Billige flybilletter til Italien

Populære byer at besøge i Italien

Billigste flyrejser til Italien

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 286 kr. for en enkeltbillet og 550 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Flyrejser til Italien

Hvis du leder efter flybilletter til Italien, er der mange afgange at vælge imellem, afhængigt af hvor ferien skal gå hen. Du kan f.eks. tage på en afslappende solskinsferie i det charmerende Toscana, på spændende storbyferie i Italiens mange berømte storbyer eller på skiferie i Livigno – mulighederne er uendelige. Er du i humør til et kortere weekendophold kan du finde billige flybilletter til Italien til byer som Rom, Milano og Venedig, så du hurtigt kan være fremme på dit hotel i Italien. Hvis din ferie i Italien går til Toscana, kan du f.eks. flyve til Pisa Lufthavn eller Firenze Lufthavn. Besøg f.eks. byen Lucca, hvor du kan se frodige bjergområder og fantastiske sletter, når du flyver ind over landet. Lucca er kendt for sin velbevarede bymur, hvor du kan spadsere hele vejen rundt om byen, side om side med lokale og turister. Fra lufthavnen i Pisa tager det kun ca. en halv time af køre til centrum af byen. Flyver du til lufthavnen i Pisa, er du også tæt på et af Italiens helt store tilløbsstykker, nemlig det skæve tårn. Tårnet skal bestemt opleves, men Pisa har meget mere at byde på. Den lille by ved Arno-floden er hyggelig og tiltrækkende med sine små stræder og pladser. Du kan finde flyrejser til Italien med mange af de store flyselskaber, men det kræver en mellemlanding til Pisa. Fra Københavns Lufthavn flyver SAS f.eks. til Pisa via Wien eller Rom, og fra Billund går det via Frankfurt eller München med Lufthansa.

Billige fly Italien – Oplev Norditalien

Norditalien byder på et væld af spændende storbyer og smuk natur ved Comosøen og Gardasøen. Med direkte fly til Italien kan du blandt andet besøge de berømte byer Milano og Venedig. Milano betjenes af flere lufthavne, herunder Milano Malpensa og Bergamo Lufthavn, der begge ligger godt 50 kilometer fra centrum. Fra begge lufthavne er der offentlig transport til centrum, og med biludlejning i Italien har du også mulighed for at udforske de smukke omgivelser ved Comosøen, der ligger omkring 80 kilometer nord for byen. Går din ferie i stedet til den flydende by Venedig, kan du flyve til Venedig Lufthavn, der ligger på fastlandet. Herfra kan du komme til Venedig enten med færge eller via landjorden.

På storbyferie med fly til Italien

Besøg Italiens berømte hovedstad Rom med direkte fly fra både Billund og København. Denne historiske by er perfekt til et romantisk weekendophold eller en shoppetur med veninderne, og her finder du nogle af verdens mest berømte seværdigheder som Colosseum, Den Spanske Trappe, Trevi-fontænen og selvfølgelig hele Vatikanstaten, der er verdens mindste suveræne stat. Gå en tur i de historiske gader, nyd en fantastisk hjemmelavet italiensk gelato, og spis dig mæt i det suveræne italienske køkken. Rom betjenes af to lufthavne, nemlig Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn, der ligger 30 kilometer fra centrum, og Rom-Ciampino Lufthavn, der ligger ca. 17 kilometer fra centrum. Fra Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn kan du tage et direkte tog til togstationen Roma Termini i hjertet af Rom, mens du kan tage en shuttlebus eller taxi fra Rom-Ciampino Lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Italien på grund af COVID-19?
Vores kundeservice kan give dig nyttige oplysninger om afbestilling af din flyrejse som følge af COVID-19. Det er også en god idé at tjekke dit foretrukne flyselskabs vilkår og betingelser, før du booker dine flybilletter.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Italien?
Vi forstår, at rejseplaner kan ændre sig lynhurtigt, så det er altid fornuftigt at vælge en fleksibel flybillet med Expedia. Marker blot feltet “Intet ændringsgebyr” lige under filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Din billige og fleksible flybillet til Italien er kun et par klik væk!
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Italien under COVID-19?
COVID-19 har muligvis ændret den måde, vi rejser på, men pandemien har ikke hæmmet vores utrættelige rejselyst. Her er nogle råd til, hvordan du kan håndtere de nyeste rejseudfordringer:

 • Før du booker noget, skal du undersøge, om der gælder nogen rejserestriktioner – både for dit afrejsested og din destination. Få de nyeste oplysninger ved at tjekke de officielle rejsevejledninger.
 • Når du går gennem sikkerhedskontrollen, må du ikke fjerne dit mundbind. Du vil blive bedt om at fjerne det midlertidigt for at kontrollere din identitet. Passagerer, som ikke bærer mundbind, kan blive pålagt sanktioner og nægtet boarding.
 • I stedet for at give dit boardingkort til en medarbejder skal du selv placere det direkte foran læseren. Derefter skal du holde det op til kontrol.
 • Det er tilladt at medbringe en beholder med flydende håndsprit i håndbagagen. Den må ikke fylde mere end 350 ml, og du bliver nødt til at tage den op fra din kuffert eller taske, så den kan blive scannet.
 • For at reducere smittespredning i sikkerhedskontrollen skal du lægge personlige ejendele såsom telefon, pung og nøgler i din håndbagage i stedet for bakkerne.
 • Tag dine madvarer op før røntgenkontrollen. Når du lægger dem i en gennemsigtig plastikpose og lægger dem i en bakke, reducerer det risikoen for, at en lufthavnsmedarbejder skal kontrollere og røre ved dine ejendele.

Hvilke flyselskaber flyver til Italien?
Du kan vælge blandt forskellige flyselskaber, der tilbyder billetter til eller i nærheden af Italien. Nogle af de bedste er:

 • SAS - 156 flyrejser til eller i nærheden af Italien hver måned, herunder 60 flyrejser til Milano (MXP-Malpensa Intl.) per måned.
 • Ryanair - 104 flyrejser til eller i nærheden af Italien hver måned, herunder 43 flyrejser til Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) per måned.
 • Norwegian Air International - 60 flyrejser til eller i nærheden af Italien hver måned, herunder 43 flyrejser til Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Italien?
En af de nemmeste måder at hitte billige billetter til Italien på er at være fleksibel med dine datoer. Søg efter din flyrejse, og klik på knappen “Fleksible datoer” i toppen af søgeresultaterne. Her kan du sammenligne de laveste priser for dagene før og efter. Den laveste pris for en flyrejse til Italien i løbet af de sidste syv dage var 550 kr.. Når du booker i god tid, kan du typisk finde et endnu bedre tilbud.
Hvor meget koster en flyrejse til Italien?
Du kunne have booket en returbillet til Italien for mellem 550 kr. og 550 kr. i løbet af de sidste syv dage. For en enkeltbillet med afrejse fra København (CPH) var den laveste pris i denne periode kun 286 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Italien?
Du kan nærmest vælge og vrage i Italien. Når du har fundet frem til din slutdestination i området, er det ikke noget problem at vælge en af disse populære lufthavne:

 • Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) - 7431 fly per måned.
 • Milano (MXP-Malpensa Intl.) - 5435 fly per måned.
 • Milan (LIN-Linate) - 2666 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Italien?
I løbet af de sidste syv dage lå prisen på flybilletter til Italien mellem 550 kr. og 550 kr..
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Italien?
For at nyde godt af et billigt tilbud på flyrejser til Italien kan du booke din ferie i Oktober, hvor priserne på flybilletter er lavest. Hvilken tid på året er dyrest? I Danmark er det i sommermånederne og under højtider.
Hvor lang er en flyrejse til Italien?
Det afhænger hovedsageligt af din afrejselufthavn og vejret. For at give dig en idé om hvad du kan forvente, kan du tage et kig på den gennemsnitlige varighed for nogle af de travleste indenrigsruter til Italien:

 • Catania (CTA-Fontanarossa) til Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) - 1 time og 23 minutter
 • Palermo (PMO-Punta Raisi) til Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) - 1 time og 10 minutter
 • Milan (LIN-Linate) til Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) - 1 time og 10 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Italien?

 • Med så mange interessante ting at se og opleve i Rom er det ikke underligt, at en hel del turister tager hul på deres eventyr i Italien i denne sprudlende by. Brug de første par dage på at besøge fremtrædende seværdigheder som Peterskirken, inden du går på opdagelse blandt nogle af destinationens mindre kendte spots.
 • Når det er tid til at beslutte, hvad du skal lave på din ferie, bør du være opmærksom på, at Rom byder på middelhavsklima. Det er en god idé at tjekke de lokale vejrforhold, inden du pakker kufferten, så du ved, hvad du kan forvente.
 • Cirka 20 km nordøst for Rom ligger Guidonia Montecelio, der også har fortjent en plads på din rejseplan. De populære seværdigheder her omfatter Tiburtino Shoppingcenter – husk at lægge vejen forbi.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Italien på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Italien.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Italien med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Italien. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Italien!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Italien under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Italien tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Italien, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Italien

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet