Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


City Destination Guide

Trænger du til en pause fra hverdagen? New York kan tilbyde et bredt udvalg af oplevelser.

Spar tid og penge med en pakkerejse til New York

Hos Expedia finder du tilbud på flyrejse og hotel, hvor du ofte kan opnå rabat på rejsen. Expedias brede udvalg af tilbud med hotel og flyrejse er en fin måde at spare penge og tid på rejsen. Der er en masse at opleve med familien i New York for de ekstra penge.

Du kan opnå en besparelse ved at købe en pakkerejse.

Med 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over kan vores omfattende søgedatabase let få dig frem.

De gode tilbud på Expedia vil gøre det til en leg at forberede din rejse til New York. Hvad venter du på?

Du har mulighed for at udsætte dine rejseplaner hos os, da vi ikke opkræver afbestillingsgebyrer for stort set alle vores reservationer.

Pakkerejser til New York

Dette er et område af New York, der er hjemsted for ca. 8.200.000 indbyggere.

Du finder denne destination omkring 210 km fra Albany, hovedstaden i New York. Den ligger også omkring 4 km fra Long Island City.

Lad børnene lege i Madame Tussauds Wax Museum og Brooklyn Children's Museum. Er du ude efter mere sjov for hele familien, så fortsæt til Children's Museum of Manhattan og Children's Museum of the Arts.

Mød havets farverige beboere i de flotte omgivelser i New York Aquarium. Der er også mulighed for at fange nogle gode billeder i løbet af dagen.

Hvis du nævner Bronx Zoo og Prospect Park Zoo, vil folk fra området kunne fortælle om de mange spændende dyr, der underholder gæsterne her. Queens Zoo og Staten Island Zoo byder også på gode muligheder for de yngste for at lære om verdens økosystem.

Du vil møde en masse ølfanatikere fra over hele verden på Brooklyn Brewery, et populært bryggeri. Kig nærmere på udstyret, og find ud af, hvad de putter i vandet her for at gøre øllen så velsmagende.

For rigtigt at få smag for regionen bør besøgende kigge forbi City Winery. Gå på odagelse i de lange vinranker og store tønderum, og lær at kende forskel på god og dårlig vin. Hvis du finder en vin, som virkelig forkæler dine sanser, så kan du arrange at få sendt en kasse med din favoritvin hjem til din dør. Kig forbi City Winery, og prøvesmag nogle af de rige og fyldige vine. Men pas på, de kan hurtig overtale dig til at købe en flaske af din yndlingsvin med hjem som souvenir.

Slap af med en drink, øv dig på dit pokerface, eller nøjes med at nyde de strålende og mangefarvede lys på Resorts World Casino.

Nyd de mange forskellige planter, når du går tur i Queens Botaniske have eller Brooklyns Botaniske Haver. Har du grønne fingre? Spirende botanikere vil med sikkerhed elske at bruge nogle timer i New York Botanisk Have og Conservatory Garden. Uanset om du er planteentusiast eller ej, vi du nyde at spadsere en tur i Queens Botaniske have og Brooklyns Botaniske Haver på snørklede små stier, eller fordybe dig i de beundringsværdige plantearter i New York Botanisk Have og Conservatory Garden.

Hvis du drømmer om en afslappet stund i grønne omgivelser, så læg vejen forbi Central Park og Battery Park. Eller hvorfor ikke gæste Bryant Park eller Forest Park? Her kan du lægge dig på langs og bare trække vejret dybt. Ender du med at vælge Central Park, Battery Park, Bryant Park eller Forest Park? Den beslutning er fuldstændig op til dig.

Find ud af hvad der sker i området omkring New York ved at kigge indenfor Officielt NYC-informationscenter på rådhuset og Brooklyn Tourism and Visitor Center. Du kan måske også hente nogle brochurer og kort på Officielt informationscenter for NYC eller September 11 Tribute Center.

Ferskvandssøer tiltrækker ofte en bred række af forskellige dyr. Træk kikkerten frem ved Wagner Cove og se hvad du kan få øje på. Så hvis du har overvejet at tage en stund ved søbredden, kunne det være en rigtig god mulighed.

Pak en madkurv og tag en tur til en af de smukke kyststrækninger. Et par af de bedste er Great Kills Park, Plum Beach og Orchard Beach.

Vil du have en pause fra den travle by? Så planlæg en tur til Ellis Island og Governors Island. Naturentusiaster vil også hygge sig i Brower Park og Greenbelt Nature Center.

Områdets museer er som skattekister fyldt med spændende fakta og fortællinger. Sæt gang i tankerne, når du udforsker de forskellige samlinger på Ellis Island Immigration Museum og Museum of the Moving Image. To andre steder, du kan overveje at besøge, er New York Transit Museum eller Fort Wadsworth.

Tag på en rejse til Noble Maritime Collection og South Street Seaport Museum, som byder på en sjov og lærerig dag for både landkrabber og havfolk.

Giv dig selv en udfordring, og brug noget tid i Hayden Planetarium, New York Hall of Science og Sony Wonder Technology Lab. Disse fascinerende museer udstiller alt det nyeste indenfor videnskabens verden.

Du tænker muligvis at naturhistoriske museer kun er et sted for børnefamilier, men de interessante udstillinger hos American Museum of Natural History og National Museum of the American Indian viser at der er rigeligt til at holde interessen fanget hos de voksne også. Rose Center for Earth and Space og Theodore Roosevelt Memorial er også værd at kigge forbi.

Udvid din sans for kunst og design, mens du måske endda finder et kunstværk, du kan kan tage med hjem, på et af de adskillige kunstgallerier. Lad dig opsluge af den smarte atmosfære på Museum for Moderne Kunst og Solomon R. Guggenheim Museum. Hvis du stadig har energi til mere bagefter, så afslut din eftermiddag på Metropolitan Museum of Art og New Museum.

Vend tilbage gennem tiderne, og undersøg svundne tiders fortællinger på Museum of Jewish Heritage og El Museo del Barrio. Lyder det som noget? Så fortsæt rejsen på Lower East Side Tenement Museum og Det jødiske museum.

Du bør endelige besøge et af områdets mange fortidsminder, hvis du vil vide noget om den spændende fortid, der har været med til at præge New York. Begynd historietimen ved Frihedsgudinden eller Chrysler Building. Hvis du er interesseret i fortiden, er der altid mere at dykke ned i. One World Trade Center og New York Stock Exchange er også interessante steder at lægge vejen forbi.

Gå ikke glip af Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge, to stolte eksempler på civilingeniørarbejde. Du vil med garanti nyde udsigten! Williamsburg Bridge og George Washington Bridge er et par andre storslåede konstruktioner, som du kan tilføje til din rejseplan.

En eftermiddag ved Fort Totten og Castle Clinton Nationalmonument er en god måde at opdage nyt om militærets historie i området. Mange er også fascinerede af de høje mure ved Fort Jay og Fort Schuyler.

Slotte ligesom Belvedere Castle er kendte for deres ubestridelige historiske betydning såvel som deres utrolige arkitektur.

Opdag den religiøse del af området, og tag dig tid til at meditere lidt i St. Patrick's Cathedral og Trinity Church. Hvis du vil besøge nogle helligdomme, så se efter rundvisninger i Eldridge Street Synagogue og St. Paul's Chapel.

Denne regions bedst kendte turistattraktioner kan godt overskygge de mindre populære, men stadigvæk spændende attraktioner. Brooklyn Public Library og New York Public Library er helt sikkert et besøg værd. Du må ikke glip af Brooklyn Academy of Music og David Geffen Hall, hvis du får tid til det.

Overnatningssteder i New York

Du får ingen problemer med at reservere det perfekte sted at overnatte i New York, da du kan finde 745 muligheder i denne populære destination.

Luksuriøse muligheder som blandt andet The St. Regis New York, som ligger på Two East 55th St, samt Mandarin Oriental, New York, på 80 Columbus Circle at 60th Street, vil med sikkerhed tilfredsstille selv de mest kvalitetsbevidste besøgende. Alternativt i den mere budgetvenlige kategori er det værd at overveje Chelsea Savoy Hotel og Off Soho Suites Hotel. Chelsea Savoy Hotel ligger på 204 W 23rd Street, mens Off Soho Suites Hotel er at finde på 11 Rivington St.

Chrysler Building står ofte højt på listen over seværdigheder på en tur til New York, og et ophold i gåafstand fra denne attraktion kan være en god måde at opleve byen på. Langham Place, New York, Fifth Avenue ligger kun 0,7 km derfra. Alternativt kan du booke et hotelværelse på The Towers at Lotte New York Palace.


Guide til at udforske New York


Bedste hoteltilbud i New York

Se alle 3.300 overnatningssteder i New York
YOTEL New York DKK 825
Anmeldelse fra 3. jun. 2019
Se oplysninger
 
YOTEL New York

YOTEL New York

570 Tenth Avenue, New York, NY
   
  4,2 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Hotellet ligger meget centralt og i fin afstand til mange ting. Det der trækker lidt ned var ved både indtjekning og udtjekning, der virkede selvbetjening ikke 100 % og det betød, at begge gange måtte vi henvende os til reception på 4 sal. Sengen var lidt for blød efter vores smag. Internettet virkede ...

  The Roosevelt Hotel, New York City DKK 836
  Anmeldelse fra 15. aug. 2019
  Se oplysninger
   
  The Roosevelt Hotel, New York City

  The Roosevelt Hotel, New York City

  45 E 45th Street, New York, NY
    
   3,6 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Boede på standard værelse med 2 queen size senge. Det var pænt og rent men ikke særligt rummeligt. Om natten var der støj fra vejarbejde på gaden. Hotellets beliggenhed er god. Tæt ved bl.a. Times Square og den hyggelige Bryant park. God men ret dyr morgen buffet (30 dollars pr person).

   Hotel Pennsylvania DKK 952
   Anmeldelse fra 22. maj 2019
   Se oplysninger
    
   Hotel Pennsylvania

   Hotel Pennsylvania

   401 7th Ave, New York, NY
     
    2,6 ud af 5
    2.5 ud af 5.0 Stjerner

    Beliggenhed. Der er et slidt hotel og personalet er ikke så hjælpsomme. Det store pres på elevatoren er en stor udfordring, og forbedre ikke den generelle oplevelse af opholdet på hotellet. Der mangler endvidere køleskab på værelserne og wifi bør være incl i prisen

    The Belvedere Hotel DKK 832
    Anmeldelse fra 3. nov. 2018
    Se oplysninger
     
    The Belvedere Hotel

    The Belvedere Hotel

    319 W 48th St, New York, NY
      
     4,2 ud af 5
     3.5 ud af 5.0 Stjerner

     Excellent service. Nice Rooms. Good hotel breakfast. Very good location.

     Hudson New York, Central Park DKK 1.185
     Anmeldelse fra 21. apr. 2019
     Se oplysninger
      
     Hudson New York, Central Park

     Hudson New York, Central Park

     358 W 58th St, New York, NY
       
      3,5 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Bedste beliggenhed - men fik et MEGET skuffende værelse der dog blev skiftet dagen efter

      The New Yorker A Wyndham Hotel DKK 1.142
      Anmeldelse fra 20. maj 2019
      Se oplysninger
       
      The New Yorker A Wyndham Hotel

      The New Yorker A Wyndham Hotel

      481 Eighth Ave., New York, NY
        
       3,9 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Manhatten tæt på alt Venlig og imødekommende personale

       The Westin New York Grand Central DKK 1.149
       Anmeldelse fra 16. maj 2018
       Se oplysninger
        
       The Westin New York Grand Central

       The Westin New York Grand Central

       212 East 42nd Street, New York, NY
         
        4,3 ud af 5
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Et rigtig godt hotel med super beliggenhed i NY, kort gåafstand til Subway, dejlig puls og trygt område for hele familien. Vi havde 4 nætter på familieværelse; god størrelse værelse, gode senge, udsigt til Chrysler og FN bygningerne. Fin rengøring dagligt. Spiste ikke på hotellet men fik et par drinks ...

        Salisbury Hotel DKK 822
        Anmeldelse fra 2. jun. 2019
        Se oplysninger
         
        Salisbury Hotel

        Salisbury Hotel

        123 W 57th St, New York, NY
          
         4,0 ud af 5
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Fint hotel som er gammelt men stadig pænt og rent. Placering tæt på mange metro stationer og central park. Der var noget trafiklarm på værelset på trods af at vi boede på 15. Etage. Man skal lige være opmærksom på at man skal betale for wifi og det er ikke helt billigt.

         De bedste tilbud på fly + hotel i New York

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.