COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Milano
Rejseguide

Milano som viser gadeliv, en solnedgang og historiske bygningsværker

En af Europas største byer er også hjemsted for da Vincis Den Sidste nadver, en række kendte modehuse og en af verdens største kirker. 

På en rejse til Milano oplever du en storby, som er karakteriseret af en kosmopolitisk kultur, lige fra mode og mad til kunst og historiske relikvier. Hovedstaden i den norditalienske region Lombardiet er verdenskendt som modeby, og under en storbyferie hertil kan du shoppe luksusmærker som Gucci og Versace. Byen er desuden Italiens finansielle centrum. Milano er en af de største byer i Europa med mere end 5 millioner indbyggere. Mange af Milanos bygninger blev ødelagt under Anden Verdenskrig, men det er stadig muligt at finde smukke gamle monumenter til dine feriebilleder.

Milano er kendt for sine omfattende religiøse historie, og byen har adskillige kirker, der er flere hundrede år gamle. Gå ikke glip af domkirken i Milano, der er en af verdens største kirker, på et weekendophold i byen. De lokale kalder domkirken, der ligger i byens hjerte, for "Duomo". Du kan stå i domkirkens skygge på den travle plads Piazza del Duomo og beundre de maleriske bygninger, der omgiver pladsen. På den anden side af pladsen kan du se da Vincis berømte maleri Den Sidste Nadver i Santa Maria Delle Grazie, som er både en kirke og et kloster. I nærheden ligger Chiesa di San Maurizio, som er kendt for sine fresker og desuden huser Milanos arkæologiske museum.

Hvis du ønsker at se på kunst uden religiøst islæt, kan du besøge Villa Reale, hvor to af Milanos bedste gallerier kan opleves. På byens museum for moderne kunst, Galleria d'Arte Moderna, vises der kendte mesterværker fra det 19. og 20. århundrede. På Padiglione d'Arte Contemporanea , der ligger ved siden af, er der udstillinger med nogle af tidens bedste kunstnere. Kun lidt derfra ligger kunstgalleriet Pinacoteca di Brera , hvor du kan se værker af kendte italienske malere som Raphael og Carravagio.

På en af byens mange restauranter og caféer kan du smage en velsmagende risotto eller pastaret og slutte af med en lækker italiensk is. Gå i Teatro alla Scala, og hør en opera i verdensklasse. Tag derefter hen til Navigli-kvarteret for at opleve byens natteliv. Her kan du nyde en drink med de lokale på en af de mange caféer langs kanalen.

Du kan enten flyve til Milanos internationale lufthavn eller tage toget fra mange europæiske byer. Det er nemt og overkommeligt i pris at komme rundt i byen med metro- og sporvognsystemet. Alternativt kan du gøre som de lokale og gå rundt til fods, så du kan tillægge dig noget af stilen fra en af Europas mest mondæne byer.

Hvor kan jeg overnatte i Milano

The Square Milano Duomo
The Square Milano Duomo
4 out of 5
Via Alberico Albricci, 2-4, Milano, MI
Prisen er DKK 1.430 pr. nat fra 4. jul. til 4. jul.
Dette hotel ligger i Milan Centret, kun 10 minutters gang fra Torre Velasca, Piazza del Duomo og Milano-katedralen. Derudover ligger Galleria Vittorio Emanuele ...
4.6/5Exceptional! (986 anmeldelser)
Dejligt centralt beliggende hotel
"Dejligt hotel med en virkelig god og central beliggenhed i gåafstand til de fleste ting som domkirken og alle de fede butikker omkring denne. Fin standard med rene rum og pæn moderne indretning. Værelserne på 10. etage kan dog ikke anbefales grundet støjen fra tagterrassen og trafikken til denne ..."

Anmeldelse fra 16. sep. 2019

The Square Milano Duomo
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center
4 out of 5
S.S. 336, Ferno, VA
Prisen er DKK 818 pr. nat fra 16. jul. til 16. jul.
Dette hotel med spa ligger i Ferno, kun 1,7 km fra Volandia Luftfartsmuseum og 5 km fra Castelnovate-ruinerne. Derudover ligger Basilica di Saint Agnese og Visconti ...
4.4/5Excellent! (1,338 anmeldelser)
Entre
"Flot entre"

Anmeldelse fra 25. apr. 2020

Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center
Hotel Principe Di Savoia - Dorchester Collection
Hotel Principe Di Savoia - Dorchester Collection
5 out of 5
Piazza Della Repubblica 17, Milano, MI
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 2.677 pr. nat fra 25. jun. til 25. jun.
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Milano Hovedbanegård, kun 15 minutters gang fra Piazza della Repubblica, Corso Como og Corso Buenos Aires. Derudover ...
4.7/5Exceptional! (974 anmeldelser)
Super hotel, kan anbefales.
"Hotellet var over alt forventning. Jeg kommer helt sikkert tilbage igen. Pool området og restauranten er fantastisk."

Anmeldelse fra 8. apr. 2019

Hotel Principe Di Savoia - Dorchester Collection
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Hotel Residence Aurora
Hotel Residence Aurora
3 out of 5
Via San Martino 24, Paderno Dugnano, MI
Prisen er DKK 427 pr. nat fra 19. jun. til 19. jun.
Dette overnatningssted ligger i Palazzolo Milanese, kun 15 km fra Monzas Kongelige Villa, Corso Como og Niguarda Ca Granda Hospital. Derudover ligger Teatro ...
4.3/5Excellent! (163 anmeldelser)
meget rent Hotel
"meget venlig og hjælpsom personal på hotellet, en stille rolig område."

Anmeldelse fra 26. jul. 2016

Hotel Residence Aurora
Privilege Apartments
Privilege Apartments
4 out of 5
Via Rossino, 3, Vimercate, MB
Prisen er DKK 588 pr. nat fra 19. jun. til 19. jun.
Dette overnatningssted ligger i forstaden, mindre end 5 km fra Ospedale di Desio e Vimercate (hospital), Centro Commerciale Torri Bianche og Energy Park. Derudover ...
4.5/5Wonderful! (184 anmeldelser)
Perfekt
"Super lejlighed. Virkelig lækker og flot."

Anmeldelse fra 6. nov. 2018

Privilege Apartments
Maison d'Elite
Maison d'Elite
Via dei Buttafava 23, Seregno, Provincia di Monza e della Brianza
Prisen er DKK 521 pr. nat fra 21. jun. til 21. jun.
Dette lejlighedskompleks ligger i Seregno, kun 15 km fra Autodromo Nazionale Monza, Monzas Kongelige Villa og Monza Katedral. Derudover ligger Monza-parken og ...
5/5Exceptional! (2 anmeldelser)
"Superbe chambre avec tout ce qu'il faut, micro onde, frigo, cafetière, table à manger, télé, bibliothèque, très belle literie, jolie salle de bain, parking souterrain. Un vrai petit appartement dans une maison avec grande cuisine et belle salle à manger commune. Les horaires d airrivée de 18h30 à ..."

Anmeldelse fra 23. feb. 2020

Maison d'Elite
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Milano

De mest populære oplevelser i Milano

Byer i nærheden af Milano