New York har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til New York 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til New York med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i New York. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

De bedste tilbud på fly + hotel i New York

Ink 48 Hotel
Trump International Hotel & Tower New York
Hotel 31
The Langham, New York, Fifth Avenue
Freehand New York

Tilbud på rejser til New York i 2021

Ink 48 Hotel
Trump International Hotel & Tower New York
Hotel 31
Freehand New York
The Evelyn Hotel

Besøg New York

Søg efter de bedste steder og områder i New York, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om New York

Mest populære hoteller i New York

Millennium Hilton New York Downtown
Millennium Hilton New York Downtown
4 out of 5
55 Church Street, New York, NY
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 507 pr. nat fra 1. jan. til 2. jan.
4.1/5Very Good! (1,466 anmeldelser)
Perfekt udsigt

"Den smukkeste udsigt!!! Fint hotel, dig med lidt ældre look og ikke så moderne. Men udsigten opvejede det hele. Boede på 54. etage..."…"

Anmeldelse fra 14. okt. 2019

Millennium Hilton New York Downtown
Millennium Hilton New York One UN Plaza
Millennium Hilton New York One UN Plaza
4 out of 5
1 United Nations Plaza, New York, NY
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 507 pr. nat fra 4. jan. til 5. jan.
4.2/5Excellent! (1,514 anmeldelser)

"Fedt hotel. Vi fik et værelse med den fedeste udsigt"…"

Anmeldelse fra 20. aug. 2019

Millennium Hilton New York One UN Plaza
Millennium Times Square New York
Millennium Times Square New York
4 out of 5
145 W 44th St, New York, NY
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 554 pr. nat fra 6. dec. til 7. dec.
3.7/5Good! (4,131 anmeldelser)
God beliggenhed godt hotel

"Super god beliggenhed til en New Yorker ferie."…"

Anmeldelse fra 7. jul. 2019

Millennium Times Square New York
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i New York

Rejser til New York

Denne stat byder på alt fra nationens største by til spændende vintersportssteder og fredelige naturområder med befolkningsgruppen Amish. Hvis du kun tænker på “The Big Apple”, når du hører ordet New York, har du kun et lille indblik i statens store udbud.

New York City har nogle af verdens største og mest lysende seværdigheder med alt fra tårnhøje skyskrabere til Broadway. Tag op i toppen af Empire State Building, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Gå ombord på Staten Island Ferry for at se Ellis Island og Frihedsgudinden, som har budt millioner af immigranter velkommen til USA. Tilbring en stille stund ved det nye World Trade Center, mens du mindes de tragiske begivenheder d. 9./11. Smag New Yorks bedste pizza i Brooklyn, se The Mets spille baseball i Queens og besøg Bronx Zoo. Du må heller ikke glemme Manhattans utallige museer og gallerier; Museum of Modern Art, Solomon R. Guggenheim Museum og The Metropolitan Museum of Art, der også er kendt som The Met, er kun et lille udvalg af byens mange ikoniske kulturelle institutioner. 

På den nærliggende Long Island kan du tage ud at svømme eller surfe i Atlanterhavet. Se de farverige badehuse på Brighton Beach. Tag på en luftballontur, eller prøv at springe i faldskærm. Læg vejen forbi Port Jefferson, Maritime Museum, Fire Islands dyrereservat og fyrtårn, Hamptons’ eksklusive ejendomme og Montauk.

Du kan også følge Hudson Valley ud af byen til det nordlige New York State. Nyd en aften med symfoniorkestermusik under stjernerne ved Tanglewood. Tag på en bådtur ved øgruppen 1000 Islands, eller tag ud at vandre i Catskills Mountains. Se stedet, hvor millioner af besøgende flokkedes til Woodstockfestivalen i 1969. Capital Region inkluderer Albanys statsbygninger og Saratoga Springs udøvende kunstarter.

Kun 3 timers kørsel fra New York City finder du Adirondack Mountains og deres uberørte natur. Om sommeren kan du ro i kajak, tage ud af sejle eller svømme i de mange søer. Om vinteren kan du stå på langrendsski i de små byer eller prøve kræfter med alpint skiløb ved Gore, Whiteface eller Belleayre, der er blandt de bedste pister i det østlige USA. Besøg Lake Placid, der var vært for vinter-OL i 1980.

Nyd den uberørte natur ved de lange, smalle søer, Finger Lakes, der er dannet af skifer fra gletsjere. Tag ud at cykle i Amish-områderne. Læg vejen forbi en såkaldt “U-pick”-farm, hvor du kan plukke bær, æbler og sæsonens bedste grøntsager.

Fuldend turen med et besøg ved Lake Erie i den vestlige ende af staten, hvor du finder de mægtige Niagaravandfald og det musiske Chautauqua Institute. Alt dette er med til at forklare, hvorfor millioner af mennesker elsker New York.