COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

New York

USA
Metropolitan Museum of Art og byder på en høj bygning, det centrale forretningsområde og skyline

Denne stat byder på alt fra nationens største by til spændende vintersportssteder og fredelige naturområder med befolkningsgruppen Amish.

Hvis du kun tænker på “The Big Apple”, når du hører ordet New York, har du kun et lille indblik i statens store udbud.

New York City har nogle af verdens største og mest lysende seværdigheder med alt fra tårnhøje skyskrabere til Broadway. Tag op i toppen af Empire State Building, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Gå ombord på Staten Island Ferry for at se Ellis Island og Frihedsgudinden, som har budt millioner af immigranter velkommen til USA. Tilbring en stille stund ved det nye World Trade Center, mens du mindes de tragiske begivenheder d. 9./11. Smag New Yorks bedste pizza i Brooklyn, se The Mets spille baseball i Queens og besøg Bronx Zoo. Du må heller ikke glemme Manhattans utallige museer og gallerier; Museum of Modern Art, Solomon R. Guggenheim Museum og The Metropolitan Museum of Art, der også er kendt som The Met, er kun et lille udvalg af byens mange ikoniske kulturelle institutioner.

På den nærliggende Long Island kan du tage ud at svømme eller surfe i Atlanterhavet. Se de farverige badehuse på Brighton Beach. Tag på en luftballontur, eller prøv at springe i faldskærm. Læg vejen forbi Port Jefferson, Maritime Museum, Fire Islands dyrereservat og fyrtårn, Hamptons’ eksklusive ejendomme og Montauk.

Du kan også følge Hudson Valley ud af byen til det nordlige New York State. Nyd en aften med symfoniorkestermusik under stjernerne ved Tanglewood. Tag på en bådtur ved øgruppen 1000 Islands, eller tag ud at vandre i Catskills Mountains. Se stedet, hvor millioner af besøgende flokkedes til Woodstockfestivalen i 1969. Capital Region inkluderer Albanys statsbygninger og Saratoga Springs udøvende kunstarter.

Kun 3 timers kørsel fra New York City finder du Adirondack Mountains og deres uberørte natur. Om sommeren kan du ro i kajak, tage ud af sejle eller svømme i de mange søer. Om vinteren kan du stå på langrendsski i de små byer eller prøve kræfter med alpint skiløb ved Gore, Whiteface eller Belleayre, der er blandt de bedste pister i det østlige USA. Besøg Lake Placid, der var vært for vinter-OL i 1980.

Nyd den uberørte natur ved de lange, smalle søer, Finger Lakes, der er dannet af skifer fra gletsjere. Tag ud at cykle i Amish-områderne. Læg vejen forbi en såkaldt “U-pick”-farm, hvor du kan plukke bær, æbler og sæsonens bedste grøntsager.

Fuldend turen med et besøg ved Lake Erie i den vestlige ende af staten, hvor du finder de mægtige Niagaravandfald og det musiske Chautauqua Institute. Alt dette er med til at forklare, hvorfor millioner af mennesker elsker New York.

Populære byer i New York

New York som omfatter en by, en skyskraber og udsigt over landskaber
New York
Kendt for Underholdning, Teater og Museum
New York, New York – en by, der er så skøn, at de var nødt til at navngive den to gange!

Gode grunde til at tage afsted

  • Broadway
  • Times Square
  • Intrepid Sea, Air and Space Museum
Clinton Square som viser historiske bygningsværker, en by og en have
Syracuse
Kendt for Shopping, Universitet og Festival
Syracuse, der ligger Finger Lakes-området i staten New York, har aktiviteter inde og ude hele året rundt med collegesport og sol om sommeren og sne om vinteren.

Gode grunde til at tage afsted

  • Carrier Dome
  • Landmark Theatre
  • Armory Square
Lake George som viser rundrejse i køretøj, efterårsblade og skovområder
Lake George
Kendt for Sø, Mindre by og Bjerg
 Med sit klare vand, skovklædte kystlinje og mere end 300 øer fortjener denne New York-destination sit tilnavn, som er "Dronningen af amerikanske søer".

Gode grunde til at tage afsted

  • Fort Ticonderoga
  • Million Dollar Beach
  • Lake George Dog Beach
Poughkeepsie som omfatter efterårsblade og en flod eller et vandløb
Poughkeepsie
Kendt for Universitet, Sport og River View
Nyd charmen ved Hudson-dalen i denne by med collegestemning. Oplev en af de mange velhavende ejendomme i området eller et arrangement ved Vassar College.

Gode grunde til at tage afsted

  • Franklin D. Roosevelt Presidential Library and Museum
Buffalo og byder på det centrale forretningsområde og en by
Buffalo
Kendt for Vandfald, Sport og Universitet
Få en rundvisning af Frank Lloyd Wrights kirkegård, hvor Millard Fillmore ligger begravet, eller af det hus, hvor Theodore Roosevelt blev indsat.
Sleepy Hollow og byder på en flod eller et vandløb, en bro og et fyrtårn
White Plains
Kendt for Middag, Shopping og Business
Denne forstadsby byder på populære seværdigheder såsom luksuriøse butikscentre, teatre og parker.  Den ligger kun ca. 30 minutter uden for New York City.