Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


En fantastisk guide til din rejse til New York!

New York, New York – en by, der er så skøn, at de var nødt til at navngive den to gange!

The Big Apple har været inspirationskilde til en lang række film, litterære værker og musik, og den kan være stolt af at tælle sig selv blandt verdens i sandhed store byer – det er ikke noget under, at nogle new yorkere kun halvt i sjov refererer til den som "universets centrum".

New York har mere end 8 millioner indbyggere fra enhver tænkelig baggrund og nationalitet, og den er opdelt i fem bydele – Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island og Bronx – som hver især har deres egen særlige stemning og sit eget kulturelle islæt. Kort sagt er New York en by med kontraster døgnet rundt, som er stolt af sin ægte mangfoldighed, og den har noget for enhver smag.

Den mest berømte seværdighed i byen er formentlig Frihedsgudinden, som knjeser mod byens havn. Frihedsgudinden har været et fyrtårn af håb for immigranter, der ankom til de amerikanske kyster på flugt fra sult og fattigdom på jagt efter et nyt liv og symboliserer den fantastiske drøm om amerikansk frihed. Som der synges i sangen "If I can make it there, I can make it anywhere", og vore dages New York tiltrækker stadig tusindvis af mennesker, som er villige til at prøve lykken og jagte deres drømme i den store by. Du behøver bare at fornemme travlheden på Grand Central Station eller neonvirvaret på Times Square om aftenen for at forstå, at du i sandhed er havnet et specielt sted.

Mens de mere traditionelle turistattraktioner er obligatoriske for besøgende, betyder New Yorks alsidighed, at det også er nemt at falde i med mængden og opleve byen som en New Yorker. For nogle betyder det en tur til Coney Islands berømte forlystelser, mens andre muligvis foretrækker den trendy, bohemeagtige stemning i Brooklyn. Du vil måske endda opsøge den afroamerikanske musik og kultur i Harlem! Og naturligvis er en tur til New York ikke fuldendt uden et tankevækkende besøg ved mindemærket på World Trade Centre Ground Zero.

Uanset hvordan du vælger at opleve byen, gør det berømte undergrundsbanesystem alt nemt tilgængeligt, hvis du bare køber et MetroCard og fylder det op efterhånden and refilling as you go. . Hvis du ikke har været i byen før, er Midtown East et godt sted at starte. Mange verdensberømte seværdigheder som Empire State Building, Rockefeller Centre og Chrysler-bygningen ligger i Midtown East, så det er et godt sted at danne sig et overblik – og takket være New Yorks gittersystem er det nemt at finde rundt i den. The Big Apple har helt enkelt aldrig været sødere!

Overnatningssteder i New York

Du får ingen problemer med at reservere det perfekte sted at overnatte i New York, da du kan finde 745 muligheder i denne populære destination.

Luksuriøse muligheder som blandt andet The St. Regis New York, som ligger på Two East 55th St, samt Mandarin Oriental, New York, på 80 Columbus Circle at 60th Street, vil med sikkerhed tilfredsstille selv de mest kvalitetsbevidste besøgende. Alternativt i den mere budgetvenlige kategori er det værd at overveje Chelsea Savoy Hotel og Off Soho Suites Hotel. Chelsea Savoy Hotel ligger på 204 W 23rd Street, mens Off Soho Suites Hotel er at finde på 11 Rivington St.

Chrysler Building står ofte højt på listen over seværdigheder på en tur til New York, og et ophold i gåafstand fra denne attraktion kan være en god måde at opleve byen på. Langham Place, New York, Fifth Avenue ligger kun 0,7 km derfra. Alternativt kan du booke et hotelværelse på The Towers at Lotte New York Palace.


Guide til at udforske New York


Bedste hoteltilbud i New York

Se alle 1.337 hoteller i New York
Hotel Pennsylvania DKK 670
Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania

401 7th Ave, New York
   
  2,7
  ud af 5 (baseret på 24.451 anmeldelser)
  2.5 ud af 5.0

  Dette New Yorker-hotel ligger på Seventh Avenue på 33rd Street over for Madison Square Garden og Penn Station.

  The Roosevelt Hotel, New York City DKK 894
  The Roosevelt Hotel, New York City

  The Roosevelt Hotel, New York City

  45 E 45th Street, New York
    
   3,7
   ud af 5 (baseret på 22.403 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Roosevelt Hotel, New York City ligger på hjørnet af East 45th Street og Madison Avenue og giver adgang til shopping samt til teatrene på Broadway, der ligger 3 gader derfra.

   Pod 51 DKK 641
   Pod 51

   Pod 51

   230 E 51st St, New York
     
    4,1
    ud af 5 (baseret på 13.905 anmeldelser)
    3.0 ud af 5.0

    Det innovative Pod Hotel tilbyder kompakte, men gennemtænkt designede værelser, og en prima beliggenhed, kun fire blokke fra Manhattans Fifth Avenue, mindre end seks blokke fra teaterdistriktet, og to blokke fra undergrundsbanen.

    YOTEL New York DKK 1,244
    YOTEL New York

    YOTEL New York

    570 Tenth Avenue, New York
      
     4,3
     ud af 5 (baseret på 10.328 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette Manhattan-hotel ligger i Midtown West-området, 1,3 km fra Times Square og knap 800 meter fra New Amsterdam Theater og Madame Tussauds Wax Museum.

     The Belvedere Hotel DKK 2,453
     The Belvedere Hotel

     The Belvedere Hotel

     319 W 48th St, New York
       
      4,2
      ud af 5 (baseret på 18.481 anmeldelser)
      3.5 ud af 5.0

      Dette New Yorker-hotel ligger der, hvor det sker, mellem de mange teatre på Broadway. Midten af Times Square ligger 2 gader væk, og Rockefeller Center ligger 3 gader derfra.

      Hudson New York, Central Park DKK 769
      Hudson New York, Central Park

      Hudson New York, Central Park

      358 W 58th St, New York
        
       3,5
       ud af 5 (baseret på 7.708 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Det trendsættende Hudson, A Morgans Original, der er designet af Philippe Starck, ligger inden for en blok fra Time Warner Centers butikker og restauranter, Central Park ligger en blok borte og fem blokke fra Lincoln Center.

       Holiday Inn Manhattan-Financial District DKK 1,279
       Holiday Inn Manhattan-Financial District

       Holiday Inn Manhattan-Financial District

       99 Washington St, New York
         
        4,1
        ud af 5 (baseret på 2.337 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Manhattan, kun få skridt fra Trinity Church og National September 11 Memorial. Derudover ligger New York Stock Exchange og One World Trade Center 10 minutter derfra.

        Shelburne NYC-an Affinia hotel DKK 1,169
        Shelburne NYC-an Affinia hotel

        Shelburne NYC-an Affinia hotel

        303 Lexington Avenue, New York
          
         4,3
         ud af 5 (baseret på 4.268 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Murray Hill, et smart og belejligt område i den østlige midtby, danner ramme om dette anderledes hotel. Chryslerbygningen ligger fem blokke mod nord, og Empire State Building syv blokke derfra.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.