Biludlejning Rom

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Rom

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Rom

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Rom
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil pr. Dag i Rom?
Få meget for pengene i Rom, hvor biludlejningspriserne i denne uge ligger helt ned til pr. Dag.
Kan jeg leje en bil i Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.)?
Biludlejningsfirmaerne i Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) ligger i Tårn 2. Her har du mulighed for at booke et køretøj hos Locauto, RENT4U eller Firefly. Win Rent og Autovia har også nogle rigtig gode tilbud.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Rom?
Vi har alle stået i situationer, hvor selv de bedst lagte planer har ændret sig uventet. Derfor tilbyder vi fuld refusion i forbindelse med de fleste reservationer, hvis du giver os besked seks timer inden afhentning. Husk at dobbelttjekke lejepolitikken for bilen – nogle gange er det ikke inkluderet. Kan du ikke finde oplysningerne? Vores kundeservice står klar til at hjælpe døgnet rundt.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Rom?
Hvis du vil til en travl by, kan det betale sig at tænke småt – som en bil i økonomistørrelse. Denne udlejningsbil er den mest populære type i Rom og er nem at køre rundt i gennem overfyldte gader og få plads til på snævre parkeringspladser, ligesom økonomibilen kører længere på literen. Men der er ikke noget, der stopper dig fra at tænke helt stort! Kig på vores mellemstore eller store biler, hvis du ønsker lidt mere plads. Du kan også hæve niveauet endnu mere med en af de elegante premiumbiler.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Rom?
Rom er fuld af sjove overraskelser, men der er ingen grund til at begrænse dig til bare et enkelt sted. Lej en bil, og kør derudad for at tage på opdagelse i området. Her er nogle steder at vælge imellem:

  • Napoli ligger cirka 190 km fra Rom. Populære udflugtsmål som Herculaneum bør stå højt på listen over seværdigheder her.
  • Godt og vel 75 km væk ligger Terni, der også er berømt blandt tilrejsende. Sørg endelig for, at du kommer til at opleve Marmore Vandfald, mens du er her. Det er én af årsagerne til, at mange elsker at besøge denne farverige by.
  • Maddalena Archipelago National Park ligger rundt regnet 270 km fra Rom og er en af områdets betagende naturoplevelser. Pak en madkurv, og nyd den friske luft her.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Rom hos Expedia?
Hvis du er på udkig efter pålidelig billeje i Rom, kan du ikke komme uden om Expedia. Vores eksklusive medlemstilbud, rabatter og loyalitetsprogrammer kan hjælpe dig med at få fingrene i det bedst mulige tilbud. Og med biludlejningsfirmaer at vælge blandt er der masser af muligheder. Vil du opnå endnu større besparelser? Saml dine reservationer i en pakkerejse. Med alt fra billeje til hoteller, flyrejser og oplevelser gør vi det til en leg at planlægge din rejse.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Rom hos Expedia?
At finde den bedste pris på billeje i Rom er ingen sag med Expedia. Vælg din foretrukne biltype, tilføj nogle detaljer, og sammenlign tilbud på tværs af de førende biludlejningsfirmaer. Hvorfor ikke føje overnatning og flyrejser til din reservation? Du kan opnå yderligere besparelser, når du booker en pakkerejse.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Rom?
I Rom er minimumsalderen som regel 21 år. Mange selskaber opkræver ekstra gebyrer for unge førere, som kan variere afhængigt af destinationen. Lejeaftalen for unge førere kan udelukke visse køretøjer, såsom premiumbiler, og kræver, at du køber yderligere forsikring. Husk altid at tjekke det med småt, inden du gennemfører reservationen.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Rom?
Du skal være forberedt på at fremvise et gyldigt kørekort og dit kreditkort på biludlejningskontoret. Inden afhentning bør du tjekke hos dit foretrukne biludlejningsfirma, om der er yderligere krav. Du kan f.eks. Også skulle vise dokumentation for forsikring.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Rom?
Ifølge priserne fra de sidste syv dage var den laveste dagspris for en billig udlejningsbil i Rom bare . Det næstbedste tilbud var pr. Dag.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Rom?
Ja, og du vil helt sikkert finde din ideelle bil på vores side med tilbud på langtidsleje af biler. Du skal bare indtaste dine rejseoplysninger for at finde fremragende tilbud fra et udvalg af førende leverandører.
Hvor finder jeg billeje i Rom, hvis jeg er under 25 år?
Det afhænger af de leverandører, der ligger i Rom. De har ofte forskellige politikker, når det kommer til aldersgrænser. Hvis du har fundet en virksomhed, der udlejer til personer under 25 år, bør du være opmærksom på, at de muligvis pålægger yderligere gebyrer. Undersøg reglerne nærmere, inden du afhenter bilen.