Billige flybilletter til Verona

Billigste flyrejser til Verona

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 759, kr for en enkeltbillet og 1.153, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Air Baltic
Lufthansa
Lufthansa
KLM
Air Baltic
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Om Verona

Flyrejser til Verona

Oplev ægte italiensk charme på en flyrejse til Verona med historiske seværdigheder i den gamle bydel og shopping efter italienske kvalitetsvarer i moderne butikker. Du kan krydre din ferie i Verona med udsøgte kulinariske oplevelser og italienske vine. Med flybilletter til Verona får du det bedste af Italien.

I takt med at dit fly til Verona nærmer sig, kan du nyde synet over den smukke by, der er anført på UNESCOs verdensarvsliste. Se kirkespirene knejse over byen, og floden Adige sno sig gennem byen. Når du booker flybilletter til Verona, er du godt på vej til at besøge Romeo og Julies hjemby, og du må ikke gå glip af et besøg ved Julies berømte balkon, hvor Shakespeares tragedie tager sin begyndelse. Vil du have lidt mere action, kan du købe billet til en fodboldkamp med en af byens to store fodboldklubber. Få en storslået aftenoplevelse, og køb billet til en opera på amfiteatret Arena di Verona, hvor der sommeren igennem opføres vidunderlige operaer. På en varm sommerdag kan du benytte dig af billeje i Verona og køre de knap 40 km til Gardasøen, hvor du kan nyde en svalende dukkert i vandet.

Flyrejser til Verona fra danske lufthavne

Du kan ikke komme med direkte fly til Verona fra Danmark, men der er gode forbindelser via forskellige ruter fra alle de danske lufthavne. Med en enkelt mellemlanding kan du være fremme på omkring fire og en halv time, men flyvetiden varierer, afhængigt af den valgte rute og antallet af mellemlandinger. Der kan også være penge at spare, hvis du vælger en eller flere mellemlandinger.

Fly til Verona Lufthavn

Dit fly til Verona lander i Verona-Villafranca Lufthavn, som ligger omkring 12 km sydvest for centrum af Verona. Lufthavnen ligger tæt på de to store motorveje A4 og A22, så du kommer nemt til og fra lufthavnen og dit hotel i Verona. Du kommer hurtigst til centrum med Aerobus-transportservicen, der kører ca. hvert 20. minut. Køreturen tager omkring et kvarter. Du kan også køre den korte tur i en taxi, men hvis du vil have friheden til at komme rundt og opleve mere af den smukke region, kan du leje en bil i lufthavnen.

Rejsetips til Verona

Hvis du lejer en bil, skal du være opmærksom på, at der i Verona er indført miljøzoner i den historiske bydel. Det betyder, at der er indkørsel forbudt, medmindre man har en tilladelse. Hvis dit hotel ligger i en miljøzone, kan du henvende dig til hotellet og høre, om du kan få en tilladelse. Dan dig et overblik over Verona fra toppen af det 84 meter høje tårn Torre dei Lamberti, og planlæg, hvilken seværdighed eller restaurant du vil besøge, når du kommer ned igen. Hvis du er frisk, tager du de 368 trin til toppen, men der er også mulighed for at tage en elevator. Er du interesseret i mode, kan du udover modebutikkerne besøge Via Mazzini om aftenen, hvor italienerne går aftentur og viser den nyeste mode frem.

Ofte stillede spørgsmål

Populære flyrejser til Verona

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 759, kr for en enkeltbillet og 1.153, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Air Baltic
KLM