Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Rom

Er du på udkig efter en kort pause fra det hele eller måske en længere tur? Uanset hvad, så er Rom den perfekte destination.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Rom

Det er virkelig nemt at reservere flyrejse og indkvartering hos Expedia. Expedias pakkerejser med hotel og flyrejse er en af de bedste måder at spare både penge og tid. Hvad vil du og vennerne finde på for de overskydende penge i Rom?

Det er muligt at opnå en mulig besparelse ved at reservere en pakkerejse.

Med så væsentlige besparelser og over 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over i vores omfangsrige søgedatabase, er det bare om at komme igang.

Expedia tilbyder nogle konkurrencedygtige tilbud på din ferie.

Næsten alle køb kan aflyses uden ekstra gebyrer fra vores side.

Pakkerejser til Rom

Det er et område af Rom, som rummer næsten 2.300.000 indbyggere.

Tag familien med til Rainbow MagicLand og Zoomarine. Lyst til mere? Explora Museum for børn og Hydromania vil helt sikkert være et hit.

Se, hvordan de smukke undervandsdyr glider gennem vandet i Roms Middelhavsakvarium. Der er også rig mulighed for at fange nogle gode billeder under dit besøg.

Tilbring en hyggelig dag sammen med familien i Bioparco di Roma. Hvis du kun har tid til et kort besøg, kan du med fordel finde et kort, så du ikke går glip af nogen af zooens højdepunkter.

Hvis du sætter pris på en rig og fyldig vin, så saml vennerne, og tag forbi Fontana Candida og Gotto D'Oro-Cantina Sociale di Marino. Der er ingen bedre måde at nyde sin ferie på end at nyde et godt glas vin. Skål! Kunne du godt tænke dig at smage nogle af de bedste, lokale vine? Du vil ikke fortryde at bruge en dag på Fontana Candida eller Gotto D'Oro-Cantina Sociale di Marino, der begge tilbyder interesserede besøgende et kig indenfor og glædeligt beretter om den lokale fremstilling af vin.

Botanisk Have spiller en stor rolle i bevarelsen af områdets botaniske vidundere. Besøg parken, og støt det vigtige arbejde.

Hvis du har brug for en stille stund i naturlige omgivelser, så planlæg et besøg i Villa Borghese eller Vatikanets have. Parco di Villa Glori eller Passeggiata del Gianicolo kunne også være et godt bud til en lille lur i det grønne. Når det gælder en dagstur i grønne omgivelser, er det bare at vælge mellem Villa Borghese, Vatikanets have, Parco di Villa Glori eller Passeggiata del Gianicolo.

Albano-søen er et populært udflugtsmål at tage en picnickurv med og kigge på fugle. Hvis det ikke giver pote, så er der måske mere held ved Nemi-søen.

Lad telefonen blive hjemme, og få en pause fra byens støj og larm i Caracalla-badene og Lupercale. Parco della Caffarella og Parco Archeologico Appia Antica er også populære blandt besøgende, der holder af naturen.

Se verden i et nyt lys på en tur til områdets lærerige udstillingsområder. MAXXI - Museo nazionale delle arti del XXI secolo og Museo Napoleonico huser udstillinger og samlinger, der helt sikkert vil fange din interesse. Du kan også tage turen til Museo degli Strumenti Musicali eller Zagarolo Legetøjsmuseum.

Det betyder ikke noget, om du er helt vild med videnskab, eller om du bare er på jagt efter sjove aktiviteter. Du vil helt sikkert synes om at studere de fascinerende udstillinger i Roms observatorium og INAF Roms Observatorium.

Du tænker måske at naturhistoriske museer kun er noget for børn, men de fængslende udstillinger hos Capitoline Museum og Museum for Den Romerske Civilisation er bevis på at der er rigeligt til at holde opmærksomheden fanget hos de store ligeledes. Du kunne måske også overveje at se hvad der er på Crypta Balbi og Ara Pacis.

Få mere sans for kunst og design, mens du måske endda finder et kunstværk, du kan tage med til væggen derhjemme, på et af de adskillige udstillingssteder. Fordyb dig i den hippe atmosfære på Vatikanmuseerne og Castel Sant'Angelo. Hvis du kan få det passet ind i programmet, så er National Gallery of Modern Art og Borghese-galleriet også et besøg værd.

Historieinteresserede kan genopdage fortiden Trajans Marked og Montemartini-muséet. Risorgimento-centralmuseet og Historisk Museum for Befrielsen (Museo Storico della Liberazione) kan det også svare sig at tænke ind i programmet.

Selvom historie ikke er din kop te, er Det romerske forum og Colosseum uden tvivl værd at lægge vejen forbi. Pantheon og Den Spanske Trappe tilbyder flere historier fra en svunden tid.

Sørg for at se Ponte Milvio eller Ponte Sisto, begge gode eksempler på civilingeniørarbejde. Du vil med garanti nyde udsigten! Du kunne også krydse Ponte Sant'Angelo og Vittorio Emanuele II-broen og kigge drømmende ned på vandet.

Flere af regionens rigeste familier har kaldt Palazzo Farnese og Palazzo Venezia for "hjem" gennem årene. Vær sikker på at få taget et par billeder, mens du lægger mærke til den smukke udsmykning og det vidunderligt smukke indre. Du vil også synes om at udforske de frodige haver og høre fortællingerne på Palazzo Barberini og Palazzo Chigi.

Hvorfor ikke besøge de lokale slotte? Castello di Giulio II og Lunghezza slot kan ligne noget opdigtet, selvom de i virkeligheden var folks beskyttere dengang.

Opdag den religiøse del af området, og nyd den fredelige stemning i Peterskirken og Basilica di Santa Maria Maggiore. Der er også mulighed for at kigge forbi Basilica di San Giovanni in Laterano eller Det Sixtinske Kapel.

Når du har set de bedst kendte attraktioner i og omkring Rom, læg vejen forbi nogle af de knap så populære attraktioner. Parco di Roma Golf & Country Club og Vatikanets bibliotek er to interessante bud på fascinerende steder at besøge. Hvis du kan presse det ind, bør du kigge forbi Rom Nationale Centralbibliotek eller Parioli-tennisklubben.

Overnatningssteder i Rom

Rom rummer en lang række seværdigheder, så du vil ikke være i tvivl om, hvad du skal bruge din tid på. Grundet byens størrelse vil du altid kunne finde det helt rigtige overnatningssted, der er velegnet dine behov. I Expedias letanvendelige hotelguide finder du intet mindre end 2808 indlogeringsmuligheder – og det bare i Rom.

Hvis du er interesseret i et overnatningssted i den lidt dyrere ende, bør du kigge nærmere på faciliteterne på Rocco Forte Hotel De Russie, beliggende på Via del Babuino 9, eller THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, på Via del Vantaggio 14. Hvis luksus ikke er det, du leder efter, er Manfredi Luxury Apartments, beliggende på Palazzo Manfredi Via Labicana 125, og Mood 44, på Vicolo della Torretta, 44, bestemt værd at overveje.

Det romerske forum er en af de seværdigheder, det ville være en skam at gå glip af, under et besøg i Rom, og et ophold i nærheden af denne seværdighed kan være en god måde at få så meget ud af byen som muligt. Trevi Palace Luxury Apartments ligger for eksempel ca. 0,9 km derfra. Ikke langt fra Det romerske forum finder du også The Telegraph Suites.


Guide til at udforske Rom


Bedste hoteltilbud i Rom

Se alle 9.410 overnatningssteder i Rom
Hotel Quirinale DKK 723
Anmeldelse fra 28. jul. 2019
Se oplysninger
 
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rom, RM
   
  4,2 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Virkelig lækre værelser og udendørs faciliteter. Vi benyttede deres bar udenfor hvor vi fik nogle drinks, som dog ikke var til at drikke fordi de var så stærke.

  Domus Del Corso Flaminio DKK 373
  Anmeldelse fra 16. aug. 2019
  Se oplysninger
   
  Domus Del Corso Flaminio

  Domus Del Corso Flaminio

  Piazzale Flaminio 19, Rom
    
   4,2 ud af 5
   0.0 ud af 5.0 Stjerner

   Great location not no cooking facilities. Room was comfortable and cleaned every day with fresh towels,

   Hilton Rome Airport DKK 1.208
   Anmeldelse fra 14. aug. 2018
   Se oplysninger
    
   Hilton Rome Airport

   Hilton Rome Airport

   Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino, RM
     
    3,8 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Not a luxury hotel. When checking in using the HHonors line - there was a 45 minute wait to get a room. The manager on duty - when asked - didnt do anything about it. For one he could have opened up a desk himself - to help shorten the line-up. Not acceptable for a premium hotel. And not sure what ...

    Hilton Garden Inn Rome Airport DKK 951
    Anmeldelse fra 4. aug. 2018
    Se oplysninger
     
    Hilton Garden Inn Rome Airport

    Hilton Garden Inn Rome Airport

    Via Vittorio Bragadin 2, Fiumicino, RM
      
     4,1 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Kedeligt hotel og kedeligt kvarter. Lidt arrogant personale!

     Domus Del Corso Spagna DKK 336
     Anmeldelse fra 2. aug. 2019
     Se oplysninger
      
     Domus Del Corso Spagna

     Domus Del Corso Spagna

     24 Via del Corso, Rom
       
      3,8 ud af 5
      0.0 ud af 5.0 Stjerner

      Staff was terrific. Breakfast was very good. Location was central.

      Grand Hotel Tiberio DKK 440
      Anmeldelse fra 18. feb. 2019
      Se oplysninger
       
      Grand Hotel Tiberio

      Grand Hotel Tiberio

      Via Lattanzio 51, Rom, RM
        
       4,1 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Fin oplevelse, rimeligt beliggende muligt med transport til centrum fra hotellet. Dog senest til 18 tiden. Ok morgenmad så alt i alt godt hotel til at betale

       iQ Hotel Roma DKK 790
       Anmeldelse fra 17. aug. 2019
       Se oplysninger
        
       iQ Hotel Roma

       iQ Hotel Roma

       Via Firenze, 8, Rom, RM
         
        4,7 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Kan varmt anbefales. Alt var godt til prisen. Nok ikke sidste gang der.

        The Hive Hotel DKK 539
        Anmeldelse fra 25. mar. 2019
        Se oplysninger
         
        The Hive Hotel

        The Hive Hotel

        Via Torino 6, Rom, Roma
          
         4,4 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Stort og rummeligt værelse. Gode og behagelige senge. Det eneste vi ikke var tilfredse med i forbindelse med vores ophold var udvalget til morgenmaden. Hvis man ikke spiser svinekød, er der ikke mange alternativer, hvilket vi synes var ærgerligt. Det eneste vi kunne spise som pålæg var æg og en slags ...

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.