Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Rom

Er du på udkig efter en kort pause fra det hele eller måske en længere tur? Uanset hvad, så er Rom den perfekte destination.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Rom

Det er virkelig nemt at reservere flyrejse og indkvartering hos Expedia. Expedias pakkerejser med hotel og flyrejse er en af de bedste måder at spare både penge og tid. Hvad vil du og vennerne finde på for de overskydende penge i Rom?

Det er muligt at opnå en mulig besparelse ved at reservere en pakkerejse.

Med så væsentlige besparelser og over 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over i vores omfangsrige søgedatabase, er det bare om at komme igang.

Expedia tilbyder nogle konkurrencedygtige tilbud på din ferie.

Næsten alle køb kan aflyses uden ekstra gebyrer fra vores side.

Pakkerejser til Rom

Det er et område af Rom, som rummer næsten 2.300.000 indbyggere.

Tag familien med til Rainbow MagicLand og Zoomarine. Lyst til mere? Explora Museum for børn og Hydromania vil helt sikkert være et hit.

Se, hvordan de smukke undervandsdyr glider gennem vandet i Roms Middelhavsakvarium. Der er også rig mulighed for at fange nogle gode billeder under dit besøg.

Tilbring en hyggelig dag sammen med familien i Bioparco di Roma. Hvis du kun har tid til et kort besøg, kan du med fordel finde et kort, så du ikke går glip af nogen af zooens højdepunkter.

Hvis du sætter pris på en rig og fyldig vin, så saml vennerne, og tag forbi Fontana Candida og Gotto D'Oro-Cantina Sociale di Marino. Der er ingen bedre måde at nyde sin ferie på end at nyde et godt glas vin. Skål! Kunne du godt tænke dig at smage nogle af de bedste, lokale vine? Du vil ikke fortryde at bruge en dag på Fontana Candida eller Gotto D'Oro-Cantina Sociale di Marino, der begge tilbyder interesserede besøgende et kig indenfor og glædeligt beretter om den lokale fremstilling af vin.

Botanisk Have spiller en stor rolle i bevarelsen af områdets botaniske vidundere. Besøg parken, og støt det vigtige arbejde.

Hvis du har brug for en stille stund i naturlige omgivelser, så planlæg et besøg i Villa Borghese eller Vatikanets have. Parco di Villa Glori eller Passeggiata del Gianicolo kunne også være et godt bud til en lille lur i det grønne. Når det gælder en dagstur i grønne omgivelser, er det bare at vælge mellem Villa Borghese, Vatikanets have, Parco di Villa Glori eller Passeggiata del Gianicolo.

Albano-søen er et populært udflugtsmål at tage en picnickurv med og kigge på fugle. Hvis det ikke giver pote, så er der måske mere held ved Nemi-søen.

Lad telefonen blive hjemme, og få en pause fra byens støj og larm i Caracalla-badene og Lupercale. Parco della Caffarella og Parco Archeologico Appia Antica er også populære blandt besøgende, der holder af naturen.

Se verden i et nyt lys på en tur til områdets lærerige udstillingsområder. MAXXI - Museo nazionale delle arti del XXI secolo og Museo Napoleonico huser udstillinger og samlinger, der helt sikkert vil fange din interesse. Du kan også tage turen til Museo degli Strumenti Musicali eller Zagarolo Legetøjsmuseum.

Det betyder ikke noget, om du er helt vild med videnskab, eller om du bare er på jagt efter sjove aktiviteter. Du vil helt sikkert synes om at studere de fascinerende udstillinger i Roms observatorium og INAF Roms Observatorium.

Du tænker måske at naturhistoriske museer kun er noget for børn, men de fængslende udstillinger hos Capitoline Museum og Museum for Den Romerske Civilisation er bevis på at der er rigeligt til at holde opmærksomheden fanget hos de store ligeledes. Du kunne måske også overveje at se hvad der er på Crypta Balbi og Ara Pacis.

Få mere sans for kunst og design, mens du måske endda finder et kunstværk, du kan tage med til væggen derhjemme, på et af de adskillige udstillingssteder. Fordyb dig i den hippe atmosfære på Vatikanmuseerne og Castel Sant'Angelo. Hvis du kan få det passet ind i programmet, så er National Gallery of Modern Art og Borghese-galleriet også et besøg værd.

Historieinteresserede kan genopdage fortiden Trajans Marked og Montemartini-muséet. Risorgimento-centralmuseet og Historisk Museum for Befrielsen (Museo Storico della Liberazione) kan det også svare sig at tænke ind i programmet.

Selvom historie ikke er din kop te, er Det romerske forum og Colosseum uden tvivl værd at lægge vejen forbi. Pantheon og Den Spanske Trappe tilbyder flere historier fra en svunden tid.

Sørg for at se Ponte Milvio eller Ponte Sisto, begge gode eksempler på civilingeniørarbejde. Du vil med garanti nyde udsigten! Du kunne også krydse Ponte Sant'Angelo og Vittorio Emanuele II-broen og kigge drømmende ned på vandet.

Flere af regionens rigeste familier har kaldt Palazzo Farnese og Palazzo Venezia for "hjem" gennem årene. Vær sikker på at få taget et par billeder, mens du lægger mærke til den smukke udsmykning og det vidunderligt smukke indre. Du vil også synes om at udforske de frodige haver og høre fortællingerne på Palazzo Barberini og Palazzo Chigi.

Hvorfor ikke besøge de lokale slotte? Castello di Giulio II og Lunghezza slot kan ligne noget opdigtet, selvom de i virkeligheden var folks beskyttere dengang.

Opdag den religiøse del af området, og nyd den fredelige stemning i Peterskirken og Basilica di Santa Maria Maggiore. Der er også mulighed for at kigge forbi Basilica di San Giovanni in Laterano eller Det Sixtinske Kapel.

Når du har set de bedst kendte attraktioner i og omkring Rom, læg vejen forbi nogle af de knap så populære attraktioner. Parco di Roma Golf & Country Club og Vatikanets bibliotek er to interessante bud på fascinerende steder at besøge. Hvis du kan presse det ind, bør du kigge forbi Rom Nationale Centralbibliotek eller Parioli-tennisklubben.

Rom tilbyder en lang række attraktioner, så du kommer ikke til at kede dig. På grund af byens størrelse kan du nemt finde et fantastisk overnatningssted, der er tilpasset dine behov. I Expedias lettilgængelige database finder du helt op til 2.806 indlogeringsmuligheder bare i Rom.

Hvis du trænger til lidt selvforkælelse, bør du kaste et blik på priserne og faciliteterne på Rocco Forte Hotel De Russie, der ligger på Via del Babuino 9, og på Hassler Roma, på Piazza Della Trinita Dei Monti 6. Hvis du leder efter noget lidt andet, bør du overveje Manfredi Luxury Apartments, som du finder på Palazzo Manfredi Via Labicana 125, samt Palazzo Scanderbeg, på Piazza Scanderbeg 117, hvilket er to mulighede i den lidt lavere prisklasse.

Hvis du overvejer at overnatte i nærheden af Peterskirken, er Amalia Vaticano Hotel såvel som Gran Melia Rome måske, hvad du er på udkig efter.


Guide til at udforske Rom


Bedste hoteltilbud i Rom

Se alle 11.848 overnatningssteder i Rom
Hotel Quirinale DKK 839
Anmeldelse fra 23. sep. 2019
Se oplysninger
 
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rom, RM
   
  4,2 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dejligt sted. God beliggenhed, rigtig god morgenmad, rummelig værelse og god service

  Hilton Garden Inn Rome Airport DKK 985
  Anmeldelse fra 4. aug. 2018
  Se oplysninger
   
  Hilton Garden Inn Rome Airport

  Hilton Garden Inn Rome Airport

  Via Vittorio Bragadin 2, Fiumicino, RM
    
   4,1 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Kedeligt hotel og kedeligt kvarter. Lidt arrogant personale!

   Hilton Rome Airport DKK 1.309
   Anmeldelse fra 14. aug. 2018
   Se oplysninger
    
   Hilton Rome Airport

   Hilton Rome Airport

   Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino, RM
     
    3,8 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Not a luxury hotel. When checking in using the HHonors line - there was a 45 minute wait to get a room. The manager on duty - when asked - didnt do anything about it. For one he could have opened up a desk himself - to help shorten the line-up. Not acceptable for a premium hotel. And not sure what ...

    iQ Hotel Roma DKK 825
    Anmeldelse fra 17. aug. 2019
    Se oplysninger
     
    iQ Hotel Roma

    iQ Hotel Roma

    Via Firenze, 8, Rom, RM
      
     4,7 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Kan varmt anbefales. Alt var godt til prisen. Nok ikke sidste gang der.

     Hotel Artemide DKK 1.137
     Anmeldelse fra 10. apr. 2019
     Se oplysninger
      
     Hotel Artemide

     Hotel Artemide

     Via Nazionale 22, Rom, RM
       
      4,8 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Rigtig god beliggenhed. Venligt og imødekommende personale, der faktisk leverer mere end det man forventer

      Hotel Pulitzer Roma DKK 531
      Anmeldelse fra 12. jul. 2016
      Se oplysninger
       
      Hotel Pulitzer Roma

      Hotel Pulitzer Roma

      Viale Guglielmo Marconi, 905, Rom, RM
        
       4,3 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       The hotel and staff were really nice bit the area where it was located was far from the city centre. The metro is very near, though.

       Sheraton Roma Hotel & Conference Center DKK 493
       Anmeldelse fra 18. nov. 2018
       Se oplysninger
        
       Sheraton Roma Hotel & Conference Center

       Sheraton Roma Hotel & Conference Center

       Viale Del Pattinaggio 100, Rom, RM
         
        3,8 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Price compared to experience was poor. The hotel is ok and I did not use other than the hotel room an the conference center. The sockets i the room was broken and generally needed a refresh especially with the price level compared to similar hotels

        Best Western Hotel Rome Airport DKK 673
        Anmeldelse fra 4. maj 2019
        Se oplysninger
         
        Best Western Hotel Rome Airport

        Best Western Hotel Rome Airport

        Via Portuense, 2465, Fiumicino, RM
          
         3,8 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Udmærket hotel i lidt triste omgivelser men tæt på lufthavnen.

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

         De mest populære aktiviteter i Rom

         Se alle 110 aktiviteter i Rom