Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


En fantastisk guide til din rejse til New York!

New York, New York – en by, der er så skøn, at de var nødt til at navngive den to gange!

The Big Apple har været inspirationskilde til en lang række film, litterære værker og musik, og den kan være stolt af at tælle sig selv blandt verdens i sandhed store byer – det er ikke noget under, at nogle new yorkere kun halvt i sjov refererer til den som "universets centrum".

New York har mere end 8 millioner indbyggere fra enhver tænkelig baggrund og nationalitet, og den er opdelt i fem bydele – Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island og Bronx – som hver især har deres egen særlige stemning og sit eget kulturelle islæt. Kort sagt er New York en by med kontraster døgnet rundt, som er stolt af sin ægte mangfoldighed, og den har noget for enhver smag.

Den mest berømte seværdighed i byen er formentlig Frihedsgudinden, som knjeser mod byens havn. Frihedsgudinden har været et fyrtårn af håb for immigranter, der ankom til de amerikanske kyster på flugt fra sult og fattigdom på jagt efter et nyt liv og symboliserer den fantastiske drøm om amerikansk frihed. Som der synges i sangen "If I can make it there, I can make it anywhere", og vore dages New York tiltrækker stadig tusindvis af mennesker, som er villige til at prøve lykken og jagte deres drømme i den store by. Du behøver bare at fornemme travlheden på Grand Central Station eller neonvirvaret på Times Square om aftenen for at forstå, at du i sandhed er havnet et specielt sted.

Mens de mere traditionelle turistattraktioner er obligatoriske for besøgende, betyder New Yorks alsidighed, at det også er nemt at falde i med mængden og opleve byen som en New Yorker. For nogle betyder det en tur til Coney Islands berømte forlystelser, mens andre muligvis foretrækker den trendy, bohemeagtige stemning i Brooklyn. Du vil måske endda opsøge den afroamerikanske musik og kultur i Harlem! Og naturligvis er en tur til New York ikke fuldendt uden et tankevækkende besøg ved mindemærket på World Trade Centre Ground Zero.

Uanset hvordan du vælger at opleve byen, gør det berømte undergrundsbanesystem alt nemt tilgængeligt, hvis du bare køber et MetroCard og fylder det op efterhånden and refilling as you go. . Hvis du ikke har været i byen før, er Midtown East et godt sted at starte. Mange verdensberømte seværdigheder som Empire State Building, Rockefeller Centre og Chrysler-bygningen ligger i Midtown East, så det er et godt sted at danne sig et overblik – og takket være New Yorks gittersystem er det nemt at finde rundt i den. The Big Apple har helt enkelt aldrig været sødere!


Guide til at udforske New York


Bedste hoteltilbud i New York

Se alle 1.769 overnatningssteder i New York
The Roosevelt Hotel, New York City DKK 796
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York
   
  3,6
  ud af 5 (baseret på 24.683 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Roosevelt Hotel, New York City ligger på hjørnet af East 45th Street og Madison Avenue og giver adgang til shopping samt til teatrene på Broadway, der ligger 3 gader derfra.

  YOTEL New York DKK 653
  YOTEL New York

  YOTEL New York

  570 Tenth Avenue, New York
    
   4,3
   ud af 5 (baseret på 12.054 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette Manhattan-hotel ligger i Midtown West-området, 1,3 km fra Times Square og knap 800 meter fra New Amsterdam Theater og Madame Tussauds Wax Museum.

   Park Central Hotel New York DKK 617
   Park Central Hotel New York

   Park Central Hotel New York

   870 7th Ave, New York
     
    3,9
    ud af 5 (baseret på 7.250 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel i det centrale New York, der blev renoveret i oktober 2013, er attraktivt beliggende diagonalt over for Carnegie Hall, 1 gade fra Broadway, 2 gader fra butikkerne på Fifth Avenue og 2 gader fra Central Park. Teaterdistriktet og Times Square ligger inden for 1,6 kilometers afstand.

    Salisbury Hotel DKK 593
    Salisbury Hotel

    Salisbury Hotel

    123 W 57th St, New York
      
     4,1
     ud af 5 (baseret på 17.937 anmeldelser)
     3.0 ud af 5.0

     Det prisvenlige Salisbury Hotel har en fantastisk beliggenhed i Midtown blot 2 gader fra Central Park og inden for gåafstand af Times Square og teatrene på Broadway. Dette hotel i nygotisk stil åbnede i 1931 og ligger lige ved siden af det berømte Russian Tea Room blot en halv gade fra Carnegie Hall og 7 gader fra Radio City Music Hall.

     Pod 51 DKK 541
     Pod 51

     Pod 51

     230 E 51st St, New York
       
      4,1
      ud af 5 (baseret på 14.834 anmeldelser)
      3.0 ud af 5.0

      Det innovative Pod Hotel tilbyder kompakte, men gennemtænkt designede værelser, og en prima beliggenhed, kun fire blokke fra Manhattans Fifth Avenue, mindre end seks blokke fra teaterdistriktet, og to blokke fra undergrundsbanen.

      Pod Times Square DKK 558
      Pod Times Square

      Pod Times Square

      400 W 42nd Street, New York
        
       4,5
       ud af 5 (baseret på 1.464 anmeldelser)
       3.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i New York (Midtown), tæt på American Lyric Theater, Times Square og Broadway. Macy's og New York Public Library ligger også i nærheden.

       The New Yorker A Wyndham Hotel DKK 667
       The New Yorker A Wyndham Hotel

       The New Yorker A Wyndham Hotel

       481 Eighth Ave., New York
         
        3,9
        ud af 5 (baseret på 17.978 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Hotellet, der ligger overfor Madison Square Garden og Penn Station, rejser sig 40 etager over byen. Der er ligeledes kun en blok til Macy's, tre blokke til Javits Convention Center, samt fire blokke fra Empire State Building.

        Paramount Times Square DKK 708
        Paramount Times Square

        Paramount Times Square

        235 West 46th Street, New York
          
         3,5
         ud af 5 (baseret på 12.624 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette stilfulde hotel i New York, beliggende blandt Broadways teatre, ligger kun en halv blok fra Times Square og en halv blok fra Restaurant Row. Bryant Park, Minskoff Theater, Gershwin Theater og Radio City Music Lobby ligger også i nærheden. Tag til det nærliggende Central Park, 5th Avenue, Rockfeller Center og Museum of Modern Art.

         De bedste tilbud på fly + hotel