Biludlejning i Italien

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Italien

Billeje Italien

Hører du til de mange danskere, der bare ikke kan få nok af Toscanas frodige bakkelandskaber, paradisiske badestrande og enestående kulturbyer som Rom, Venedig og Firenze? Så er biludlejning i Italien en oplagt ide. Du kan rejse med fly til Italien og hente din lejebil direkte i lufthavnen – så slipper du for den lange køretur fra Danmark.

Uanset om du ikke orker den lange køretur, slet ikke har nogen bil, eller ankommer til Italien fra en anden destination end Danmark, er billeje i Italien et praktisk og ukompliceret valg. Priserne er gennemskuelige og enkle – her er ingen skjulte omkostninger eller ekstragebyrer. På samme vis er brændstofpolitikken transparent og fair.

Tips til budget-biludlejning i Italien

Det kan betale sig at være opmærksom på et par enkelte punkter i din jagt på billig billeje i Italien: Sørg for at booke bilen så tidligt som muligt, da det giver det største udvalg og de bedste priser. Er du fleksibel angående den præcise model, opnår biludlejerne bedre planlægningsfrihed, hvilket ofte vil komme dig til gode i form af en bedre pris. Endelig kan du undersøge muligheden for at booke din lejebil som en del af en pakkerejse. Det er ofte muligt at opnå rabat, hvis du booker flere ydelser samtidig. Har du også brug for hotel i Italien, er dette altså særlig relevant.

Lej en bil i Italien

Italien er et utrolig varieret rejseland og byder på helt forskellige oplevelser afhængigt af den valgte region. Du kan f.eks. holde ferie i Lombardiet i Norditalien. Her for foden af Alperne finder du mange små maleriske byer, hvor du kan opleve nogle af Italiens helt store højdepunkter, nemlig landets fantastiske køkken, rige kultur og enestående natur. Har du booket en udlejningsbil i Italien, kan du f.eks. bruge Bergamo som din base for udflugter rundt i den fascinerende region. Du kan tage på vandreture i Imagna-dalen eller shoppe i Milano, eller hvad med et besøg i den velbevarede UNESCO-landsby, Crespi D'Adda? Er du til wellness og spa, kommer du ikke uden om et besøg i San Pellegrino 25 km fra Bergamo. Her finder du et overdådigt spakompleks, der virkelig er en imponerende oplevelse for alle sanser.

Hvis din ferie i Italien går sydpå, kan du sætte kursen mod den idylliske havneby Bari. Den historiske fiskerby har en livlig havn, hvorfra der går faste færgeforbindelser til bl.a. Grækenland og Kroatien. Igen er det en fordel at have en udlejningsbil i Italien til rådighed, for der venter mange spændende seværdigheder i området. Kør f.eks. til Alberobello, og besøg de unikke stenhuse med spøjse, kegleformede tage kaldet ”trulli”. Italien er landet med flest seværdigheder på UNESCOs verdensarvsliste, og disse trulli er også en del af dette fine selskab. Overvejer du at leje en bil i Italien for at komme tæt på landets smukke natur, kan du sætte kursen mod de fortryllende Tremiti-øer for natur- og dykkeroplevelser for livet eller nationalparken Alta Murgia, der er kendt for sit rige fugle- og dyreliv.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Italien?
Du bør være kvalificeret til fuld refusion af beløbet i forbindelse med din reservation, hvis du informerer os mindst seks timer inden afhentning af bilen. Tjek bilens lejeaftale for at finde alle oplysningerne. Vores kundeservice kan også svare på eventuelle spørgsmål.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Italien?
Travle gader og trange p-pladser er intet besvær for en økonomibil, der er den mest efterspurgte type udlejningsbil i Italien. Sæt dig bag rattet i en af disse biler, hvor du let og ubesværet kan navigere rundt i trafikken. De små økonomibiler har slagkraft, fordi de er til at betale, er driftssikre og har god benzinøkonomi. Men Italien kan udforskes i nærmest alle slags udlejningsbiler. Du kan for eksempel vælge kompakte og premiumbiler samt SUV’er.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Italien hos Expedia?
Søg blandt vores fantastiske udvalg af udlejningsbiler, læs anmeldelser fra andre kunder, og sammenlign priser fra populære biludlejningsfirmaer. Med kun et par klik kan Expedia hjælpe dig med at finde den bedste pris på din billeje. Skal du også booke et hotel eller en flyrejse? Kombiner dine reservationer i Italien, og opnå endnu flere besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Italien?
Hvis du er fyldt 18, kan du booke en udlejningsbil i Italien. Du skal være opmærksom på, at udbydere opkræver et tillægsgebyr for unge bilister, da der er større risiko for skader. Derudover kan unge førere typisk ikke leje større modeller eller luksusbiler. Læs vilkår og betingelser for bilen grundigt, inden du gennemfører reservationen, for at undgå ubehagelige overraskelser på biludlejningskontoret.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Italien?
Det er let som en leg at leje en bil i Italien. Generelt skal du bare bruge dit kørekort og et kreditkort i samme navn. Når du har valgt din foretrukne bil, bør du læse vilkårene og betingelserne, så du har kendskab til eventuelle andre krav inden afhentning af bilen.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Italien?
Ja. Expedia samarbejder med anerkendte leverandører, der tilbyder ugentlig og månedlig leje af mange forskellige biler. Tjek vores tilbud på langtidsleje af biler, og udforsk hvert et hjørne af Italien og det omkringliggende område.
Hvor finder jeg billeje i Italien, hvis jeg er under 25 år?
Hvis du er en ung bilist, der håber på at leje bil i Italien, er det klogt at tjekke politikken hos de forskellige biludlejningsfirmaer, du overvejer at bruge. Nogle udlejer måske til førere under 25 år, mens andre ikke gør det. Der kan være ekstra gebyrer, hvis du er mellem 21 og 24 år. For at undgå ubehagelige overraskelser ved afhentning bør du sikre, at du undersøger reglerne grundigt.

Oplev nye steder med Expedia