Billige flybilletter til Rom

Billigste flyrejser til Rom

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 388 kr. for en enkeltbillet og 664 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Swiss International Air Lines
Vueling Airlines
Lufthansa
Lufthansa

Om Rom

Expedia-flyrejser til Rom

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Rom fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller, og billeje.

I Italiens hovedstad Rom kan du opleve historiens vingesus helt tæt på og se de arkitektoniske mastodonter, såsom det smukke amfiteater Colosseum og det imponerende tempel Pantheon. Tag turen op ad den spanske trappe, eller nyd solen med udsigt til det kølige springvand ved trappens fod. Få en kop kaffe på en af byens mange skønne pladser og torve, f.eks. Peterspladsen eller Campo d’Fiori, hvor der er marked med boder om formiddagen og hyggestemning om aftenen, når restauranterne serverer på pladsen. Rom kan byde på store kulinariske oplevelser, uanset om du er til Michelin-stjerner eller det italienske landkøkken. Og det er ingen hemmelighed, at den italienske rødvin er verdensberømt.

Flyrejser til Rom fra danske lufthavne

Der findes to internationale lufthavne i nærheden af Rom: Fiumicino Lufthavn (der også kaldes Leonardo Da Vinci Lufthavn) og Ciampino Lufthavn. Du kan flyve direkte til Fiumicino Lufthavn fra Københavns Lufthavn, og der er ofte billige flybilletter. Hvis du vil med fly til Ciampino er det muligt at flyve direkte fra Billund. Hvis du ikke har noget imod et eller flere stop på rejsen, kan du bestille en rejse med mellemlandinger fra enhver af de danske lufthavne til de to lufthavne i Rom.

Flyrejser til Fiumicino Lufthavn

Lufthavnen ligger ca. 32 km sydvest for centrum, og er Roms største lufthavn. Lufthavnen består af fire terminaler, og der kører en shuttlebus mellem terminalerne og langtidsparkeringsområdet hvert 20. minut. Der er masser af moderne faciliteter i lufthavnen og gode transportmuligheder mellem lufthavnen og Rom. Du kan f.eks. tage Leonardo Express, der er et direkte tog med afgang hver halve time til hovedbanegården, Stazione Termini, eller du kan tage regionaltoget, der kører alle ugens dage hvert kvarter med stop ved Stazione Trastevere, hvor der er forbindelse til både busser og sporvogn. Du kan naturligvis også leje en bil eller tage en taxa.

Flyrejser til Ciampino Lufthavn

Lufthavnen ligger ca. 15 km fra centrum af Rom, og den blev tidligere udelukkende brugt som militærlufthavn. Der er derfor endnu ikke så mange faciliteter, men dette udbygges løbende. Der kører bus hver time fra lufthavnen til Ciampino togstation eller til metrostationen Anagnina, hvorfra det er muligt at komme videre rundt i Rom via det omfattende metronet. Du kan også tage en bus direkte til Stazione Termini, hvorfra både busser, sporvogne og metro udgår. Der er flere biludlejningsfirmaer i lufthavnen, hvis du ønsker at leje en bil, og disse findes nær bilparkeringsområde F8.

Rejsetips til Rom

Vær opmærksom på, at der ikke kan købes billet i metro, busser og sporvogne. Billetten skal købes inden påstigning i en af de mange kiosker, der har billetsalg, og stemples inden rejsen påbegyndes.

Hvis du bestiller billige flybilletter og hotel til Rom samtidigt, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Italiens fantastiske og spændende hovedstad. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Rom?
Mange tilrejsende foretrækker at flyve til Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.), når de skal til Rom. Der er dog mere end én lufthavn til rådighed i området, så vær opmærksom på det, når du booker flyrejsen.
Hvor langt er der til Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) fra Rom?
FCO ligger 20 km fra hjertet af Rom, så gør dig klar til at skulle ud på en lille køretur ind til centrum af byen.
Kan jeg flyve til Rom i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til Rom forløber uden problemer ved først at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Det er den hurtigste måde at holde dig ajour med eventuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og myndighedernes seneste rejsevejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Rom?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Rom, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Rom med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Rom, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Rom?
Hvis du har planer om at flyve til Rom, vil du formentligt flyve til Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) (20 km from downtown). Rom (CIA-Ciampino) (15 km from downtown) er en anden stor lufthavn.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Rom?
Der findes samlet set 70 flyselskaber, der har flyforbindelser til Rom fra intet mindre end 187 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Rom?
British Airways og ITA Airways har mange flyafgange til Rom. Hop på et fly fra British Airways i London, hvorfra størstedelen af de rejsende flyver.
Hvor mange direkte fly er der til Rom?
Det er meget nemmere at flyve til en ny destination, når det ikke er nødvendigt at mellemlande. Hvis du rejser til Rom, vil du blive glad for at høre, at der findes 2.550 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Rom fra?
De mest populære fly til Rom er med afgang fra lufthavne i Den gamle bydel, Ashford og London.
Hvor lang tid tager det at flyve til Rom Lufthavn?
Hvis det er Den gamle bydel, du tager afsted fra, kommer du til at være i luften i omkring 3 timer og 53 minutter, inden du ankommer til Rom. Fra lufthavnsterminalen i Ashford tager det omtrent 2 timer og 47 minutter, og fra London varer det 2 timer og 30 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Rom?
Vi kender alle sammen de heldige rejsende, der på en eller ande måde formår at finde fantastisk billige flybilletter, uanset hvor de skal rejse hen. Vil du gerne vide, hvad deres hemmelighed er? De venter ikke til sidste øjeblik med at reservere deres billetter. Det er ikke det eneste trick, der findes. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der er flere lufthavne i og omkring din destination. Flypriser kan godt variere alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Glem ikke at sammenligne priser for forskellige luftfartsselskaber. Et sidste tip til dig: En anden simpel måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at reservere din flyrejse, når du falder over et fantastisk tilbud. Hvis du venter, kan du risikere at ende med at betale meget mere.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Rom?
Uanset hvor du rejser fra, kan en flyvetur være en behagelig oplevelse, hvis du forbereder dig. Følg disse praktiske tips, som sikrer, at din rejse til Rom kommer rigtigt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • For det første skal du medbringe pas, ID-kort, betalingskort og medicin, hvis det er aktuelt. Derefter skal du sørge for lidt underholdning til at få tiden til at gå med. En god bog og en tablet spækket med dine yndlingsserier er nogle gode valgmuligheder. Hvis du har planer om at få en lille en på øjet, kan en rejsepude og nogle støjdæmpende hovedtelefoner også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du sikre dig, at der er plads til tandbørste og deodorant, så du kan føle dig frisk og klar, når du står af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Tjek en ekstra gang, at der ikke er spidse genstande, der ligger skjult i et rum i din kabinetaske. Andre ting, du ikke må medbringe, er eksplosiver og brandfarlige genstande som brændstof og fyrværkeri samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der er større end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Målet her er at gøre det så behageligt som muligt. Iklæd dig flere lag af løse naturfibre, som huden kan ånde i, og glem ikke at pakke en jakke, hvis du skulle blive kold. Vælg et par rummelige, flade sko, da dine føder muligvis kan hæve op under flyveturen. Lad stiletterne og de kraftige støvler blive i den indskrevne bagage.
  • Dyb venetrombose (DVT) er blodpropper i benets dybe vener, der kan opstå på grund af længerevarende stillesiddende perioder, som det for eksempel kan forekomme på langdistanceflyvninger. Men den gode nyhed er, at der findes en række måder at nedbringe risikoen for at få det. Sørg for at få nok vand, bevæg dig rundt i kabinen, så ofte som der er dig muligt, og ifør dig rejsestrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Rom?
Svaret er – vær forberedt. Vi har udarbejdet nogle gode råd til at komme ubesværet gennem lufthavnskontrollen. Rom kan godt gøre sig klar:

  • Sikkerhedspersonalet skal i første omgang tjekke, at du har et pas, som er gyldigt, og et boardingpas, inden du kan komme videre. Hav dem derfor i nærheden.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide tøjet. Noget af det. I hvert fald bælte, frakke, nøgler og andre genstande i lommen, såsom mønter, der skal scannes i røntgenmaskinen. Det går meget hurtigere, hvis du begynder på det, efterhånden som du nærmer dig.
  • Du må undvære den digitale verden nogle minutter. Din telefon, tablet og andet elektronisk udstyr må også gennem scanneren.
  • Husk at fjerne væsker fra håndbagagen. Væsker skal som oftest sendes igennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hver af dem skal være i en beholder på under 100 ml, og alt skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastikpose på én liter.
  • Det rigtige valg af fodbeklædning kan spare dig flere dyrebare minutter. Støvler og tunge sko skal ofte tages af efter anmodning og scannes for sig selv. Det sker som regel ikke med sko uden snørebånd.
  • Flyselskaberne tillader ikke skarpe genstande i håndbagagen. Hvis du har brug for at tage sådanne genstande med, skal de pakkes i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Rom
Destinationslufthavn
Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.
Destinationslufthavnens IATA-kode
FCO
Destinationsby
Rom
Pris for flyrejse tur-retur
650 kr.

Populære flyrejser til Rom

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 388 kr. for en enkeltbillet og 664 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd