Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i New York

Se alle 71 aktiviteter i New York

Uforglemmelige oplevelser i New York

Når du første gang ser New York fra luften tænker du sikkert at det bare er en jungle af skyskrabere og beton men der venter dig mange spændende attraktioner i New York. Her er et utal af seværdigheder − og også mange grønne oaser. Hvis din pengepung tillader det

kan du shoppe amok på 5th Avenue. Gaden er dog en oplevelse under alle omstændigheder. Hvis du vil gøre nogle lidt billigere og ofte mere kreative indkøb kan du med fordel tage på shoppingtur på Lower East Side.

Start med at besøge hende der til enhver tid byder dig velkommen til New York

Hvis du bliver lidt overvældet af de høje bygninger menneskemylderet og trafikstøjen hvad ville så være mere naturligt end at starte dit ophold i New York med en skøn sejltur ud til FrihedsgudindenEllis Island og tage dette fantastiske frihedsmonument i nærmere øjesyn? Her har du desuden en enestående mulighed for at besøge museet og blive indført i USA’s immigrationshistorie. Det er desværre ikke længere muligt at komme helt op i toppen af monumentet men udsigten over New Yorks attraktioner er også betagende fra den øverst tilgængelige udsigtsplatform.

Gå i teatret og på museum i New York

De fleste teatre i New York finder du på BroadwayManhattan. Her kan du vælge mellem alle de store musicalsucceser og måske være heldig at se et teaterstykke med en af dine yndlingsskuespillere. Teaterdistriktet udgør kun en mindre del af Broadway som er 20-30 km lang. Det siger noget om byens enorme størrelse.

Afsæt gerne en dags tid til et af verdens betydeligste kunst- og kulturhistoriske museer Metropolitan Museum of Art. Ud over samlingerne af billedkunst kunsthåndværk og arkitektur fra hele verden rummer museet også samlinger af eksempelvis våben og musikinstrumenter.

Aktiviteter i New Yorks skønne parker og pladser

Når du har tilbragt nogle timer i Metropolitan Museum of Art som ligger i udkanten af Central Park hvad er så mere nærliggende end at slentre rundt i parken eller finde et godt sted at slappe af og fordøje de mange indtryk? Der er søer vandrestier og legepladser til børnene. Der er også en friluftsscene så du kan måske være heldig at opholde dig i byen på et tidspunkt hvor nogle af de mange forestillinger og koncerter der bydes på i årets løb løber af stablen.

Du skal selvfølgelig også forbi nogle af de berømte pladser som f.eks. Times Square og Madison Square. Hvis du gerne vil se hvor de gæstfrie newyorkere ynder at slappe af så kig forbi Union Square. Her kan du møde alle samfundslag og det er her mange af New Yorks indbyggere mødes når der sker store alvorlige ting i deres by f.eks. d. 11. september 2001 .

Se virkeligheden i øjnene i New York

En af de attraktioner i New York du uden tvivl helst ville være foruden ligger på Ground Zero hvor World Trade Center med de to tvillingetårne lå. Her kan du i dag besøge mindeparken The National September 11 Memorial og mindes ofrene for terrorangrebet d. 11. september 2001 .

Kort

Hvor kan jeg overnatte i New York

Manhattan

American Museum of Natural History og Central Park er nogle af de mest populære seværdigheder i Manhattan. Brug metroen til at komme rundt i byen fra 81 St. - Museum of Natural History Subwaystation eller 72 St. Subwaystation (Central Park West), og oplev de fascinerende museer, de vigtige monumenter og de knejsende skyskrabere i området.

TeatreUrbantUnderholdning

Midtown

Der er masser at udforske i Midtown, som er kendt for sine fascinerede museer, sine knejsende skyskrabere og sine anerkendte kunstgallerier. Blandt de mest populære seværdigheder er Macy's og Bryant Park. Tag metroen fra 42 St. - Bryant Pk. Subwaystation eller 34 St. Subwaystation (Herald Square) for at se mere af byen.

SkyskrabereUrbantTeatre

Upper West Side

Der er masser at udforske i Upper West Side, som er kendt for sine fascinerede museer og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Beacon Theater og Lincoln Center, ligesom du kan hoppe på metroen fra West 86th Street Undergrundsstation eller 79 St. Subwaystation for at se mere af byen.

MuseerTeatreMiddag

Theater District

Rejsende er vilde med Theater District på grund af de populære butikker, og du kan se mere af New York ved at hoppe på metroen fra 49th St. Subwaystation eller Times Sq. - 42 St. Subwaystation. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Broadway og Times Square.

TeatreUnderholdningUrbant

Chelsea

Rejsende er vilde med Chelsea på grund af de populære butikker, og du kan se mere af New York ved at hoppe på metroen fra 23 St. Subwaystation (8th Av.) eller 23 St. Subwaystation (7th Av.). Overvej også at besøge de populære seværdigheder The High Line Park og Madison Square Garden.

UrbantKulturMuseer

Queens

Flushing Meadows-Corona Park og Resorts World Casino er blandt de mest populære seværdigheder i Queens, og du skal næsten også udforske de populære butikker. Hop på metroen fra Briarwood Van Wyck Blvd. Station eller Jamaica Van Wyck Station for at se flere seværdigheder i området.

FestivallerBaseballCaféer