Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Rom

Se alle udlejningsbiler i Rom

Biludlejning gennem Expedia i Rom

Billeje i Rom

I den italienske hovedstad Rom med tilnavnet ”den evige stad” er det ikke kun det dejlige vejr, der tiltrækker turister; byen kan også byde på imponerende arkitektur, skønne restauranter og masser af afslapning. Det er nemt at finde skønne hoteller i Rom, og hvis du har lyst til at se mere af regionen omkring byen, er det ikke svært at finde en biludlejning i Rom.

Når du rejser til Rom på ferie, vil du naturligvis bruge de første dage på at se seværdighederne i selve byen. Men du må ikke snyde dig selv for de gode oplevelser, der venter i egnen omkring Rom, så lej en bil, og kør af sted på eventyr i det smukke, italienske landskab.

Lej en bil i lufthavnen

Hvis du ankommer med fly til Rom, kan du vælge mellem to lufthavne: Den største er Fiumicino-lufthavnen, der ligger ca. 32 km fra centrum, men hvis du flyver med charterfly eller budgetfly, kan du også vælge at lande i den mindre Ciampino-lufthavn, der ligger ca. 15 km sydøst for det centrale Rom. Uanset, hvilken lufthavn du rejser til, er der mange biludlejningsfirmaer at vælge imellem, hvis du er på udkig efter billig biludlejning i Rom. I Fiumicino-lufthavnen ligger udlejningskontorerne i Torre Uffici 2 tæt ved ankomsthallen. Hvis du vil leje en bil i Ciampino-lufthavnen, ligger udlejningskontorerne ved lufthavnens indgang i nærheden af parkeringsområdet P8.

Når du vil leje en bil i Rom, er der penge at spare, hvis du først overvejer, hvilke behov du har: Rejser I mange sammen, kan der være brug for en større bil, f.eks. en MPV, eller måske en minibus. Allerede på turen fra Fiumicino-lufthavnen ind mod byen er der mulighed for at stoppe ved den første seværdighed, eftersom du kører lige forbi den særprægede bydel EUR. Her kan du f.eks. se det firkantede colosseum, Palazzo della Civilta del Lavore, og besøge nogle af forstadens mange interessante museer.

Leje af bil i Rom centrum

Det centrale Rom er som en myretue af biler og mennesker, og her ligger mange biludlejningskontorer. Ankommer du med tog eller bus til hovedbanegården Termini, er der flere muligheder for billig billeje i Rom inden for gåafstand, så du kan læsse bagagen i en fart og starte ferien. Tag f.eks. på en dagstur til det skønne Napoli, hvor du kan se mange historiske bygninger og nyde en ægte napolitansk pizza. Når du alligevel er i dette område, kan du også køre til den gamle by Pompeji, der i tidernes morgen blev begravet under aske, da vulkanen Vesuv gik i udbrud. I dag er byen delvis udgravet og optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Har du vandrestøvlerne med, kan du også vælge at køre en tur til Vesuv. Hvis du ikke har mod på at gå den lange tur til toppen, kan du køre op til 1.000 meters højde, parkere bilen, og gå det sidste stykke vej op til kraterkanten. Et andet populært udflugtsmål er Amalfikysten, hvor du kan opleve et væld af små hyggelige byer og nyde den afslappende atmosfære. Vær opmærksom på, at der kan være tæt trafik på de små bjergveje, så det kan tage længere tid end beregnet at komme frem.

Udforsk Rom

Udforsk Rom med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!