Aktiviteter i Milano

Oplevelser, seværdigheder og ture
Galleria Vittorio Emanuele II og byder på et slot, natteliv og historiske bygningsværker

Oplevelser i Milano med mode og kunst

Denne smukke og driftige by i Norditalien er kendt som en af verdens absolut førende byer inden for mode. Milano er ganske enkelt et sandt mekka for modefolk, hvad enten det er designere, handlende eller modeller. Det er også i Milano, du kan opleve et af verdens største kunstværker, overvære fantastiske operaforestillinger og beundre Milanos arkitektoniske mesterværker. I Milano kan du gøre eksklusive indkøb, men du kan også finde kvarterer med anderledes butikker og loppemarkeder, og når sulten melder sig, kan du slå dig ned i en de mange restauranter og nyde den specielle atmosfære ved Milanos kanaler Naviglio Grande og Naviglio Pavese.

Milanos største seværdighed

Nyd synet af Milanos domkirke, dette prægtige bygningsværk, fra Piazza del Duomo, og læg mærke til de mange spir og figurer på bygningen, inden du tager på rundvisning i domkirkens indre. Kom op på domkirkens tag med elevator, hvor du ser figurerne endnu tydeligere, og hvor du kan nyde udsigten, og på klare dage kan du endda se helt op til Alperne.

Kunstneriske attraktioner i Milano

Scenekunsten har altid haft fine vækstbetingelser i Milano. Byen er hjemsted for verdens måske mest berømte operahus, nemlig Teatro alla Scala. I Milano finder du Piccolo Teatro, som er et af Italiens og måske Europas mest betydningsfulde teatre, hvor du kan være sikker på et repertoire af høj kunstnerisk kvalitet.

Besøg nogle af Milanos fine museer. På kunstmuseet Brera kan du foruden skiftende udstillinger beundre den permanente samling med værker af bl.a. Rafael og Tintoretto. En oplevelse, du ganske enkelt ikke må gå glip af på din kunsttur i Milano, er Leonardo Da Vincis berømte vægmaleri Den sidste nadver, som findes i det tidligere kloster Santa Maria delle Grazie.

Indkøb, markeder og særlige aktiviteter i Milano

Et andet interessant bygningsværk i Milano er den prægtige glasoverdækkede indkøbsarkade Galleria Vittorio Emanuele II, hvor du finder butikker med de kendte mærkevarer samt caféer og restauranter. Du skal naturligvis heller ikke gå glip af Milanos oplevelser af en lidt mere alternativ karakter. Her vil det være oplagt at besøge Navigli-kvarteret, hvor der er god stemning og gode restauranter, som serverer traditionelle milanesiske retter, samt spændende alternative butikker og butikker af den mere almindelige slags. Hvis du interesserer dig for mode, så hold øje med, om der er modeshows eller modemesser, du kan besøge. Milano er jo først og fremmest kendt som modemekka.

Hold også øje med de mange markeder, der afholdes i Milano. Langs kanalen Naviglio Grande afholdes det antikke loppemarked Antiquariato sul Naviglio Grande, og besøg også Mercato di Via Fauche, hvor du kan finde varer af høj kvalitet.

Milano har ikke mindre end to berømte fodboldklubber, så hvis du interesserer dig for fodbold, har du måske sikret dig en billet til en af AC Milan eller Inters hjemmekampe på San Siro, som stadig er stadion for begge klubber. Besøg også det berømte stadions eget museum.


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.