Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Billigste flyrejser til Milano

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Milano

Fly til Milano

Trænger du til en pause fra den grå og triste hverdag herhjemme, så tag en flyrejse til Milano og få genopladet batterierne. Milano byder først og fremmest på enestående shopping og design. I den førende italienske modeby, er man altid på forkanten med den nyeste mode, og du finder både de største, kendte designermærker og de mindre kendte, så der er noget for enhver smag og enhver tegnebog.

Med en rejse til Milano skal du huske også bare at nyde at gå rundt i de forskellige gader og stræder og suge til dig af indtryk og arkitektur. Milano er en smuk by, hvor der gemmer sig en ny oplevelse om hvert hjørne. Besøg de spændende museer, og oplev en koncert i operahuset, der er blandt de tre bedste i verden. Se ikke mindst Milanos fantastiske domkirke, der var hele 500 år om at blive bygget færdig. Et enestående gotisk bygningsværk med hele 135 spir.

Flybilletter til Milano fra Danmark

Kommer du fra Jylland, kan du med en hurtig mellemlanding i Kastrup være i Milano i det nordlige Italien på få timer. Du kan let finde direkte fly til Milano fra Kastrup. Snup et billigt fly til Milano om morgenen og tilbring resten af dagen i mageløse Milano.

I Milano kan du finde hundredevis af hoteller i alle kategorier i lige netop den del af byen, du helst vil bo i, og med de faciliteter, du leder efter. Find for eksempel et billigt hotel i Milano med let adgang til de bedste shoppeområder ved Porta Nuova, Porta Garibaldi, Corso Como eller Corso di Porta Ticinese.

Billige flybilletter til Milanos lufthavne

I Milano kan du flyve til to lufthavne, alt efter hvilket flyselskab, du booker hos. Milano Malpensa Lufthavn ligger 50 kilometer nordvest for Milano Centrum, og Milano Linate befinder sig 8 kilometer øst for byen. I Malpensa Lufthavn kan du finde en række butikker og spisesteder, og selvom Linate Lufthavn er den mindre er de to, vil du også her kunne finde steder at stille sulten, før eller efter sikkerhedskontrollen.

Der er flere transportmuligheder fra begge lufthavne og ind til Milano Centrum. Fra Malpensa Lufthavn kan du tage med Malpensa Express, der tager cirka en halv time, eller Malpensa shuttlebus, der tager omkring en time. Fra Linate Lufthavn kører der også regelmæssige busser. Turen herfra tager knap en halv time. Begge lufthavne byder desuden på en række biludlejningsfirmaer. Lej en bil i Milano, så du kan komme rundt og opleve byen og dens omegn på tæt hold.

Begge lufthavne byder på Wi-Fi mod betaling. Der betales for en halv time af gangen for den billigste løsning.

Billigt fly til Milanos spændende cuisine

Milano er også kendt for at være innovativ, hvad angår det italienske køkken. Uanset om du vælger at prøve nogle af de traditionelle, italienske spisesteder eller en af de mere moderne, nyskabende restauranter, vil du kunne forvente en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Der er en lang række Michelin-restauranter i Milano, så undersøger du udvalget og bestiller bord på forhånd, vil du kunne se frem imod en spændende kulinarisk oplevelse.