Biludlejning Las Vegas

Søg og sammenlign fra 32 bilfirmaer i Las Vegas

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Las Vegas

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Las Vegas
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil per dag i Las Vegas?
Den laveste daglige pris for en udlejningsbil i Las Vegas er i denne uge . Når du har dit eget køretøj, kan du helt selv bestemme kursen til lige nøjagtig de turistattraktioner, du vil.
Kan jeg leje en bil i Las Vegas, Nevada (LAS-Harry Reid Intl.)?
Der er et godt udvalg af steder at finde en udlejningsbil ganske kort fra Las Vegas, Nevada (LAS-Harry Reid Intl.), men ingen i lufthavnsbygningen. De nærmeste valgmuligheder er Alamo, Payless, Enterprise, Budget og EZ Rent A Car.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Las Vegas?
Intet problem! Hvis du afbestiller reservationen mindst seks timer før det planlagte afhentningstidspunkt, kan du muligvis få fuld refusion. Det er en fordel at gennemlæse bilens afbestillingspolitik, da der findes nogle undtagelser. Klik ind på vores kundeservice, hvis du er i tvivl om noget.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Las Vegas?
Gør som flertallet, og hent nøgler til en mellemstor bil. Den mest bookede udlejningsbil i Las Vegas tilbyder mere komfort og plads end en kompakt bil og er ikke så voldsom som en stor bil. Du kan nemt navigere rundt i travle gader i byen i en mellemstor bil. Vil du have mere plads og elegance? Så skal du overveje en premiumbil. Vores økonomibiler vil gøre pengepungen glad, hvis du rejser på et begrænset budget.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Las Vegas?
Når du har en udlejningsbil til rådighed, er det så let som ingenting at tage på roadtrip i det omkringliggende område. Las Vegas er et oplagt sted at begynde, men der er meget mere at udforske i området. Få fat i nøglerne til køretøjet, kom tasken i bagagerummet, og drag mod disse andre fine steder:

  • Lake Havasu City kan prale med masser af oplevelser og seværdigheder og ligger 200 km fra Las Vegas. Første stop på listen? Du kan overveje at besøge London Bridge, der er et af højdepunkterne i byen.
  • En anden by, der er populær hos rejsende, er St. George, der ligger omkring 180 km væk. St. George Utah Temple er blot en af mange årsager til, at folk kommer tilbage igen og igen.
  • Ingen roadtrip uden at se Grand Canyon Nationalpark. Dette dejlige natursted ligger omkring 280 km fra Las Vegas. Nyd den friske luft, og slap helt af!

Hvorfor skal jeg leje en bil i Las Vegas hos Expedia?
Med flere års erfaring i at finde de billigste tilbud til eventyrlystne rejsende i hele verden er Expedia det ideelle sted at booke billeje. Vi har 32 biludlejningsfirmaer i Las Vegas at vælge imellem, som tilbyder alt fra kompakte biler til store, rummelige SUV-biler. Hvorfor ikke kombinere billeje med hotel og flyrejser og spare endnu mere? Med alt fra vores pakkerejser til vores medlemspriser og eksklusive tilbud kan Expedia hjælpe dig med at komme på farten for mindre.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Las Vegas hos Expedia?
At finde den bedste pris på billeje i Las Vegas er hurtigt og nemt med Expedia. Vælg din foretrukne biltype, tilføj nogle detaljer, og sammenlign priser fra pålidelige biludlejningsfirmaer. Hvorfor ikke føje flyrejser og overnatning til din reservation? Du kan få adgang til ekstra besparelser, når du kombinerer dine reservationer i en pakkerejse.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Las Vegas?
Reglerne for udlejningsbiler i Las Vegas kræver, at førere skal være mindst 21 år. Er du en ung bilist? Så pålægges der muligvis tillægsgebyrer og restriktioner. Biludlejningsfirmaer opkræver et gebyr for unge førere, som lægges oven i prisen for udlejningsbilen. Derudover er der normalt også restriktioner for, hvilke bilklasser unge bilister kan vælge. Aldersgrænser kan variere fra biludlejningsfirma til biludlejningsfirma, så tjek, inden du gennemfører reservationen.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Las Vegas?
To ting – et gyldigt kørekort og et kreditkort i samme navn. Mange biludlejningsfirmaer tilbyder valgfri forsikring, men du skal sandsynligvis fremvise dokumentation for din egen forsikring, hvis du ikke ønsker at købe deres. Sørg for at undersøge vilkår og betingelser for lejeaftalen for at undgå problemer.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Las Vegas?
Baseret på priserne inden for de sidste syv dage kunne du have kørt afsted i din egen udlejningsbil for kun per dag. Den næstbedste dagspris, der var at finde i Las Vegas, var .
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Las Vegas?
Det kan du, og de gode nyheder er, at leverandører ofte tilbyder en lavere pris, jo længere du lejer. Tag et kig på vores tilbud på langtidsleje af biler i Las Vegas, og find en fantastisk pris.
Hvor finder jeg billeje i Las Vegas, hvis jeg er under 25 år?
Nogle udbydere i Las Vegas vil gerne udleje biler til førere under 25 år, mens andre ikke gør det. Aldersbegrænsningen kan variere fra leverandør til leverandør, så det er en god idé at undersøge reglerne grundigt. Tjek også, om der opkræves yderligere gebyrer. Nogle firmaer har flere omkostninger for unge rejsende mellem 21 og 24 år. Læs altid vilkårene og betingelserne, så du ved, hvad du kan forvente.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Las Vegas?
For at få alle de nødvendige oplysninger om forsikring af udlejningsbilen skal du sørge for at gennemse udbyderens vilkår og betingelser grundigt, inden du tager en beslutning.