Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i New York

Se alle 167 aktiviteter i New York

Uforglemmelige oplevelser i New York

Når du første gang ser New York fra luften, tænker du sikkert, at det bare er en jungle af skyskrabere og beton, men der venter dig mange spændende attraktioner i New York. Her er et utal af seværdigheder − og også mange grønne oaser. Hvis din pengepung tillader det, kan du shoppe amok på 5th Avenue. Gaden er dog en oplevelse under alle omstændigheder. Hvis du vil gøre nogle lidt billigere, og ofte mere kreative indkøb, kan du med fordel tage på shoppingtur på Lower East Side.

Start med at besøge hende, der til enhver tid byder dig velkommen til New York

Hvis du bliver lidt overvældet af de høje bygninger, menneskemylderet og trafikstøjen, hvad ville så være mere naturligt end at starte dit ophold i New York med en skøn sejltur ud til FrihedsgudindenEllis Island og tage dette fantastiske frihedsmonument i nærmere øjesyn? Her har du desuden en enestående mulighed for at besøge museet og blive indført i USA’s immigrationshistorie. Det er desværre ikke længere muligt at komme helt op i toppen af monumentet, men udsigten over New Yorks attraktioner er også betagende fra den øverst tilgængelige udsigtsplatform.

Gå i teatret og på museum i New York

De fleste teatre i New York finder du på BroadwayManhattan. Her kan du vælge mellem alle de store musicalsucceser og måske være heldig at se et teaterstykke med en af dine yndlingsskuespillere. Teaterdistriktet udgør kun en mindre del af Broadway, som er 20-30 km lang. Det siger noget, om byens enorme størrelse.

Afsæt gerne en dags tid til et af verdens betydeligste kunst- og kulturhistoriske museer, Metropolitan Museum of Art. Ud over samlingerne af billedkunst, kunsthåndværk og arkitektur fra hele verden rummer museet også samlinger af eksempelvis våben og musikinstrumenter.

Aktiviteter i New Yorks skønne parker og pladser

Når du har tilbragt nogle timer i Metropolitan Museum of Art, som ligger i udkanten af Central Park, hvad er så mere nærliggende end at slentre rundt i parken eller finde et godt sted at slappe af og fordøje de mange indtryk? Der er søer, vandrestier og legepladser til børnene. Der er også en friluftsscene, så du kan måske være heldig at opholde dig i byen på et tidspunkt, hvor nogle af de mange forestillinger og koncerter, der bydes på i årets løb, løber af stablen.

Du skal selvfølgelig også forbi nogle af de berømte pladser, som f.eks. Times Square og Madison Square. Hvis du gerne vil se, hvor de gæstfrie newyorkere ynder at slappe af, så kig forbi Union Square. Her kan du møde alle samfundslag, og det er her, mange af New Yorks indbyggere mødes, når der sker store, alvorlige ting i deres by, f.eks. d. 11. september 2001 .

Se virkeligheden i øjnene i New York

En af de attraktioner i New York, du uden tvivl helst ville være foruden, ligger på Ground Zero, hvor World Trade Center med de to tvillingetårne lå. Her kan du i dag besøge mindeparken The National September 11 Memorial og mindes ofrene for terrorangrebet d. 11. september 2001 .