Biludlejning New York

Søg og sammenlign fra 33 bilfirmaer i New York

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i New York

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i New York
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil per dag i New York?
Udlejningsbiler i New York kan lejes til en pris helt ned til i denne uge. Med sådan et prisniveau kan du drøne rundt i New York i en sej bil på et øjeblik.
Kan jeg leje en bil i New York, NY (JFK-John F. Kennedy Intl.)?
Ja, og der er et stort udvalg. Når du er nået frem til New York, NY (JFK-John F. Kennedy Intl.), er det bare at styre mod biludlejningsfirmaerne ved Federal Circle Station. Her kan du finde en lejebil hos velrenommerede firmaer som Avis, National og Dollar. Hvis du er på udkig efter andre tilbud, er der også Enterprise og Budget.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i New York?
Du bør modtage refusion af hele beløbet i forbindelse med din reservation, hvis du giver os besked mindst seks timer forud for det planlagte afhentningstidspunkt. Gennemlæs lejeaftalen for at se alle detaljerne. Vores kundeservice kan også svare på dine spørgsmål.
Hvilke biltyper kan jeg leje i New York?
Lille størrelse, men store fordele. Økonomibiler er det foretrukne valg i New York. De er temmelig lette at parkere og manøvrere, hvilket er praktisk, hvis den mest skal stå på bykørsel. Denne type lejebil kan ligeledes køre ganske langt på literen, så det bliver billigt at komme rundt. Vil du have en større bil? Så kig på vores store og premiumbiler.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra New York?
Der er en hel masse at opleve i New York, men hvis du drager lidt længere væk, finder du endnu flere spændende ting. Hent en bil, så du kan opleve det omkringliggende område i dit helt eget tempo. Her er nogle fantastiske køreture til ønskelisten:

  • Philadelphia ligger omkring 130 km fra New York. Velbesøgte udflugtsmål som Liberty Bell Center bør være øverst på din liste over seværdigheder her i byen.
  • Omkring 110 km væk ligger New Haven, der også er en favorit blandt rejsende. Sørg for, at du kommer til at opleve Yale University, mens du er i byen. Det er én af årsagerne til, at mange elsker at opholde sig i denne spændende by.
  • Drag ud i den fri natur, og få noget frisk luft ved Great Falls Park. Der er en afstand på 340 km fra New York.

Hvorfor skal jeg leje en bil i New York hos Expedia?
Med mange års erfaring i at finde de bedste tilbud til rejsende på hele kloden er Expedia det oplagte sted at booke billeje. Vi har 33 biludlejningsfirmaer i New York at vælge imellem, som tilbyder alt fra hurtige, kompakte biler til store, rummelige SUV-biler. Hvorfor ikke kombinere din udlejningsbil med hotel og flyrejser og spare endnu mere? Med alt fra vores pakkerejser til vores medlemspriser og eksklusive tilbud kan Expedia hjælpe dig med at køre ud i det blå for mindre.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i New York hos Expedia?
At få fingrene i den bedste pris på billeje i New York er let som en leg med Expedia. Vælg din foretrukne bil, tilføj et par detaljer, og sammenlign tilbud på tværs af de mest populære varemærker. Hvorfor ikke føje flyrejser og overnatning til din reservation? Du får adgang til endnu større besparelser, når du kombinerer dine reservationer i en pakkerejse.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i New York?
Reglerne i New York kræver, at førere skal være 18 år eller derover for at kunne booke en udlejningsbil. Unge førere kan dog forvente et ekstra gebyr og striksere lejebetingelser. De fleste selskaber opkræver et gebyr for unge førere udover den almindelige pris for billeje. Dette gebyr er med til at dække en højere ulykkesrisiko. Selvom mange bilklasser (såsom økonomibiler og kompakte biler) udlejes til unge bilister, omfatter udvalget normalt ikke store biler som SUV’er.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i New York?
Du skal bruge to ting – dit kørekort og dit kreditkort. Mange biludlejningsfirmaer sælger valgfri forsikring, men du skal sandsynligvis fremvise dokumentation for en anden forsikring, hvis du fravælger deres. Det er bedst at tjekke vilkårene og betingelserne for at undgå misforståelser.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i New York?
Der har været tilfredse rejsende i New York for nylig, for de laveste dagspriser inden for de sidste syv dage var kun og .
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i New York?
Expedia gør det til en leg at finde billig langtidsleje af biler i New York. Du skal bare gå til vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtaste dine præferencer og sammenligne dine muligheder.
Hvor finder jeg billeje i New York, hvis jeg er under 25 år?
Det afhænger af de leverandører, der driver forretning i New York. De har ofte forskellige alderspolitikker. Hvis du har fundet et sted, der udlejer til personer under 25 år, bør du være opmærksom på, at de muligvis opkræver yderligere gebyrer. Undersøg reglerne, inden du afhenter bilen.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til New York?
Det kommer helt an på, hvilken slags bil du går efter, førerens alder samt en række andre forhold. Gennemlæs leverandørens vilkår og betingelser for billejeforsikringen grundigt, før du træffer en beslutning.