Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Oplev Europa

På din rejse til Europa, kan du besøge fantastiske steder i mere end 50 lande. Oplev forskellige kulturer, sprog og madtyper i de europæiske byer, som kan ligge blot en kort togtur fra hinanden. 

Med euroen som den anvendte valuta i næsten 30 EU-lande er det nemt og bekvemt at rejse rundt i Europa. Tag toget i nogle timer, og kom fra ét land til et andet. Fra det kolde nord til de varme lande i Middelhavet. Fra moderne byer til levn fra gamle civilisationer. Rejser til Europa giver dig det hele! 

Gå rundt i ruinerne fra de gamle imperier i Italien og Grækenland - for eksempel Colosseum i Rom og Akropolis i Athen. Slæng dig på de lækre strande i begge lande.  Udforsk nogle af Grækenlands 6.000 øer, og betragt det Liguriske Hav fra højtbeliggende stier langs Italiens vingårde i Cinque Terre. Udvis din respekt i Vatikanstaten, verdens mindste suveræne stat.

Frankrig er som bekendt berømt for sine vine, smukke middelhavsstrande og kunstmuseer. Oplev Frankrigs Grand Canyon Gorges du Verdon, og stå på ski i De Franske Alper. Tag til små ugentlige markeder i Provence, højtbeliggende landsbyer i Luberon og smukke sandstrande nær Saint-Tropez. Snup også en storbyferie i Paris, og gå på opdagelse i det storslåede Louvre, Musée d'Orsay og Pompidou-centeret for kunst og kultur. Gå en tur langs Champs-Élysées, og nyd udsigten af byen fra Eiffeltårnet.

Spanien og Portugal repræsenterer den moderne iberiske kultur. I Portugal kan du spise lækkert bagværk i Belém, besøge det 500 år gamle Jerónimos Kloster og se vildt bølgebrus på det vestligste punkt på Europas fastland. Tag et weekendophold på ski iPyrenæerne, løb om kap med tyrene i Pamplona og dans den traditionelle flamenco i Madrid eller Barcelona i Spanien. I Baskerlandets Bilbao kan du opleve Guggenheim Museum og komme tæt på den unikke bastiske kultur og det særlige sprog. 

Hvis du hellere vil blive i Norden, kan du tage til Norge, Sverige eller Finland og opleve traditioner, der er noget anderledes end i hjemme i Danmark. I landene omkring den nordlige polarcirkel kan du se nordlys eller midnatssolen om sommeren. Oplev de stille finske skove, lær alt om vikingerne på Vasamuseet i Sverige og bliv ét med de storslåede fjorde ved Norskehavets kyster.

I Storbritannien kan du se skotske heder, walisiske slotte og britisk pomp og pragt i England. Se kronjuvelerne, og snyd ikke dig selv for et show i Londons West End. Kryds vandet til Irland, og kør på cykel i de bakkede landskaber, mens du passerer keltiske vartegn.

Tyskland, Østrig, Ungarn, Tjekkiet og Polen byder på spændende musik, slotte og flere hundrede års historie, Du kan se den romersk-katolske katedral Kölner Dom i Köln, blive fortryllet af symfoniorkestret i Wien, dykke ned i historien om de gamle romerske bosættelser i Budapest, lade dig imponere af Sankt Vitus Katedral i Prag og endelig nyde stemningen i de gamle byer Kraków og Gdansk.

Besøg spændende kunstmuseer og bedesteder i Ukraine, Hviderusland, Litauen, Letland og andre lande, der engang tilhørte Sovjetunionen. 

Udvælg de europæiske lande, du allerhelst vil besøge, eller planlæg en årlig rejse, så du hvert år kan opleve et nyt land i vores egen smukke og historiske verdensdel.


Guide til at udforske Europa


Bedste hoteltilbud i Europa

Se alle 496.833 overnatningssteder i Europa
The Grand at Trafalgar Square DKK 745
The Grand at Trafalgar Square

The Grand at Trafalgar Square

8 Northumberland Avenue, London
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 2.186 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Restaureret victoriansk hotel, der blev opført i 1887 og ligger lige ved Trafalgar Square i centrum af London. National Gallery, Covent Garden og teaterdistriktet ligger alle inden for tre gader derfra. Metrostationen Charing Cross ligger blot få skridt derfra.

  Park Plaza County Hall London DKK 1.016
  Park Plaza County Hall London

  Park Plaza County Hall London

  1 Addington Street, London
    
   4,3
   ud af 5 (baseret på 4.518 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger The Vaults og Big Ben ca. 10 km derfra.

   Park Plaza Westminster Bridge London DKK 1.016
   Park Plaza Westminster Bridge London

   Park Plaza Westminster Bridge London

   200 Westminster Bridge Road, London
     
    4,4
    ud af 5 (baseret på 11.020 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger Coca-Cola London Eye og London Dungeon ca. 10 km derfra.

    Club Quarters Hotel, Trafalgar Square DKK 828
    Club Quarters Hotel, Trafalgar Square

    Club Quarters Hotel, Trafalgar Square

    8 Northumberland Ave, London
      
     4,3
     ud af 5 (baseret på 3.476 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel i boutique-stil ligger i London City Centre, kun 10 km fra The Strand, Trafalgar Square og National Gallery. Derudover ligger Regent Street og Big Ben ca. 10 km derfra.

     Radisson Blu Edwardian Manchester Hotel DKK 710
     Radisson Blu Edwardian Manchester Hotel

     Radisson Blu Edwardian Manchester Hotel

     Free Trade Hall Peter Street, Manchester
       
      4,4
      ud af 5 (baseret på 1.857 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Manchester bymidte, mindre end 10 km fra Rådhuset i Manchester, Abraham Lincoln-statuen og Manchester Central (GMEX). Derudover ligger Bridgewater Hall og Manchester Arena ca. 10 km derfra.

      The Strand Palace Hotel DKK 780
      The Strand Palace Hotel

      The Strand Palace Hotel

      372 The Strand, London
        
       4,0
       ud af 5 (baseret på 10.097 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Covent Garden Market og Piccadilly Circus. Derudover ligger London Dungeon og Big Ben ca. 2 km derfra. Du kan gå til Charing Cross Undergrundsstation på 5 minutter og Covent Garden Metrostation på 6 minutter.

       Radisson Blu Hotel, Berlin DKK 822
       Radisson Blu Hotel, Berlin

       Radisson Blu Hotel, Berlin

       Karl-Liebknecht-Str. 3, Berlin
         
        4,6
        ud af 5 (baseret på 7.571 anmeldelser)
        4.5 ud af 5.0

        Dette hotel i Berlins historiske Mitte-kvarter ligger ved bredden af Spree-floden og er tæt på katedralen, Alexanderplatz og Museumsinsel for ikke at nævne metrostationen for dem, som vil udforske andre dele af byen.

        The Waldorf Hilton, London DKK 1.575
        The Waldorf Hilton, London

        The Waldorf Hilton, London

        Aldwych, London
          
         4,1
         ud af 5 (baseret på 1.676 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette imponerende luksushotel i London har en central beliggenhed mellem The City-finansdistriktet og West End-teaterdistriktet og ligger kun en gade fra Somerset House og 2 gader fra Covent Garden og Themsen.

         De bedste tilbud på fly + hotel