Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Oplev Europa

På din rejse til Europa, kan du besøge fantastiske steder i mere end 50 lande. Oplev forskellige kulturer, sprog og madtyper i de europæiske byer, som kan ligge blot en kort togtur fra hinanden. 

Med euroen som den anvendte valuta i næsten 30 EU-lande er det nemt og bekvemt at rejse rundt i Europa. Tag toget i nogle timer, og kom fra ét land til et andet. Fra det kolde nord til de varme lande i Middelhavet. Fra moderne byer til levn fra gamle civilisationer. Rejser til Europa giver dig det hele! 

Gå rundt i ruinerne fra de gamle imperier i Italien og Grækenland - for eksempel Colosseum i Rom og Akropolis i Athen. Slæng dig på de lækre strande i begge lande.  Udforsk nogle af Grækenlands 6.000 øer, og betragt det Liguriske Hav fra højtbeliggende stier langs Italiens vingårde i Cinque Terre. Udvis din respekt i Vatikanstaten, verdens mindste suveræne stat.

Frankrig er som bekendt berømt for sine vine, smukke middelhavsstrande og kunstmuseer. Oplev Frankrigs Grand Canyon Gorges du Verdon, og stå på ski i De Franske Alper. Tag til små ugentlige markeder i Provence, højtbeliggende landsbyer i Luberon og smukke sandstrande nær Saint-Tropez. Snup også en storbyferie i Paris, og gå på opdagelse i det storslåede Louvre, Musée d'Orsay og Pompidou-centeret for kunst og kultur. Gå en tur langs Champs-Élysées, og nyd udsigten af byen fra Eiffeltårnet.

Spanien og Portugal repræsenterer den moderne iberiske kultur. I Portugal kan du spise lækkert bagværk i Belém, besøge det 500 år gamle Jerónimos Kloster og se vildt bølgebrus på det vestligste punkt på Europas fastland. Tag et weekendophold på ski iPyrenæerne, løb om kap med tyrene i Pamplona og dans den traditionelle flamenco i Madrid eller Barcelona i Spanien. I Baskerlandets Bilbao kan du opleve Guggenheim Museum og komme tæt på den unikke bastiske kultur og det særlige sprog. 

Hvis du hellere vil blive i Norden, kan du tage til Norge, Sverige eller Finland og opleve traditioner, der er noget anderledes end i hjemme i Danmark. I landene omkring den nordlige polarcirkel kan du se nordlys eller midnatssolen om sommeren. Oplev de stille finske skove, lær alt om vikingerne på Vasamuseet i Sverige og bliv ét med de storslåede fjorde ved Norskehavets kyster.

I Storbritannien kan du se skotske heder, walisiske slotte og britisk pomp og pragt i England. Se kronjuvelerne, og snyd ikke dig selv for et show i Londons West End. Kryds vandet til Irland, og kør på cykel i de bakkede landskaber, mens du passerer keltiske vartegn.

Tyskland, Østrig, Ungarn, Tjekkiet og Polen byder på spændende musik, slotte og flere hundrede års historie, Du kan se den romersk-katolske katedral Kölner Dom i Köln, blive fortryllet af symfoniorkestret i Wien, dykke ned i historien om de gamle romerske bosættelser i Budapest, lade dig imponere af Sankt Vitus Katedral i Prag og endelig nyde stemningen i de gamle byer Kraków og Gdansk.

Besøg spændende kunstmuseer og bedesteder i Ukraine, Hviderusland, Litauen, Letland og andre lande, der engang tilhørte Sovjetunionen. 

Udvælg de europæiske lande, du allerhelst vil besøge, eller planlæg en årlig rejse, så du hvert år kan opleve et nyt land i vores egen smukke og historiske verdensdel.


Guide til at udforske Europa


Bedste hoteltilbud i Europa

Vis alle hoteller i nærheden af Europa
1,062 DKK
Park Plaza County Hall London

Park Plaza County Hall London

1 Addington Street, London
4,4
ud af 5 (baseret på 3.786 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med spa ligger i Lambeth, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger The Vaults og Jubilee Gardens 5 minutter derfra.

719 DKK
Hilton Berlin

Hilton Berlin

Mohrenstr. 30, Berlin
4,4
ud af 5 (baseret på 2.071 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Hotellet ligger i centrum på Berlins Gendarmenmarkt over for rigsdagskuplen. Brandenburger Tor ligger kun 1 kilometer borte.

1,011 DKK
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
ud af 5 (baseret på 8.740 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i London, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra.

1,036 DKK
Hotel Brunelleschi

Hotel Brunelleschi

Via Flavio Baracchini 12, Milan
4,2
ud af 5 (baseret på 1.796 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Centro Storico, kun 5 minutters gang fra Palazzo Reale og Milano-katedralen. Derudover ligger Piazza del Duomo og Galleria Vittorio Emanuele II 15 minutter derfra.

1,704 DKK
The May Fair

The May Fair

Stratton Street, Mayfair, London
4,3
ud af 5 (baseret på 1.780 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Beliggenhed
Oxford Street, Bond Street og West End er nogle af de fantastiske steder tæt på May Fair. Green Park Station ligger få minutter væk med gode forbindelser på Piccadilly-linjen, Jubilee-linjen og Victoria-linjen.

1,015 DKK
Splendid Venice Venezia – Starhotels Collezione

Splendid Venice Venezia – Starhotels Collezione

San Marco Mercerie 760, Venice
4,5
ud af 5 (baseret på 1.873 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel i romantisk stil ligger i San Marco, kun 5 minutters gang fra San Salvador-kirken, Rialtobroen og Markuskirken. Derudover ligger Campanile di San Marco og Dogepaladset 5 minutter derfra.

717 DKK
Club Quarters Hotel, Trafalgar Square

Club Quarters Hotel, Trafalgar Square

8 Northumberland Ave, London
4,3
ud af 5 (baseret på 3.114 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel i boutique-stil ligger i City of Westminster, kun 5 minutters gang fra Nelson's Column, St. Martin-in-the-Fields og National Gallery. Derudover ligger Trafalgar Square og London Coliseum 10 minutter derfra.

770 DKK
Park Hotel Amsterdam

Park Hotel Amsterdam

Stadhouderskade 25, Amsterdam
4,2
ud af 5 (baseret på 2.192 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel i romantisk stil ligger i Museumsdistriktet, kun 10 minutters gang fra P.C. Hooftstraat, Rijksmuseum og Leidseplein. Derudover ligger Van Gogh Museum og Stedelijk Museum 10 minutter derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.