Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i New York

Biludlejning i New York

Som USA’s folkerigeste by og et af verdens finansielle centre har New York et utroligt varieret udbud inden for biludlejning. Hvis du planlægger at skulle vidt omkring i New Yorks storbyområde, kan du med fordel reservere en udlejningsbil gennem Expedia tæt på dit hotel i New York. New Yorks biludlejningsfirmaer har biltyper, som matcher alle budgetter og behov og inkluderer budgetvenlige økonomibiler, stationcars, varevogne og luksusbiler.

Billeje i New York

Uanset om du planlægger en forretningsrejse eller en roadtrip i New Yorks nærområde, vil du uden tvivl kunne finde den biltype og -klasse, du leder efter, gennem Expedia. Hos de fleste biludlejningsfirmaer kan du selv vælge afhentningssted og -tidspunkt, så hvad end du lander sent med fly til New York i John F. Kennedy Internationale Lufthavn eller ankommer tidligt med tog på Grand Central Terminal, kan du med garanti finde en lejebil, der opfylder dine behov.

Overvejer du at leje en bil i New York i forbindelse med en storbyferie, skal du dog være opmærksom på, at det oftest kan være mere fordelagtigt at benytte byens effektive offentlige transportsystem. Selvom det er nemt at finde rundt i New Yorks velordnede gadesystem, kan det være udfordrende at køre rundt i byens centrale områder på grund af den tunge trafik, de få parkeringspladser og de dyre parkeringsgebyrer. Vær også opmærksom på, at du muligvis skal betale et ekstra gebyr i forbindelse med envejsleje.

Hvis du overnatter i en forstad til New York, og planlægger at køre til en af de centrale seværdigheder, kan det bedre betale sig at parkere bilen ved en af de større stationer såsom Metro North, New Jersey Transit eller Long Island Railroad og tage toget til centrum derfra. Mange af de store tog- og undergrundsstationer har relativt billige parkeringspladser, hvor du kan parkere bilen, mens du udforsker New Yorks ikoniske centrale seværdigheder.

Kom vidt omkring i New York

Ønsker du at undslippe New Yorks mere turistede seværdigheder, kan du lade GPS’en guide dig til nogle af storbyområdets spændende seværdigheder. Følg Hudson River nordpå fra spidsen af Manhattan til Hudson Valley, hvor du finder nogle fantastiske naturområder med verdenskendte vandreruter, bådture, riverrafting og gode fiskeriforhold. Lige i nærheden ligger John D. Rockefellers tidligere kompleks, Kykuit, der er blevet et sandt vartegn på området. Du kan også køre mod White Plains, der er kåret til et af New Yorks 10 bedste kvarterer at bo i. Det var desuden her, at Slaget ved White Plains fandt sted under den amerikanske uafhængighedskrig.

Du kan også sætte kursen mod New Yorks sydlige storbyområde og autentiske amerikanske byer såsom West Orange, hvor du finder de to fantastiske naturreservater South Mountain Reservation og Eagle Rock Reservation, Elizabeth, der er kendt som en af USA’s grønneste byer, eller Newark, som er den største by i New Jersey. Her finder du spændende museer såsom Newark Museum og Jewish Museum of New Jersey, nationens største samling af kirsebærtræer i Branch Brook Park og flot arkitektur.

Hvis du skal på forretningsrejse i New Yorks nærområde og gerne skal kunne komme hurtigt omkring, er billeje en yderst fordelagtig løsning. Reserver bilen online gennem Expedia, så den står klar, når du ankommer. Du kan enten vælge at aflevere bilen samme sted, som du hentede den, eller et andet sted, der passer bedre ind i din rejseplan.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i New York

Hvad er den bedste pris på biludlejning i New York?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i New York.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i New York?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i New York er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til New York?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i New York?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk New York

Udforsk New York med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!