Florida

USA
Florida
Solskinsstaten Florida har dejligt vejr, utallige forlystelsesparker, rummuseer, strande i massevis, idylliske golfbaner og tre nationalparker.

Er du på udkig efter en aktiv familieferie, interesseret i spændende museer, eller vil du bare gerne vil slappe af på stranden? Så er Florida den perfekte destination. Brug nogle uger på at opdage, hvad staten med helårssommer kan tilbyde.

Start med at tage til stranden. Florida har 1.328 kilometer strand ud til Atlanterhavet og den Mexicanske Golf. Fascinerende Miami Beach, familievenlige Fort Lauderdale og fredelige Sanibel Island er blandt de mange fantastiske steder, hvor du kan bade og slikke sol. I Daytona Beach kan du køre bil på stranden eller overvære det årlige racerløb Daytona 500 på Daytona International Speedway.

Under din ferie i Florida kan du med fordel tage på et weekendophold i Orlando og fejre en særlig familieanledning i en af statens mange spændende forlystelsesparker. Oplev bl.a. Disney’s Magic Kingdom, SeaWorld, Busch Gardens, Universal Studios og mange flere. Tag en tur til Floridas Space Coast, hvor du kan lære alt om rumfart og spændende rummissioner.

Florida er også det perfekte sted at spille golf - så perfekt, at Tiger Woods har bygget et hus med en tilhørende golfbane med 4 huller på Jupiter Island. Du kan nok ikke spille lige netop der, men du kan finde næsten 1.400 andre golfbaner i staten. Der er alt fra prisvenlige offentlige baner til førsteklasses resorter som Streamsong. Forkæl dig selv med en tur til det berømte TPC at Sawgrass, der med sit ø-lignende design er en af de mest udfordrende golfbaner i verden.

Besøg også Floridas tre nationalparker. Biscayne har både mangrover, Florida Keys og koralrev med søkøer, krokodiller, havskildpadder og vandrefalke. Tag på en bådtur til Dry Tortugas, hvor du kan se skibsvrag og et fort fra Borgerkrigen. Everglades er et kæmpestort vildt område, der byder på mere end 30 beskyttede dyrearter, der lever i stedets mangroveøkosystem.

Florida har også kulturelle seværdigheder. Miami Museum of Contemporary Art, eksempelvis, er en spændende og voksende attraktion, som både har "almindelig" kunst og performancekunst. Miami har over 20 museer, men du kan også finde mange forskellige zooer og områder med vildt dyreliv. Derudover har byen professionelle sportshold og adskillige spanske begivenheder og seværdigheder. Du vil derfor ikke fortryde en storbyferie i Miami!

Mere end 90 millioner mennesker besøger Florida hvert år. Du kunne blive en af dem!

Populære byer i Florida

Miami og byder på udendørs spisning, et hotel og gadeliv
Miami
Kendt for Strande, Shopping og Hav
Miami er en af USA's smukkeste byer – både med hensyn til naturen og menneskene – og den er det perfekte sted at opleve den enestående latinamerikanske stemning på den sydøstlige kyst.

Gode grunde til at tage afsted

  • Brickell City Centre
  • LoanDepot park
  • Vizcaya Museum and Gardens
Orlando og byder på en by, skiltning og natteliv
Orlando
Kendt for Familievenligt, Shopping og Temaparker
Find dit indre barn frem i Walt Disney World® Resort, svøm med delfiner i SeaWorld® Orlando og udforsk universet på Kennedy Space Center, alt sammen på ét sted!

Gode grunde til at tage afsted

  • Walt Disney World® Resort
  • Universal Studios Florida™
  • Universal Orlando Resort™
Fort Lauderdale som omfatter en have, en dam og tropiske områder
Fort Lauderdale
Kendt for Strande, Udflugter og Barer
"USA's Venedig" på grund af store, snørklede kanaler/vandveje, var tidligere universitets-/festby. Byen er vokset op og tilbyder raffineret adspredelse.

Gode grunde til at tage afsted

  • Las Olas Beach
  • Bahia Mar Marina