Billige flybilletter til Rom

Om Rom

Expedia-flyrejser til Rom

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Rom fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller, og billeje.

I Italiens hovedstad Rom kan du opleve historiens vingesus helt tæt på og se de arkitektoniske mastodonter, såsom det smukke amfiteater Colosseum og det imponerende tempel Pantheon. Tag turen op ad den spanske trappe, eller nyd solen med udsigt til det kølige springvand ved trappens fod. Få en kop kaffe på en af byens mange skønne pladser og torve, f.eks. Peterspladsen eller Campo d’Fiori, hvor der er marked med boder om formiddagen og hyggestemning om aftenen, når restauranterne serverer på pladsen. Rom kan byde på store kulinariske oplevelser, uanset om du er til Michelin-stjerner eller det italienske landkøkken. Og det er ingen hemmelighed, at den italienske rødvin er verdensberømt.

Flyrejser til Rom fra danske lufthavne

Der findes to internationale lufthavne i nærheden af Rom: Fiumicino Lufthavn (der også kaldes Leonardo Da Vinci Lufthavn) og Ciampino Lufthavn. Du kan flyve direkte til Fiumicino Lufthavn fra Københavns Lufthavn, og der er ofte billige flybilletter. Hvis du vil med fly til Ciampino er det muligt at flyve direkte fra Billund. Hvis du ikke har noget imod et eller flere stop på rejsen, kan du bestille en rejse med mellemlandinger fra enhver af de danske lufthavne til de to lufthavne i Rom.

Flyrejser til Fiumicino Lufthavn

Lufthavnen ligger ca. 32 km sydvest for centrum, og er Roms største lufthavn. Lufthavnen består af fire terminaler, og der kører en shuttlebus mellem terminalerne og langtidsparkeringsområdet hvert 20. minut. Der er masser af moderne faciliteter i lufthavnen og gode transportmuligheder mellem lufthavnen og Rom. Du kan f.eks. tage Leonardo Express, der er et direkte tog med afgang hver halve time til hovedbanegården, Stazione Termini, eller du kan tage regionaltoget, der kører alle ugens dage hvert kvarter med stop ved Stazione Trastevere, hvor der er forbindelse til både busser og sporvogn. Du kan naturligvis også leje en bil eller tage en taxa.

Flyrejser til Ciampino Lufthavn

Lufthavnen ligger ca. 15 km fra centrum af Rom, og den blev tidligere udelukkende brugt som militærlufthavn. Der er derfor endnu ikke så mange faciliteter, men dette udbygges løbende. Der kører bus hver time fra lufthavnen til Ciampino togstation eller til metrostationen Anagnina, hvorfra det er muligt at komme videre rundt i Rom via det omfattende metronet. Du kan også tage en bus direkte til Stazione Termini, hvorfra både busser, sporvogne og metro udgår. Der er flere biludlejningsfirmaer i lufthavnen, hvis du ønsker at leje en bil, og disse findes nær bilparkeringsområde F8.

Rejsetips til Rom

Vær opmærksom på, at der ikke kan købes billet i metro, busser og sporvogne. Billetten skal købes inden påstigning i en af de mange kiosker, der har billetsalg, og stemples inden rejsen påbegyndes.

Hvis du bestiller billige flybilletter og hotel til Rom samtidigt, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Italiens fantastiske og spændende hovedstad. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Oplysninger om flyrejsen til Rom
DestinationslufthavnFiumicino - Leonardo da Vinci Intl.
IATA-kode til destinationslufthavnFCO
DestinationRom
Flyrejsens pris873, kr