New York

Rejseguide
New York som omfatter en by, en skyskraber og udsigt over landskaber

New York, New York – en by, der er så skøn, at de var nødt til at navngive den to gange!

The Big Apple har været inspirationskilde til en lang række film, litterære værker og musik, og den kan være stolt af at tælle sig selv blandt verdens i sandhed store byer – det er ikke noget under, at nogle new yorkere kun halvt i sjov refererer til den som "universets centrum".

New York har mere end 8 millioner indbyggere fra enhver tænkelig baggrund og nationalitet, og den er opdelt i fem bydele – Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island og Bronx – som hver især har deres egen særlige stemning og sit eget kulturelle islæt. Kort sagt er New York en by med kontraster døgnet rundt, som er stolt af sin ægte mangfoldighed, og den har noget for enhver smag.

Den mest berømte seværdighed i byen er formentlig Frihedsgudinden, som knjeser mod byens havn. Frihedsgudinden har været et fyrtårn af håb for immigranter, der ankom til de amerikanske kyster på flugt fra sult og fattigdom på jagt efter et nyt liv og symboliserer den fantastiske drøm om amerikansk frihed. Som der synges i sangen "If I can make it there, I can make it anywhere", og vore dages New York tiltrækker stadig tusindvis af mennesker, som er villige til at prøve lykken og jagte deres drømme i den store by. Du behøver bare at fornemme travlheden på Grand Central Station eller neonvirvaret på Times Square om aftenen for at forstå, at du i sandhed er havnet et specielt sted.

Mens de mere traditionelle turistattraktioner er obligatoriske for besøgende, betyder New Yorks alsidighed, at det også er nemt at falde i med mængden og opleve byen som en New Yorker. For nogle betyder det en tur til Coney Islands berømte forlystelser, mens andre muligvis foretrækker den trendy, bohemeagtige stemning i Brooklyn. Du vil måske endda opsøge den afroamerikanske musik og kultur i Harlem! Og naturligvis er en tur til New York ikke fuldendt uden et tankevækkende besøg ved mindemærket på World Trade Centre Ground Zero.

Uanset hvordan du vælger at opleve byen, gør det berømte undergrundsbanesystem alt nemt tilgængeligt, hvis du bare køber et MetroCard og fylder det op efterhånden and refilling as you go. . Hvis du ikke har været i byen før, er Midtown East et godt sted at starte. Mange verdensberømte seværdigheder som Empire State Building, Rockefeller Centre og Chrysler-bygningen ligger i Midtown East, så det er et godt sted at danne sig et overblik – og takket være New Yorks gittersystem er det nemt at finde rundt i den. The Big Apple har helt enkelt aldrig været sødere!

Hvor kan jeg overnatte i New York

Hotel Edison Times Square
Hotel Edison Times Square
4 out of 5
228 W 47th St, New York, NY, 10036
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.007, kr pr. nat fra 30. maj til 31. maj
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i New York, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 restauranter og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
3,9/5 Good! (2.795 anmeldelser)
Fantastisk beliggenhed
"Fantastisk beliggenhed. Ældre Uddateret værelse. Fik en dårlig seng, men fik byttet værelse, da vi klagede over dette. Fik et lidt bedre værelse og senge. God service. Vi har benyttet hotellet for 2 år siden, hvor de var igang med at renovere. Nu 2 år senere fortsat igang med at renovere. På trods ..."

Anmeldelse fra 29. dec. 2019

Hotel Edison Times Square
Millennium Hotel Broadway Times Square
Millennium Hotel Broadway Times Square
4 out of 5
145 W 44th St, New York, NY, 10036
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.399, kr pr. nat fra 30. maj til 31. maj
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i New York, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, roomservice og et døgnåbent fitnesscenter. Vores ...
3,5/5 Good! (6.149 anmeldelser)
Great stay
"What a great stay. View to magic Time Sqare - old style with great service. Entering from the city buzz is fantastic Will be back"

Anmeldelse fra 18. dec. 2021

Millennium Hotel Broadway Times Square
Arlo Midtown
Arlo Midtown
4 out of 5
351 West 38th Street, New York, NY, 10018
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.545, kr pr. nat fra 30. maj til 31. maj
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i New York, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en tagterrasse og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
4,6/5 Exceptional! (1.566 anmeldelser)
Lækkert hotel
"Super dejligt hotel. Fantastisk service på hotellet. Tæt på alt og mange muligheder tæt på. Få afstand til"

Anmeldelse fra 12. feb. 2022

Arlo Midtown
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Radio City Apartments
Radio City Apartments
3.5 out of 5
142 West 49th Street, New York, NY, 10019
Prisen er 1.358, kr pr. nat fra 30. maj til 31. maj
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i New York. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en døgnåben reception og et forretningscenter. Vores gæster fremhæver ...
4,3/5 Excellent! (2.644 anmeldelser)
God beliggenhed og rimelig pris
"God beliggenhed og sjovt, 70’er agtigt design. Vi boede i en lille lejlighed, der passede perfekt til vores familie med tre børn."

Anmeldelse fra 13. sep. 2021

Radio City Apartments
31 Street Broadway Hotel
31 Street Broadway Hotel
2 out of 5
38 West 31st Street, New York, NY, 10001
Prisen er 1.515, kr pr. nat fra 7. jun. til 8. jun.
Overnat på dette lejlighedshotel i New York. Nyd godt af Wi-Fi, roomservice og en døgnåben reception. Vores gæster fremhæver især de stille værelser og de generelle ...
2,6/5 (498 anmeldelser)
"Centralt men ikke så serviceminded i receptionen. Hotellet lå godt til hvor vi skulle være men tilstanden og faciliteter bliver nedskrevet på grund af at de er de billigste i området. Man kan sagtens gøre god service selvom man er de billigste og det var ikke det jeg kiggede efter da jeg bookede ..."

Anmeldelse fra 22. sep. 2019

31 Street Broadway Hotel
Placemakr Wall Street
Placemakr Wall Street
3.5 out of 5
110 Wall St, New York, NY, 10005
Prisen er 2.344, kr pr. nat fra 25. maj til 26. maj
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i New York. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en tagterrasse og en døgnåben reception. De populære seværdigheder Wall ...
4,3/5 Excellent! (36 anmeldelser)
"Only needed a room for one night as the hotels in the area were all booked. Was pleasantly surprised by how comfortable the space felt; both in the room and the decor of the floors overall."

Anmeldelse fra 18. maj 2022

Placemakr Wall Street
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af New York