Billige flybilletter til Kroatien

Populære byer at besøge i Kroatien

Billigste flyrejser til Kroatien

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 430, kr for en enkeltbillet og 826, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Eurowings
KLM
LOT-Polish Airlines
Croatia Airlines
Air France
Air Serbia
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Air Baltic
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Croatia Airlines
LOT-Polish Airlines
KLM
Croatia Airlines
Austrian Airlines
Air Serbia
Eurowings

Rejse til Kroatien

Expedia tilbyder flyrejser til Kroatien, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Kroatien eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Kroatien på grund af COVID-19?
Som følge af COVID-19 tilbyder mange flyselskaber nu mere fleksibilitet. Vores kundeservice kan hjælpe dig med de fleste spørgsmål om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse. Det er også værd at tjekke dit foretrukne luftfartsselskabs vilkår og betingelser – og gerne inden du booker!
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Kroatien?
Fleksibilitet er afgørende, når det kommer til at rejse i disse dage. Det er derfor, vi har tilføjet filteret “Intet ændringsgebyr” til at hjælpe dig med at opspore fleksible og budgetvenlige rejser til Kroatien. Det er til venstre på din skærm lige nedenfor “Fleksible ændringspolitikker”.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Kroatien under COVID-19?
På grund af COVID-19 indebærer det at rejse nu flere udfordringer. Bliv klogere på disse brugbare råd, inden du går ombord på dit fly til Kroatien:

 • Før du booker noget, skal du tjekke, om der gælder nogen rejserestriktioner – både for dit afrejsested og din destination. Få de nyeste oplysninger ved at tjekke myndighedernes og rejseselskabernes hjemmesider.
 • Når du passerer sikkerhedskontrollen i lufthavnen, skal du beholde dit mundbind på. Du vil blive bedt om at fjerne det midlertidigt med henblik på at kontrollere din identitet. Rejsende, som nægter at bære mundbind, kan blive pålagt sanktioner og nægtet boarding.
 • Du skal ikke længere give dit boardingkort direkte til en medarbejder. I stedet for bør du anbringe det foran scanneren og holde det op, så personalet kan se det.
 • Det er nu tilladt for passagerer at medbringe en håndsprit på op til 350 ml i håndbagagen. Den vil dog blive fjernet fra din taske eller kuffert for at blive undersøgt.
 • For at mindske smittespredning i sikkerhedskontrollen skal du lægge personlige ejendele såsom nøgler, pung, telefon og bælte i din håndbagage i stedet for i en bakke.
 • Tag dine madvarer op før sikkerhedskontrollen. Når du lægger dem i en gennemsigtig plastikpose og lægger dem i en bakke, reducerer det risikoen for, at en lufthavnsmedarbejder skal røre og kontrollere dine ejendele.

Hvilke flyselskaber flyver til Kroatien?
Når du har fundet en billet til Kroatien, vil disse store flyselskaber glæde sig til at byde dig velkommen ombord på flyet:

 • Croatia Airlines - 34 flyrejser til eller i nærheden af Kroatien hver måned, herunder 30 flyrejser til Zagreb Lufthavn (ZAG) per måned.
 • Norwegian Air International - 17 flyrejser til eller i nærheden af Kroatien hver måned, herunder 8 flyrejser til Dubrovnik (DBV) per måned.
 • SAS - 13 flyrejser til eller i nærheden af Kroatien hver måned, herunder 13 flyrejser til Split (SPU) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Kroatien?
Du kan altid finde et supertilbud med Expedia, men vores funktion til fleksible datoer gør det endnu nemmere. Indtast dine foretrukne rejsedatoer, og klik på “Fleksible datoer” øverst i søgeresultaterne for at sammenligne priser for nærliggende dage. 826, kr var den bedste pris for en flyrejse til Kroatien i løbet af de sidste syv dage.
Hvor meget koster en flyrejse til Kroatien?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flybillet tur-retur til Kroatien kun fra 826, kr, mens maksimalprisen var 1.418, kr. Enkeltbilletter med afrejse fra København (CPH) i det samme tidsrum kostede bare 430, kr.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Kroatien?
Alt efter hvor du skal hen i Kroatien, er der et udvalg af førende lufthavne at vælge mellem. Disse omfatter:

 • Zagreb Lufthavn (ZAG) - 1370 fly per måned.
 • Split (SPU) - 1127 fly per måned.
 • Dubrovnik (DBV) - 806 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Kroatien?
I løbet af de sidste syv dage kostede flybilletter til Kroatien mellem 826, kr og 1.418, kr. Prisen afhænger af flere ting, herunder afrejsedato- og tidspunkt, flyselskab, kabineklasse, og hvor tidligt reservationen foretages.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Kroatien?
Det mest budgetvenlige tidspunkt at finde flybilletter til Kroatien på er April, mens priserne stiger i sommermånederne og under højtider. Gå uden om disse perioder, hvis du vil spare.
Hvor lang er en flyrejse til Kroatien?
Hvor mange timer du skal være undervejs afhænger af en række faktorer, herunder hvor du flyver fra. Den gennemsnitlige rejsetid for nogle af de mest populære indenrigsruter til Kroatien vises herunder:

 • Split (SPU) til Zagreb Lufthavn (ZAG) - 48 minutter
 • Dubrovnik (DBV) til Zagreb Lufthavn (ZAG) - 59 minutter
 • Zadar (ZAD) til Zagreb Lufthavn (ZAG) - 40 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Kroatien?

 • Fyldt til randen med kultur og energi – Zagreb er det perfekte sted at starte din tur til Kroatien. Kig nærmere på kendte seværdigheder som Zagreb Katedral, tjek butikkerne ud, og forkæl dig selv med kulinariske oplevelser på nogle af destinationens gode spisesteder. Du kan vælge og vrage!
 • Zagreb byder på kystklima. Inden du drager afsted, bør du dog tjekke vejrudsigten under dit ophold. Uanset om det er vådt, tørt, varmt eller koldt, er det altid smart at være forberedt!
 • Hvis du har lyst til at komme ud og se mere af denne smukke region, kan du finde en en budgetvenlig udlejningsbil og sætte kursen mod Split. Denne by ligger omkring 260 km syd for Zagreb og byder også på flere spændende seværdigheder, herunder Kaštelet Strand.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Kroatien på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Kroatien.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Kroatien med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Kroatien. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Kroatien!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Kroatien under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Kroatien tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Kroatien, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.