Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Rom

Billeje i Rom

I den italienske hovedstad Rom med tilnavnet ”den evige stad” er det ikke kun det dejlige vejr, der tiltrækker turister; byen kan også byde på imponerende arkitektur, skønne restauranter og masser af afslapning. Det er nemt at finde skønne hoteller i Rom, og hvis du har lyst til at se mere af regionen omkring byen, er det ikke svært at finde en biludlejning i Rom.

Når du rejser til Rom på ferie, vil du naturligvis bruge de første dage på at se seværdighederne i selve byen. Men du må ikke snyde dig selv for de gode oplevelser, der venter i egnen omkring Rom, så lej en bil, og kør af sted på eventyr i det smukke, italienske landskab.

Lej en bil i lufthavnen

Hvis du ankommer med fly til Rom, kan du vælge mellem to lufthavne: Den største er Fiumicino-lufthavnen, der ligger ca. 32 km fra centrum, men hvis du flyver med charterfly eller budgetfly, kan du også vælge at lande i den mindre Ciampino-lufthavn, der ligger ca. 15 km sydøst for det centrale Rom. Uanset, hvilken lufthavn du rejser til, er der mange biludlejningsfirmaer at vælge imellem, hvis du er på udkig efter billig biludlejning i Rom. I Fiumicino-lufthavnen ligger udlejningskontorerne i Torre Uffici 2 tæt ved ankomsthallen. Hvis du vil leje en bil i Ciampino-lufthavnen, ligger udlejningskontorerne ved lufthavnens indgang i nærheden af parkeringsområdet P8.

Når du vil leje en bil i Rom, er der penge at spare, hvis du først overvejer, hvilke behov du har: Rejser I mange sammen, kan der være brug for en større bil, f.eks. en MPV, eller måske en minibus. Allerede på turen fra Fiumicino-lufthavnen ind mod byen er der mulighed for at stoppe ved den første seværdighed, eftersom du kører lige forbi den særprægede bydel EUR. Her kan du f.eks. se det firkantede colosseum, Palazzo della Civilta del Lavore, og besøge nogle af forstadens mange interessante museer.

Leje af bil i Rom centrum

Det centrale Rom er som en myretue af biler og mennesker, og her ligger mange biludlejningskontorer. Ankommer du med tog eller bus til hovedbanegården Termini, er der flere muligheder for billig billeje i Rom inden for gåafstand, så du kan læsse bagagen i en fart og starte ferien. Tag f.eks. på en dagstur til det skønne Napoli, hvor du kan se mange historiske bygninger og nyde en ægte napolitansk pizza. Når du alligevel er i dette område, kan du også køre til den gamle by Pompeji, der i tidernes morgen blev begravet under aske, da vulkanen Vesuv gik i udbrud. I dag er byen delvis udgravet og optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Har du vandrestøvlerne med, kan du også vælge at køre en tur til Vesuv. Hvis du ikke har mod på at gå den lange tur til toppen, kan du køre op til 1.000 meters højde, parkere bilen, og gå det sidste stykke vej op til kraterkanten. Et andet populært udflugtsmål er Amalfikysten, hvor du kan opleve et væld af små hyggelige byer og nyde den afslappende atmosfære. Vær opmærksom på, at der kan være tæt trafik på de små bjergveje, så det kan tage længere tid end beregnet at komme frem.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Rom

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Rom?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Rom.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Rom?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Rom er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Rom?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Rom?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Rom

Udforsk Rom med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!