Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Rejse til Rom

Den italienske hovedstad Rom er en fascinerende blanding af højt skattet kunst, fantastisk arkitektur og solrige piazzaer, og kombinationen af imponerende historie og en stor europæisk bys liv og røre gør den til det perfekte sted at holde en storbyferie.

Rom er en by, der er bygget på syv høje og opdelt i kvarterer, som typisk er opkaldt efter de vigtigste seværdigheder i det enkelte kvarter. Hvert kvarter i Rom har helt sit eget særpræg, men fælles for dem alle er de 2,8 millioner indbyggeres afslappede og venlige væremåde. Italienere er berømte for at være passionerede, og dette omfatter også deres modtagelse af gæster – så du skal ikke blive overrasket, hvis en af de lokale insisterer på at vise dig en lille restaurant, som han eller hun kender, eller hvis vedkommende gerne vil fortælle dig om byens to fodboldholds (AS Roma og SS Lazio) seneste bedrifter.

Rom er en by, som emmer af prægtig kultur og historie. Man kan begynde med mesterværker fra barokken som Peterskirken, Den Spanske Trappe og Trevifontænen, men det er også muligt at gå endnu længere tilbage i tiden og udforske Roms placering i Romerrigets historie. Roms lange historie betyder selvfølgelig, at den er en levende arkæologisk udgravning – og du kan sagtens komme ud for at opleve en igangværende udgravning midt i byen – men sporene efter Roms magt venter blot på at blive udforsket, ikke mindst Forum Romanum og det betagende Colosseum.

Rom er også hjemsted for Vatikanstaten. Besøgende i Rom kan frit udforske Vatikanet, som ud over at være centrum for den katolske kirke også huser mange store værker – ikke mindst renæssancemesterværkerne i det Det Sixtinske Kapel og Palazzo Senatorio.
Det er hurtigt og nemt at rejse rundt i Rom takket være byens velorganiserede busservice, men de snævre brostensbelagte gader kan lige så nemt – og sikkert mere behageligt – tilbagelægges til fods.

Det er en god idé at få fat i et kort over byen, specielt hvis du har planer om at besøge nogle af de ældre kvarterer, hvor adresserne kan være lidt forvirrende, men du kan også få en dejlig oplevelse ved at give dig selv lov til at fare vild i byen. Når alt kommer til alt, vil du aldrig være langt fra et lille torv, hvor du kan nyde en espresso eller en gelato, mens solen går ned.

En af Italiens store attraktioner er maden, og det romerske køkken er uden tvivl et af de fineste eksempler på dette. Den mest berømte romerske ret er formentlig spaghetti carbonara, men romersk mad er meget mere end bare pasta – som al anden italiensk mad tager den ganske enkelt udgangspunkt i årstidens råvarer af god kvalitet. Og vinen er heller ikke dårlig. Cin cin!


Guide til at udforske Rom


Bedste hoteltilbud

Se alle 4.070 hoteller i Rom
649 DKK
Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

Via Della Scafa 416, Fiumicino
4,1
ud af 5 (baseret på 615 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet i Fiumicino, kun 3 km fra Necropoli di Porto og Basilica di S.Ippolito e Antiquarium. Derudover ligger Ostia Anticas romerske ruiner og Associazione Culturale Affabulazione ca. 5 km derfra.

1,116 DKK
Hilton Rome Airport

Hilton Rome Airport

Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino
3,7
ud af 5 (baseret på 1.315 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med sportsfaciliteter ligger nær lufthavnen i kvarteret Fiumicino Lufthavn i Fiumicino og er også tæt på Parco Leonardo. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Ostia Antica og Castello di Giulio II.

887 DKK
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 1.307 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

669 DKK
Hotel Tiber Fiumicino

Hotel Tiber Fiumicino

Via Della Torre Clementina 276, Fiumicino
4,4
ud af 5 (baseret på 628 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet i Fiumicino, kun 15 minutters gang fra Teatro Traiano, Stabilimento Balneare Tirreno og Mediterraneo Beach. Derudover ligger Villa Guglielmi og Gelateria Naturale Polo Nord ca. 3 km derfra.

669 DKK
Leonardo Da Vinci Rome Airport Hotel

Leonardo Da Vinci Rome Airport Hotel

Via Portuense 2470, Fiumicino
3,6
ud af 5 (baseret på 245 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 2 km fra Teatro Traiano, Villa Guglielmi og Stabilimento Balneare Tirreno. Derudover ligger Mediterraneo Beach og Porto di Traiano ca. 3 km derfra.

946 DKK
Starhotels Metropole

Starhotels Metropole

Via Principe Amedeo 3, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 1.654 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Rom, kun 10 minutters gang fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Derudover ligger Det romerske forum og Trajans Marked ca. 2 km derfra.

974 DKK
Hilton Garden Inn Rome Airport

Hilton Garden Inn Rome Airport

Via Vittorio Bragadin 2, Fiumicino
4,2
ud af 5 (baseret på 1.092 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 9,9 km fra Mediterraneo Beach og ca. 20 km fra Ostia Anticas romerske ruiner og Da Vinci Markedscentral. Derudover ligger Point Break og Mediterranea ca. 20 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.