Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Milano

Se alle 37 aktiviteter i Milano

Oplevelser i Milano med mode og kunst

Denne smukke og driftige by i Norditalien er kendt som en af verdens absolut førende byer inden for mode. Milano er ganske enkelt et sandt mekka for modefolk hvad enten det er designere handlende eller modeller. Det er også i Milano du kan opleve et af verdens største kunstværker

overvære fantastiske operaforestillinger og beundre Milanos arkitektoniske mesterværker. I Milano kan du gøre eksklusive indkøb men du kan også finde kvarterer med anderledes butikker og loppemarkeder og når sulten melder sig kan du slå dig ned i en de mange restauranter og nyde den specielle atmosfære ved Milanos kanaler Naviglio Grande og Naviglio Pavese.

Milanos største seværdighed

Nyd synet af Milanos domkirke dette prægtige bygningsværk fra Piazza del Duomo og læg mærke til de mange spir og figurer på bygningen inden du tager på rundvisning i domkirkens indre. Kom op på domkirkens tag med elevator hvor du ser figurerne endnu tydeligere og hvor du kan nyde udsigten og på klare dage kan du endda se helt op til Alperne.

Kunstneriske attraktioner i Milano

Scenekunsten har altid haft fine vækstbetingelser i Milano. Byen er hjemsted for verdens måske mest berømte operahus nemlig Teatro alla Scala. I Milano finder du Piccolo Teatro som er et af Italiens og måske Europas mest betydningsfulde teatre hvor du kan være sikker på et repertoire af høj kunstnerisk kvalitet.

Besøg nogle af Milanos fine museer. På kunstmuseet Brera kan du foruden skiftende udstillinger beundre den permanente samling med værker af bl.a. Rafael og Tintoretto. En oplevelse du ganske enkelt ikke må gå glip af på din kunsttur i Milano er Leonardo Da Vincis berømte vægmaleri Den sidste nadver som findes i det tidligere kloster Santa Maria delle Grazie.

Indkøb markeder og særlige aktiviteter i Milano

Et andet interessant bygningsværk i Milano er den prægtige glasoverdækkede indkøbsarkade Galleria Vittorio Emanuele II hvor du finder butikker med de kendte mærkevarer samt caféer og restauranter. Du skal naturligvis heller ikke gå glip af Milanos oplevelser af en lidt mere alternativ karakter. Her vil det være oplagt at besøge Navigli-kvarteret hvor der er god stemning og gode restauranter som serverer traditionelle milanesiske retter samt spændende alternative butikker og butikker af den mere almindelige slags. Hvis du interesserer dig for mode så hold øje med om der er modeshows eller modemesser du kan besøge. Milano er jo først og fremmest kendt som modemekka.

Hold også øje med de mange markeder der afholdes i Milano. Langs kanalen Naviglio Grande afholdes det antikke loppemarked Antiquariato sul Naviglio Grande og besøg også Mercato di Via Fauche hvor du kan finde varer af høj kvalitet.

Milano har ikke mindre end to berømte fodboldklubber så hvis du interesserer dig for fodbold har du måske sikret dig en billet til en af AC Milan eller Inters hjemmekampe på San Siro som stadig er stadion for begge klubber. Besøg også det berømte stadions eget museum.

Kort

Discover neighborhoods in Milano

Milan Centret

Piazza del Duomo og Galleria Vittorio Emanuele II er blandt de mest populære seværdigheder i Milan Centret, og du skal næsten også udforske de populære butikker. Hop på metroen fra Duomo Metrostation eller Cordusio Metrostation for at se flere seværdigheder i området.

KatedralerMuseerKirker

San Siro

Besøgende i San Siro synes blandt andet godt om shoppingmulighederne og restauranterne. Besøg også San Siro Race Course under dit ophold, og tag metroen fra San Siro Ippodromo Station eller Segesta Station for at komme rundt i byen.

BusinessLivemusikTeatre

Centro Storico

Piazza del Duomo og Milano-katedralen er blandt de mest populære seværdigheder i Centro Storico (den gamle by), og du skal næsten også udforske de populære butikker. Hop på metroen fra Cordusio Metrostation eller Duomo Metrostation for at se flere seværdigheder i området.

KatedralerMuseerKirker

Milano Hovedbanegård

Nyd godt af det fantastiske natteliv i Milano Hovedbanegård. Corso Buenos Aires er også et besøg værd, og du kan hoppe på metroen fra Caiazzo Metrostation eller Centrale FS Metrostation for at se mere af Milano.

UrbantSkyskrabereVenlige mennesker

Porta Garibaldi

Porta Garibaldi er en populær destination på grund af sine kunstgallerier, og du kan tage metroen fra Monumentale Station eller Garibaldi Metrostation for at udforske seværdigheder som Corso Como.

SkyskrabereArkitekturMonumenter

Navigli

Du kan nyde godt af kunstgallerierne under dit ophold i Navigli. Via Tortona er en populær seværdighed, og du kan komme rundt i byen fra Milano Romolo Station eller Romolo Metrostation for at se mere.

CyklingSolnedgangeBusiness