Biludlejning i USA

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i USA

Billeje USA

En vaskeægte roadtrip gennem USA står som den ultimative frihedsdrøm for mange, og i den forbindelse kommer du selvsagt ikke uden om billeje i USA. For mange vil det dog uden tvivl kun være en fordel, at det af logistiske årsager ikke kan lade sig gøre at gennemføre turen i familiens gamle stationcar.

Det giver nemlig en god undskyldning for at forkæle sig selv lidt ekstra. Hvem har f.eks. ikke drømt om at cruise afsted langs Pacific Coast Highway i en åben sportsvogn? Med biludlejning i USA kan denne drøm blive til virkelighed. Det er ikke svært at finde billig biludlejning, og brændstofpolitikken er fair uden skjulte omkostninger.

Indkvartering og billeje i USA

USA er bilkulturens højborg, og det er derfor ikke svært at finde det helt rigtige køretøj, uanset hvad dine bildrømme går på. Er du på udkig efter budget-biludlejning i USA, kan du med fordel undersøge udvalget af pakkerejser til USA. Der kan være gode penge at spare ved at samle alle ydelserne hos den samme serviceudbyder – flybilletter til USA får du jo i hvert fald også brug for. Med hensyn til overnatning er det en smagssag, om du foretrækker frihedselementet og bare vil lade tilfældighederne råde, eller om du omvendt ønsker at booke alle overnatninger hjemmefra for maksimal planlægningssikkerhed og forudsigelighed. I så fald bør du afgjort overveje muligheden for at booke dine hoteller i USA sammen med fly og billeje.

Lej en bil i USA, og tag på dit livs eventyr – ruteforslag

USA er mulighedernes land, og det gælder bestemt også i forbindelse med kør-selv-ferien. Er du til enestående bjerge og nationalparker eller Californiens berømte vinområder? Drømmer du om guld og glitter i f.eks. Miami eller Los Angeles? Eller måske en kombination af det hele? Så er det bare med at finde den perfekte udlejningsbil i USA og komme afsted. Nedenfor følger et par turforslag til klassiske roadtrips langs nogle af landets mest ikoniske strækninger.

En køretur langs Californiens solbeskinnede kyster er svær at slå, og hårnålesving med havudsigt er da også indbegrebet af den amerikanske vejdrøm. Lyder dette som noget for dig, venter din udlejningsbil i USA på dig i San Diego i den sydlige del af Californien, også kaldet The Golden State. Her kan du svinge ind på State Route 1, der løber gennem næsten hele Californien fra San Diego i syd over megabyen Los Angeles og videre til vinregionen Santa Barbara for til sidst at ende i San Francisco. Undervejs snor vejen sig yndefuldt langs klippekanten med en fantastisk udsigt over det funklende Stillehav og det klippevredne kystområde, Big Sur.

Andre populære ruter omfatter østkystklassikeren I-95, der snor sig gennem hele 15 stater, fra Maine ud til det kolde og barske Atlanterhav til det subtropiske paradis Miami i Florida. Andre populære strækninger omfatter turen langs den verdensberømte naturseværdighed Grand Canyon i staten Arizona eller den dramatiske rute gennem Colorado og Rocky Mountains. Uanset hvor din billeje i USA fører dig hen, kan du glæde dig til uforglemmelige oplevelser.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i USA?
Hvis du afbestiller en reservation mindst seks timer inden afhentning, bør du have mulighed for at få refunderet hele beløbet. Det er dog ikke altid garanteret. Det er værd at tjekke din reservationsbekræftelse og lejeaftalen. Har du stadig spørgsmål? Så klik videre til vores kundeservice.
Hvilke biltyper kan jeg leje i USA?
Størstedelen af besøgende foretrækker økonomibiler i USA. Bilister er glade for disse biler, fordi benzinøkonomien er god, og de er til at betale. Derudover gør størrelsen dem perfekte til byer, hvor der er meget trafik i gaderne, og det kan være en udfordring at parkere. Men der er flere muligheder. Du kan også satse på SUV’er, store og kompakte biler. Hvad enten du bliver i USA eller rejser videre, så har vi en bil, der passer dig.
Hvorfor skal jeg leje en bil i USA hos Expedia?
Fra korte dagsrejser til et roadtrip, du aldrig glemmer – Expedia har biler, der matcher ethvert formål. Vælg blandt pålidelige biludlejningsfirmaer i USA. Med vores eksklusive tilbud og rabatter kan du være sikker på at finde et fantastisk tilbud på din bil. Vidste du, at du kan samle dine reservationer i en pakkerejse? Føj et hotel eller en flyrejse til din reservation, og opnå gode besparelser!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i USA hos Expedia?
Søg blandt vores store udvalg af udlejningsbiler, læs anmeldelser, og sammenlign priser fra pålidelige biludlejningsfirmaer. Med kun et par klik kan Expedia hjælpe dig med at få fingrene i det bedste tilbud på din udlejningsbil. Skal du også booke et hotel eller en flyrejse? Saml dine reservationer i USA, og opnå ekstra besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i USA?
I USA er minimumsalderen generelt 21 år. De fleste biludlejningsfirmaer opkræver ekstra gebyrer for unge førere, som kan variere afhængigt af destinationen. Lejepolitikken for unge førere kan ekskludere visse køretøjer, såsom premiumbiler, og kræver, at du køber en omfattende forsikring. Glem ikke at læse det med småt, inden du booker din udlejningsbil.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i USA?
Du skal først og fremmest bruge to ting – dit kørekort og et kreditkort i dit navn. Mange biludlejningsfirmaer sælger en valgfri forsikring, men du skal sandsynligvis fremvise dokumentation for en anden forsikring, hvis du ikke ønsker at købe deres. Sørg for at tjekke biludlejningsfirmaets krav for at undgå misforståelser.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i USA?
Du kan leje et køretøj i en måned eller mere i USA, så du kan sagtens forlænge din velfortjente ferie! Du skal blot indtaste dine rejseoplysninger på vores side med tilbud på langtidsleje af biler og booke din ideelle bil.
Hvor finder jeg billeje i USA, hvis jeg er under 25 år?
Det afhænger af de selskaber, der ligger i USA. De har ofte forskellige aldersgrænser. Hvis du har fundet en udbyder, der udlejer til førere under 25 år, bør du være opmærksom på, at de muligvis opkræver yderligere gebyrer. Undersøg reglerne, inden du afhenter bilen.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til USA?
Forsikringer ved billeje er ofte vidt forskellige afhængigt af en række forhold som for eksempel førerens alder og køretøjets størrelse. Det anbefales at gennemse leverandørens vilkår og betingelser grundigt, før du beslutter dig.

Oplev nye steder med Expedia