på ski iPyrenæerne, løb om kap med tyrene i Pamplona og dans den traditionelle flamenco i Madrid eller Barcelona i Spanien. I Baskerlandets Bilbao kan du opleve Guggenheim Museum og komme tæt på den unikke bastiske kultur og det særlige sprog.

Hvis du hellere vil blive i Norden, kan du tage til Norge, Sverige eller Finland og opleve traditioner, der er noget anderledes end i hjemme i Danmark. I landene omkring den nordlige polarcirkel kan du se nordlys eller midnatssolen om sommeren. Oplev de stille finske skove, lær alt om vikingerne på Vasamuseet i Sverige og bliv ét med de storslåede fjorde ved Norskehavets kyster.

I Storbritannien kan du se skotske heder, walisiske slotte og britisk pomp og pragt i England. Se kronjuvelerne, og snyd ikke dig selv for et show i Londons West End. Kryds vandet til Irland, og kør på cykel i de bakkede landskaber, mens du passerer keltiske vartegn.

Tyskland, Østrig, Ungarn, Tjekkiet og Polen byder på spændende musik, slotte og flere hundrede års historie, Du kan se den romersk-katolske katedral Kölner Dom i Köln, blive fortryllet af symfoniorkestret i Wien, dykke ned i historien om de gamle romerske bosættelser i Budapest, lade dig imponere af Sankt Vitus Katedral i Prag og endelig nyde stemningen i de gamle byer Kraków og Gdansk.

Besøg spændende kunstmuseer og bedesteder i Ukraine, Hviderusland, Litauen, Letland og andre lande, der engang tilhørte Sovjetunionen.

Udvælg de europæiske lande, du allerhelst vil besøge, eller planlæg en årlig rejse, så du hvert år kan opleve et nyt land i vores egen smukke og historiske verdensdel.

Populære byer i Europa

St. Paul\'s Cathedral som omfatter gadeliv, en by og religiøse elementer
London
Kendt for Museer, Teatre og Historiske bygninger

…"

Gode grunde til at tage afsted

 • London Eye
  London Eye
 • The Shard
  The Shard
 • Buckingham Palace
  Buckingham Palace
Eiffeltårnet som omfatter et monument, historiske bygningsværker og en solnedgang
Paris
Kendt for Caféer, Museer og Kultur

…"

Gode grunde til at tage afsted

 • Eiffel Tower
  Eiffel Tower
 • La Machine du Moulin Rouge
  La Machine du Moulin Rouge
 • Notre-Dame
  Notre-Dame
Peterskirken som viser interiør, historiske bygningsværker og religiøse aspekter
Rom
Kendt for Historiske bygninger, Katedraler og Museer

…"

Gode grunde til at tage afsted

 • Pantheon
  Pantheon
 • Colosseum
  Colosseum
 • Castel Sant'Angelo
  Castel Sant'Angelo
Galata-tårnet som omfatter en by og historiske bygningsværker
Istanbul
Kendt for Middag, Historiske bygninger og Shopping

…"

Gode grunde til at tage afsted

 • Blue Mosque
  Blue Mosque
 • Hagia Sophia
  Hagia Sophia
 • Topkapi Palace
  Topkapi Palace
Almudena Cathedral
Madrid
Kendt for Museer, Kultur og Teatre

…"

Gode grunde til at tage afsted

 • Prado Museum
  Prado Museum
 • Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia
  Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia
 • Thyssen-Bornemisza National Museum
  Thyssen-Bornemisza National Museum
Barceloneta Strand som omfatter en by, natteliv og gadeliv
Barcelona
Kendt for Shopping, Katedraler og Museer

…"

Gode grunde til at tage afsted

 • Palau de la Musica Catalana
  Palau de la Musica Catalana
 • Picasso Museum
  Picasso Museum
 • Sagrada Familia
  Sagrada Familia