Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Pakkerejser til Rom

Er du på udkig efter en kort pause fra det hele eller måske en længere tur? Uanset hvad, så er Rom den perfekte destination.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Rom

Det er virkelig nemt at reservere flyrejse og indkvartering hos Expedia. Expedias pakkerejser med hotel og flyrejse er en af de bedste måder at spare både penge og tid. Hvad vil du og vennerne finde på for de overskydende penge i Rom?

Det er muligt at opnå en mulig besparelse ved at reservere en pakkerejse.

Med så væsentlige besparelser og over 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over i vores omfangsrige søgedatabase, er det bare om at komme igang.

Expedia tilbyder nogle konkurrencedygtige tilbud på din ferie.

Næsten alle køb kan aflyses uden ekstra gebyrer fra vores side.

Pakkerejser til Rom

Det er et område af Rom, som rummer næsten 2.300.000 indbyggere.

Tag familien med til Rainbow MagicLand og Zoomarine. Lyst til mere? Explora Museum for børn og Hydromania vil helt sikkert være et hit.

Se, hvordan de smukke undervandsdyr glider gennem vandet i Roms Middelhavsakvarium. Der er også rig mulighed for at fange nogle gode billeder under dit besøg.

Tilbring en hyggelig dag sammen med familien i Bioparco di Roma. Hvis du kun har tid til et kort besøg, kan du med fordel finde et kort, så du ikke går glip af nogen af zooens højdepunkter.

Hvis du sætter pris på en rig og fyldig vin, så saml vennerne, og tag forbi Fontana Candida og Gotto D'Oro-Cantina Sociale di Marino. Der er ingen bedre måde at nyde sin ferie på end at nyde et godt glas vin. Skål! Kunne du godt tænke dig at smage nogle af de bedste, lokale vine? Du vil ikke fortryde at bruge en dag på Fontana Candida eller Gotto D'Oro-Cantina Sociale di Marino, der begge tilbyder interesserede besøgende et kig indenfor og glædeligt beretter om den lokale fremstilling af vin.

Botanisk Have spiller en stor rolle i bevarelsen af områdets botaniske vidundere. Besøg parken, og støt det vigtige arbejde.

Hvis du har brug for en stille stund i naturlige omgivelser, så planlæg et besøg i Villa Borghese eller Vatikanets have. Parco di Villa Glori eller Passeggiata del Gianicolo kunne også være et godt bud til en lille lur i det grønne. Når det gælder en dagstur i grønne omgivelser, er det bare at vælge mellem Villa Borghese, Vatikanets have, Parco di Villa Glori eller Passeggiata del Gianicolo.

Albano-søen er et populært udflugtsmål at tage en picnickurv med og kigge på fugle. Hvis det ikke giver pote, så er der måske mere held ved Nemi-søen.

Lad telefonen blive hjemme, og få en pause fra byens støj og larm i Caracalla-badene og Lupercale. Parco della Caffarella og Parco Archeologico Appia Antica er også populære blandt besøgende, der holder af naturen.

Se verden i et nyt lys på en tur til områdets lærerige udstillingsområder. MAXXI - Museo nazionale delle arti del XXI secolo og Museo Napoleonico huser udstillinger og samlinger, der helt sikkert vil fange din interesse. Du kan også tage turen til Museo degli Strumenti Musicali eller Zagarolo Legetøjsmuseum.

Det betyder ikke noget, om du er helt vild med videnskab, eller om du bare er på jagt efter sjove aktiviteter. Du vil helt sikkert synes om at studere de fascinerende udstillinger i Roms observatorium og INAF Roms Observatorium.

Du tænker måske at naturhistoriske museer kun er noget for børn, men de fængslende udstillinger hos Capitoline Museum og Museum for Den Romerske Civilisation er bevis på at der er rigeligt til at holde opmærksomheden fanget hos de store ligeledes. Du kunne måske også overveje at se hvad der er på Crypta Balbi og Ara Pacis.

Få mere sans for kunst og design, mens du måske endda finder et kunstværk, du kan tage med til væggen derhjemme, på et af de adskillige udstillingssteder. Fordyb dig i den hippe atmosfære på Vatikanmuseerne og Castel Sant'Angelo. Hvis du kan få det passet ind i programmet, så er National Gallery of Modern Art og Borghese-galleriet også et besøg værd.

Historieinteresserede kan genopdage fortiden Trajans Marked og Montemartini-muséet. Risorgimento-centralmuseet og Historisk Museum for Befrielsen (Museo Storico della Liberazione) kan det også svare sig at tænke ind i programmet.

Selvom historie ikke er din kop te, er Det romerske forum og Colosseum uden tvivl værd at lægge vejen forbi. Pantheon og Den Spanske Trappe tilbyder flere historier fra en svunden tid.

Sørg for at se Ponte Milvio eller Ponte Sisto, begge gode eksempler på civilingeniørarbejde. Du vil med garanti nyde udsigten! Du kunne også krydse Ponte Sant'Angelo og Vittorio Emanuele II-broen og kigge drømmende ned på vandet.

Flere af regionens rigeste familier har kaldt Palazzo Farnese og Palazzo Venezia for "hjem" gennem årene. Vær sikker på at få taget et par billeder, mens du lægger mærke til den smukke udsmykning og det vidunderligt smukke indre. Du vil også synes om at udforske de frodige haver og høre fortællingerne på Palazzo Barberini og Palazzo Chigi.

Hvorfor ikke besøge de lokale slotte? Castello di Giulio II og Lunghezza slot kan ligne noget opdigtet, selvom de i virkeligheden var folks beskyttere dengang.

Opdag den religiøse del af området, og nyd den fredelige stemning i Peterskirken og Basilica di Santa Maria Maggiore. Der er også mulighed for at kigge forbi Basilica di San Giovanni in Laterano eller Det Sixtinske Kapel.

Når du har set de bedst kendte attraktioner i og omkring Rom, læg vejen forbi nogle af de knap så populære attraktioner. Parco di Roma Golf & Country Club og Vatikanets bibliotek er to interessante bud på fascinerende steder at besøge. Hvis du kan presse det ind, bør du kigge forbi Rom Nationale Centralbibliotek eller Parioli-tennisklubben.

Overnatningssteder i Rom

Rom rummer en lang række seværdigheder, så du vil ikke være i tvivl om, hvad du skal bruge din tid på. Grundet byens størrelse vil du altid kunne finde det helt rigtige overnatningssted, der er velegnet dine behov. I Expedias letanvendelige hotelguide finder du intet mindre end 2808 indlogeringsmuligheder – og det bare i Rom.

Hvis du er interesseret i et overnatningssted i den lidt dyrere ende, bør du kigge nærmere på faciliteterne på Rocco Forte Hotel De Russie, beliggende på Via del Babuino 9, eller THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, på Via del Vantaggio 14. Hvis luksus ikke er det, du leder efter, er Manfredi Luxury Apartments, beliggende på Palazzo Manfredi Via Labicana 125, og Mood 44, på Vicolo della Torretta, 44, bestemt værd at overveje.

Det romerske forum er en af de seværdigheder, det ville være en skam at gå glip af, under et besøg i Rom, og et ophold i nærheden af denne seværdighed kan være en god måde at få så meget ud af byen som muligt. Trevi Palace Luxury Apartments ligger for eksempel ca. 0,9 km derfra. Ikke langt fra Det romerske forum finder du også The Telegraph Suites.


Guide til at udforske Rom


Bedste hoteltilbud i Rom

Se alle 8.286 overnatningssteder i Rom
Hotel Quirinale DKK 1.199
Anmeldelse fra 2. jan. 2019
Se oplysninger
 
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rom, RM
   
  4,2 ud af 5
  4.0 ud af 5.0

  Fantastisk hotel, centralt beliggende og med et utroligt venligt personale.

  iQ Hotel Roma DKK 1.243
  Anmeldelse fra 1. apr. 2019
  Se oplysninger
   
  iQ Hotel Roma

  iQ Hotel Roma

  Via Firenze, 8, Rom, RM
    
   4,7 ud af 5
   4.0 ud af 5.0

   Hotellet ligger meget centralt og er rigtigt fint med mange faciliteter

   Hotel Artemide DKK 1.484
   Anmeldelse fra 28. dec. 2018
   Se oplysninger
    
   Hotel Artemide

   Hotel Artemide

   Via Nazionale 22, Rom, RM
     
    4,8 ud af 5
    4.0 ud af 5.0

    Et helt fantastisk oplevelse - det er ren forkælelse. Et hotel vi aldrig glemmer og som vi meget gerne hurtigt vil tilbage til. Dette hotel burde alle prøve - modtagelse, indretning, værelse, morgenmad, personale, rengøring, vedligeholdelse, beliggenhed, service......alt er i top. De 4 stjerner burde ...

    Hotel Nazionale DKK 1.217
    Anmeldelse fra 14. apr. 2019
    Se oplysninger
     
    Hotel Nazionale

    Hotel Nazionale

    Piazza Montecitorio, 131, Rom, RM
      
     4,5 ud af 5
     4.0 ud af 5.0

     Liger lige midt i Rom, gå afstand til alt😊 Vi havde meget dårlig udsig fra værelser.

     Welcome Piram Hotel DKK 758
     Anmeldelse fra 8. okt. 2018
     Se oplysninger
      
     Welcome Piram Hotel

     Welcome Piram Hotel

     Via Giovanni Amendola 7, Rom, RM
       
      3,9 ud af 5
      4.0 ud af 5.0

      Perfekt med skøn morgenmad og god service. Ingen udsigt fra værelset men det var også det sidste rum vi fik

      Hilton Rome Airport DKK 1.370
      Anmeldelse fra 29. maj 2018
      Se oplysninger
       
      Hilton Rome Airport

      Hilton Rome Airport

      Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino, RM
        
       3,8 ud af 5
       4.0 ud af 5.0

       Sov fantastisk godt. Restaurant optrækkeri og ved checkout var regningen 4 euro større. Undgå derfor restaurant.

       NH Collection Roma Palazzo Cinquecento DKK 1.762
       Anmeldelse fra 20. apr. 2019
       Se oplysninger
        
       NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

       NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

       Piazza Dei Cinquecento, 90, Rom
         
        4,5 ud af 5
        5.0 ud af 5.0

        Top service, flinke og venligt personale. Beligehden kan ikke være mere centralt, kommer gerne igen 👍

        Best Western Plus Hotel Universo DKK 1.042
        Anmeldelse fra 25. jul. 2018
        Se oplysninger
         
        Best Western Plus Hotel Universo

        Best Western Plus Hotel Universo

        Via Principe Amedeo 5/B, Rom, RM
          
         4,2 ud af 5
         4.0 ud af 5.0

         Dejligt stort værelse , komfortabel seng. Badeværelse med badekar og lækre badeprodukter. Værelset er renoveretfir nydeligt. Fik opbevaret vores bagage gratis da vi kom før check In. Hotellet Ligger dejlig tæt på banegården, så det er nemt at komme fes lufthavnen. Der er nogle små hyggelige spisesteder ...

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.