Biludlejning i USA

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i USA

Gode tilbud på udlejningsbiler i USA

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i USA
Se alle udlejningsbiler

Billeje USA

Et vaskeægte roadtrip gennem USA står som den ultimative frihedsdrøm for mange, og i den forbindelse kommer du selvsagt ikke uden om billeje i USA. For mange vil det dog uden tvivl kun være en fordel, at det af logistiske årsager ikke kan lade sig gøre at gennemføre turen i familiens gamle stationcar.

Det giver nemlig en god undskyldning for at forkæle sig selv lidt ekstra. Hvem har f.eks. ikke drømt om at cruise afsted langs Pacific Coast Highway i en åben sportsvogn? Med biludlejning i USA kan denne drøm blive til virkelighed. Det er ikke svært at finde billig biludlejning, og brændstofpolitikken er fair uden skjulte omkostninger.

Indkvartering og billeje i USA

USA er bilkulturens højborg, og det er derfor ikke svært at finde det helt rigtige køretøj, uanset hvad dine bildrømme går på. Er du på udkig efter budget-biludlejning i USA, kan du med fordel undersøge udvalget af pakkerejser til USA. Der kan være gode penge at spare ved at samle alle ydelserne hos den samme serviceudbyder – flybilletter til USA får du jo i hvert fald også brug for. Med hensyn til overnatning er det en smagssag, om du foretrækker frihedselementet og bare vil lade tilfældighederne råde, eller om du omvendt ønsker at booke alle overnatninger hjemmefra for maksimal planlægningssikkerhed og forudsigelighed. I så fald bør du afgjort overveje muligheden for at booke dine hoteller i USA sammen med fly og billeje.

Lej en bil i USA, og tag på dit livs eventyr – ruteforslag

USA er mulighedernes land, og det gælder bestemt også i forbindelse med kør-selv-ferien. Er du til enestående bjerge og nationalparker eller Californiens berømte vinområder? Drømmer du om guld og glitter i f.eks. Miami eller Los Angeles? Eller måske en kombination af det hele? Så er det bare med at finde den perfekte udlejningsbil i USA og komme afsted. Nedenfor følger et par turforslag til klassiske roadtrips langs nogle af landets mest ikoniske strækninger.

En køretur langs Californiens solbeskinnede kyster er svær at slå, og hårnålesving med havudsigt er da også indbegrebet af den amerikanske vejdrøm. Lyder dette som noget for dig, venter din udlejningsbil i USA på dig i San Diego i den sydlige del af Californien, også kaldet The Golden State. Her kan du svinge ind på State Route 1, der løber gennem næsten hele Californien fra San Diego i syd over megabyen Los Angeles og videre til vinregionen Santa Barbara for til sidst at ende i San Francisco. Undervejs snor vejen sig yndefuldt langs klippekanten med en fantastisk udsigt over det funklende Stillehav og det klippevredne kystområde, Big Sur.

Andre populære ruter omfatter østkystklassikeren I-95, der snor sig gennem hele 15 stater, fra Maine ud til det kolde og barske Atlanterhav til det subtropiske paradis Miami i Florida. Andre populære strækninger omfatter turen langs den verdensberømte naturseværdighed Grand Canyon i staten Arizona eller den dramatiske rute gennem Colorado og Rocky Mountains. Uanset hvor din billeje i USA fører dig hen, kan du glæde dig til uforglemmelige oplevelser.

Ofte stillede spørgsmål