Rejser til Rom 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Rom samlet, og spar penge

De bedste tilbud på fly + hotel i Rom

Hotel Demetra Capitolina
Ginevra Palace Hotel
Hotel Città 2000
Occidental Aran Park
Hotel Octavia

Besøg Rom

Søg efter de bedste steder og områder i Rom, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Rom

Mest populære hoteller i Rom

Hilton Rome Airport
Hilton Rome Airport
4 out of 5
Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino, 00054
Prisen er 1.233, kr pr. nat fra 5. nov. til 6. nov.
3,7/5 Good! (1.268 anmeldelser)
"Hotellet var fint, men det tog alt for lang tid at checke ind."

Anmeldelse fra 18. jul. 2022

UNAHOTELS Decò Roma
UNAHOTELS Decò Roma
4 out of 5
Via Giovanni Amendola, 57, Rome, RM, 185
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.247, kr pr. nat fra 6. nov. til 7. nov.
4,5/5 Wonderful! (1.004 anmeldelser)
Rigtig godt hotel
"Jeg og min familie kom et par timer for tidligt, værelser var naturligvis ikke klar. Men vi blev godt modtaget, tjekket ind og opbevaret kufferterne. Personalet sørgede for værelser ved siden af hinanden, med fælles dør imellem, rigtig god service. Værelser meget pæne, med alt hvad man skal bruge. ..."

Anmeldelse fra 8. aug. 2022

Best Western Plus Hotel Universo
Best Western Plus Hotel Universo
4 out of 5
Via Principe Amedeo 5/B, Rome, RM, 185
Prisen er 1.332, kr pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
4,4/5 Wonderful! (1.003 anmeldelser)
"God morgenmad, dejligt område tæt på togstationen, fint værelse. Venligt personale, dog bliver der ikke talt pænt til praktikanterne."

Anmeldelse fra 12. mar. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Rom?
Skab uforglemmelige minder med vores pakkerejser til Rom, der starter til priser fra 1,738. kr. Vælg de flyrejser og hoteller, der svarer til dine planer. Derefter kan du tilføje én eller flere sightseeingoplevelser, så du får en mindeværdig ferie.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Rom?
Når du samler fly og hotel gennem Expedia, er det ikke bare tidsbesparende – du opnår også en økonomisk besparelse. Det kan faktisk være en hel del! En pakkerejse til Rom gør det til en let sag at samle drømmerejsen. Med 500+ flyselskaber fra hele verden at vælge mellem bliver det ikke svært at finde flyrejser, der passer ind i programmet. Ydermere har vi 1.000.000+ overnatningsmuligheder verden over, som bare venter på dig. Det er da noget af et udbud, hvis vi selv skal sige det. Expedia bringer verden tættere på, uanset dit budget.
Hvor skal jeg overnatte i Rom?
Roms Historiske Centrum er et område i Rom, som tilrejsende ikke bør gå glip af. Hvis det er en prioritet at udforske Peterskirken og Det romerske forum, så kunne det være en god idé at booke et værelse i denne bydel. En anden mulighed er Navona. Herfra er der nem adgang til Piazza Navona og Piazza Venezia.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Rom?
Besøgende, der tager til Rom, booker i mange tilfælde et værelse hos Hotel Ponte Sisto eller Grand Hotel Olympic. Disse steder ligger i Roms Historiske Centrum. En anden spændende bydel er Municipio 1. Hotel Ponte Sisto og Grand Hotel Olympic er velbesøgte muligheder i dette område.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Rom på?
Hvis du gerne vil lidt billigere afsted, er den bedste måned at tage til Rom. Til sammenligning er en dyrere måned, hvor du må være forberedt på at betale en højere pris, hvis du besøger stedet der. Hvis du gerne vil slippe for store folkemængder, skal du overveje at rejse i . Det er dog også noget særligt at rejse i højsæsonen. Rom har rigtig meget at byde på i .
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Rom?
Det kan være svært at vælge det helt rigtige tidspunkt at købe flybilletter på, men normalt siger vi jo tidligere, jo bedre. Masser af internationale flyrejser på Expedia kan bookes op til 12 måneder frem. Hvis du er sent ude, er der dog ingen grund til at gå i panik. Lave priser dukker nogle gange op kun et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Rom på Expedia?
Der er op til dig. Du kan vælge blandt et udvalg af pakkerejser til Rom med f.eks. Flyrejser, hoteller og billeje. Du kan også booke et hotel og en flyrejse eller en udlejningsbil og en flyrejse. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre sjove ting som oplevelser og aktiviteter. Uanset hvilken slags ferie i Rom du går og drømmer om, kan du opnå besparelser!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Rom?
Når du booker dine hoteller, flyrejser og billeje samlet, kan du få fingrene i fantastiske rabatter. Uanset om du skal arrangere en idyllisk ferie i en hytte, eller du hellere vil overnatte i en lækker lejlighed i byen, kan Expedia gøre det billigere.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Rom hos Expedia?
Expedia har adgang til 500+ flypartnere over hele verden, så det kan du helt sikkert. Du skal blot vælge det flyselskab, du ønsker, og arrangere din ideelle ferie til Rom.
Kan jeg rejse til Rom i øjeblikket?
For at få de seneste oplysninger om rejser til Rom kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her finder du info om rejserestriktioner, krav til karantæne og mange andre emner.