Miami

Rejseguide
Miami og byder på skyline, en sø eller et vandhul og en solnedgang
Miami er en af USA's smukkeste byer – både med hensyn til naturen og menneskene – og den er det perfekte sted at opleve den enestående latinamerikanske stemning på den sydøstlige kyst.

Oplev alt lige fra de utæmmede Everglades til den vilde, larmende samba i Calle Ocho, byen Miami tiltrækker hvert år millioner af mennesker, der kommer for at indtage dens fantastiske varierede stemning.

Miami kaldes "Magic City" efter det usædvanlige byggeboom i 1920'erne, som tilsyneladende forvandlede byen fra den ene dag til den anden, og Miami er i dag et tropisk paradis med udsøgte strande, markant art deco-arkitektur og et hektisk natteliv. Miami er fyldt med eksklusive shoppingmuligheder, fremragende spisesteder, fascinerende museer og naturligvis fantastiske strækninger langs med havet som f.eks. Miami Beach og South Beach, og byen er populær blandt alle typer af besøgende lige fra familier til mennesker, der søger et romantisk tilflugtssted. Og med et så hot natteliv er det næsten overflødigt at nævne, at byen også er populær blandt de rige og berømte. På trods af Miamis ry som en partyby er det en ekstremt familievenlig destination. Miami Seaquarium har bogstavelig talt hundredvis af udstillinger med havdyr, bl.a. de usædvanlige delfin- og spækhuggershows, som stedet er berømt for. Zoo Miami i nærheden af South Beach er også enormt populær blandt familier – ikke mindst fordi dens status som USA's eneste tropiske zoologiske have betyder, at den er hjemsted for en række ekstremt sjældne arter. Hvis du har lyst til at opleve endnu flere dyr, byder Jungle Island på Watson Island på fantastiske vandrestier, som helt sikkert vil vække begejstring. Selve Miami er en helt speciel by, og ingen steder kommer det bedre til udtryk end i Vizcaya Museum and Gardens, et europæisk inspireret område, som er vakt til live af sin fantastiske samling af sjældne og smukke orkideer. Byen er desuden berømt for sin art deco-indflydelse, som bl.a. kan ses i Miami Beach Architectural District, som indeholder USA's største samling af feriestedsarkitektur fra 1920'erne og 1930'erne. Med den betagende strand kun nogle få meter væk er dette det ideelle sted at få en kølig drink på en af de mange barer og nyde Miamis solnedgang. Mange opfatter Miami som en sommerby, men en af områdets mest interessante begivenheder foregår om vinteren, når kvarteret Little Havana er vært for Calle Oche-gadefestivalen – en af de største i verden. Festivalen er en løssluppen fejring af latinamerikansk kultur, og det er umuligt ikke at blive revet med af strømmen af farver, mad og musik. Miami er i sandhed en by, der får folk til at leve livet!

Hvor kan jeg overnatte i Miami

South Beach som viser skyline, svømning og en strand

South Beach

4/5(23 anmeldelser af området)

Rejsende til South Beach er begejstrede for stedets skønne strande, fantastiske natteliv og gode livemusik. Du kan også overveje at lægge vejen forbi Ocean Drive eller Collins Avenue Indkøbsområde, når du udforsker området.

South Beach
Default Image

Miami Centrum

4/5(9 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Miami Centrum, som er kendt for sine skønne strande og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Bayside Marketplace og Brickell City Centre, ligesom du kan hoppe på metroen fra First Street Metromover Station eller Knight Center Metromover Station for at se mere af byen.

Miami Centrum
Default Image

Brickell

4/5(1 anmeldelse af området)

Der er masser at udforske i Brickell, som er kendt for sine strande og sine mange spisemuligheder. Blandt de mest populære seværdigheder er Brickell City Centre og Mary Brickell Village, og du kan tage metroen fra Brickell Metromover Station eller Financial District Metromover Station for at se mere af byen.

Brickell