Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Ferie i Italien

I Italien kan du se Michelangelos og da Vincis største værker, opleve katolicismens centrum og posere ved siden af Det Skæve Tårn i Pisa.

Italien begyndte som en samling bystater. I dag føles det stadig, som om hver enkelt by er en verden for sig med sin egen samling af verdensberømte skatte, smukke katedraler og betydningsfulde da Vinci-malerier. Se relikvier fra Romerriget, udforsk nogle af verdens største og mest spektakulære kirker, og oplev nogle af de mest berømte renæssancekunstværker på en storbyferie, et weekendophold eller en længerevarende rundrejse.

Start i Rom, der er verdens centrum for både katolikker og klassicister. Her kan du se legendarisk romersk arkitektur, bl.a. Colosseum, der har 50.000 tilskuerpladser, Roms tidligere administrative centrum Forum Romanum og Pantheon. Træd derefter ind i Vatikanstaten midt i Rom, hvor pavens residens ligger. Gå langs Peterspladsen til Peterskirken, den største kirke i verden og katolicismens helligste sted. På et af Vatikanstatens museer kan du se Michelangelos Det Sixtinske Kapel.

Hvis du tager mod nord til regionen Toscana, kan du besøge den italienske renæssances arnested Firenze. Gå på opdagelse på byens vigtigste kunstmuseer for at se de ypperste italienske kunstværker, herunder Michelangelos David på Galleria dell'Accademia delle Belle Arti og Botticellis Venus' fødselGalleria degli Uffizi. I den nærliggende by Pisa kan du se en af Europas største seværdigheder, Campo dei Miracoli-komplekset med det skæve klokketårn. Gå heller ikke glip af en tur rundt i Toscanas vinområder, herunder den berømte Chianti-region.

Italiens nordligste region har yderligere to fantastiske byer: Venedig og Milano. Prøv en gondoltur på Venedigs Canal Grande. Tag derefter til Milano for at se byens duomo, som er en af de mest udsmykkede gotiske katedraler i Europa. I den relativt beskedne Santa Maria delle Grazie-basilika, der ligger i nærheden, kan du se da Vincis Den sidste nadver.

Du kan flyve til en af de internationale lufthavne i Rom, Milano eller Venedig. Lej evt. en bil for at komme rundt i landet, eller tag toget. Hvis du har brug for at hvile dig efter at have udforsket alle Italiens større byer, kan du sejle en tur til de skønne middelhavsøer Sicilien og Sardinien.


Guide til at udforske Italien


Bedste hoteltilbud i Italien

Se alle 87.862 overnatningssteder i Italien
Hotel Quirinale DKK 485
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 3.031 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

  Hilton Rome Airport DKK 1.120
  Hilton Rome Airport

  Hilton Rome Airport

  Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino
    
   3,8
   ud af 5 (baseret på 3.197 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med sportsfaciliteter ligger nær lufthavnen i kvarteret Fiumicino Lufthavn i Fiumicino og er også tæt på Parco Leonardo. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Ostia Antica og Castello di Giulio II.

   Hilton Garden Inn Rome Airport DKK 980
   Hilton Garden Inn Rome Airport

   Hilton Garden Inn Rome Airport

   Via Vittorio Bragadin 2, Fiumicino
     
    4,1
    ud af 5 (baseret på 2.198 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, ca. 25 km fra Castel Fusano, Hydromania og Atlantico. Derudover ligger PalaLottomatica og Euroma2 ca. 25 km derfra.

    Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center DKK 943
    Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

    Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

    S.S. 336, Ferno
      
     4,2
     ud af 5 (baseret på 2.086 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel med spa ligger tæt på lufthavnen, kun 3,2 km fra Volandia Luftfartsmuseum og 4,9 km fra Castelnovate-ruinerne. Derudover ligger Basilica di Saint Agnese og Visconti San Vito Slot ca. 10 km derfra. Malpensa Lufthavn Terminal 1 Station ligger inden for 1 minutters gang.

     Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport DKK 408
     Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

     Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

     Via Della Scafa 416, Fiumicino
       
      4,1
      ud af 5 (baseret på 2.027 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger ved vandet, kun 2 km fra Amore e Psiche Monument, Necropoli di Porto Isola Sacra og Capitolium. Derudover ligger Case a Giardino og Grandi Horrea ca. 2 km derfra.

      iQ Hotel Roma DKK 530
      iQ Hotel Roma

      iQ Hotel Roma

      Via Firenze, 8, Rome
        
       4,7
       ud af 5 (baseret på 3.327 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

       NYX Hotel Milan by Leonardo Hotels DKK 647
       NYX Hotel Milan by Leonardo Hotels

       NYX Hotel Milan by Leonardo Hotels

       Piazza IV Novembre 3, Milan
         
        4,4
        ud af 5 (baseret på 453 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette overnatningssted ligger i Milano Hovedbanegård, kun 2 km fra Pirelli Tårn og Corso Como. Derudover ligger Pinacoteca di Brera og Milano-katedralen ca. 3 km derfra. Der er fem minutters gang til både Centrale FS Metrostation og Milano Hovedbanegård.

        Hotel Artemide DKK 803
        Hotel Artemide

        Hotel Artemide

        Via Nazionale 22, Rome
          
         4,8
         ud af 5 (baseret på 2.235 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

         De bedste tilbud på fly + hotel