Billige flybilletter til New York

Billigste flyrejser til New York

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.886 kr. for en enkeltbillet og 1.918 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Fly Play
Fly Play
Air Canada
British Airways
British Airways

Om New York

Expedia-flyrejser til New York

Du kan få mange billige flybilletter og flyrejser til New York fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

New York har historisk set været kendt som porten til USA og har i tidens løb taget imod massevis af tilrejsende. Byen bærer derfor også præg af folkeslag fra hele verden, som du kan opleve, når du går rundt i gaderne og ikke mindst i områderne Little Italy og China Town. Mange af New Yorks seværdigheder ligger på Manhatten, f.eks. Empire State Building eller The Metropolitan Museum of Art. Du kan også sejle fra Manhatten til Liberty Island, hvor du kan hilse på Frihedsgudinden. Men der er også masser af seværdigheder uden for Manhatten, så læg vejen forbi Brooklyn, Staten Island eller nogle af de andre områder for at fuldende din ferie i New York.

Flyrejser til New York fra danske lufthavne

Du kan flyve direkte til John F. Kennedy International Airport (JFK) fra Københavns Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Der er ingen direkte fly fra Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn eller Aalborg Lufthavn, men der kan også være penge at spare, hvis du vælger en flyafgang, hvor der er en eller flere mellemlandinger. Hvis du bestiller en afgang med mellemlandinger ankommer du enten i JFK eller i Newark Liberty International.

Flyrejser til John F. Kennedy International Airport

John F. Kennedy International Airport kaldes også for JFK, og den ligger ca. 19 km sydøst for Manhatten. Det er den største og travleste lufthavn i New York, og hvert år passerer millionvis af passagerer fra hele verden igennem den. Du kommer nemt direkte fra JFK-lufthavnen til New York med enten metroen eller bus. Eller få en ægte newyorkeroplevelse, og tag med en af de berømte taxier, yellow cabs. Der er også mulighed for at leje en bil direkte i lufthavnen, så du selv kan køre ind til byen og dit hotel.

Flyrejser til Newark Liberty International

Newark Liberty International var den første større lufthavn i USA og ligger ca. 24 km sydvest for Manhatten. Der kører et gratis enkeltsporstog mellem terminalerne, parkeringspladserne og flere biludlejningsfirmaer. Du kan også tage med busserne NJT eller Olympia Trails for at komme ind til New York. De stopper blandt andet ved Grand Central Terminal og Port Authority Bus Terminal.

Rejsetips til New York

Du behøver ikke at få et visum for at rejse til New York, hvis din rejse er kortere end 90 dage. Du skal dog foretage en såkaldt ESTA-registrering online senest 72 timer før indrejsen. Denne registrering koster et beskedent beløb. Se de komplette indrejseregler på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du bestiller billige flybilletter til New York og samtidig bestiller et hotel eller lejer en bil, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde en af USA's mest spændende og alsidige storbyer. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i New York?
New York, NY (JFK-John F. Kennedy Intl.) er den mest populære lufthavn i New York. Der findes dog flere lufthavne i området, så sørg for at finde den rette, når du reserverer din flyvetur.
Hvor langt er der til JFK fra New York?
Der er 20 km fra JFK ind til New York midtby. Gør din rejse nemmere ved at finde den enkleste måde at komme fra lufthavnen og ind til centrum på, før du tager afsted.
Kan jeg flyve til New York i øjeblikket?
For at få seneste nyt om flyrejser til New York kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om eventuelle gældende rejserestriktioner, og om du skal i karantæne, når du ankommer.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til New York?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til New York, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til New York med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til New York, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i New York?
Rejsende, der ønsker at besøge New York, har en masse muligheder at vælge mellem. Alt efter hvor du regner med at overnatte og hvilke tilbud, du formår at finde, er der stor sandsynlighed for, at du lander i JFK (20 km from downtown), Newark Lufthavn (EWR) (18 km from downtown) eller New York, NY (LGA-LaGuardia) (10 km from downtown).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til New York?
79 luftfartsselskaber flyver til New York fra 233 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til New York?
De fleste fly fra American Airlines og Delta Air Lines går til New York. En af de mest populære måder at rejse dertil på er med American Airlines med afgang fra Washington.
Hvor mange direkte fly er der til New York?
Er du ved at planlægge en spændende rejse til New York? Med omkring 11.896 direkte fly om ugen er der heldigvis ingen ben i at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til New York fra?
Fly til New York med afgang fra Burlington, Belmont og Aurora er altid populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til New York Lufthavn?
Hvis det er Burlington, du rejser fra, kommer du til at være i luften i omkring 2 timer og 2 minutter, inden du lander i New York. Fra lufthavnen i Belmont tager det omkring 2 timer og 27 minutter, og fra Aurora er flyvetiden 2 timer og 56 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til New York?
Enhver erfaren rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flyrejse. Priserne vil typisk være dyrere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne dine muligheder. Hvis din destination har flere lufthavne, kan du måske finde en billigere flyrejse til en mindre travl lufthavnsterminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste råd er altid at være forberedt på at købe flyrejsen. Når du ved, hvad en billet almindeligvis koster, kan du reagere lynhurtigt, lige så snart du finder en virkelig god pris. De bedste flytilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til New York?
Uanset hvor du rejser fra, kan en flyvetur være en behagelig oplevelse, hvis du er velorganiseret. Vi har lavet en liste med praktiske tips, så din tur til New York kommer godt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hemmeligheden ved en god rejseoplevelse er at være forberedt. Begynd med det allermest nødvendige: pas, boardingkort, kontanter og medikamenter. Derudover kan du tage nogle ting med, som kan holde dig underholdt undervejs, såsom en tablet eller et par blade. Det er også meget smart at sørge for at pakke oplader, en behagelig nakkepude og et par høretelefoner. Sidst, men ikke mindst, skal du også huske at lægge lidt toiletartikler som tandbørste, vådservietter og en ren T-shirt i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Pak alle store beholdere med shampoo og balsam i den indskrevne bagage. Alle former for væsker i din håndbagage på mere end 100 ml bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen. Spidse eller skarpe genstande, som din elskede schweizerkniv, samt andre objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom barberblade, kemikalier og toksiske stoffer, er heller ikke tilladt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Hovedmålet her er at have det så behageligt som muligt. Iklæd dig flere lag af stykker tøj af naturfiber, og glem ikke at medbringe en trøje, hvis det skulle blive lidt koldt i kabinen. Sørg for at vælge et par rummelige, flade sko, da dine fødder godt kan hæve lidt op under flyveturen. Lad de højhælede sko og de tunge vandrestøvler blive i kufferten.
  • DVT eller dyb venetrombose er blodpropper i benets dybe vener, der kan opstå på grund af længerevarende stillesiddende perioder, som det kan forekomme på lange flyrejser. Men den gode nyhed er, at der er en række måder at mindske risikoen for at få det. Sørg for at få nok vand, gå en tur op og ned ad midtergangen, så ofte som du kan, og tag støttestrømper på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til New York?
Svaret er enkelt – vær forberedt. Vi har samlet nogle nyttige tips til at komme ubesværet gennem sikkerhedskontrollen. New York kan godt gøre sig klar:

  • Lad os tage det allervigtigste først: Du skal vise boardingpas og pas til sikkerhedspersonalet. Hav dem klar for ikke at stoppe op midt i det hele.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide tøjet. Noget af det. I hvert fald frakke, bælte, nøgler og andre småting, såsom hovedtelefoner, der skal en tur igennem røntgenmaskinen. Det hele går meget hurtigere, hvis du begynder på det, efterhånden som det begynder at blive din tur.
  • Elektroniske genstande som bærbare computere og telefoner skal også placeres i en bakke og undersøges. Men tag det roligt, for du kommer online igen, før du ved af det.
  • Kan du ikke rejse uden din ansigtscreme? Intet problem. Så længe den ikke er på over 100 ml og ligger i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, er det tilladt at have den med på flyet i håndbagagen.
  • Det rette valg i forhold til sko kan spare dig kostbar tid. Støvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes særskilt. Det sker som regel ikke med lette gummesko eller hyttesko.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes forsvarligt i den indleverede bagage. Ellers bliver sådanne genstande konfiskeret, fordi de ikke må medbringes i kabinen.

Oplysninger om flyrejsen til New York
Destinationslufthavn
LaGuardia
Destinationslufthavnens IATA-kode
LGA
Destinationsby
New York
Pris for flyrejse tur-retur
959 kr.

Populære flyrejser til New York

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.886 kr. for en enkeltbillet og 1.918 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Fly Play