Billige flybilletter til New York

Billigste flyrejser til New York

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.564, kr for en enkeltbillet og 2.385, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
Fly Play
Vueling Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
American Airlines
Fly Play
British Airways
Air Canada
Lufthansa

Om New York

Expedia-flyrejser til New York

Du kan få mange billige flybilletter og flyrejser til New York fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

New York har historisk set været kendt som porten til USA og har i tidens løb taget imod massevis af tilrejsende. Byen bærer derfor også præg af folkeslag fra hele verden, som du kan opleve, når du går rundt i gaderne og ikke mindst i områderne Little Italy og China Town. Mange af New Yorks seværdigheder ligger på Manhatten, f.eks. Empire State Building eller The Metropolitan Museum of Art. Du kan også sejle fra Manhatten til Liberty Island, hvor du kan hilse på Frihedsgudinden. Men der er også masser af seværdigheder uden for Manhatten, så læg vejen forbi Brooklyn, Staten Island eller nogle af de andre områder for at fuldende din ferie i New York.

Flyrejser til New York fra danske lufthavne

Du kan flyve direkte til John F. Kennedy International Airport (JFK) fra Københavns Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Der er ingen direkte fly fra Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn eller Aalborg Lufthavn, men der kan også være penge at spare, hvis du vælger en flyafgang, hvor der er en eller flere mellemlandinger. Hvis du bestiller en afgang med mellemlandinger ankommer du enten i JFK eller i Newark Liberty International.

Flyrejser til John F. Kennedy International Airport

John F. Kennedy International Airport kaldes også for JFK, og den ligger ca. 19 km sydøst for Manhatten. Det er den største og travleste lufthavn i New York, og hvert år passerer millionvis af passagerer fra hele verden igennem den. Du kommer nemt direkte fra JFK-lufthavnen til New York med enten metroen eller bus. Eller få en ægte newyorkeroplevelse, og tag med en af de berømte taxier, yellow cabs. Der er også mulighed for at leje en bil direkte i lufthavnen, så du selv kan køre ind til byen og dit hotel.

Flyrejser til Newark Liberty International

Newark Liberty International var den første større lufthavn i USA og ligger ca. 24 km sydvest for Manhatten. Der kører et gratis enkeltsporstog mellem terminalerne, parkeringspladserne og flere biludlejningsfirmaer. Du kan også tage med busserne NJT eller Olympia Trails for at komme ind til New York. De stopper blandt andet ved Grand Central Terminal og Port Authority Bus Terminal.

Rejsetips til New York

Du behøver ikke at få et visum for at rejse til New York, hvis din rejse er kortere end 90 dage. Du skal dog foretage en såkaldt ESTA-registrering online senest 72 timer før indrejsen. Denne registrering koster et beskedent beløb. Se de komplette indrejseregler på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du bestiller billige flybilletter til New York og samtidig bestiller et hotel eller lejer en bil, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde en af USA's mest spændende og alsidige storbyer. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Oplysninger om flyrejsen til New York
DestinationslufthavnLaGuardia
IATA-kode til destinationslufthavnLGA
DestinationNew York
Flyrejsens pris1.488, kr

Populære flyrejser til New York

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.564, kr for en enkeltbillet og 2.385, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
American Airlines