Biludlejning i Italien

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Italien

Gode tilbud på udlejningsbiler i Italien

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Italien
Se alle udlejningsbiler

Billeje Italien

Hører du til de mange danskere, der bare ikke kan få nok af Toscanas frodige bakkelandskaber, paradisiske badestrande og enestående kulturbyer som Rom, Venedig og Firenze? Så er biludlejning i Italien en oplagt ide. Du kan rejse med fly til Italien og hente din lejebil direkte i lufthavnen – så slipper du for den lange køretur fra Danmark.

Uanset om du ikke orker den lange køretur, slet ikke har nogen bil, eller ankommer til Italien fra en anden destination end Danmark, er billeje i Italien et praktisk og ukompliceret valg. Priserne er gennemskuelige og enkle – her er ingen skjulte omkostninger eller ekstragebyrer. På samme vis er brændstofpolitikken transparent og fair.

Tips til budget-biludlejning i Italien

Det kan betale sig at være opmærksom på et par enkelte punkter i din jagt på billig billeje i Italien: Sørg for at booke bilen så tidligt som muligt, da det giver det største udvalg og de bedste priser. Er du fleksibel angående den præcise model, opnår biludlejerne bedre planlægningsfrihed, hvilket ofte vil komme dig til gode i form af en bedre pris. Endelig kan du undersøge muligheden for at booke din lejebil som en del af en pakkerejse. Det er ofte muligt at opnå rabat, hvis du booker flere ydelser samtidig. Har du også brug for hotel i Italien, er dette altså særlig relevant.

Lej en bil i Italien

Italien er et utrolig varieret rejseland og byder på helt forskellige oplevelser afhængigt af den valgte region. Du kan f.eks. holde ferie i Lombardiet i Norditalien. Her for foden af Alperne finder du mange små maleriske byer, hvor du kan opleve nogle af Italiens helt store højdepunkter, nemlig landets fantastiske køkken, rige kultur og enestående natur. Har du booket en udlejningsbil i Italien, kan du f.eks. bruge Bergamo som din base for udflugter rundt i den fascinerende region. Du kan tage på vandreture i Imagna-dalen eller shoppe i Milano, eller hvad med et besøg i den velbevarede UNESCO-landsby, Crespi D'Adda? Er du til wellness og spa, kommer du ikke uden om et besøg i San Pellegrino 25 km fra Bergamo. Her finder du et overdådigt spakompleks, der virkelig er en imponerende oplevelse for alle sanser.

Hvis din ferie i Italien går sydpå, kan du sætte kursen mod den idylliske havneby Bari. Den historiske fiskerby har en livlig havn, hvorfra der går faste færgeforbindelser til bl.a. Grækenland og Kroatien. Igen er det en fordel at have en udlejningsbil i Italien til rådighed, for der venter mange spændende seværdigheder i området. Kør f.eks. til Alberobello, og besøg de unikke stenhuse med spøjse, kegleformede tage kaldet ”trulli”. Italien er landet med flest seværdigheder på UNESCOs verdensarvsliste, og disse trulli er også en del af dette fine selskab. Overvejer du at leje en bil i Italien for at komme tæt på landets smukke natur, kan du sætte kursen mod de fortryllende Tremiti-øer for natur- og dykkeroplevelser for livet eller nationalparken Alta Murgia, der er kendt for sit rige fugle- og dyreliv.

Ofte stillede spørgsmål