Billige flybilletter til Italien

Populære byer at besøge i Italien

Flyrejser til Italien

Hvis du leder efter flybilletter til Italien, er der mange afgange at vælge imellem, afhængigt af hvor ferien skal gå hen. Du kan f.eks. tage på en afslappende solskinsferie i det charmerende Toscana, på spændende storbyferie i Italiens mange berømte storbyer eller på skiferie i Livigno – mulighederne er uendelige. Er du i humør til et kortere weekendophold kan du finde billige flybilletter til Italien til byer som Rom, Milano og Venedig, så du hurtigt kan være fremme på dit hotel i Italien. Hvis din ferie i Italien går til Toscana, kan du f.eks. flyve til Pisa Lufthavn eller Firenze Lufthavn. Besøg f.eks. byen Lucca, hvor du kan se frodige bjergområder og fantastiske sletter, når du flyver ind over landet. Lucca er kendt for sin velbevarede bymur, hvor du kan spadsere hele vejen rundt om byen, side om side med lokale og turister. Fra lufthavnen i Pisa tager det kun ca. en halv time af køre til centrum af byen. Flyver du til lufthavnen i Pisa, er du også tæt på et af Italiens helt store tilløbsstykker, nemlig det skæve tårn. Tårnet skal bestemt opleves, men Pisa har meget mere at byde på. Den lille by ved Arno-floden er hyggelig og tiltrækkende med sine små stræder og pladser. Du kan finde flyrejser til Italien med mange af de store flyselskaber, men det kræver en mellemlanding til Pisa. Fra Københavns Lufthavn flyver SAS f.eks. til Pisa via Wien eller Rom, og fra Billund går det via Frankfurt eller München med Lufthansa.

Billige fly Italien – Oplev Norditalien

Norditalien byder på et væld af spændende storbyer og smuk natur ved Comosøen og Gardasøen. Med direkte fly til Italien kan du blandt andet besøge de berømte byer Milano og Venedig. Milano betjenes af flere lufthavne, herunder Milano Malpensa og Bergamo Lufthavn, der begge ligger godt 50 kilometer fra centrum. Fra begge lufthavne er der offentlig transport til centrum, og med biludlejning i Italien har du også mulighed for at udforske de smukke omgivelser ved Comosøen, der ligger omkring 80 kilometer nord for byen. Går din ferie i stedet til den flydende by Venedig, kan du flyve til Venedig Lufthavn, der ligger på fastlandet. Herfra kan du komme til Venedig enten med færge eller via landjorden.

På storbyferie med fly til Italien

Besøg Italiens berømte hovedstad Rom med direkte fly fra både Billund og København. Denne historiske by er perfekt til et romantisk weekendophold eller en shoppetur med veninderne, og her finder du nogle af verdens mest berømte seværdigheder som Colosseum, Den Spanske Trappe, Trevi-fontænen og selvfølgelig hele Vatikanstaten, der er verdens mindste suveræne stat. Gå en tur i de historiske gader, nyd en fantastisk hjemmelavet italiensk gelato, og spis dig mæt i det suveræne italienske køkken. Rom betjenes af to lufthavne, nemlig Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn, der ligger 30 kilometer fra centrum, og Rom-Ciampino Lufthavn, der ligger ca. 17 kilometer fra centrum. Fra Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn kan du tage et direkte tog til togstationen Roma Termini i hjertet af Rom, mens du kan tage en shuttlebus eller taxi fra Rom-Ciampino Lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Italien på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Italien.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Italien med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Italien. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Italien!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Italien under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Italien tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Italien, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.