Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i New York

Se alle udlejningsbiler i New York

Biludlejning gennem Expedia i New York

Biludlejning i New York

Som USA’s folkerigeste by og et af verdens finansielle centre har New York et utroligt varieret udbud inden for biludlejning. Hvis du planlægger at skulle vidt omkring i New Yorks storbyområde, kan du med fordel reservere en udlejningsbil gennem Expedia tæt på dit hotel i New York. New Yorks biludlejningsfirmaer har biltyper, som matcher alle budgetter og behov og inkluderer budgetvenlige økonomibiler, stationcars, varevogne og luksusbiler.

Billeje i New York

Uanset om du planlægger en forretningsrejse eller en roadtrip i New Yorks nærområde, vil du uden tvivl kunne finde den biltype og -klasse, du leder efter, gennem Expedia. Hos de fleste biludlejningsfirmaer kan du selv vælge afhentningssted og -tidspunkt, så hvad end du lander sent med fly til New York i John F. Kennedy Internationale Lufthavn eller ankommer tidligt med tog på Grand Central Terminal, kan du med garanti finde en lejebil, der opfylder dine behov.

Overvejer du at leje en bil i New York i forbindelse med en storbyferie, skal du dog være opmærksom på, at det oftest kan være mere fordelagtigt at benytte byens effektive offentlige transportsystem. Selvom det er nemt at finde rundt i New Yorks velordnede gadesystem, kan det være udfordrende at køre rundt i byens centrale områder på grund af den tunge trafik, de få parkeringspladser og de dyre parkeringsgebyrer. Vær også opmærksom på, at du muligvis skal betale et ekstra gebyr i forbindelse med envejsleje.

Hvis du overnatter i en forstad til New York, og planlægger at køre til en af de centrale seværdigheder, kan det bedre betale sig at parkere bilen ved en af de større stationer såsom Metro North, New Jersey Transit eller Long Island Railroad og tage toget til centrum derfra. Mange af de store tog- og undergrundsstationer har relativt billige parkeringspladser, hvor du kan parkere bilen, mens du udforsker New Yorks ikoniske centrale seværdigheder.

Kom vidt omkring i New York

Ønsker du at undslippe New Yorks mere turistede seværdigheder, kan du lade GPS’en guide dig til nogle af storbyområdets spændende seværdigheder. Følg Hudson River nordpå fra spidsen af Manhattan til Hudson Valley, hvor du finder nogle fantastiske naturområder med verdenskendte vandreruter, bådture, riverrafting og gode fiskeriforhold. Lige i nærheden ligger John D. Rockefellers tidligere kompleks, Kykuit, der er blevet et sandt vartegn på området. Du kan også køre mod White Plains, der er kåret til et af New Yorks 10 bedste kvarterer at bo i. Det var desuden her, at Slaget ved White Plains fandt sted under den amerikanske uafhængighedskrig.

Du kan også sætte kursen mod New Yorks sydlige storbyområde og autentiske amerikanske byer såsom West Orange, hvor du finder de to fantastiske naturreservater South Mountain Reservation og Eagle Rock Reservation, Elizabeth, der er kendt som en af USA’s grønneste byer, eller Newark, som er den største by i New Jersey. Her finder du spændende museer såsom Newark Museum og Jewish Museum of New Jersey, nationens største samling af kirsebærtræer i Branch Brook Park og flot arkitektur.

Hvis du skal på forretningsrejse i New Yorks nærområde og gerne skal kunne komme hurtigt omkring, er billeje en yderst fordelagtig løsning. Reserver bilen online gennem Expedia, så den står klar, når du ankommer. Du kan enten vælge at aflevere bilen samme sted, som du hentede den, eller et andet sted, der passer bedre ind i din rejseplan.

Udforsk New York

Udforsk New York med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!