Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Rejse til Rom

Den italienske hovedstad Rom er en fascinerende blanding af højt skattet kunst, fantastisk arkitektur og solrige piazzaer, og kombinationen af imponerende historie og en stor europæisk bys liv og røre gør den til det perfekte sted at holde en storbyferie.

Rom er en by, der er bygget på syv høje og opdelt i kvarterer, som typisk er opkaldt efter de vigtigste seværdigheder i det enkelte kvarter. Hvert kvarter i Rom har helt sit eget særpræg, men fælles for dem alle er de 2,8 millioner indbyggeres afslappede og venlige væremåde. Italienere er berømte for at være passionerede, og dette omfatter også deres modtagelse af gæster – så du skal ikke blive overrasket, hvis en af de lokale insisterer på at vise dig en lille restaurant, som han eller hun kender, eller hvis vedkommende gerne vil fortælle dig om byens to fodboldholds (AS Roma og SS Lazio) seneste bedrifter.

Rom er en by, som emmer af prægtig kultur og historie. Man kan begynde med mesterværker fra barokken som Peterskirken, Den Spanske Trappe og Trevifontænen, men det er også muligt at gå endnu længere tilbage i tiden og udforske Roms placering i Romerrigets historie. Roms lange historie betyder selvfølgelig, at den er en levende arkæologisk udgravning – og du kan sagtens komme ud for at opleve en igangværende udgravning midt i byen – men sporene efter Roms magt venter blot på at blive udforsket, ikke mindst Forum Romanum og det betagende Colosseum.

Rom er også hjemsted for Vatikanstaten. Besøgende i Rom kan frit udforske Vatikanet, som ud over at være centrum for den katolske kirke også huser mange store værker – ikke mindst renæssancemesterværkerne i det Det Sixtinske Kapel og Palazzo Senatorio.
Det er hurtigt og nemt at rejse rundt i Rom takket være byens velorganiserede busservice, men de snævre brostensbelagte gader kan lige så nemt – og sikkert mere behageligt – tilbagelægges til fods.

Det er en god idé at få fat i et kort over byen, specielt hvis du har planer om at besøge nogle af de ældre kvarterer, hvor adresserne kan være lidt forvirrende, men du kan også få en dejlig oplevelse ved at give dig selv lov til at fare vild i byen. Når alt kommer til alt, vil du aldrig være langt fra et lille torv, hvor du kan nyde en espresso eller en gelato, mens solen går ned.

En af Italiens store attraktioner er maden, og det romerske køkken er uden tvivl et af de fineste eksempler på dette. Den mest berømte romerske ret er formentlig spaghetti carbonara, men romersk mad er meget mere end bare pasta – som al anden italiensk mad tager den ganske enkelt udgangspunkt i årstidens råvarer af god kvalitet. Og vinen er heller ikke dårlig. Cin cin!

Overnatningssteder i Rom

Rom rummer en lang række seværdigheder, så du vil ikke være i tvivl om, hvad du skal bruge din tid på. Grundet byens størrelse vil du altid kunne finde det helt rigtige overnatningssted, der er velegnet dine behov. I Expedias letanvendelige hotelguide finder du intet mindre end 2808 indlogeringsmuligheder – og det bare i Rom.

Hvis du er interesseret i et overnatningssted i den lidt dyrere ende, bør du kigge nærmere på faciliteterne på Rocco Forte Hotel De Russie, beliggende på Via del Babuino 9, eller THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, på Via del Vantaggio 14. Hvis luksus ikke er det, du leder efter, er Manfredi Luxury Apartments, beliggende på Palazzo Manfredi Via Labicana 125, og Mood 44, på Vicolo della Torretta, 44, bestemt værd at overveje.

Det romerske forum er en af de seværdigheder, det ville være en skam at gå glip af, under et besøg i Rom, og et ophold i nærheden af denne seværdighed kan være en god måde at få så meget ud af byen som muligt. Trevi Palace Luxury Apartments ligger for eksempel ca. 0,9 km derfra. Ikke langt fra Det romerske forum finder du også The Telegraph Suites.


Guide til at udforske Rom


Bedste hoteltilbud i Rom

Se alle 4.927 hoteller i Rom
Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport DKK 716
Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

Via Della Scafa 416, Fiumicino
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 1.728 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet i Fiumicino, kun 5 km fra Ostia Anticas romerske ruiner, Ostia Antica og Castello di Giulio II. Derudover ligger Parco Leonardo og Da Vinci Shoppingcenter ca. 15 derfra.

  Hotel Contilia DKK 657
  Hotel Contilia

  Hotel Contilia

  Via Principe Amedeo 81, Rome
    
   3,6
   ud af 5 (baseret på 1.145 anmeldelser)
   3.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i Municipio Roma I, kun 10 minutters gang fra Basilica di Santa Maria Maggiore og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Det romerske forum og Piazza Venezia ca. 2 km derfra.

   Hotel Quirinale DKK 1,341
   Hotel Quirinale

   Hotel Quirinale

   Via Nazionale 7, Rome
     
    4,1
    ud af 5 (baseret på 2.527 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

    iQ Hotel Roma DKK 1,379
    iQ Hotel Roma

    iQ Hotel Roma

    Via Firenze, 8, Rome
      
     4,7
     ud af 5 (baseret på 2.978 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

     Palazzo Montemartini
     Palazzo Montemartini

     Palazzo Montemartini

     largo giovanni montemartini, 20, Rome
       
      4,4
      ud af 5 (baseret på 354 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Municipio Roma I, kun 2 km fra Piazza della Repubblica og Villa Borghese. Derudover ligger Det romerske forum og Pantheon ca. 3 km derfra.

      Relais Pierret DKK 2,708
      Relais Pierret

      Relais Pierret

      Piazza Di Spagna 20, Rome
        
       4,8
       ud af 5 (baseret på 174 anmeldelser)
       0.0 ud af 5.0

       Dette byhus ligger i Municipio Roma I, kun 5 minutters gang fra Piazza di Spagna, Piazza del Popolo og Pantheon. Derudover ligger Piazza Venezia og Vittorio Emanuele II Monument ca. 2 km derfra.

       Smooth Hotel Rome Termini DKK 1,578
       Smooth Hotel Rome Termini

       Smooth Hotel Rome Termini

       Via Palestro 13, Rome
         
        4,6
        ud af 5 (baseret på 367 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Municipio Roma I, kun 15 minutters gang fra Porta Pia og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Borghese-galleriet og Basilica di Santa Maria Maggiore ca. 2 km derfra.

        Hilton Rome Airport DKK 1,117
        Hilton Rome Airport

        Hilton Rome Airport

        Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino
          
         3,8
         ud af 5 (baseret på 2.892 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel med sportsfaciliteter ligger nær lufthavnen i kvarteret Fiumicino Lufthavn i Fiumicino og er også tæt på Parco Leonardo. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Ostia Antica og Castello di Giulio II.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.