Biludlejning i Italien

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Italien

Billeje Italien

Hører du til de mange danskere, der bare ikke kan få nok af Toscanas frodige bakkelandskaber, paradisiske badestrande og enestående kulturbyer som Rom, Venedig og Firenze? Så er biludlejning i Italien en oplagt ide. Du kan rejse med fly til Italien og hente din lejebil direkte i lufthavnen – så slipper du for den lange køretur fra Danmark.

Uanset om du ikke orker den lange køretur, slet ikke har nogen bil, eller ankommer til Italien fra en anden destination end Danmark, er billeje i Italien et praktisk og ukompliceret valg. Priserne er gennemskuelige og enkle – her er ingen skjulte omkostninger eller ekstragebyrer. På samme vis er brændstofpolitikken transparent og fair.

Tips til budget-biludlejning i Italien

Det kan betale sig at være opmærksom på et par enkelte punkter i din jagt på billig billeje i Italien: Sørg for at booke bilen så tidligt som muligt, da det giver det største udvalg og de bedste priser. Er du fleksibel angående den præcise model, opnår biludlejerne bedre planlægningsfrihed, hvilket ofte vil komme dig til gode i form af en bedre pris. Endelig kan du undersøge muligheden for at booke din lejebil som en del af en pakkerejse. Det er ofte muligt at opnå rabat, hvis du booker flere ydelser samtidig. Har du også brug for hotel i Italien, er dette altså særlig relevant.

Lej en bil i Italien

Italien er et utrolig varieret rejseland og byder på helt forskellige oplevelser afhængigt af den valgte region. Du kan f.eks. holde ferie i Lombardiet i Norditalien. Her for foden af Alperne finder du mange små maleriske byer, hvor du kan opleve nogle af Italiens helt store højdepunkter, nemlig landets fantastiske køkken, rige kultur og enestående natur. Har du booket en udlejningsbil i Italien, kan du f.eks. bruge Bergamo som din base for udflugter rundt i den fascinerende region. Du kan tage på vandreture i Imagna-dalen eller shoppe i Milano, eller hvad med et besøg i den velbevarede UNESCO-landsby, Crespi D'Adda? Er du til wellness og spa, kommer du ikke uden om et besøg i San Pellegrino 25 km fra Bergamo. Her finder du et overdådigt spakompleks, der virkelig er en imponerende oplevelse for alle sanser.

Hvis din ferie i Italien går sydpå, kan du sætte kursen mod den idylliske havneby Bari. Den historiske fiskerby har en livlig havn, hvorfra der går faste færgeforbindelser til bl.a. Grækenland og Kroatien. Igen er det en fordel at have en udlejningsbil i Italien til rådighed, for der venter mange spændende seværdigheder i området. Kør f.eks. til Alberobello, og besøg de unikke stenhuse med spøjse, kegleformede tage kaldet ”trulli”. Italien er landet med flest seværdigheder på UNESCOs verdensarvsliste, og disse trulli er også en del af dette fine selskab. Overvejer du at leje en bil i Italien for at komme tæt på landets smukke natur, kan du sætte kursen mod de fortryllende Tremiti-øer for natur- og dykkeroplevelser for livet eller nationalparken Alta Murgia, der er kendt for sit rige fugle- og dyreliv.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Italien?
Vi ved, at planer ændrer sig, og at fleksibilitet er vigtigt. Derfor giver mange reservationer mulighed for refusion, hvis du afbestiller seks timer før afhentning. Det er stadig en god idé at tjekke bilens lejeaftale, eftersom der er nogle undtagelser. Hvis du ikke finder svaret der, kan du klikke ind på vores kundeservice.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Italien?
Store biler, kompakte biler eller rummelige SUV’er – hent nøglerne til lige den bil, du drømmer om. Økonomibilen er den mest efterspurgte lejebilskategori i Italien. Den er lille, kan køre langt på literen og er utrolig let at parkere, hvilket gør denne bil til en drøm at køre rundt i gennem travle gader. Og det allerbedste ved det hele? Den er til at betale. Det betyder, at du har mere at bruge på andre ting, nemlig at opleve så meget af denne destination som muligt.
Hvorfor skal jeg leje en bil i Italien hos Expedia?
Med biludlejningsfirmaer at vælge blandt i Italien gør Expedia det til en leg at finde et køretøj, der passer perfekt til din stil. Og når du kombinerer billeje, hotel og flyrejser i en pakkerejse, kan du spare endnu mere på din rejse til Italien. Med alt fra kompakte økonomibiler til rummelige sedaner har Expedia nøglerne til dit næste fantastiske eventyr.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Italien hos Expedia?
Tjek bedømmelser fra kunder, vælg din foretrukne bilklasse, og sammenlign priser fra de mest populære varemærker. Expedia gør det til en leg at få den bedste pris på din udlejningsbil. Saml din reservation af billeje i Italien med flyrejser eller overnatning, og kør ud i det blå med endnu flere besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Italien?
Du skal være mindst 18 år for at sætte dig bag rattet i en udlejningsbil i Italien. Vær opmærksom på, at unge førere muligvis kun kan vælge imellem nogle få biltyper såsom kompakte biler og mellemstore biler. En højere aldersgrænse gælder typisk for premiumbiler. Derudover pålægger de fleste selskaber et gebyr for unge førere. Tjek reglerne, inden du booker, og medtag eventuelle gebyrer i dit rejsebudget.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Italien?
Inden du kan sætte dig bag rattet i Italien, skal du bruge et gyldigt kørekort og dit kreditkort. Hvis du takker nej til udbyderens forsikring, skal du sandsynligvis også fremvise dokumentation for din egen forsikring. Reglerne varierer, så sørg for, at du forstår aftalens vilkår og betingelser, inden du gennemfører reservationen.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Italien?
Du kan leje en bil i en måned eller mere i Italien, så du kan roligt forlænge dit ophold! Du skal blot indtaste dine rejseoplysninger på vores side med tilbud på langtidsleje af biler og finde din perfekte bil.
Hvor finder jeg billeje i Italien, hvis jeg er under 25 år?
Det afhænger af de selskaber, der ligger i Italien. De har ofte forskellige aldersgrænser. Hvis du har fundet en virksomhed, der udlejer til personer under 25 år, bør du være opmærksom på, at de muligvis opkræver yderligere tillægsgebyrer. Undersøg reglerne nærmere, inden du rejser.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Italien?
Vælg først din bilkategori, og tjek biludlejningsfirmaets vilkår og betingelser for billejeforsikring grundigt igennem for at se, om det er den rette forsikring for dig.

Oplev nye steder med Expedia