Tilpasset til din søgning på :

Hotel Rom

Hoteller Rom
Rom

Tilbud med hotel + fly i Rom

Se alle tilbud på pakkerejser til Rom

Hoteller i Rom

Eurostars International Palace-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 440

Eurostars International Palace

Via Nazionale 46, Rome - Kort
 
 
"Nydeligt og indbydende hotel"
Første indtryk er at man føler sig godt tilpas ved indgangen og i receptionen. Særdeles nydeligt. Andet indtryk er det venlige og professionelle personale. De leverer virkelig god service.
Rejsende fra Allerød, Danmaark
Dette hotel med historie ligger i hjertet af Rom i gåafstand fra Udstillingspaladset og Teatro dell'Opera di Roma. Foro …Mere
Hotel Villa San Lorenzo Maria-hoteller i Rome
Rating: 3.0 Stars
DKK 366

Hotel Villa San Lorenzo Maria

Via dei Liguri 7, Rome - Kort
 
 
"Charme"
Et hyggeligt hotel i et lidt snusket kvarter, enestående personale, som var ekstremt hjælpsomme. Meget romantiske værelser .kan kun anbefales til prisen.
Rejsende fra dk
Dette hotel ligger i San Lorenzo, kun 2 km fra Porta Maggiore, Basilica di San Giovanni in Laterano og Diocletiske Bad …Mere
Regno Hotel-hoteller i Rome
Rating: 3.0 Stars
DKK 474

Regno Hotel

Via Del Corso 330, Rome - Kort
 
 
4,2 ud af 5 (82 anmeldelser)
Dette hotel ligger i Roms Historiske Center, kun 5 minutters gang fra Galleria Alberto Sordi, Trevi-fontænen og Pantheon …Mere
River Palace Hotel-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 806

River Palace Hotel

Via Flaminia 33, Rome - Kort
 
 
"Dejlig hotel, ligger centralt"
Vi syntes hotellet lå centralt og lige ved metro. Det var skønt at baren havde Happy hour og der var anrettet tappas ligne, som var med i prisen på en drik. Perfekt start på en god og lang aften i det skønne Rom. Værelserne var ikke så store, men det fungerede og morgen buffen var rigtig fin.
En rejsende
Dette klassisk renoverede romerske hotel ligger i hjertet af byen i gåafstand til Piazza del Popolo, Villa Borghese-parken og …Mere
Hotel Villa San Pio-hoteller i Rome
Rating: 3.0 Stars
DKK 515

Hotel Villa San Pio

Via di Santa Melania 19, Rome - Kort
 
 
4,6 ud af 5 (105 anmeldelser)
Dette hotel ligger i Aventine, kun 10 minutters gang fra Santa Prisca og Circo Massimo. Derudover ligger Colosseum og …Mere
Park Hotel Dei Massimi-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars

Park Hotel Dei Massimi

Largo Vincenzo Ambrosio, 9, Rome - Kort
 
 
4,1 ud af 5 (205 anmeldelser)
Dette hotel ligger i Monte Mario, kun 1,1 km fra Monte Mario Naturreservat og ca. 5 km fra Peterskirken og Vatikan-museet …Mere
Starhotels Michelangelo-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 883

Starhotels Michelangelo

Via Della Stazione Di San Pietro 14, Rome - Kort
 
 
"Nyt centralt beliggende"
Positivt og hjælpsomt personale.Næsten lydløst klimaanlæg.
En rejsende
Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger i Rom tæt på CDF, Retsbygningen og Regeringsbygningen for …Mere
Hotel Quirinale-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome - Kort
 
 
"Dejligt hotel tæt på mange seværdigheder"
God modtagelse, personalet meget venlig, rigtig god rengøring på værelset. God morgen buffet, men savnede lidt frisk frugt feks melon, ananas og druer. God mad, men ikke så mange valg muligheder på hotellet. Fint med aften underholdning
Rejsende fra solrød
Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra …Mere
UNA Hotel Roma-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 1.089

UNA Hotel Roma

Via Giovanni Amendola, 57, Rome - Kort
 
 
"Smuttur til ROMA"
Vi havde 4 dejlige dage i Rom Juni 2015. Una Hotel ligger blot 3 minnutter gang fra Termini, hvorfra der går både tog og busser til FCO. Begge Metro linier går gennem Termini, så på 3 minnutter er du på metroen som både er hurtig og billig, 7 Euro for 24 timer. Vi ankom tidligt og havde på forhånd fået lov til at stille bagagen, men vores værelse var klar allerede ved ankomsten kl 9.45. Morgen buffeten var super, mange slags pålæg, frisk frugt , lidt lunt samt kager. Rengøringen på værelset var helt i top, minibar blev fyldt op hver dag, så der var altid kolde vand -øl og juice, når man kom hjem på værelset. Vi kan kun give UNA Hotel vores bedste anbefaling..
Rejsende fra Danmark
Dette hotel er egnet til forretningsfolk og ligger i hjertet af Rom i gåafstand fra Palazzo Massimo alle Terme, Piazza Santa …Mere
Hotel Ponte Sisto-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 1.642

Hotel Ponte Sisto

Via Dei Pettinari, 64, Rome - Kort
 
 
"Dejligt hotel med god beliggenhed."
God service. Veldrevet hotel. Dejlig have og terrasse.
En rejsende
Dette hotel i stilen boutique ligger i centrum og er tæt på Piazza Navona, Pantheon og Vittorio Emanuele Monument. Capitoline …Mere

Søg blandt 2.640 hoteller i Rom


  Hvorfor reservere med Expedia?

  • Expedias Prisgaranti
  • Mere end 271.000 hoteller verden over
  • Expedia opkræver intet afbestillingsgebyr
  • Mere end 11 millioner gæsteanmeldelser

  Begræns din søgning til:

  Rejseguide for Rom

  Hotel Rom: Hvad enten du vil bo på et bed & breakfast eller et lejlighedshotel, kan du finde et hotel i Rom, der passer til dig. Vælg et billigt hotel eller et hotel med luksus; uanset hvad du foretrækker, kan du finde det i Rom.

  Den evige Stad

  Lav en liste med ting, du bare må se i Rom, og du spekulerer på, om du kan nå det hele. Det korte svar er selvfølgelig, at det kan du ikke. Det du kan gøre, er at fylde din ferie med nogle af de mest ikoniske historiske seværdigheder i verden. Rom er lige som en afhandling om den vestlige civilisation med en historie, der strækker sig over tidsalder og har utallige artefakter for at bevise det. Romerriget var noget af det mest imponerende verden nogensinde havde set, hvor mange af dens idealer og principper stadig reflekteres i moderne institutioner i dag.

  Fra Colosseum til Pantheon, Sistine Chapel og Palatine Hill Rom er hjem for så mange af verdens mest genkendelige vartegn. Mens lysten til at skynde sig fra seværdighed til seværdighed er forståelig må du ikke sælge dig selv - eller byen - for billigt. Nogle af de bedste opdagelser i Rom vil være dem, der sker ved et tilfælde. At dukke op i en gammel kirke i en sidegade, der huser et mesterværk af religiøs kunst, at falde over et åbenhjertigt piazza i de tidligere morgentimer og smage den bedste pizza, du nogensinde har smagt.

  Rom er Den evige Stad, så nærm dig den, som hvis du havde al tid i verden til at udforske den. Der er ikke behov for at presse alt ind i et besøg, da du hurtigt falder for byens fortryllelse og vender tilbage igen og igen.

  "La Dolce Vita"

  Hvis du søger efter det gode liv, fører alle veje til Rom. Byen er en svimlende kombination af en kosmopolitisk hovedstad og et gammelt eventyrland. Hjembyen for katolicismen, men den har også natklubber, der er åbne indtil daggry.

  Et af de mest ikoniske billeder af byen stammer fra filmskaberen Federico Fellini, en af Roms mest tilbedte fans. I La Dolce Vita (Det søde liv) muntrer Anita Ekberg sig i den smukke Trevi-fontæne efter en lang nats fest. Scenen er spontan, sexet, sorgløs og en smule skør, hvilket i sig selv reflekterer Rom, og den følelsesmæssige påvirkning den har på besøgende. Prøv et romantisk krydstogt langs Tiberen, eller se verden gå forbi fra en Trastevere café, og du vil også føle, at livet ikke kan blive sødere.

  Storbycharme

  Rom er placeret i midten af Italien, den perfekte position for landets hovedstad. På nogle områder er den imidlertid helt anderledes end resten af landet og har sin egen personlighed.

  Rom er mere end bare vanvittig trafik, den er også afslapning over en cappuccino, at sætte pris på kunst og at nyde en gelato på en varm sommerdag. Tag på museer (Vatican Museums er ekstraordinære sammen med Capitoline Museums og en litani af andre), gå derefter langsomt ned gennem Villa Borghese, en stor park der er elsket for at være et sted til picnics (og dens museum Borghese Gallery).

  Med sin kultur, kunst, mad og vin er en ferie i Rom ikke som alle andre, at fordøje alt dette kan nydes igennem livet.

  Et romantisk weekendophold

  Rom anses af mange for at være romantikkens by, så du kan nemt arrangere et weekendophold på et af de mange romantiske hoteller i byen. Book for eksempel værelser i området Trastevere, som næsten er taget ud af en gammel film med vasketøjet spændt over gaderne, bohemebarer på gadehjørnerne og udsigt til den smukke kirke, Santa Maria in Trastevere. I kan kombinere jeres hotelophold med en teaterforestilling i Teatro Sistina eller en ægte italiensk opera i Teatro Argentina. Der er masser at se og opleve i Rom. Besøg for eksempel Peterskirken, som blev tegnet af Michelangelo, og gå op i tårnet, hvorfra der er en svimlende udsigt over Peterspladsen og hele Rom. Eller start dagen med at kigge på vinduer i det eksklusive shoppingområde omkring Den Spanske Trappe og en af roms ældste gader Via Condotti, og shop løs her eller i de mange interessante sidegader. Vil du hellere opleve markedsstemningen kan du gå en tur rundt på Campo dei Fiori, som er stort grønttorv midt i centrum af Rom. I løbet af dagen kan du tage en kop espresso på en af de mange espressobarer eller besøge den ældste bar i Rom, Caffè Greco. Om aftenen kan du spise på de fantastiske restauranter, drikke de skønne vine og slutte af med en cocktail på en af de mange barer.

  Hvis du har børnene med i Rom, kan I for eksempel tage en tur i tidsmaskinen, Time Elevator, og rejse 3.000 år tilbage i tiden, hvor I kan opleve Rom under Nero eller Cæsar og de drabelige gladiatorkampe. Derefter kan I eventuelt fortsætte til Colosseum og se, hvor gladiatorkampene foregik i virkeligheden.

  Hvis du ikke mener, du har nået at se alt det, Rom har at byde på under dit første besøg, så fortvivl ikke. Det siges nemlig, at du er sikker på at vende tilbage til Rom, hvis du smider en mønt over venstre skulder i Trevi-fontænen, eller på italiensk Fontana dei Trevi.

  Fra Colosseum til Pantheon, Sistine Chapel og Palatine Hill Rom er hjem for så mange af verdens mest genkendelige vartegn. Mens lysten til at skynde sig fra seværdighed til seværdighed er forståelig må du ikke sælge dig selv - eller byen - for billigt. Nogle af de bedste opdagelser i Rom vil være dem, der sker ved et tilfælde. At dukke op i en gammel kirke i en sidegade, der huser et mesterværk af religiøs kunst, at falde over et åbenhjertigt piazza i de tidligere morgentimer og smage den bedste pizza, du nogensinde har smagt.

  Rom er Den evige Stad, så nærm dig den, som hvis du havde al tid i verden til at udforske den. Der er ikke behov for at presse alt ind i et besøg, da du hurtigt falder for byens fortryllelse og vender tilbage igen og igen.

  "La Dolce Vita"

  Hvis du søger efter det gode liv, fører alle veje til Rom. Byen er en svimlende kombination af en kosmopolitisk hovedstad og et gammelt eventyrland. Hjembyen for katolicismen, men den har også natklubber, der er åbne indtil daggry.

  Et af de mest ikoniske billeder af byen stammer fra filmskaberen Federico Fellini, en af Roms mest tilbedte fans. I La Dolce Vita (Det søde liv) muntrer Anita Ekberg sig i den smukke Trevi-fontæne efter en lang nats fest. Scenen er spontan, sexet, sorgløs og en smule skør, hvilket i sig selv reflekterer Rom, og den følelsesmæssige påvirkning den har på besøgende. Prøv et romantisk krydstogt langs Tiberen, eller se verden gå forbi fra en Trastevere café, og du vil også føle, at livet ikke kan blive sødere.

  Storbycharme

  Rom er placeret i midten af Italien, den perfekte position for landets hovedstad. På nogle områder er den imidlertid helt anderledes end resten af landet og har sin egen personlighed.

  Rom er mere end bare vanvittig trafik, den er også afslapning over en cappuccino, at sætte pris på kunst og at nyde en gelato på en varm sommerdag. Tag på museer (Vatican Museums er ekstraordinære sammen med Capitoline Museums og en litani af andre), gå derefter langsomt ned gennem Villa Borghese, en stor park der er elsket for at være et sted til picnics (og dens museum Borghese Gallery).

  Med sin kultur, kunst, mad og vin er en ferie i Rom ikke som alle andre, at fordøje alt dette kan nydes igennem livet. Skjul

  Skjul
  Kunder tildeler Expedia
  Drives af feefo
  Anbefalet af 92%
  4.5
  Baseret på 68.143 anmeldelser
  *Ved disse pakkerejser svarer pakkebesparelsen som minimum til prisen på flyrejsen eller hotellet, hvis reserveret separat. Bemærk: Ved pakkerejser, der inkluderer fly, vil flyselskabet opkræve betaling for din flyrejse, men besparelserne på pakkerejsen vil svare til udgifterne forbundet med flyrejsen.