Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Ferie i Italien

I Italien kan du se Michelangelos og da Vincis største værker, opleve katolicismens centrum og posere ved siden af Det Skæve Tårn i Pisa.

Italien begyndte som en samling bystater. I dag føles det stadig, som om hver enkelt by er en verden for sig med sin egen samling af verdensberømte skatte, smukke katedraler og betydningsfulde da Vinci-malerier. Se relikvier fra Romerriget, udforsk nogle af verdens største og mest spektakulære kirker, og oplev nogle af de mest berømte renæssancekunstværker på en storbyferie, et weekendophold eller en længerevarende rundrejse.

Start i Rom, der er verdens centrum for både katolikker og klassicister. Her kan du se legendarisk romersk arkitektur, bl.a. Colosseum, der har 50.000 tilskuerpladser, Roms tidligere administrative centrum Forum Romanum og Pantheon. Træd derefter ind i Vatikanstaten midt i Rom, hvor pavens residens ligger. Gå langs Peterspladsen til Peterskirken, den største kirke i verden og katolicismens helligste sted. På et af Vatikanstatens museer kan du se Michelangelos Det Sixtinske Kapel.

Hvis du tager mod nord til regionen Toscana, kan du besøge den italienske renæssances arnested Firenze. Gå på opdagelse på byens vigtigste kunstmuseer for at se de ypperste italienske kunstværker, herunder Michelangelos David på Galleria dell'Accademia delle Belle Arti og Botticellis Venus' fødselGalleria degli Uffizi. I den nærliggende by Pisa kan du se en af Europas største seværdigheder, Campo dei Miracoli-komplekset med det skæve klokketårn. Gå heller ikke glip af en tur rundt i Toscanas vinområder, herunder den berømte Chianti-region.

Italiens nordligste region har yderligere to fantastiske byer: Venedig og Milano. Prøv en gondoltur på Venedigs Canal Grande. Tag derefter til Milano for at se byens duomo, som er en af de mest udsmykkede gotiske katedraler i Europa. I den relativt beskedne Santa Maria delle Grazie-basilika, der ligger i nærheden, kan du se da Vincis Den sidste nadver.

Du kan flyve til en af de internationale lufthavne i Rom, Milano eller Venedig. Lej evt. en bil for at komme rundt i landet, eller tag toget. Hvis du har brug for at hvile dig efter at have udforsket alle Italiens større byer, kan du sejle en tur til de skønne middelhavsøer Sicilien og Sardinien.


Guide til at udforske Italien


Bedste hoteltilbud i Italien

Se alle 43.625 hoteller i Italien
617 DKK
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 2.404 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

826 DKK
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

S.S. 336, Ferno
4,2
ud af 5 (baseret på 1.572 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 3,3 km fra Volandia Luftfartsmuseum og 4,9 km fra Castelnovate-ruinerne. Derudover ligger Basilica di Saint Agnese og Visconti San Vito Slot ca. 10 km derfra.

298 DKK
Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

Via Della Scafa 416, Fiumicino
4,2
ud af 5 (baseret på 1.577 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet i Fiumicino, kun 5 km fra Ostia Anticas romerske ruiner, Ostia Antica og Castello di Giulio II. Derudover ligger Parco Leonardo og Da Vinci Shoppingcenter ca. 15 derfra.

663 DKK
Napoleon Hotel

Napoleon Hotel

Piazza Vittorio Emanuele II 105, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 1.957 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette familiedrevne hotel er beliggende i en bygning fra det 19. århundrede og ligger blot 500 meter fra Roms Santa Maria Maggiore Katedral, én kilometer fra Colosseum og overfor metroen.

679 DKK
Michelangelo Hotel

Michelangelo Hotel

Piazza Luigi di Savoia, 6, Milan
4,3
ud af 5 (baseret på 2.067 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Milano, kun 2 km fra Pirelli Tårn og Corso Como. Derudover ligger Milano-katedralen og Teatro alla Scala ca. 3 km derfra.

736 DKK
Hotel Savoia & Jolanda

Hotel Savoia & Jolanda

Riva Degli Schiavoni 4187, Venice
4,4
ud af 5 (baseret på 1.393 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Castello, kun 5 minutters gang fra Sukkenes Bro, Markuskirken og Dogepaladset. Derudover ligger Markuspladsen og Campanile di San Marco 10 minutter derfra.

591 DKK
River Palace Hotel

River Palace Hotel

Via Flaminia 33, Rome
4,4
ud af 5 (baseret på 1.409 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette klassisk renoverede romerske hotel ligger i hjertet af byen i gåafstand til Piazza del Popolo, Villa Borghese-parken og vatikanet.

974 DKK
Hotel Brunelleschi

Hotel Brunelleschi

Via Flavio Baracchini 12, Milan
4,2
ud af 5 (baseret på 1.763 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Centro Storico, kun 5 minutters gang fra Palazzo Reale og Milano-katedralen. Derudover ligger Piazza del Duomo og Galleria Vittorio Emanuele II 15 minutter derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.