Billige flybilletter til Napoli

Billigste flyrejser til Napoli

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 530 for en enkeltbillet og DKK 299 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Ryanair
Eurowings
Vueling Airlines
Vueling Airlines
KLM
Iberia
Lufthansa
Lufthansa
KLM
Vueling Airlines

Om Napoli

Fly til Napoli

Den 1281 meter høje aktive vulkan Vesuv, knejser sig op over Italiens smukke by Napoli. Bestil din flyrejse til en af Italiens flotteste byer. Gå på optagelse på byens mange museer, nyd lækkerier fra det italienske køkken, og skyl dem ned med et godt glas vin. Flyv til hovedstaden i Campania, og oplev byen og dens naturskønne omgivelser.

Tag et fly fra Danmark til Napoli. Du skal regne med en kort mellemlanding på vejen, men så kan du jo lige strække ben, inden turen går videre mod ferieoplevelserne i den italienske storby. Der er afgange fra blandt andet København og Billund til Napoli Internationale Lufthavn.

Bybilledet er prydet af moderne gadekunst og gamle religiøse altre, stemningsfyldte piazzaer og naturligvis de omkring en million napolitanere, der bor her. Napoli er en ideel destination for dig, der vil væk fra trædemøllen et par dage, og du kan roligt invitere familien med, for der er nok at få tiden til at gå med i Italiens næststørste by.

Napoli Internationale Lufthavn

Lufthavnen i Napoli betjener over fem millioner passagerer årligt, så der er tryk på. Lufthavnen ligger kun omkring seks kilometer fra centrum, og det er nemt at komme frem og tilbage. Der er gode busforbindelser ind til byen, men du kan også tage en taxa eller leje en bil i lufthavnen.

I Lufthavnen har du mulighed for at handle i Galleria Napoli i terminal 1, og der er også spisesteder og caféer nok at slå sig ned på, hvis du har lidt ventetid, inden bussen afgår til Piazza Garibaldi og alle byens mange tilbud.

Overnat i nærheden af spændende seværdigheder i Napoli

Nede ved den gamle havn ligger fæstningen Castel Nuovo, som blev opført i middelalderen. Museet her er et mekka for de historieinteresserede. Teatro San Carlo, byens smukke operahus fra 1737, byder operafans velkommen med storslåede forestillinger, og katedralen Duomo di Napoli er et smukt eksempel på gotisk arkitektur. Napoli er rig på smukke, gamle historiske bygninger, så det er måske en smule tragisk, at de alle ligger i skyggen af "bjerget af ild", Vesuv.

En flyrejse til Napoli er en ferie på vulkaner. Besøg Vesuv, og hvis vejret er godt, kan du endda tage turen op til det flotte krater. Pompeji, som Vesuv begravede under udbruddet i år 79, kan også besøges. Der går busser fra Napoli til Pompeji, men du kan jo også køre selv, hvis du har lejet en bil.

Flyrejse til store ferieoplevelser i Napoli

Mad er en vigtig del af den italienske kultur, og det mærker man i den grad i Napoli. Pizzaen, der siges at stamme fra Napoli, står på menuen mange steder. Men napolitansk kogekunst er meget mere end det. En tur på én af byens restauranter er en kulinarisk oplevelse af format, når kokkene omdanner ingredienser fra hav og mark til lækre retter i køkkenet.

Efter noget godt at spise, kan du shoppe i byens mange butikker, og hvis du har taget børnene med til Napoli, kan I nyde den smukke udsigt over byen fra observatoriet Capodimonte. Sæt dig ned, og nyd en kop stærk espresso, eller tag kæresten i hånden, og gå en tur i Centro Storico, Napolis gamle bydel.

Ofte stillede spørgsmål

Populære flyrejser til Napoli

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 530 for en enkeltbillet og DKK 299 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Ryanair
Eurowings