Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Rejse til Rom

Den italienske hovedstad Rom er en fascinerende blanding af højt skattet kunst, fantastisk arkitektur og solrige piazzaer, og kombinationen af imponerende historie og en stor europæisk bys liv og røre gør den til det perfekte sted at holde en storbyferie.

Rom er en by, der er bygget på syv høje og opdelt i kvarterer, som typisk er opkaldt efter de vigtigste seværdigheder i det enkelte kvarter. Hvert kvarter i Rom har helt sit eget særpræg, men fælles for dem alle er de 2,8 millioner indbyggeres afslappede og venlige væremåde. Italienere er berømte for at være passionerede, og dette omfatter også deres modtagelse af gæster – så du skal ikke blive overrasket, hvis en af de lokale insisterer på at vise dig en lille restaurant, som han eller hun kender, eller hvis vedkommende gerne vil fortælle dig om byens to fodboldholds (AS Roma og SS Lazio) seneste bedrifter.

Rom er en by, som emmer af prægtig kultur og historie. Man kan begynde med mesterværker fra barokken som Peterskirken, Den Spanske Trappe og Trevifontænen, men det er også muligt at gå endnu længere tilbage i tiden og udforske Roms placering i Romerrigets historie. Roms lange historie betyder selvfølgelig, at den er en levende arkæologisk udgravning – og du kan sagtens komme ud for at opleve en igangværende udgravning midt i byen – men sporene efter Roms magt venter blot på at blive udforsket, ikke mindst Forum Romanum og det betagende Colosseum.

Rom er også hjemsted for Vatikanstaten. Besøgende i Rom kan frit udforske Vatikanet, som ud over at være centrum for den katolske kirke også huser mange store værker – ikke mindst renæssancemesterværkerne i det Det Sixtinske Kapel og Palazzo Senatorio.
Det er hurtigt og nemt at rejse rundt i Rom takket være byens velorganiserede busservice, men de snævre brostensbelagte gader kan lige så nemt – og sikkert mere behageligt – tilbagelægges til fods.

Det er en god idé at få fat i et kort over byen, specielt hvis du har planer om at besøge nogle af de ældre kvarterer, hvor adresserne kan være lidt forvirrende, men du kan også få en dejlig oplevelse ved at give dig selv lov til at fare vild i byen. Når alt kommer til alt, vil du aldrig være langt fra et lille torv, hvor du kan nyde en espresso eller en gelato, mens solen går ned.

En af Italiens store attraktioner er maden, og det romerske køkken er uden tvivl et af de fineste eksempler på dette. Den mest berømte romerske ret er formentlig spaghetti carbonara, men romersk mad er meget mere end bare pasta – som al anden italiensk mad tager den ganske enkelt udgangspunkt i årstidens råvarer af god kvalitet. Og vinen er heller ikke dårlig. Cin cin!

Overnatningssteder i Rom

Rom rummer en lang række seværdigheder, så du vil ikke være i tvivl om, hvad du skal bruge din tid på. Grundet byens størrelse vil du altid kunne finde det helt rigtige overnatningssted, der er velegnet dine behov. I Expedias letanvendelige hotelguide finder du intet mindre end 2808 indlogeringsmuligheder – og det bare i Rom.

Hvis du er interesseret i et overnatningssted i den lidt dyrere ende, bør du kigge nærmere på faciliteterne på Rocco Forte Hotel De Russie, beliggende på Via del Babuino 9, eller THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, på Via del Vantaggio 14. Hvis luksus ikke er det, du leder efter, er Manfredi Luxury Apartments, beliggende på Palazzo Manfredi Via Labicana 125, og Mood 44, på Vicolo della Torretta, 44, bestemt værd at overveje.

Det romerske forum er en af de seværdigheder, det ville være en skam at gå glip af, under et besøg i Rom, og et ophold i nærheden af denne seværdighed kan være en god måde at få så meget ud af byen som muligt. Trevi Palace Luxury Apartments ligger for eksempel ca. 0,9 km derfra. Ikke langt fra Det romerske forum finder du også The Telegraph Suites.


Guide til at udforske Rom


Bedste hoteltilbud i Rom

Se alle 6.306 overnatningssteder i Rom
Hotel Quirinale DKK 1.140
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 2.800 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

  Hilton Rome Airport DKK 1.186
  Hilton Rome Airport

  Hilton Rome Airport

  Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino
    
   3,8
   ud af 5 (baseret på 2.980 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med sportsfaciliteter ligger nær lufthavnen i kvarteret Fiumicino Lufthavn i Fiumicino og er også tæt på Parco Leonardo. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Ostia Antica og Castello di Giulio II.

   Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport DKK 759
   Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

   Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

   Via Della Scafa 416, Fiumicino
     
    4,2
    ud af 5 (baseret på 1.861 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger ved vandet, kun 2 km fra Amore e Psiche Monument, Necropoli di Porto Isola Sacra og Capitolium. Derudover ligger Case a Giardino og Grandi Horrea ca. 2 km derfra.

    Best Western Hotel Rome Airport DKK 793
    Best Western Hotel Rome Airport

    Best Western Hotel Rome Airport

    Via Portuense, 2465, Fiumicino
      
     3,8
     ud af 5 (baseret på 799 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 3,6 km fra Necropoli di Porto Isola Sacra og ca. 10 km fra Porto di Traiano Arkæologisk Område og Amore e Psiche Monument. Derudover ligger Capitolium og Case a Giardino ca. 10 km derfra.

     UNA Hotel Roma DKK 1.428
     UNA Hotel Roma

     UNA Hotel Roma

     Via Giovanni Amendola, 57, Rome
       
      4,4
      ud af 5 (baseret på 2.076 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel er egnet til forretningsfolk og ligger i hjertet af Rom i gåafstand fra Palazzo Massimo alle Terme, Piazza Santa Maria Maggiore og Piazza della Repubblica-Rome. Udstillingspaladset og Teatro dell'Opera di Roma er også i nærheden.

      Grand Hotel Olympic DKK 693
      Grand Hotel Olympic

      Grand Hotel Olympic

      Via Properzio 2/a, Rome
        
       3,4
       ud af 5 (baseret på 3.118 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette Art Nouveau-hotel ligger lige i nærheden af Vatikanmuseet og 2 gader fra Peterskirken. Det ligger i nærheden af shoppinggaden Via Cola di Rienzo, 1 kilometer fra Castel S'Angelo og 3 kilometer fra Pantheon.

       Hilton Garden Inn Rome Airport DKK 1.051
       Hilton Garden Inn Rome Airport

       Hilton Garden Inn Rome Airport

       Via Vittorio Bragadin 2, Fiumicino
         
        4,1
        ud af 5 (baseret på 2.013 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, ca. 25 km fra Castel Fusano, Hydromania og Atlantico. Derudover ligger PalaLottomatica og Euroma2 ca. 25 km derfra.

        iQ Hotel Roma DKK 1.485
        iQ Hotel Roma

        iQ Hotel Roma

        Via Firenze, 8, Rome
          
         4,7
         ud af 5 (baseret på 3.181 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.