Billige flybilletter til Kroatien

Populære byer at besøge i Kroatien

Billigste flyrejser til Kroatien

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 399, kr for en enkeltbillet og 766, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Eurowings
LOT-Polish Airlines
Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Air France
Air Serbia
Iberia
Lufthansa
Croatia Airlines
Norwegian Air International Ltd
Austrian Airlines
Lufthansa
Austrian Airlines
Brussels Airlines
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
LOT-Polish Airlines

Rejse til Kroatien

Expedia tilbyder flyrejser til Kroatien, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Kroatien eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Kroatien på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Kroatien.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Kroatien med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Kroatien. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Kroatien!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Kroatien under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Kroatien tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Kroatien, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.