Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 665.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere


Rejse til Rom

Den italienske hovedstad Rom er en fascinerende blanding af højt skattet kunst, fantastisk arkitektur og solrige piazzaer, og kombinationen af imponerende historie og en stor europæisk bys liv og røre gør den til det perfekte sted at holde en storbyferie.

Rom er en by, der er bygget på syv høje og opdelt i kvarterer, som typisk er opkaldt efter de vigtigste seværdigheder i det enkelte kvarter. Hvert kvarter i Rom har helt sit eget særpræg, men fælles for dem alle er de 2,8 millioner indbyggeres afslappede og venlige væremåde. Italienere er berømte for at være passionerede, og dette omfatter også deres modtagelse af gæster – så du skal ikke blive overrasket, hvis en af de lokale insisterer på at vise dig en lille restaurant, som han eller hun kender, eller hvis vedkommende gerne vil fortælle dig om byens to fodboldholds (AS Roma og SS Lazio) seneste bedrifter.

Rom er en by, som emmer af prægtig kultur og historie. Man kan begynde med mesterværker fra barokken som Peterskirken, Den Spanske Trappe og Trevifontænen, men det er også muligt at gå endnu længere tilbage i tiden og udforske Roms placering i Romerrigets historie. Roms lange historie betyder selvfølgelig, at den er en levende arkæologisk udgravning – og du kan sagtens komme ud for at opleve en igangværende udgravning midt i byen – men sporene efter Roms magt venter blot på at blive udforsket, ikke mindst Forum Romanum og det betagende Colosseum.

Rom er også hjemsted for Vatikanstaten. Besøgende i Rom kan frit udforske Vatikanet, som ud over at være centrum for den katolske kirke også huser mange store værker – ikke mindst renæssancemesterværkerne i det Det Sixtinske Kapel og Palazzo Senatorio.
Det er hurtigt og nemt at rejse rundt i Rom takket være byens velorganiserede busservice, men de snævre brostensbelagte gader kan lige så nemt – og sikkert mere behageligt – tilbagelægges til fods.

Det er en god idé at få fat i et kort over byen, specielt hvis du har planer om at besøge nogle af de ældre kvarterer, hvor adresserne kan være lidt forvirrende, men du kan også få en dejlig oplevelse ved at give dig selv lov til at fare vild i byen. Når alt kommer til alt, vil du aldrig være langt fra et lille torv, hvor du kan nyde en espresso eller en gelato, mens solen går ned.

En af Italiens store attraktioner er maden, og det romerske køkken er uden tvivl et af de fineste eksempler på dette. Den mest berømte romerske ret er formentlig spaghetti carbonara, men romersk mad er meget mere end bare pasta – som al anden italiensk mad tager den ganske enkelt udgangspunkt i årstidens råvarer af god kvalitet. Og vinen er heller ikke dårlig. Cin cin!

Overnatningssteder i Rom

Rom rummer en lang række seværdigheder, så du vil ikke være i tvivl om, hvad du skal bruge din tid på. Grundet byens størrelse vil du altid kunne finde det helt rigtige overnatningssted, der er velegnet dine behov. I Expedias letanvendelige hotelguide finder du intet mindre end 2808 indlogeringsmuligheder – og det bare i Rom.

Hvis du er interesseret i et overnatningssted i den lidt dyrere ende, bør du kigge nærmere på faciliteterne på Rocco Forte Hotel De Russie, beliggende på Via del Babuino 9, eller THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, på Via del Vantaggio 14. Hvis luksus ikke er det, du leder efter, er Manfredi Luxury Apartments, beliggende på Palazzo Manfredi Via Labicana 125, og Mood 44, på Vicolo della Torretta, 44, bestemt værd at overveje.

Det romerske forum er en af de seværdigheder, det ville være en skam at gå glip af, under et besøg i Rom, og et ophold i nærheden af denne seværdighed kan være en god måde at få så meget ud af byen som muligt. Trevi Palace Luxury Apartments ligger for eksempel ca. 0,9 km derfra. Ikke langt fra Det romerske forum finder du også The Telegraph Suites.


Guide til at udforske Rom


Bedste hoteltilbud i Rom

Se alle 5.545 overnatningssteder i Rom
Hotel Contilia DKK 315
Hotel Contilia

Hotel Contilia

Via Principe Amedeo 81, Rome
   
  3,6
  ud af 5 (baseret på 1.211 anmeldelser)
  3.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i Esquilino, kun 5 minutters gang fra Colosseum og Basilica di Santa Maria Maggiore. Derudover ligger Trevi-fontænen og Teatro dell'Opera di Roma 15 minutter derfra.

  Hilton Garden Inn Rome Airport DKK 880
  Hilton Garden Inn Rome Airport

  Hilton Garden Inn Rome Airport

  Via Vittorio Bragadin 2, Fiumicino
    
   4,2
   ud af 5 (baseret på 2.668 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, ca. 25 km fra Castel Fusano, Hydromania og Atlantico. Derudover ligger PalaLottomatica og Euroma2 ca. 25 km derfra.

   Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport DKK 637
   Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

   Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

   Via Della Scafa 416, Fiumicino
     
    4,2
    ud af 5 (baseret på 1.792 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger ved vandet, kun 2 km fra Amore e Psiche Monument, Capitolium og Case a Giardino. Derudover ligger Necropoli di Porto Isola Sacra og Grandi Horrea ca. 2 km derfra.

    Hilton Rome Airport DKK 1,117
    Hilton Rome Airport

    Hilton Rome Airport

    Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino
      
     3,8
     ud af 5 (baseret på 2.928 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel med sportsfaciliteter ligger nær lufthavnen i kvarteret Fiumicino Lufthavn i Fiumicino og er også tæt på Parco Leonardo. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Ostia Antica og Castello di Giulio II.

     iQ Hotel Roma DKK 898
     iQ Hotel Roma

     iQ Hotel Roma

     Via Firenze, 8, Rome
       
      4,7
      ud af 5 (baseret på 3.109 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

      Hotel Delle Nazioni DKK 936
      Hotel Delle Nazioni

      Hotel Delle Nazioni

      Via Poli 7, Rome
        
       4,2
       ud af 5 (baseret på 1.817 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel med historie ligger i Rom og er tæt på Fontana dei Trevi, Foro Romano og Den spanske trappe. Vittorio Emanuele Monument og Pantheon er også i nærheden.

       Hotel Tiber Fiumicino DKK 688
       Hotel Tiber Fiumicino

       Hotel Tiber Fiumicino

       Via Della Torre Clementina 276, Fiumicino
         
        4,4
        ud af 5 (baseret på 1.763 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet i Fiumicino, kun 3,9 km fra Necropoli di Porto Isola Sacra og ca. 10 km fra Parco Leonardo og Da Vinci Shoppingcenter. Derudover ligger Porto di Traiano Arkæologisk Område og Amore e Psiche Monument ca. 10 km derfra.

        Hotel Capo d'Africa DKK 1,118
        Hotel Capo d'Africa

        Hotel Capo d'Africa

        Via Capo d'Africa 54, Rome
          
         4,7
         ud af 5 (baseret på 1.161 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger i centrum tæt på Basilica di San Clemente, Piazza Santa Maria Maggiore og Colosseum. Konstantinbuen og Basilica di Santa Maria Maggiore er også i nærheden.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.