Billige flybilletter til Split

Billigste flyrejser til Split

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.008, kr for en enkeltbillet og 1.019, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
Scandinavian Airlines
Austrian Airlines
easyJet
easyJet
Eurowings
Lufthansa
KLM
Austrian Airlines
Lufthansa

Fly til Split

Havnebyen Split ligger tæt på Kroatiens fantastiske skærgård og dejlige strande, og uanset om du drømmer om at holde ferien til søs eller på land, skulle du overveje at købe en pakkerejse til Split. Find dine billige flybilletter til Split – og lad drømmene gå i opfyldelse!

Mange danskere valfarter hver sommer til Kroatien, og når du først har været her, vil du forstå hvorfor. Køb en flyrejse til Split nu, og glæd dig til en ferie, som du kan fylde med lidt af det hele: sol, strand og sommer, byliv, shopping og gastronomi, oplevelser og måske et krydstogt.

Flyv til Split Lufthavn

Når du rejser med fly til Split, lander du i byens lufthavn, 20 km uden for byen. For at komme ind til byen kan du tage en taxi eller en direkte transferbus til dit hotel i Split. Det er også muligt at benytte sig af offentlig transport, som jævnligt kører mellem lufthavnen og de omkringliggende byer.

Du kan naturligvis også vælge at benytte dig af billig billeje i Split, og det har den fordel, at du så har din lejebil til rådighed under hele din ferie. Et utal af internationale og lokale biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen, og uanset om du er til luksus eller budget, finder du nemt en bil, der passer til dine ønsker og behov. Book en pakkerejse til Split – lejebil, hotel og flybilletter – så kan du spare penge.

Split er tæt på paradis

Der er flere grunde til, at den kroatiske havneby Split er så elsket af turisterne, og ikke mindst af os fra det kølige nord. Du kan vælge at købe en flyrejse til Split, uanset om du er på udkig efter den oplagte rejsedestination til en forlænget weekendtur, eller et sted til familiens sommerferie. I Split kan du komme på byferie med shopping og skøn gastronomi, og du kan kombinere byferien med flere timer – eller dage – på en af de fantastiske strande, der ligger lige uden for byporten. Eller måske vil du på øhop i den kroatiske skærgård?

Split kan dateres tilbage til Romerriget, hvilket man ser, når man spadserer rundt i den gamle bydel. Her skal du naturligvis besøgeDiocletian-paladset, ligesom St. Duje-katedralen og Jupiter-templet også skal med på din liste over 'must sees' i byen. Du kan selvfølgelig også vælge at tage på en guidet tur, så du ikke går glip af noget.

Split er dog også meget andet end historie. Her finder du flere større shoppingcentre, hvor du kan købe alle de kendte mærkevarer, ligesom der selvfølgelig også er små, autentiske kroatiske butikker spredt rundt omkring i byen. Og når du trænger til at hvile fødderne og fylde maven, sætter du dig bare på en af byens mange små restauranter og caféer.

Fra Split er der nem adgang til den kroatiske skærgård, og nogle af de øer, du absolut må besøge, er Brac, Hvar og Krka. Krka er en nationalpark og et af de absolut smukkeste steder i Kroatien.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Split?
Split (SPU) er den eneste af sin slags ved Split.
Hvor langt er der til SPU fra Split?
Der er 12 km fra Resnik Lufthavn (SPU) og ind til Split midtby. Gør din tur nemmere ved at undersøge den enkleste måde at komme fra terminalen og ind til centrum på, før du tager afsted.
Kan jeg flyve til Split i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til Split forløber helt uden problemer ved først at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Det er den nemmeste måde at holde dig ajour med de gældende rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og myndighedernes rejsevejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Split?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Split, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Split med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Split, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Split?
Når du rejser til Split, lander du i Resnik Lufthavn (SPU). Stig af flyet, hent dine tasker, og bevæg dig ind mod byen, som befinder sig cirka 12 km derfra.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Split?
32 flyselskaber flyver til Split fra 57 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Split?
De fleste fly til Split er med easyJet, Croatia Airlines og TUI Airways. Blandt disse er easyJet det mest populære valg, og London er den by, flest passagerer flyver fra.
Hvor mange direkte fly er der til Split?
Med 326 direkte fly ugentligt vil du lande i Split, før du kan nå at sige: “Er vi der snart?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Split fra?
Mange af flyene til Split letter fra lufthavne i Rhindalen, Viterbo og London.
Hvor lang tid tager det at flyve til Split Lufthavn?
Hvis det er Rhindalen, du rejser fra, kommer du til at være i luften i omkring 1 time og 40 minutter, inden du ankommer til Split. Fra startbanen i Viterbo tager det som regel 1 time og 14 minutter, og fra London er flyvetiden 2 timer og 36 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Split?
Vi kender alle de heldige rejsende, der altid finder ekstremt billige flybilletter, uanset hvor de skal rejse hen. Vil du gerne vide, hvordan de gør? De venter ikke til sidste øjeblik med at reservere deres billetter. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der findes andre lufthavne i og omkring din destination. Billetpriser kan godt variere alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Glem endelig ikke at sammenligne priser fra forskellige luftfartsselskaber. Et sidste tip er altid at være forberedt på at købe rejsen. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere lynhurtigt, lige så snart du ser en virkelig god pris. De bedste tilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Split?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyvetur til Split være en let sag eller trække ud i det uendelige. Vi har samlet nogle tips, som kan hjælpe dig med at komme godt fra start på dit næste eventyr.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • For det første skal du medbringe pas, rejsepapirer, kreditkort og medicin. Derefter skal du sørge for lidt underholdning til at få tiden til at gå med. En spændende roman og en telefon spækket med dine yndlingsfilm er nogle oplagte bud. Hvis du håber på at få en lille en på øjet, kan en rejsepude og et par støjdæmpende hovedtelefoner også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du skaffe plads til tandbørste og deodorant, så du kan være frisk og klar, når du står af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos flyselskaberne, men generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter skruetrækkere, barberblade, brændstof og fyrværkeri. Sportsudstyr såsom golfkøller og objekter, der kan skade andre mennesker, såsom peberspray og skydevåben, må heller ikke komme med om bord på flyet.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Hovedmålet her er at have det så behageligt som muligt. Ifør dig flere lag af stykker tøj af naturfiber, og glem ikke at medbringe en sweater, hvis det skulle blive køligt i kabinen. Sørg for at vælge et par velsiddende, flade sko, da dine fødder godt kan hæve lidt op under rejsen. Lad stiletterne og de tunge vandrestøvler blive i den indskrevne bagage.
  • Uheldigvis er en risiko ved langdistancefly muligheden for DVT eller dyb venetrombose, der er blodpropper i benene forårsaget af længerevarende perioder med manglende fysisk aktivitet. For at undgå dette bør du udnytte enhver mulighed for at gå en tur i kabinen og strække benene. Rejsestrømper er også en enkel måde at formindske risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Split?
Lidt forberedelse, inden du skal flyve, kan gøre turen til Split nem og overskuelig. Her er et par nyttige tips til at komme hurtigt igennem sikkerhedskontrollen:

  • Hav pas og boardingkort let tilgængelige. Det er nemlig det allerførste, du vil blive spurgt til i sikkerhedskontrollen.
  • Derefter skal du og din håndbagage scannes. For at få det hele til at gå hurtigere, bør du fjerne alt, der kan få alarmen til at bippe. Ejendele som bælte, frakke og høretelefoner skal gennem maskinen.
  • Elektroniske genstande som bærbare computere og telefoner skal også lægges i en bakke og undersøges. Men tag det roligt, for du er tilbage online, inden du får set dig om.
  • Vil du gerne medbringe balsam? Intet problem. Så længe beholderen ikke er større end 100 ml og ligger i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, kan du godt have den med op i kabinen.
  • Det kan også godt være, at du bliver bedt om at tage skoene af og sende dem gennem scanneren, så det kan være en god idé at iføre dig lette gummisko.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes forsvarligt i den indcheckede bagage. Ellers får du dem ikke med om bord.

Oplysninger om flyrejsen til Split
Destinationslufthavn
Split
Destinationslufthavnens IATA-kode
SPU
Destinationsby
Split
Pris for flyrejse tur-retur
1.018, kr

Populære flyrejser til Split

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.008, kr for en enkeltbillet og 1.019, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Austrian Airlines
Lufthansa