Rejser til Italien

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

De bedste tilbud på fly + hotel i Italien

Grand Hotel Olympic
Aparthotel Adagio Rome Vatican
iH Hotels Roma Cicerone
Hotel Delle Nazioni
Hotel Barocco
Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Mest populære hoteller i Italien

UNAHOTELS Decò Roma
UNAHOTELS Decò Roma
4 out of 5
Via Giovanni Amendola, 57, Rome, RM
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.618 kr. pr. nat fra 4. nov. til 5. nov.
1.618 kr.
pr. nat
4. nov. – 5. nov.
9/10 Wonderful! (1.116 anmeldelser)
Fantastisk base efter mange oplevelser
"Vi havde bestilt et superior værelse med en kingsize seng ud til gården, så vi ikke ville kunne høre den støj, andre anmeldelser har nævnt. Dejligt stort værelse, stor og komfortabel seng og der var helt stille - både dag og nat, og med vinduet åbent. God bruser og skønt med et badekar, når man nu ..."

Anmeldelse fra 19. apr. 2023

UNAHOTELS Decò Roma
Rosa Grand Milano
Rosa Grand Milano
4 out of 5
P.za Fontana 3, Milan, MI
Prisen er 2.676 kr. pr. nat fra 22. okt. til 23. okt.
2.676 kr.
pr. nat
22. okt. – 23. okt.
8,8/10 Excellent! (999 anmeldelser)
Great hotel
"Super central, beautiful and clean hotel. I have been using Rosa for many years for all my business travels to Milan and it has been a pleasure every single time. Can highly recommend it."

Anmeldelse fra 28. dec. 2021

Rosa Grand Milano
Hotel Quirinale
Hotel Quirinale
4 out of 5
Via Nazionale 7, Rome, RM
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.767 kr. pr. nat fra 2. nov. til 3. nov.
1.767 kr.
pr. nat
2. nov. – 3. nov.
8,4/10 Very Good! (1.035 anmeldelser)
"beliggenhed"

Anmeldelse fra 25. jul. 2023

Hotel Quirinale
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Italien?
Den billigste af pakkerejserne til Italien kan fås til 3.378 kr., så din drømmerejse kan blive til virkelighed, uden at det koster det vide ud af øjnene. Du kan kombinere flyrejse, hotel og biludlejning for at tilpasse pakkerejsen, så den passer dig.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Italien?
Expedias pakkerejser til Italien byder på masser af besparelser for den kloge rejsende. Det er ikke småting, vi snakker om, hvis du kombinerer dine flyrejser, hoteller og oplevelser i én samlet pakkerejse. Men imponerende tilbud er blot begyndelsen på dit kommende eventyr. Når du booker via Expedia, har du 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder over hele kloden at vælge blandt. Uanset rejseform eller budget findes der en pakkerejse, der passer til dig.
Hvor skal jeg overnatte i Italien?
Det skorter ikke på dejlige steder at overnatte i Italien, herunder Rom. Denne destination kan prale af bemærkelsesværdige vartegn, såsom Peterskirken og Det romerske forum. En anden mulighed er at begive dig mod Firenze, hvor du finder Ponte Vecchio og Santa Maria del Fiore Katedral. Hvis du har tid, kan du jo besøge begge disse byer.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Italien?
Hvad angår overnatningssteder i Italienske Alper, er Aktiv & Familienhotel Adlernest og BERGHOTEL TYROL to oplagte bud. Hvis du også overnatter i Rom, står Frattina Apartments - My Extra Home og Boutique Centrale Palace Hotel klar til at modtage dig.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Italien?
Når du booker din rejse tidligt med Expedia, har du én ting mindre at stresse over. Flere luftfartsselskaber tilbyder priser op til et år frem. Dette er typisk det billigste tidspunkt at booke på. Hvis du er sent ude, kan billige billetter til Italien også dukke op et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Italien på Expedia?
Hoteller, flyrejser og en smart bil til din roadtrip. Du kan nemt sammensætte din perfekte pakkerejse og få adgang til gode rabatter. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje en eller to udflugter og oplevelser og få endnu flere besparelser. Når det kommer til at planlægge din ferie i Italien, kan du helt selv bestemme!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Italien?
Du kan se frem til besparelser med en pakkerejse hos Expedia. Sammensæt flybilletter, billeje og hoteller, og opnå gode rabatter. Hoteller er dog ikke den eneste mulighed. Vi tilbyder resorter ved stranden, hytter på landet og endda glamping-telte!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Italien hos Expedia?
Ja – og det er noget af det bedste ved en pakkerejse fra Expedia. Du kan selv bestemme hotel, fly med mere. Hos Expedia har vi adgang til 500+ flypartnere verden over, så du har massevis af valgmuligheder, når du arrangerer din rejse til Italien.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Italien?
Hvad end det er hotellet, flyrejsen eller udlejningsbilen, så kan du godt foretage ændringer eller afbestille rejsen. Har du booket pakkerejsen til Italien inden for de seneste 24 timer? Så kan du muligvis lave eventuelle ændringer uden beregning. Hvis det er længere tid siden, at du har reserveret, kan du blive opkrævet et gebyr af flyselskabet, hotellet eller biludlejningsfirmaet. Gå til vores kundeserviceportal for at få mere at vide. Vi er klar til at hjælpe dig hele vejen.

Populære steder at besøge