Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Rejse til Rom

Den italienske hovedstad Rom er en fascinerende blanding af højt skattet kunst, fantastisk arkitektur og solrige piazzaer, og kombinationen af imponerende historie og en stor europæisk bys liv og røre gør den til det perfekte sted at holde en storbyferie.

Rom er en by, der er bygget på syv høje og opdelt i kvarterer, som typisk er opkaldt efter de vigtigste seværdigheder i det enkelte kvarter. Hvert kvarter i Rom har helt sit eget særpræg, men fælles for dem alle er de 2,8 millioner indbyggeres afslappede og venlige væremåde. Italienere er berømte for at være passionerede, og dette omfatter også deres modtagelse af gæster – så du skal ikke blive overrasket, hvis en af de lokale insisterer på at vise dig en lille restaurant, som han eller hun kender, eller hvis vedkommende gerne vil fortælle dig om byens to fodboldholds (AS Roma og SS Lazio) seneste bedrifter.

Rom er en by, som emmer af prægtig kultur og historie. Man kan begynde med mesterværker fra barokken som Peterskirken, Den Spanske Trappe og Trevifontænen, men det er også muligt at gå endnu længere tilbage i tiden og udforske Roms placering i Romerrigets historie. Roms lange historie betyder selvfølgelig, at den er en levende arkæologisk udgravning – og du kan sagtens komme ud for at opleve en igangværende udgravning midt i byen – men sporene efter Roms magt venter blot på at blive udforsket, ikke mindst Forum Romanum og det betagende Colosseum.

Rom er også hjemsted for Vatikanstaten. Besøgende i Rom kan frit udforske Vatikanet, som ud over at være centrum for den katolske kirke også huser mange store værker – ikke mindst renæssancemesterværkerne i det Det Sixtinske Kapel og Palazzo Senatorio.
Det er hurtigt og nemt at rejse rundt i Rom takket være byens velorganiserede busservice, men de snævre brostensbelagte gader kan lige så nemt – og sikkert mere behageligt – tilbagelægges til fods.

Det er en god idé at få fat i et kort over byen, specielt hvis du har planer om at besøge nogle af de ældre kvarterer, hvor adresserne kan være lidt forvirrende, men du kan også få en dejlig oplevelse ved at give dig selv lov til at fare vild i byen. Når alt kommer til alt, vil du aldrig være langt fra et lille torv, hvor du kan nyde en espresso eller en gelato, mens solen går ned.

En af Italiens store attraktioner er maden, og det romerske køkken er uden tvivl et af de fineste eksempler på dette. Den mest berømte romerske ret er formentlig spaghetti carbonara, men romersk mad er meget mere end bare pasta – som al anden italiensk mad tager den ganske enkelt udgangspunkt i årstidens råvarer af god kvalitet. Og vinen er heller ikke dårlig. Cin cin!


Guide til at udforske Rom


Bedste hoteltilbud

Se alle 4.031 hoteller i Rom
981 DKK
Hilton Rome Airport

Hilton Rome Airport

Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino
3,7
ud af 5 (baseret på 1.349 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med sportsfaciliteter ligger nær lufthavnen i kvarteret Fiumicino Lufthavn i Fiumicino og er også tæt på Parco Leonardo. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Ostia Antica og Castello di Giulio II.

494 DKK
Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

Via Della Scafa 416, Fiumicino
4,1
ud af 5 (baseret på 633 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet i Fiumicino, kun 5 km fra Ostia Anticas romerske ruiner, Ostia Antica og Castello di Giulio II. Derudover ligger Parco Leonardo og Da Vinci Shoppingcenter ca. 15 derfra.

440 DKK
Mercure Rome Leonardo da Vinci Airport

Mercure Rome Leonardo da Vinci Airport

Via Portuense 2470, Fiumicino
3,6
ud af 5 (baseret på 254 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra Parco Leonardo, Ostia Anticas romerske ruiner og Castello di Giulio II. Derudover ligger Ostia Antica og Da Vinci Shoppingcenter ca. 10 km derfra.

239 DKK
Hotel Jonico

Hotel Jonico

Via Silicella 41, Rome
3,2
ud af 5 (baseret på 122 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Cinecitta, kun 2,2 km fra Roma Tor Vergata Universitet og ca. 15 km fra Basilica di Santa Maria Maggiore og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Caracalla-badene og Det romerske forum ca. 15 km derfra.

574 DKK
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 1.346 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

524 DKK
Grand Hotel Olympic

Grand Hotel Olympic

Via Properzio 2/a, Rome
3,4
ud af 5 (baseret på 1.786 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette Art Nouveau-hotel ligger lige i nærheden af Vatikanmuseet og 2 gader fra Peterskirken. Det ligger i nærheden af shoppinggaden Via Cola di Rienzo, 1 kilometer fra Castel S'Angelo og 3 kilometer fra Pantheon.

778 DKK
Hilton Garden Inn Rome Airport

Hilton Garden Inn Rome Airport

Via Vittorio Bragadin 2, Fiumicino
4,2
ud af 5 (baseret på 1.122 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 15 km fra Parco Leonardo, Ostia Anticas romerske ruiner og Da Vinci Shoppingcenter. Derudover ligger Parco de' Medici Golfklub 18 km derfra.

670 DKK
Hotel Tiber Fiumicino

Hotel Tiber Fiumicino

Via Della Torre Clementina 276, Fiumicino
4,4
ud af 5 (baseret på 647 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet, kun 10 km fra Parco Leonardo, Da Vinci Shoppingcenter og Ostia Anticas romerske ruiner. Derudover ligger Castello di Giulio II og Ostia Antica ca. 10 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.