Rejser til New York 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Besøg New York

Søg efter de bedste steder og områder i New York, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om New York

Mest populære hoteller i New York

The Gregorian
The Gregorian
3.5 out of 5
42 W 35th St, New York, NY
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.461 kr. pr. nat fra 24. sep. til 25. sep.
1.461 kr.
pr. nat
24. sep. – 25. sep.
8,2/10 Very Good! (1.001 anmeldelser)
Recommended :-)
"Great hotel for a family with two teenagers. Close to everything in Midtown."

Anmeldelse fra 20. okt. 2019

The Gregorian
The Westin New York at Times Square
The Westin New York at Times Square
4.5 out of 5
270 W 43rd Street, New York, NY
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 2.335 kr. pr. nat fra 8. okt. til 9. okt.
2.335 kr.
pr. nat
8. okt. – 9. okt.
8,6/10 Excellent! (3.148 anmeldelser)
Virkelig fint hotel
"Fantastisk beliggenhed, virkelig sødt og hjælpsomt personale. Rengøringen var ok. I anledning af 4. Juli var der små gratis chipsposer og kager - virkelig lækkert!"

Anmeldelse fra 2. jul. 2023

The Westin New York at Times Square
PUBLIC, an Ian Schrager hotel
PUBLIC, an Ian Schrager hotel
4 out of 5
215 Chrystie St, New York, NY
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 2.746 kr. pr. nat fra 24. sep. til 25. sep.
2.746 kr.
pr. nat
24. sep. – 25. sep.
8/10 Very Good! (1.866 anmeldelser)
Godt hotelp
"Dejligt ophold. Meget fine værelser og hotel. Fantastisk udsigt fra værelset og roof top. Meget søde ansatte men service på roof top var ikke godt på trods af bordbestilling. Desuden kunne ansatte ikke hjælpe med taxa bestilling til airport, hvilket er en let service der ikke var mulig."

Anmeldelse fra 30. maj 2023

PUBLIC, an Ian Schrager hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til New York?
Den billigste pakkerejse til New York kan fås til , så din drømmeferie kan blive til virkelighed, uden at det koster spidsen af en jetjager. Du kan samle flyrejse, hotel og biludlejning for at skræddersy pakkerejsen, så den passer til din rejse.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til New York?
Søg efter og book det hele på et og samme sted pakkerejser til New York. Du finder nok af tilbud på flyrejser, hoteller og oplevelser, der er gode for dit betalingskort og udlængslen. Faktisk kan du ende op med en stor besparelse, når du samler dine reservationer. Derudover er der 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder at vælge fra i hele verden, så du har mulighed for at sammensætte dem, som du ønsker.
Hvor skal jeg overnatte i New York?
Hvis du gerne vil se, hvad der gør New York så populær som turistdestination, så er Manhattan et godt sted som udgangspunkt. Fra dette område har du nem adgang til Broadway og Times Square. Du kan også overveje Midtown. Området huser Broadway og Times Square, så det er nemt at forstå, at mange feriegæster kommer her.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i New York?
Feriegæster, der rejser til New York, foretager i mange tilfælde en reservation hos Excelsior Hotel eller The Lucerne Hotel. Disse valgmuligheder ligger i Manhattan. Et andet spændende kvarter er Midtown. Holiday Inn Express Manhattan Times Square South, an IHG Hotel og Americana Inn er populære bud i denne del af byen.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til New York?
Det kan være svært at forudse det helt rigtige tidspunkt at købe flybilletter på, men generelt er reglen jo tidligere, jo bedre. Mange internationale rejser på Expedia kan bookes op til et år i forvejen. Hvis du ikke kan booke tidligt, kan du dog tage det helt roligt. Rabatpriser dukker nogle gange op kun få uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til New York på Expedia?
Det hele kommer an på, hvilken type tur du går og overvejer. Pakkerejser til New York kan inkludere flyrejser, billeje og hoteller. Du kan sætte dem sammen, som du vil, for at lave den pakkerejse, der passer til dine behov. Du kan også tilføje aktiviteter og oplevelser, når du har booket, for at få endnu flere besparelser.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til New York?
At booke alle delene af din ferie samlet er en af de bedste måder at spare på. Sammensæt flyrejser, billeje og hoteller i én pakkerejse. Og du finder mere end bare hoteller. Expedia byder på alle mulige overnatningssteder, herunder ferieboliger som hytter i bjergene og byhuse. Mulighederne er næsten uendelige!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til New York hos Expedia?
Ja – og det er det smarte ved en pakkerejse fra Expedia. Du kan helt selv bestemme. Hos Expedia har vi adgang til 500+ flyselskaber over hele verden, så du har masser af valgmuligheder, når du skaber din tur til New York.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til New York?
Hvis du har booket en pakkerejse til New York, kan du ændre i den eller afbestille, men der kan blive opkrævet et gebyr i nogle tilfælde. Du kan måske afbestille og ombooke uden at det koster noget, hvis du har erhvervet dig pakkerejsen i de sidste 24 timer. Hvis der er gået længere tid, kan det medføre et gebyr fra flyselskabet, hotellet eller biludlejningsfirmaet. Hvis der pludselig sker ændringer i dine planer, bør vores kundeserviceportal være det allerførste sted, du kigger efter oplysninger.

Populære steder at besøge